אחרי שנים שלא הייתי פה החלטתי להציץ ומצאתי מודעה שיש בחורה חדשה בב"ש מודעה מאוד קורצת ומושכת.. לא היה לי זמן לבדוק את העניין בגלל מחויבויות אחרות אז נידבתי את הטלפון לחבר קרוב שיבדוק את העניין וידווח האם יש כאן תגלית חדשה..
כפי שחברי סיפר אכן כל הנראה מדובר בבחורה ממצוא ערבי שחומת עור יפיפייה סקסית לפי התיאור שלו היא מזכירה קצת את אנג'לינה חתולית סקסית עם חזה שופע מדהים.. הוא ציין שהיא סופר נקיה ומקפידה גם במציצה רק עם גומי לכן כל אלה שאומרים אחרת הייתי לוקח בערבון מוגבל הדבר מעיד שהבחורה באמת מאות מקצוענית יודעת להוציא את הגניחות ובעלת יחס וצ'ארם אישי חינני ונעים.. המחיר הוא 200שח לחצי שעה שזה מחיר רצפה לבחורה כזאת הדבר אומר או שהיא בקרוב תעלם או שתהיה התייקרות משמעותית כלומר סלקציה..
מה אני אגיד לכם חבר שלי התקשר אליי 6 פעמים ולא הפסיק להודות לי אמר שלא זיין מעולם כוסית כזאת היה נלהב בטירוף ואני יכול להעיד שחברי היה עם לא מעט פרטיות שרובן לא רשומות באתר זה או אחר ועצם הודעתו הקפיצה אתי גם..
מיד דהרתי והתחלת להתקשר על מנת לקבוע עם הבחורה אך כפי שקודמיי כבר ציינו אכן קשה להשיג אותה או שהטלפון תפוס או מנותק לפרקים.. אני לא מתייאש ובכל זאת אנסה לתפוס אותה או היום או בימים הקרובים וכמובן הדבר השני שאעשה זה יהיה לדווח כאן..
וואו מרגיש קצת נוסטלגיה לחזור לכאן אבל לפחות מקווה שזה יהיה שווה את זה..