כ מצריים, העולם הערבי ושאר ירקות | גזענות בצריכת סקס - דף 2 - סקס אדיר

מצריים, העולם הערבי ושאר ירקות | גזענות בצריכת סקס

11

לאפרודיזיאק: חלק נכבד מהסיבה שיהודים זכו בנובלים ביחס עדיף על מוסלמים היא כי רובה של האוכלוסיה היהודית מראש שוכנת בעולם המערבי ונהנת מפירות השיגשוג שבו ועלכן יכולה לתרום התפתחותו ולהראות את ההכרה הזו בפרסים. במשטרים טוטאליטרים, כידוע לך, אין אווירה תומכת יצירה של נובלים.

לנימרוד:לדעתי במאה ה21 מחסור במזון הוא יותר תוצאה של כשל ניהולי בהקצאת משאבים מאשר בעיה של איתני הטבע. ג'ורג' אורוול כבר מזמן רמז שהדרך הטובה ביותר לשרוד הוא להפנות את הזעם הכישלון לעברו של אוייב מדומה. סיבה מצויינת למלחמות.

לGUNNER: אם יש דבר שההיסטוריה הראתה הוא שכל 3 הדתות המונוטאיסטיות הן פונדמנטליסטיות במהותן ומשתנות בהתאם לקלימקס שבו הן נמצאות. האסלם כיום שוכן ברובו במדינות בעלות משטר טוטאליטרי מסוג זה או אחר שהוקמו ומתוחזקים על ידי מדינות המערב עצמן, שכן הוא מבטיח להן זרימה חופשית של משאבי אנרגיה להם הן זקוקות על מנת לקיים את הכלכלה החופשית שלהן בתנאים נוחים ובצורה יציבה. בראשית שנות החמישים של המאה הקודמת באירן ניסה מוחמד מוסאדק להלאים את תעשיית הנפט באירן לטובת חלוקה סוציאלית מטיבה יותר לאזרחי מדינתו. זה נגמר בכך השרותים החשאיים של ארה"ב ובריטניה התערבו בעניניה של אירן ודאגו להוריד אותו ולחזק שליט בובה משלהם בדמותו של השאה ולעזאזל העובדה שהאיש נבחר בבחירות דמוקראטיות. איך זה נגמר ב1979 זה כבר חלק מההסטוריה כיום. כל המאבק מתנקז בעצם למי שולט בשאלטר האנרגיה וכמה מגיע לו. ביום שתגמר בבארות טיפת הנפט האחרונה הוא היום שהמזרח התיכון יעניין את העולם המערבי כשלג דאשתקד. פה קבור הכלב, וזהו עצם העניין. תושבי המדינות האיסלמיות מרגישות שהמערב שודד אותן כלכלית בהסכמים עם אותם שליטי בובה מטעמו והאסלם העכשיוי במדינות הללו בפשוט ניזון על האווירה הזו ומשמש כשופר מרכזי שלה. עדיין , גם כיום יש באיסלם זרמים שונים . אין דין שיעה כדין סונא ולא צריך להתייחס אליהם כמקשה אחת.
רימינג מעשי2011-02-08 13:31:34

12
רימינג כל מה שאמרת כאן הם רשימה של תירוצים ולא סיבות !
האם באמת דבריך אליי מסבירים את הפער העצום ב- 8 ל- 11 אלף פרסי נובל ?!?!?!?

לגבי דבריך לגאנר, ביסודות החשמל לומדים על "כלל יד ימין" באמצעותו ניתן לזהות את כיווני של שטף חשמלי,
(היד מוצבת כך שהאצבע מורה החוצה מהגוף, האגודל כלפי מעלה האמה הקמיצה והזרת מקופלות)
תחת אותה תצורה של יד עומד גם "כלל מציאת האשם" האצבע מורה על מישהו אחר, האגודל טוענת כי אלוהים אשם (חוסר מזל), אך שלושת האצבעות הנוספות מעידות כי האשמה היא תמיד פי שלוש (שלוש אצבעות מול אחת) במאשים מאשר באשם.....
להאשים את המערב זו בדיחה ! מה גם שגם מדינות מוסלמיות שאינן במזרח התיכון והן חפות ממשאבים לא הצמיחו דמוקרטיות או גדולי עולם !
מעבר לכך, אם חמישה מליון ישראלים יכולים לעמוד מול לחץ העולם לחלק את מדינתם לחלקים מדוע 80 מליון מיצרים לא יכולים לעמוד מול המערב בדברים אחרים ?
הכל מכל כל....

13
[QUOTE=אפרודיזאק]רימינג כל מה שאמרת כאן הם רשימה של תירוצים ולא סיבות !
האם באמת דבריך אליי מסבירים את הפער העצום ב- 8 ל- 11 אלף פרסי נובל ?!?!?!?

לגבי דבריך לגאנר, ביסודות החשמל לומדים על "כלל יד ימין" באמצעותו ניתן לזהות את כיווני של שטף חשמלי,
(היד מוצבת כך שהאצבע מורה החוצה מהגוף, האגודל כלפי מעלה האמה הקמיצה והזרת מקופלות)
תחת אותה תצורה של יד עומד גם "כלל מציאת האשם" האצבע מורה על מישהו אחר, האגודל טוענת כי אלוהים אשם (חוסר מזל), אך שלושת האצבעות הנוספות מעידות כי האשמה היא תמיד פי שלוש (שלוש אצבעות מול אחת) במאשים מאשר באשם.....
להאשים את המערב זו בדיחה ! מה גם שגם מדינות מוסלמיות שאינן במזרח התיכון והן חפות ממשאבים לא הצמיחו דמוקרטיות או גדולי עולם !
מעבר לכך, אם חמישה מליון ישראלים יכולים לעמוד מול לחץ העולם לחלק את מדינתם לחלקים מדוע 80 מליון מיצרים לא יכולים לעמוד מול המערב בדברים אחרים ?
[/QUOTE]

כי לפי פרסום שקראתי לאחרונה רופא מצרי ממוצע מרוויח כ300 לירות מיצריות בחודש, סכום שאינו מאפשר לו רמת חיים מינימאלית ומגוחך למדי בהשוואה לעמיתיו בישראל ובמערב. הנה תחילת התשובה שלך לסוגיית הנובלים והן לרצון העם המצרי במהפכה.

אתה מתרץ את שאמרתי, אך נתת את התשובה בעצמך: מדינות מוסלמיות שאינן במזרח התיכון חפות ממשאבים.

בכל מקרה, מיגור דת אף פעם אינו פיתרון. זכור כי גם במערב הכלו בכך העלו אנשים על מוקד במדינות הנצרות. לא מיגרו את הנצרות כי אם התגברו עליה וכיום היא חיה בכפיפה אחת עם האוכלוסיה שבקרבה. סלח לי מראש שאיננו מדבר על היהדות כי מבחינה כמותית היהדות היא דת אזוטרית.

ובאשר ללחץ, זכור גם שישראל עומדת בראש מקבלות הסיוע מארה"ב. אין הרבה מדינות שלאורך שנים קיבלו בונוס בדמות 3 מיליארד דולר לתקציבן מדי שנה. ואני יודע שגם מצריים מקבלת סיוע אך מופחת בהרבה , לבטח יחסית לפרופורציות האוכלוסיות בין שני המדינות.

14
היחס בין מה שמרוויח רופא מצרי לרופא ישראלי אינו שונה מהותית מזה שמרוויח רופא ישראלי לעומת רופא סקנדינבי ואפילו אמריקאי,
ולמרות זאת הרופאים הישראלים ידעו לעמוד על דרישותיהם.

גם ישראל חפה ממשאבים ואף שוכנת בלב אוכלוסיה עוינת, מה שמשליך רבות על תקציב הביטחון שלה, בכל זאת הגיעה להישגים שלא נראים במדינות מוסלמיות (הישגים לרבות היותה דמוקרטיה) - כך ששוב מדובר בתירוץ ולא סיבה.

מיגור דת ? בדברי לא הצעתי שום פתרון, אלא הצגתי בעיה ! אני חושב כי מיגור הדת לא רק שאינו נכון אלא גם אינו ישים לאור כמות הצרכנים של האסלם - ועדיין לבוא ולהגיד שאין בעיה באסלם זו התייפייפות לשמה שאין לה אחיזה במציאות !

המשאבים הטבעיים העומדים לרשות מצריים עולים עשרות מונים על אותם 3 מליארדי דולר כספי סיוע ועדיין מצרים לא השכילה להשתמש בהם נכונה !
ולא רק מצריים מדינות ערב רובן ככולן הן מדינות שבורכו במשאבי טבע יוצאי דופן ועדיין בכל מדינות האסלם לא תמצא ולו דמוקרטיה אחת לרפואה !!!

שוב אני חוזר לנקודה שהבעיה, כמה שלא נעים לומר זאת, היא הדת המוסלמית ! די בכך שסמלה של הדת הוא חרב.... בכדי לתת מושג במה מדובר.... האסלם והעולם הערבי בעקבותיו אינם מעודדים פלורליזם של דעות וזו הסיבה המרכזית והעיקרית לבעיות אותן הם חווים ! הייתכן שעד היום לא קם חכם דת מוסלמי אחד שיטען כי הטרור האיסלמי אינו עולה בקנה אחד עם הדת המוסלמית ? ? ?

הכל מכל כל....

15
רק הערה קטנה בקשר לתפישת הדת ותפקידה: כל מי שמכיר מעט את ההיסטוריה של ספרד, ואת התקופה הזכורה בהיסטוריה היהודית כ"תור הזהב", יודע שהיו תקופות של שלום גם בצל הסהר (יחסי, עד כמה שימי הביניים המאוחרים יכלו להציע שלום) , ולא היה מקום פלורליסטי יותר מספרד תחת השלטון המוסלמי.
אז נכון, העולם המוסלמי של היום לא מגיע לקרסולי העבר המפואר של הערבים-המוסלמים, ובכל זאת, לא בכל מקום שיש איסלם אין שגשוג. אינדונזיה נחשבת כאחת מהדוגמאות המופתיות של העולם המתפתח, עם כל הפרובלמטיקה של האיזור הספציפי הזה.

גאנר: כשאדם פותח את תגובתו בהתייחסות לאיסלם רדיקלי, לא להבין את הסיום של תגובתו בהתייחס לאיסלמזיציה זו התעקשות שלא להבין את הנקרא, וחבל.

16
redone היקר, כתבתי שאני לא מגיב בפוסט הזה, אבל בגלל הכבוד כלפיך אענה.
אני מהתחלה כבר כתבתי על פאר תרבות האיסלמית בסםרד ובפרס. יש הדרדרות כוללת בעולם האיסלם, אבל אתה צודק שלא במדינות מזרח הרחוק, שם איסלם לא מליטנתי ביסדו.

בעיה כמובן שעמי מזרח התיכון כולל פרס ותורקיה תפסו את איסלם כאידיולוגיה מליטנטית ( כמו גם חלק גדול מקבוצות מיעוט במערב)

ואלה הסכנה ולא איסלם כדת.

17
ערבה שלום,
אתה שוגה בעניי האסלאם. האסלאם מוגדר ע"י המאמינים כדת פוליטית המהווה הלכה למעשה הכשר לקיום פעולות שנועדו להביא את האסלאם ולהופכו לדת שלטת וריבונית. הדגש הוא על הריבונות ועל השליטה על השטח. כל שטח שהאסלאם שולט בו מוגדר כבית האסלאם וכל שטח שאינו כזה מוגדר בית המלחמה. את המלחמה מייצרים באמצעות מצוות הג'האד שהינה המצווה הקיבוצית שחלה על המאמינים המוסלמים, בשונה ממצוות פרטיות כמו השהאדה, התפילה, הצדקה, והעלייה לרגל.
I fart in your general direction

18
גאנר, אני מציע שתקרא -
לפני שעדת מוסלמים תאבי-ג'יהאד יגיעו לתבוע אותך על הוצאת דיבה.
אתה מדבר על מה שמקובל לכנות היום איסלמיזם, לא איסלם -

האיסלאם כדת הוא תופעה הרבה יותר מורכבת מהתיאור המרדד שהעלית בתגובה לערבה. אני מסכים עם ערבה שהבעיה עם האיסלם היא במקומות בהם האיסלאם הרדיקלי הפך לזרם המוביל.
איכשהוא, כשמביטים על מה שקורה אצלנו בשטחים, והיכולת הבלתי נדלית של הנהגת המתנחלים להסתכסך עם כל ממשלה, בלי קשר להרכבה, נדמה שגם היהדות הרדיקלית לא משפרת את הרווחה המצרפית שלנו.
אז אולי דווקא יש לנו כאן בסיס מצויין למו"מ עם הערבים שמסביבנו.

19
אסלאם ידידי, אסלאם. לא איסלאמיזם.
משחר לידתו, זו תפיסת העולם של האסלאם והראייה הינה ההסטוריה. מסעות הכיבוש האסלאמייםבאו לעולם בתקופת הראשידון ובתקופת החליפויות אומייה ועבאס. אז קובע המושג אהל אל ד'מה שהדתות המונו תאיסטיות האחרות לאסלאם הינן "בנות חסות" שלו ותחת ריבונותו.
I fart in your general direction

20

redone ו gunner

שניהם אנשים שאני רוכש כבוד עמוק ביותר. לדעתי המצב עם תנועות איסלמיותת- איסלמיסטיות כול כך חמור ששאילה האים יסדות של מיליטנטיות בדת עצמה כמו חושב gunner או מסיבות סוציו- פוליטיות כמו חושב redone היא שאילה אקדמית בעינני (אני יותר קרוב לעמדה של redone כי לאיסלם היה גם פנים מפוארות במיוחד בפרס וספרד וגם יחסית פייסניות באוטומניה רוב התקופה למעט תקופת שקיעה.

אני מסביר את התופעות המסוכנות של איסלם מיליטנטי במוסגים של ניטשה - זאת מוסר של קינאה למערב, ובשילוב עם חולשת תפיסת האישייות ודגש על כבוד - זה הופך אותם לסכנה קיומית לציויליזציה הומניסטית שגם ככה נמצאת בשקיעה עמוקה ביותר.

אם ניקח יהדות כדוגמא: מדת מפוארת של אלפי שנים היא הפכה לנחלת פאנטים חסרי מאוף (מדבר על על חרידים, לא על ישיבות רב קוק שלמרות חלוקי דעות תהומים איתם יש לי קרבה ערכית לגבי אהבת ארץ). רק אצל יהודים ההדרדרות היא רק לכיוון טמטום ואצל מוסלמים - לג'הד.
ערבה אנושית2011-03-04 07:15:32

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”