טוב, אז לאחר דיווח על היום הראשון בפולין:
הגיע הזמן לספר על היום השני.
היום השני
היום השני התחיל קצת חלש ואז תפס תאוצה אדירה.
בבוקר ראיתי שיש שתיים מבוגרות שמפרסמות שהן הולכות ביחד ב - 150 זלוטי לשתי בחורות.
אז ניסיתי לקבוע איתן. הן לא דיברו אנגלית בכלל, אבל שלחו לי את הכתובת ב - SMS. הגעתי למקום, ואין שם שום דבר, התברר שהם גם שלחו לי ב - SMS שהן יהיו שם רק מ - 12 בצהריים. אני מסתובב מחפש, רב עם השוער בכניסה ובחורות אין. מאוד התבאסתי. אבל לא יותר מיד כי מיד לקחתי את הטלפון והתקשרתי למקומות נוספים. רציתי שתי בחורות ביחד. התקשרתי ובכל מקום התחילו להגיד, כן זה רק בחורה אחת, הן לא עושות כלום ביחד, הבחורה השניה לא נמצאת היום וכו' וכו' . הקיצר כל מה שכתבו באינטרנט היה סתם. אבל לא אומר נואש.
מצאתי עוד מקום שפרסם שיש שתי בחורות יחד, ענו לי שאכן יש שתיהן יחד, אפילו דברו אנגתי ובסכ"ה ב - 300 זלוטי. לקחתי מונית ונסעתי.
פתחה לי את הדלת בחורה צעירה, אולי עשרים, חמודה מאוד, פרחה פולנית, קטנה, שדיים קטנים וחצופים ותחת עגול, בהחלט כמו שאני אוהב, אבל לא מדברת אנגלית. לקחה אותי לחדר, אני אומר לה, אני רציתי שתי בנות, היא אומרת, חכה, אני קוראת לחברה שלי, אני אומר בסדר. היא הולכת. חוזרת. מביאה חברה. פצצה !! אבל ממש !! בדיוק כמו שאני אוהב. 1.84 ואני לא מגזים. ג'ינ'ג'ית חמודה, חזה קטן ועומד, דוברת אנגלית שוטפת, אולי בקושית בת 20. משהו מדהים, על נעלי עקב עם ביקיני סגול. שואלת אותי איך אני אוהב את הסקס שלי. אמרתי לה, בואי נתחיל, נראה לאן נגיע. ושוב מקלחת. ושוב רמת היגיינה מדהימה, יותר נקי מאצלי בבית. אני יוצא מהמקלחת עם המגבת ושתיהן מתחילות ללטף אותי ולגעת. אחת מוצצת השנייה מלטפת ואז מתחלפות. אפילו עשינו קטע כזה שאני שם את הזין שלי הין הרגליים של הגבוהה מאחורה בעמידה ואז השניה מוצצת לי את הזין מבין הרגליים של הראשונה. משהו תענוג. עברנו לזיון. בהתחלה את הקטנה, אח"כ מחליפים קונדום ואז את הגדולה. ואז היא אומרת לי תמשוך לי בשיער, אני מושך והיא מתחילה לצעוק. אתה יכול להצליף בי על התחת (Spanking) היא אומרת, ואני מתחיל להשתולל, וכל הזמן הזה הקטנטונת משחקת לי בבייצים ואני מזיין את הג'ינג'ית בכל התנוחות. אח"כ מסתובב והיא רוכבת עליי לוקחת לי את היד ומוחצת את השדיים שלה, אני חייכתי אז היא אומרת לי "מה, אני אוהבת סקס". השתוללנו איזו שעה, החלפתי בלזיין אותן איזה פעמיים ובסוף גמרתי שהן שוכבות ואני משפריץ על שתיהן בעמידה מלמעלה.
היא פשוט מעולה ואילולי החוק שלי: NTSG אולי הייתי דוגם אותן בהמשך, אבל אני בטוח אחזור בפעם הבאה.
אחרי זה הלכתי לנוח, לאכול, ולהתכונן לסיבוב הבא.
הפעם רציתי ללכת על איזו מלכת סאדו, אז קבעתי עם אחת, אבל המשכתי להרים טלפונים, מתברר שהן מפרסמות את עצמן בכמה מספרים שונים אותה בחורה, אז היא התרגזה שקבעתי איתה ובכל זאת המשכתי להתקשר. הרגעתי אותה ויצאתי לדרכי אליה.
בחורה קצת בוגרת, רוסיה, נראה לי 35, אבל גוף פצצה, נמוכה אמנם אבל תחת עגלגל ומקצועית לאללה, שאלה אותי מה אני אוהב מה אני רוצה, החלטתי ללכת בגדול, לא כל יום אני בחופשת סקס בפולין, אמרתי לה להזמין עוד מלכה חברה שלה בטלפון. והחלנו את הסשן. פה אני כבר לא אתאר מה בדיוק היה. רק שהחברה שלה רוסיה בלונדינית הגיעה להצטרף והיינו יחד 3 שעות של שכרון חושים וסשן שליטה. 600 זלוטי (200 זלוטי לשעה של שתי בחורות - זה זול !) עברו אליה ואני חזרתי למלון.
אכן תענוג. הייתי סחוט. אז הלכתי לקניון לעשות קצת קניות.
בכניסה לקניון, אני רואה איזו חמודה, נמכה אמנם אך עם שיער שחור קצר ועיניים כחולות, ממש חמודה מעשנת. החלטתי לעזור אומץ וניגשתי התחלתי לדבר איתה, היא עובדת בקניון בחנות תכשיטים ומסיימת משמרת בעשר. אז קבענו שנדבר כשהיא מסיימת. עשיתי קניות. ושוב חזרתי לבסיס האם למלון.
החלטתי לפני הפגישה איתה לדגום עוד אחת בקטנה. אז קבעתי עם אחת זולה ומבוגרת אבל שנראת טוב. זה היה ממש קרוב למלון, אז הלכתי ברגל. ואכן פתחה לי את הדלת מבוגרת עם גוף יפה מאוד יחסית ל - 44 שנותיה, חזה גדול, תחת לא רע, קצת נמוכה ופנים לא משהו. אז שיחקנו קצת ביחד, היה לא מדהים. הייתה איתה עוד מישהי בדירה חשבתי שתצטרף אבל היא לא נראתה מספיק טוב. אז שיחקתי עם המבוגרת, אבל הייתי עייף מידי. אז שילמתי לה 150 זלוטי ויצאתי.
בכלל יש כמה סוגים של מקומות בפולין:
1. מועדוני חשפנות - שהייתי ביום השלישי ואני אדווח על כך.
2. מועדוני סקס - שלא הייתי בפעם הזאת
3. דירות של נערות עובדות - שזה כמו הדירות בארץ. כמה בנות בדירה מקבלות לסקס.
4. בחורות עובדות מהבית - כלומר שם הן גרות, לרוב לבד, לעיתים באמת סטודנטיות או גרושות שמקבלות בפרטי.
בערב התקשרתי לחמודה מהקניון ויצאנו, לקחתי אותה למסעדה במלון מאריוט (Marriot) בקומה ה - 40 להשקיף על העיר. והיא התלהבה סוף הדרך. מה שהפתיע אותי זה שגם שם היו כמה זונות, כביכול ברמה, ובזמן שיצאתי כאילו "לשרותים" החלפתי איתן כמה מילים, הן יושבות על הבר ועושות עיניים. הן רצו 1000 זלוטי לכמה שעות, והן לא נראו שהו מצדיקות את זה. בכל מקרה חזרתי לקוקילידה שלי וצעדנו חזרה למלון שלי. היא עלתה איתי רק ככה בקטנה לחדר ... התחלנו להתנשק, והיא, אני מכניס לה את הלשון לאוזן והיא מתנשפת כמו אצן מרתון, משוט חמודה, מתחת למדים היה לה חזה גדול, קצת שמנמונת ונמוכה, אבל פנים יפות ועיניים כחולות. התמזמזנו, הזדיינו, מצצה לי והלכנו לישון.
למוחורת בבוקר הזמנתי אותה לארוחת בוקר ... והיא הייתה בעננים. אבל זה כבר היום השלישי (והאחרון) ואני אדווח עליו בהמשך.
בסכ"ה היה היום הכי מוצלח שהיה לי בפולין, ובכלל ... גם שתי בחורות, גם שתי מלכות סאדו וגם בחורה מקומית.