כ 2011 ריכוז תגובות לא מאושרות XXXXXXXXXXXX - דף 3 - סקס אדיר

2011 ריכוז תגובות לא מאושרות XXXXXXXXXXXX

21

הטוחן מדווח: אלין פגז סקס.זיון =כמו עם כוכבת פורנו

לגבי "הסיפור " של נשיכה בשפתיים ...לי נשמע כמו סיפור כיסוי להרפס ...
19LOLx82011-02-18 14:30:24
הברון שפיכענהאוזן

22
[QUOTE=19LOLx8]שלום רב לכל חברי הפורום באשר הם ...

לכל אלו אשר עוקבים ומשתתפים בדיונים מזה זמן רב ומכירים את היסטוריית הפורום וגם לחדשים שביניכם.

בתאריך 12.2.2011 ימלאו 3 שנים להשתלטותנו על ניהול הפורום.

לאחר השקעה רבה של צוות הניהול העושה מלאכתו ימים כלילות נאמנה, הייתי שמח לקרוא חוות דעת ורשמים מהקהילה שהתגבשה לנו כאן ולהעלות כאן את דעתכם לגבי הנקודות הבאות:

1. האם קיימת כאן בכלל קהילה ? וכיצד זה מתבטא. רצוי לצרף הסבר על פי דעתכם.
  2. מידת היעילות של הפורום על פי דעתכם/נסיונכם האישי.
  3. השפעת הפורום עליכם כצרכנים, השפעות על דפוסי צריכה או איכותם.
  4. מה אתם אוהבים ומה אתם לא אוהבים בפורום.

דעתכם לגבי מידת ההשפעה של הפורום על ספקיות השירות.

1. דעה אישית (לחיוב או לשלילה) לגבי איכות הניהול והישגי/כשלונות ההנהלה.
  2. כל דבר נוסף העולה על רוחכם והנוגע לפורום באופן כללי.

3. בנוסף אשמח אם החברים והחברות יוסיפו מימד חדש וישפכו אור או יספרו על...
    הדרך בה "גיליתם את הפורום לראשונה"

דיון זה פתוח להתדיינות גם ביניכם.

חשוב לי שכל אחד ינסה להביע את עצמו ולכתוב התייחסות גם אם הדברים כבר נאמרו או נכתבו.

עם הפנים לעתיד ... חיוך גדול

עמית, המנהל הכללי של הפורום.

נ.ב
לשם הבהרה, כותרת הדיון הינה טיזר קריצה לכניסה לדיון ולא כדי לרשום המלצות לזונות ...

[/QUOTE]
רומנטיקה, אינה סתם זיון. עדינות, אינה חולשה.   רומנטיקה כשנעשית בעדינות, היא העוצמה החזקה ביותר ביחסים עם אשה,   כולל בסקס...

23

למרות שאני off the grid ובגלל שהצלחתי לכתוב משהו החלטתי להיתחבר כדי לשתף אתכם.

תודה להארלי על ההשראה שנחתה עלי בעקבות הדיווח האחרון שלו.

תודה לרותי הג'ינג'ית על העריכה הלשונית.

מקווה שיצאו עוד הרבה סיפורים מהחופשה הזאת Evil Smile

הסיפור הראשון בפוסט הזה שלא קרה מעולם

- או -

האונס (סיפור פנטזיה)

הלילה עטף את דפנות מחשבתה ועִמעם את זרם היצירה, אשר תוקתק במהירות אל המחשב הנישא שעמד באחד מחדרי ביתה השליו, בשכונה ההומה שבפרברי תל אביב.

היא קמה אט, מנערת מעליה אפר סורר שלא הצליח לנחות במקומו במאפרה, מרוצה מעצמה ומהתקדמות הרומן החדש שרקם עצמו החוצה ממנה, יצאה אל המרפסת לנשימות אחרונות, נקיות, של לפני עולם השינה ובדקה את מלאי המים והבונזו של הגולדן רטריבר הענקי שגדל לצידה בעשר השנים האחרונות. "אלפי, מה אתה אומר, יירד היום גשם?", שאלה אותו ברכות, "לא, כי אם נראה לך שכן אז עדיף שתכניס את עצמך פנימה." אלפי בהה בה בעניין רב, בעיניים נבונות להדהים, אך לא זז ממקומו. "הבנתי חמוד, אז הלילה המרפסת היא מיטתך, תשמור טוב על העציצים שלא יגנבו אותם, טוב?" אלפי החל להתעסק כדרכו עם אזור חלציו והיא עמדה שם עוד דקה קצרה בעודה חושבת כמה טוב היה אילו היתה יכולה לענג את עצמה כך, לבד, אך הנה הגיע לו עוד לילה בו היא והוויברטור הענקי, שרכשה בחנות סקס צבעונית בלונדון, יגיעו לפיסגת עונג חדשה על בטריות.

באמבטיה, תוך כדי גלגול החוט הדנטלי על אצבעותיה, התבוננה בפניה. מן המראה ניבטה דמות מוכרת וזרה כאחד – פנים צעירות, עדינות, הכולאות נפש זקנה – "טוב, אולי זו העייפות", חשבה לעצמה, "או שאולי אורגזמה טובה תתקן את הנזק הזה שנקרא הפרצוף שלי".

היא נכנסה ערומה למיטה, לאט, נותנת לפוך לעטוף כל חלק בגופה, ללטף. התרווחה, מכירה כל שקע במזרן כמו גוף של חבר לשעבר שהיתה איתו זמן רב מדי, מעבירה אצבעות על שקע הצוואר, יורדת לעיקול שדיה וחופנת אותם בהנאה, עם האצבע המורה והבוהן מחככת את הפטמות שעומדות זקורות מהרגע שהוציאה את הוויברטור ממגירת התחתונים.

הדליקה את המכשיר והניחה אותו על אזור הדגדגן כשהיא ממשיכה ללטף את עצמה, מרגישה את עורה רך ושנהבי והיא נעה לקצבי נקודות המפגש של האצבעות בירכיה החלקות, המכשיר מזמזם לו ומרעיד אותה קלות, מנגינה אירוטית חשמלית. היא תכף תגיע אליו ותנצח עליו לקחת אותה אל גובה חדש בדרך הפתלתלה אל האורגזמה. ממקום מרוחק נשמעה דפיקה חלושה, אולי רוח על הגג, אבל היא נשבעה לעצמה שאפילו אם דן בן אמוץ מטלפן מקברו היא לא תקום ולא תאט את המקצב הזה. אולי אחרי שתגמור ורק אם זה באמת דן.

שוב דפיקה, הפעם בעוצמה רבה יותר ועוד אחת ועוד אחת, כבר אי אפשר להתעלם מהעולם שבחוץ מכיוון שדלת הברזל גורמת לרעש מזעזע ברחבי הבית. היא קמה במהירות ובעצבים לובשת את החולצה הראשונה שנתפסה בידיה ויוצאת אל הסלון. "מי שם?" שאלה בהיסוס, השעון מורה על השעה תשע וארבעים בלילה. אכן, לא מאוחר. "משטרה, לפתוח מייד, זה מקרה חירום," עונה קול עבה וסמכותי. לא ניכר היה בקולו של האלמוני מבטא זר או סירוס כלשהו של ההברות שיכולות להעיד על פורץ או דורש רעות. היא התקרבה אל הדלת מסובבת את המפתח פעמיים ואז את סוגר הברזל הגדול, פותחת רווח קטן בינה לבין הקול העבה. ללא כל שהייה, הקול העבה – שהתגלה כגבר רב מימדים – הניף את הדלת לכיוונה ודחף אותה בכוח על פניה. מעוצמת המכה היא עפה לאחור על גבה, המומה מכדי לצרוח או להגיב בעוד הוא סוגר אחריו את הדלת, מסובב את המפתח פעמיים ומגיף את סוגר הברזל.

"כלבה, שלא תעזי לזוז או להוציא הגה, ברור?" קולו הרעים ללא שמץ של בהלה או פיזור נפש, הוא היה כל-כולו ממוקד במטרה שאליה שאף. ממקומה על הרצפה היא התפתלה, מסוככת בידיה על אפה שנראה כי נשבר ממכת דלת הברזל והוא התכופף אליה, מניף אותה תוך אחיזה תחת זרועותיה. "בבקשה, אל תפגע בי, קח מה שתרצה, אני חושבת שהאף שלי שבור, בבקשה, לא אצעק לעזרה," היא לחשה במורא. היה נראה כי הוא לא שומע אותה כלל, אך כעבור רגע, לאחר שהספיק לתור את חשכת הבית בעיניו כאשר היא תלויה על כתפו מדממת ודומעת, הוא הטיל אותה בכוח על הספה, תפס בחוזקה את שערותיה הארוכות, פיתל אותן בידו לאחיזה חזקה יותר, "מה שאני רוצה נמצא ממש כאן. מתחתי." סינן לה באוזנה בארסיות. "לא..." היא זעקה בכוח, "לא, עזוב אותי," והחלה להתפתל בניסיון נואש להתחמק מאחיזתו. כף ידו הפנויה התקרבה במהירות האור אל פניה, מנחיתה עליה סטירה אדירה שהשתיקה אותה לרגעים מספר. היא רק שמעה צרימה חזקה באוזניה ולא יכלה להגיב, היא שותקה לזמן שנדמה היה כי לא יגמר. "את מבינה חמודה שאם תמשיכי להתנגד תצאי עם הרבה יותר מאף שבור? אין לי שום בעיה עם זה שאת מתנגדת. זה יעשה את זה הרבה יותר מעניין, אבל בסופו של דבר זה הגוף שלך, ברור?!"

היא התנשמה במהירות, גופה הלום עוד מהסטירה. "בבקשה, אני מתחננת, תפסיק." היא ניסתה לפקוח את עיניה אך הן סומאו בערבוביה של דמעות דם ונזלת. הוא שיחרר את אחיזתו בה כדי לקרוע מעליה באיבחה מהירה את חולצת הטריקו. בו בעת שההשפלה מציפה אותה, כי הנה היא נתגלתה במערומיה ושדיה הכבדים נתלים מגופה בחוסר חן בגלל התנוחה שנכפתה עליה תחתיו, הדבר גם נתן לה את ההזדמנות לשלוח יד ולשרוט אותו בפניו, בניסיון לפגוע בשדה ראייתו. הדבר לא צלח בידה בגלל עיוורונה שלה אך היא פגעה בפניו והותירה בלחיו ארבע שריטות עמוקות ומדממות. הדבר גרר זעקה גרונית מפיו וכמה שניות של הלם שנתנו לה את הזמן למחות את פניה ולהביט בפניו. הירח מהחלון הטיל אור על חצי מפניו, החצי הלא פגוע, והיא נחרדה לראות אותו מופתע אך מחייך, מחזיק ביד אחת את לחיו הפצועה. הרוע והאפלה שניבטו מעיניו הממו אותה. הוא תפס אותה שוב והניף אותה כמו בובה חסרת תוכן מעבר לכתפו בעוד היא משתוללת ומנסה להאחז בכל מפתן שעברו דרכו. גופה נזרק בחוזקה על המיטה בחדר השינה שלה והוא זרק את עצמו עליה ומחץ אותה תחת משקלו. ידיה רותקו מעל לראשה – "יש לך לא מעט אומץ, הא?" לחש אליה במאמץ מה – "תיכף נבדוק כמה את אמיצה עם עשרים סנטימטר בתחת." היא חזרה לבכות ולהתפתל, בניסיון נואש ואחרון להשתחרר מאחיזתו "בבקשה," התחננה אליו. "בבקשה... רק לא בתחת, אני לא אעמוד בזה."

מבעד לחלון חדר השינה שלה נשמעו נביחות עצבניות וקולות של שריטת עץ. דלת עבה הפרידה בינה לבין מרפסתו של אלפי שיכול היה להציל אותה מגורלה האיום בשניות. 'אילו רק אצליח להגיע אל הדלת ולפותחה...' אמרה לעצמה בראשה.

"יש לך פה שומר ראש אפקטיבי, הא? אם תהיי ילדה טובה אשקול שלא לשבור לו את המפרקת אחר כך," הוא אמר בקול נוראי שגרם לה לשכוח את גודל כוחו של אלפי והיא מייד חדלה להיאבק תחתיו ונכנעה לעומד לבוא, מחשש לחייו של הגולדן האהוב ומהידיעה כי כמה שלא תתנגד אין בכוחה להפסיק את המתרחש, אז לפחות שיתרחש מהר יותר ויגמר כבר, יקרה מה שיקרה.

הוא סובב אותה בגסות, תוך כדי כיפוף זרועותיה מאחורי גבה, כשישבנה חשוף אליו, ביד אחת מחזיק את זרועותיה יחד וביד שנייה מחדיר ארבע אצבעות יבשות אל חור התחת הצר. כאב בל יתואר פילח אותה והיא החלה צורחת שוב, ציפורניו שורטות אותה מבפנים והיא מנסה להתפתל ולהוציא את אצבעותיו ממנה. "זה על ארבע השריטות בפנים שלי," אמר בזדוניות. "כואב לך נכון?"

"כן, בבקשה תפסיק, בבקשה אני אעשה הכול. יש לי כסף, בבקשה," התחננה אליו בבכי בלתי פוסק.

"אני רק מכין אותך כלבה קטנה, את צריכה להודות לי שאני לא חודר אליך מייד." הוא הוציא את אצבעותיו וליקק מהן את הדם שלה. "יפה! אני רואה שאת נקייה," פתח את רוכסן מכנסיו והשיל אותם מעליו. היא ניסתה להשתחרר בשנית, ההכרה כי הרגע ממנו חששה בסיוטיה הגרועים ביותר עומד להגיע סחפה אותה לניסיון נוסף, אך הוא מייד נשכב עליה כשאיברו הנפוח מורגש היטב, קרוב לפתח עכוזה, ריתק את ידיה לצידי גופה ולחש "תפסיקי מייד להשתולל או שהכלב מת." היא צרחה בבעתה ובכל כוחה אך גופה חדל מלזוז. הזין שלו פילח אותה בכאב גרוע יותר ממה שיכלה לדמיין כי אפשרי, היא המשיכה לצרוח תוך כדי שהוא מכניס ומוציא את איברו וקודח בה בכעס, בזעם. "תסתמי, אני תיכף גומר," פלט לעברה בלהט אלים. "לא, זה כואב, תפסיק, אני לא יכולה יותר," אמרה בבכי חלוש. כוחותיה כבר אזלו לחלוטין. כולה כאבה והכאב בישבן היה גרוע מכל, כמו סכין עבה שמפלחת בתוכה שוב ושוב. גופו החל לרטוט והזין שלו חודר אותה בכל פעם עמוק יותר ומהר יותר, הישבן שלו מתכווץ ברטט על ישבנה, כל תחינה מצידה גוררת התקשחות גדולה יותר של איברו הגדול ממילא.

לפתע נשמע רעש מתגבר מדלת המרפסת, "הייתכן שאלפי לימד את עצמו סוף סוף לפתוח את ידית הדלת?" קיוותה ופיללה לעצמה, ואכן שניות לאחר מכן התפרץ הכלב הגדול בזעם דרך הדלת השרוטה. הגבר ניתק את עצמו ממנה והתיישב המום על אחוריו כשאיברו מתכווץ במהירות, אלפי קפץ במהירות על המיטה

והחל מלקק את שניהם.

"אמרתי לך שכדאי להשאיר את הדלת נעולה," אמר לה.

"מאמי? נראה לי שבאמת נשבר לי האף," אמרה בחזרה.

"למה לא אמרת את מילת הביטחון מתוקה שלי?" שאל בדאגה.
קישור לאתר הפרטי שלי:

25
[QUOTE=amante1il]< ="-" ="text/; =utf-8">
טוב, אז לאחר דיווח על היום הראשון בפולין:

הגיע הזמן לספר על היום השני.

היום השני

היום השני התחיל קצת חלש ואז תפס תאוצה אדירה.

בבוקר ראיתי שיש שתיים מבוגרות שמפרסמות שהן הולכות ביחד ב - 150 זלוטי לשתי בחורות.

אז ניסיתי לקבוע איתן. הן לא דיברו אנגלית בכלל, אבל שלחו לי את הכתובת ב - SMS. הגעתי למקום, ואין שם שום דבר, התברר שהם גם שלחו לי ב - SMS שהן יהיו שם רק מ - 12 בצהריים. אני מסתובב מחפש, רב עם השוער בכניסה ובחורות אין. מאוד התבאסתי. אבל לא יותר מיד כי מיד לקחתי את הטלפון והתקשרתי למקומות נוספים. רציתי שתי בחורות ביחד. התקשרתי ובכל מקום התחילו להגיד, כן זה רק בחורה אחת, הן לא עושות כלום ביחד, הבחורה השניה לא נמצאת היום וכו' וכו' . הקיצר כל מה שכתבו באינטרנט היה סתם. אבל לא אומר נואש.

מצאתי עוד מקום שפרסם שיש שתי בחורות יחד, ענו לי שאכן יש שתיהן יחד, אפילו דברו אנגתי ובסכ"ה ב - 300 זלוטי. לקחתי מונית ונסעתי.

פתחה לי את הדלת בחורה צעירה, אולי עשרים, חמודה מאוד, פרחה פולנית, קטנה, שדיים קטנים וחצופים ותחת עגול, בהחלט כמו שאני אוהב, אבל לא מדברת אנגלית. לקחה אותי לחדר, אני אומר לה, אני רציתי שתי בנות, היא אומרת, חכה, אני קוראת לחברה שלי, אני אומר בסדר. היא הולכת. חוזרת. מביאה חברה. פצצה !! אבל ממש !! בדיוק כמו שאני אוהב. 1.84 ואני לא מגזים. ג'ינ'ג'ית חמודה, חזה קטן ועומד, דוברת אנגלית שוטפת, אולי בקושית בת 20. משהו מדהים, על נעלי עקב עם ביקיני סגול. שואלת אותי איך אני אוהב את הסקס שלי. אמרתי לה, בואי נתחיל, נראה לאן נגיע. ושוב מקלחת. ושוב רמת היגיינה מדהימה, יותר נקי מאצלי בבית. אני יוצא מהמקלחת עם המגבת ושתיהן מתחילות ללטף אותי ולגעת. אחת מוצצת השנייה מלטפת ואז מתחלפות. אפילו עשינו קטע כזה שאני שם את הזין שלי הין הרגליים של הגבוהה מאחורה בעמידה ואז השניה מוצצת לי את הזין מבין הרגליים של הראשונה. משהו תענוג. עברנו לזיון. בהתחלה את הקטנה, אח"כ מחליפים קונדום ואז את הגדולה. ואז היא אומרת לי תמשוך לי בשיער, אני מושך והיא מתחילה לצעוק. אתה יכול להצליף בי על התחת (Spanking) היא אומרת, ואני מתחיל להשתולל, וכל הזמן הזה הקטנטונת משחקת לי בבייצים ואני מזיין את הג'ינג'ית בכל התנוחות. אח"כ מסתובב והיא רוכבת עליי לוקחת לי את היד ומוחצת את השדיים שלה, אני חייכתי אז היא אומרת לי "מה, אני אוהבת סקס". השתוללנו איזו שעה, החלפתי בלזיין אותן איזה פעמיים ובסוף גמרתי שהן שוכבות ואני משפריץ על שתיהן בעמידה מלמעלה.

היא פשוט מעולה ואילולי החוק שלי: NTSG אולי הייתי דוגם אותן בהמשך, אבל אני בטוח אחזור בפעם הבאה.

אחרי זה הלכתי לנוח, לאכול, ולהתכונן לסיבוב הבא.

הפעם רציתי ללכת על איזו מלכת סאדו, אז קבעתי עם אחת, אבל המשכתי להרים טלפונים, מתברר שהן מפרסמות את עצמן בכמה מספרים שונים אותה בחורה, אז היא התרגזה שקבעתי איתה ובכל זאת המשכתי להתקשר. הרגעתי אותה ויצאתי לדרכי אליה.

בחורה קצת בוגרת, רוסיה, נראה לי 35, אבל גוף פצצה, נמוכה אמנם אבל תחת עגלגל ומקצועית לאללה, שאלה אותי מה אני אוהב מה אני רוצה, החלטתי ללכת בגדול, לא כל יום אני בחופשת סקס בפולין, אמרתי לה להזמין עוד מלכה חברה שלה בטלפון. והחלנו את הסשן. פה אני כבר לא אתאר מה בדיוק היה. רק שהחברה שלה רוסיה בלונדינית הגיעה להצטרף והיינו יחד 3 שעות של שכרון חושים וסשן שליטה. 600 זלוטי (200 זלוטי לשעה של שתי בחורות - זה זול !) עברו אליה ואני חזרתי למלון.

אכן תענוג. הייתי סחוט. אז הלכתי לקניון לעשות קצת קניות.

בכניסה לקניון, אני רואה איזו חמודה, נמכה אמנם אך עם שיער שחור קצר ועיניים כחולות, ממש חמודה מעשנת. החלטתי לעזור אומץ וניגשתי התחלתי לדבר איתה, היא עובדת בקניון בחנות תכשיטים ומסיימת משמרת בעשר. אז קבענו שנדבר כשהיא מסיימת. עשיתי קניות. ושוב חזרתי לבסיס האם למלון.

החלטתי לפני הפגישה איתה לדגום עוד אחת בקטנה. אז קבעתי עם אחת זולה ומבוגרת אבל שנראת טוב. זה היה ממש קרוב למלון, אז הלכתי ברגל. ואכן פתחה לי את הדלת מבוגרת עם גוף יפה מאוד יחסית ל - 44 שנותיה, חזה גדול, תחת לא רע, קצת נמוכה ופנים לא משהו. אז שיחקנו קצת ביחד, היה לא מדהים. הייתה איתה עוד מישהי בדירה חשבתי שתצטרף אבל היא לא נראתה מספיק טוב. אז שיחקתי עם המבוגרת, אבל הייתי עייף מידי. אז שילמתי לה 150 זלוטי ויצאתי.

בכלל יש כמה סוגים של מקומות בפולין:

1. מועדוני חשפנות - שהייתי ביום השלישי ואני אדווח על כך.

2. מועדוני סקס - שלא הייתי בפעם הזאת

3. דירות של נערות עובדות - שזה כמו הדירות בארץ. כמה בנות בדירה מקבלות לסקס.

4. בחורות עובדות מהבית - כלומר שם הן גרות, לרוב לבד, לעיתים באמת סטודנטיות או גרושות שמקבלות בפרטי.

בערב התקשרתי לחמודה מהקניון ויצאנו, לקחתי אותה למסעדה במלון מאריוט (Marriot) בקומה ה - 40 להשקיף על העיר. והיא התלהבה סוף הדרך. מה שהפתיע אותי זה שגם שם היו כמה זונות, כביכול ברמה, ובזמן שיצאתי כאילו "לשרותים" החלפתי איתן כמה מילים, הן יושבות על הבר ועושות עיניים. הן רצו 1000 זלוטי לכמה שעות, והן לא נראו שהו מצדיקות את זה. בכל מקרה חזרתי לקוקילידה שלי וצעדנו חזרה למלון שלי. היא עלתה איתי רק ככה בקטנה לחדר ... התחלנו להתנשק, והיא, אני מכניס לה את הלשון לאוזן והיא מתנשפת כמו אצן מרתון, משוט חמודה, מתחת למדים היה לה חזה גדול, קצת שמנמונת ונמוכה, אבל פנים יפות ועיניים כחולות. התמזמזנו, הזדיינו, מצצה לי והלכנו לישון.

למוחורת בבוקר הזמנתי אותה לארוחת בוקר ... והיא הייתה בעננים. אבל זה כבר היום השלישי (והאחרון) ואני אדווח עליו בהמשך.

בסכ"ה היה היום הכי מוצלח שהיה לי בפולין, ובכלל ... גם שתי בחורות, גם שתי מלכות סאדו וגם בחורה מקומית.

[/QUOTE]
8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

27

אסיה מסג ועוד... באיזור פתח תקווה

הי פטיש,

חפרתי את האתר בניסיון לגלות דברים שהחמצתי ודיווח שלך הוא אחד מהם,

אתה אחד המדווחים האמינים כאן ואשמח מאד לקבל ממך את הפון של אסיה,

ב ת ו ד ה ע נ ק י ת

אגב,כמה עלה התענוג?,

19LOLx82011-03-06 12:51:47

28

הנהלת הפורום,

אנא מחקו ההודעה, נשלחה לפטיש כהודעה פרטית ובטעות הועברה לכאן

אתכם הסליחה

19LOLx82011-03-06 12:52:03

29

איך נפלתי בניו יורק... אל תצחקו עלי

רוב הסיכויים היום שלפני שאתה הולך למישהי אתה בודק אותה באתר נכון, ככה צריך לעשות גם בניו יורק.. ויש להם אתר דיווחים נהדר,
bestgfe.com

רק צריך להירשם לפני שאשר לראות תגובות, או פרסומים

יום טוב
19LOLx82011-03-07 16:34:02
שלח תגובה

חזור אל “המחסן המוסתר”