כ זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון - דף 25 - סקס אדיר

זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון

241
[QUOTE=koka 7]שלום לכולם,
שאלה למי שדגם את ליטיה ובמיוחד את ח"כ האם יש אפשרות לקחת את ליטיה לאיזה חדר באיזור?

אני ממש לא אוהב לזין בתוך הרכב זה לא ממש נוח

תודה לכל מי שיכול לעזור.
[/QUOTE]

שאלה טובה ... אך אין לי תשובה לצערי , וגם לא שאלתי אותה את זה אף פעם.

מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל

שחשף את פרשת השחיתות של הפורום

שף המכונים והדירות הדיסקרטיות

וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .

*אומן הפיתוי*

243
שלום לכולם,
כמובן שאצטרך לשלם לה מעבר לתשלום הרגיל שהיא דורשת זה בהחלט מגיע לה,

רק מה שזה יהיה בהחלט מחיר הוגן ולא איזה סכום כסף דמיוני שהיא תרצה,

אם למישהו יש מידע אם תסכים לכך ומה העלות אשמח לדעת.

המון תודות לכל מי שיכול לעזור.

244
טוב, חיפשתי את ליטיה לפני מספר ימים, אפילו דיברתי איתה בטלפון (תודות לח"כ) אבל פספסתי אותה ב 15 דקות בערך והיא הלכה.

במהלך סיורי הבעסה, ראיתי בתחנת אוטובוס ליד תחנת המוניות אחת ישראלית, בשנות ה 40 לחייה, בשם אתי, מישהו מכיר?
מבנה גוף רזה, גובה 1.70 בערך, חזה קטן/ בינוני, לבשה גינס צמוד, מגפיים עד לברך, שיער שחור/ חום כהה חלק ארוך, פנים לא רעות, נראית ממוצא מזרחי.
בעקרון נראית שווה זיון, אלא שחששתי שהיא נרקומנית (כי היא היתה רזה והיה נדמה לי במהלך השיחה שיש לה איזה פגם בשיניים) ותקתקנית, ולכן לא דגמתי, אז אם מישהו מכיר, שיכתוב עליה.

גבינט2011-02-19 20:32:17

245
ביקור נוסף בא.ת. חולון

באחד האמשים, יצא לי לעבור באזור התעשיה בחולון לאחר מזמן ארוך בו לא ביקרתי שם (התעדכנתי בנעשה רק מכאן).

סיבוב ברח' הפלד מגלה 3 בנות, לא מכיר שמות אבל גם לא עצרתי לברר, פשוט לא נראו לי טוב.

הלאה, החניון ליד תחנת הדלק - ריק, רח' המרכבה - ריק, רח' המשביר - נאדה, חניון רח' הסתת - כנ"ל.

המשכתי לעניני השוטפים מחוץ לאזור התעשיה, מתוך כוונה לסרוק שוב מאוחר יותר.

סיבוב נוסף לאחר כשעה וחצי (בדרך חזרה צפונה) מגלה:

רח' הפלד - המספר עלה ל 5 - אף אחת לא נראית לי שווה להתקרב, החניון ליד סלקום - סלכלום, החניון ליד תחנת הדלק - נאדה,

רח' המרכבה - ריק משני הצדדים, רח' המשביר - 2 ספקיות שירות (במרחק 100 מ' זו מזו)- אחת מהן - שיער שחור עד הכתפיים באזור גיל 40+ לא שמנה, אבל גם לא רזה, אבל נראית עם Dual Air Bags במצב מופעל למקסימום... השניה שדופה ממש עור ועצמות ונראית "מרחפת", עם שער אדמדם ומכנסיים צמודות... הראשונה נרשמה כאופציה להמשך...

המשך הסיבוב לרח' הסתת ושם מצאתי את ליזה - מו"מ עסקי קצר והיא ברכב, דילוג לחניה מאחורי הבנין ("תחנה במקום שכתוב חניה שמורה").

הגברת מכינה את עצמה לאירוע ומכיוון שהרכב מחומם היא מסירה את כל "העטיפות" וחושפת גוף רזה וגמיש עם חזה קטנטן שפיצי יציב ממש חזיון, ישבן קטנטן חמוד ומזמין אנאלי..... (לא בדקתי אפשרויות).

שיחה קצרה והיא מתחילה בירידה (לבקשתי מקונדמת ) איטית, מושקעת ועמוקה כולל שאיבת אגוזים מחרמנת וניקוי יסודי בסביבתם, תוך כדי אני מבקר עם אצבעותי בזוג נקביה התחתונים ומרגיש שגברת נעשית רטובה וחמה, לאחר כ 20 דקות החלטתי לעבור לשלב הבא, כאשר היא רוכבת עלי (אני במושב הנהג המשוך אחורנית עם גב מוטה למקסימום).

הגברת הדקיקה מקפצת לה כעז הרים בסביבתו הטבעית, תוך כך אני משתעשע בזוג דדיה, שואב אותם לפי ומבריש את פיטמותיה הזקורות שמתחילות לבלוט קצת יותר.

אני מרגיש היטב את חיכוך הדפנות המשומנות ולאחר 5-6 דקות הגברת תעייפה והאיטה את הקצב ואז הפכתי אותה למושב ליד הנהג והמשכתי במסיונרית עד לפיצוץ הגרעיני הגדול.

אינני נוהג לתת ניקוד על פעילות כזו או אחרת וגם הפעם לא אחרוג ממנהגי זה, אבל אני חייב לציין כי אף על פי שתקופה מאד ארוכה לא ביצעתי "ספורט" כזה במכונית, מאד מאד נהנתי למרות ש"חזיון" אינו בסדר העדפותי.

סך הכל הייתה ברכב כ 30 דקות כאשר מוזיקת הרקע היא גשם סוחף שמתופף לו על הגג (לא ישירות כי הבנין חוסם) שמתגברת על עוצמת הרדיו באותו הרגע.

בסיום נפרדנו בנשיקה תוך שהיא משאירה לי את הטלפון הפרטי (ביקשה לא להעביר) ואני משאיר לה טיפ נחמד.

פתגם סיני עתיק אומר שאם אין לך מה לומר, תאמר פתגם סיני עתיק...

לעולם אל תתווכח עם אידיוט! הוא יגרור אותך לרמה שלו ושם ינצח בזכות הנסיון

להתרגז זה להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים....

246
[QUOTE=mommik]ביקור נוסף בא.ת. חולון

באחד האמשים, יצא לי לעבור באזור התעשיה בחולון לאחר מזמן ארוך בו לא ביקרתי שם (התעדכנתי בנעשה רק מכאן).

סיבוב ברח' הפלד מגלה 3 בנות, לא מכיר שמות אבל גם לא עצרתי לברר, פשוט לא נראו לי טוב.

הלאה, החניון ליד תחנת הדלק - ריק, רח' המרכבה - ריק, רח' המשביר - נאדה, חניון רח' הסתת - כנ"ל.

המשכתי לעניני השוטפים מחוץ לאזור התעשיה, מתוך כוונה לסרוק שוב מאוחר יותר.

סיבוב נוסף לאחר כשעה וחצי (בדרך חזרה צפונה) מגלה:

רח' הפלד - המספר עלה ל 5 - אף אחת לא נראית לי שווה להתקרב, החניון ליד סלקום - סלכלום, החניון ליד תחנת הדלק - נאדה,

רח' המרכבה - ריק משני הצדדים, רח' המשביר - 2 ספקיות שירות (במרחק 100 מ' זו מזו)- אחת מהן - שיער שחור עד הכתפיים באזור גיל 40+ לא שמנה, אבל גם לא רזה, אבל נראית עם Dual Air Bags במצב מופעל למקסימום... השניה שדופה ממש עור ועצמות ונראית "מרחפת", עם שער אדמדם ומכנסיים צמודות... הראשונה נרשמה כאופציה להמשך...

המשך הסיבוב לרח' הסתת ושם מצאתי את ליזה - מו"מ עסקי קצר והיא ברכב, דילוג לחניה מאחורי הבנין ("תחנה במקום שכתוב חניה שמורה").

הגברת מכינה את עצמה לאירוע ומכיוון שהרכב מחומם היא מסירה את כל "העטיפות" וחושפת גוף רזה וגמיש עם חזה קטנטן שפיצי יציב ממש חזיון, ישבן קטנטן חמוד ומזמין אנאלי..... (לא בדקתי אפשרויות).

שיחה קצרה והיא מתחילה בירידה (לבקשתי מקונדמת ) איטית, מושקעת ועמוקה כולל שאיבת אגוזים מחרמנת וניקוי יסודי בסביבתם, תוך כדי אני מבקר עם אצבעותי בזוג נקביה התחתונים ומרגיש שגברת נעשית רטובה וחמה, לאחר כ 20 דקות החלטתי לעבור לשלב הבא, כאשר היא רוכבת עלי (אני במושב הנהג המשוך אחורנית עם גב מוטה למקסימום).

הגברת הדקיקה מקפצת לה כעז הרים בסביבתו הטבעית, תוך כך אני משתעשע בזוג דדיה, שואב אותם לפי ומבריש את פיטמותיה הזקורות שמתחילות לבלוט קצת יותר.

אני מרגיש היטב את חיכוך הדפנות המשומנות ולאחר 5-6 דקות הגברת תעייפה והאיטה את הקצב ואז הפכתי אותה למושב ליד הנהג והמשכתי במסיונרית עד לפיצוץ הגרעיני הגדול.

אינני נוהג לתת ניקוד על פעילות כזו או אחרת וגם הפעם לא אחרוג ממנהגי זה, אבל אני חייב לציין כי אף על פי שתקופה מאד ארוכה לא ביצעתי "ספורט" כזה במכונית, מאד מאד נהנתי למרות ש"חזיון" אינו בסדר העדפותי.

סך הכל הייתה ברכב כ 30 דקות כאשר מוזיקת הרקע היא גשם סוחף שמתופף לו על הגג (לא ישירות כי הבנין חוסם) שמתגברת על עוצמת הרדיו באותו הרגע.

בסיום נפרדנו בנשיקה תוך שהיא משאירה לי את הטלפון הפרטי (ביקשה לא להעביר) ואני משאיר לה טיפ נחמד.
[/QUOTE]

כמדומני שנכתב על ליטיה שהגדילה את החזה וכאן האדון כותב שהחזה קטן, דרושה הבהרה!
אני בפעם האחרונה שהייתי עם ליטיה החזה היה עדין קטן

19LOLx82011-02-22 11:32:32
רומנטיקה, אינה סתם זיון. עדינות, אינה חולשה.   רומנטיקה כשנעשית בעדינות, היא העוצמה החזקה ביותר ביחסים עם אשה,   כולל בסקס...

247
הכותב שאותו אתה מצטט כותב על ליזה ולא על ליטיה אותה טרם הספיקותי......

כמו שנאמר ט.ל.ח.

248
[QUOTE=mommik]ביקור נוסף בא.ת. חולון

[/QUOTE]

איפה ברח' הסתת ובאיזה שעה?
אולי קצת פרטים נוספים כמו למשל שיער, צבע, גובה, כדי שיהיה קל לזהות ולמצוא?
כמו כן, כמה גבתה ממך?
שלוש התכונות הכי טובות באישה הן רגל ימין, רגל שמאל ומה שביניהן...

לאתר התמונות, עם צילומים גם של "נערות עובדות" נא לפנות בפרטי.

249
[QUOTE]

איפה ברח' הסתת ובאיזה שעה?
אולי קצת פרטים נוספים כמו למשל שיער, צבע, גובה, כדי שיהיה קל לזהות ולמצוא?
כמו כן, כמה גבתה ממך?
[/QUOTE]

בכניסה למגרש החניה שלפני הרמזורים

שער בלונדיני חלק עד הכתפיים, להערכתי גובה 165-170 רזה פנים די נאות

הטיפול במחירי א.ת. חולון 100, קיבלתי שירות טוב ומלא ולכן גם השארתי טיפ נחמד...

250
בזמן האחרון א.ת נהיה שומם משהו..
היום עשיתי סיבוב בסביבות 00:00 המשביר ריק, הסתת ריק, הפלד ריק, חניון המאלכה ריק.

וזה לא רק היום אלא בשבוע שבועיים האחרונים, נראה לי הזונות שם התייאשו.

בהתחלה היה מבחר אבל משום מה עכשיו כולן עזבו, מעניין למה ?!

אנחנו מתכננים תכנונים והם צוחקים עלינו מלמעלה.

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”