ביקור נוסף בא.ת. חולון
באחד האמשים, יצא לי לעבור באזור התעשיה בחולון לאחר מזמן ארוך בו לא ביקרתי שם (התעדכנתי בנעשה רק מכאן).
סיבוב ברח' הפלד מגלה 3 בנות, לא מכיר שמות אבל גם לא עצרתי לברר, פשוט לא נראו לי טוב.
הלאה, החניון ליד תחנת הדלק - ריק, רח' המרכבה - ריק, רח' המשביר - נאדה, חניון רח' הסתת - כנ"ל.
המשכתי לעניני השוטפים מחוץ לאזור התעשיה, מתוך כוונה לסרוק שוב מאוחר יותר.
סיבוב נוסף לאחר כשעה וחצי (בדרך חזרה צפונה) מגלה:
רח' הפלד - המספר עלה ל 5 - אף אחת לא נראית לי שווה להתקרב, החניון ליד סלקום - סלכלום, החניון ליד תחנת הדלק - נאדה,
רח' המרכבה - ריק משני הצדדים, רח' המשביר - 2 ספקיות שירות (במרחק 100 מ' זו מזו)- אחת מהן - שיער שחור עד הכתפיים באזור גיל 40+ לא שמנה, אבל גם לא רזה, אבל נראית עם Dual Air Bags במצב מופעל למקסימום... השניה שדופה ממש עור ועצמות ונראית "מרחפת", עם שער אדמדם ומכנסיים צמודות... הראשונה נרשמה כאופציה להמשך...
המשך הסיבוב לרח' הסתת ושם מצאתי את ליזה - מו"מ עסקי קצר והיא ברכב, דילוג לחניה מאחורי הבנין ("תחנה במקום שכתוב חניה שמורה").
הגברת מכינה את עצמה לאירוע ומכיוון שהרכב מחומם היא מסירה את כל "העטיפות" וחושפת גוף רזה וגמיש עם חזה קטנטן שפיצי יציב ממש חזיון, ישבן קטנטן חמוד ומזמין אנאלי..... (לא בדקתי אפשרויות).
שיחה קצרה והיא מתחילה בירידה (לבקשתי מקונדמת ) איטית, מושקעת ועמוקה כולל שאיבת אגוזים מחרמנת וניקוי יסודי בסביבתם, תוך כדי אני מבקר עם אצבעותי בזוג נקביה התחתונים ומרגיש שגברת נעשית רטובה וחמה, לאחר כ 20 דקות החלטתי לעבור לשלב הבא, כאשר היא רוכבת עלי (אני במושב הנהג המשוך אחורנית עם גב מוטה למקסימום).
הגברת הדקיקה מקפצת לה כעז הרים בסביבתו הטבעית, תוך כך אני משתעשע בזוג דדיה, שואב אותם לפי ומבריש את פיטמותיה הזקורות שמתחילות לבלוט קצת יותר.
אני מרגיש היטב את חיכוך הדפנות המשומנות ולאחר 5-6 דקות הגברת תעייפה והאיטה את הקצב ואז הפכתי אותה למושב ליד הנהג והמשכתי במסיונרית עד לפיצוץ הגרעיני הגדול.
אינני נוהג לתת ניקוד על פעילות כזו או אחרת וגם הפעם לא אחרוג ממנהגי זה, אבל אני חייב לציין כי אף על פי שתקופה מאד ארוכה לא ביצעתי "ספורט" כזה במכונית, מאד מאד נהנתי למרות ש"חזיון" אינו בסדר העדפותי.
סך הכל הייתה ברכב כ 30 דקות כאשר מוזיקת הרקע היא גשם סוחף שמתופף לו על הגג (לא ישירות כי הבנין חוסם) שמתגברת על עוצמת הרדיו באותו הרגע.
בסיום נפרדנו בנשיקה תוך שהיא משאירה לי את הטלפון הפרטי (ביקשה לא להעביר) ואני משאיר לה טיפ נחמד.
פתגם סיני עתיק אומר שאם אין לך מה לומר, תאמר פתגם סיני עתיק...
לעולם אל תתווכח עם אידיוט! הוא יגרור אותך לרמה שלו ושם ינצח בזכות הנסיון
להתרגז זה להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים....