כ איב פרטית בתל אביב (גרון עמוק) + תמונות אמיתיות - דף 42 - סקס אדיר

איב פרטית בתל אביב (גרון עמוק) + תמונות אמיתיות

411

דווקא לי ,אף פעם ,לא היה אי דיוק ,תמיד בזמן דסקרטית ויחס אישי . Hug

יש לציין שהיא לא עושה הרבה לקוחות, כדי לרצות את אלו שקבעו לפנEmbarrassedי.

רצוי להיתקשר ממכשיר לא חסוי ,כדי שתוכל לחזור אלינו.

אני הייתי והכול תיקטק בול ,לחוויה אששש,אין על השובבה הזאת ,אישה אמיתיתמוחא כפייה.

איך היה הבודי ,מתוקה ???StarStarStar

שבת שלום לכולם.
המאסטר למס"ז אירוטי

http://www.sexadir.co.il/forum/forum_posts.asp?TID=44037&PID=333990#333990

414

האמת שגם לי היתה מה שהחברה קורים הברזה, ומדוע אני אומר מה שהחברה קורים הברזה כי לא היתה כאן הסכמה ברורה

מראש על זמן שהוא שלי ולא הגעתי במיוחד מירושלים אליה, גם ההתקשרות היתה בחסוי כך שלא יכלה לחזור אלי לו רצתה, זהותי

לא היתה ידועה לה וכנראה לא יודעת עד היום ולכן אינני מאשים במאומה ולא כתבתי על כך גם בפורום כי לא ראיתי צורך בכך,

מקסימום הייתי יכול לפנות בפרטי ולהעיר לה על כך אך לא הייתי מעונין שתדע שזה אני ולכן לא פניתי אליה.

על כל פנים בכללות לא נראה כלל שיש לה בעיית הברזה מקסימום תקלה, ואתם יודעים למי שנמצא

בפנים ( תרתי משמע ) אם לא היתה מבריזה היתה זו לו תקתוקיה, אז אנא תבינו שלמטבע יש שני צדדים.

זאת מלבד שיכולות להיות הרבה סיבות לתקלות. בתקווה להבזה והעיקר הכל ענין של ניסוח, גם במקרה

של מתיחת ביקורת רצוי לעשות זאת בכבוד הראוי ולא בצורה פוגענית ובוטה, מזלזלת ומביישת את כותבה,

ושוב בתקווה להבנה כללית והיו זהיריפ יותר בכבודו שך השני.
רומנטיקה, אינה סתם זיון. עדינות, אינה חולשה.   רומנטיקה כשנעשית בעדינות, היא העוצמה החזקה ביותר ביחסים עם אשה,   כולל בסקס...

416
היי מקסימונת,

הייתי אצל איב במקום החדש וחבר'ה, אין מה להגיד. שדרוג אמיתי.
דירה גדולה, מרווחת, יפה. עם סלון שאפשר לשבת בו ולפטפט קצת, וחדר "עבודה" גדול ומרווח.
המיטה קצת חורקת ורועשת, אבל גם הסקס עם איב לא בדיוק שקט קריצה

דרך אגב, לי באופן אישי עוד לא קרה שאיב הבריזה לי אז אין לי מושג על מה אתם מדברים.

תודה איב,

עמית

417
לגבי המיקום החדש אני מסכים עם כל מילה של meet32. אכן מקום הרבה יותר טוב ממה שהיה לפני.
הדירה ממקומת בביניין מגורים רגיל. קיימות שתי כניסה לדירה כך שאתה נכנס בדלת אחת ויוצא מצד השני של הבניין. מאוד דיסקרטי.

418

ראשית רציתי לברך את איב על מעברה למיקום החדש אף שעוד לא זכיתי לבקר אותה אבל במיקום הקודם הייתי

ולמי שחשובה לו הדיסקרטיות במיוחד כמוני למשל אז המיקום שם קצת הפריע, לפי מה שאני מבין עכשיו המקום

הרבה יותר דיסקרטי.
לגבי מה שכתבתי על ההברזה כ ב י כ ו ל דומני שדי הדגשתי והסברתי את מה שקרה, ולמען הסדר

הטוב אדגיש שאין ולא היתה לי כל טענה כלפי איב ולהיפך רציתי רק להסביר איך כביכול קוראת הברזה, משהו

בלו״ז השתבש למשל תארו לעצמכם שאתם עם איב הכימיה בשמים שמוליק שוחה במים ( הופס יצא חרוז )

לשון בלשון מתאבקת והשעה כלל אינה נזכרת, ובנתיים המסכן בחוץ מוברז מה לעשות, הפון שלו חסוי

ואין אפילו דרך להודיע לו, אז חברה אנחנו בסך הכל בני אדם והכל יכול לקרות תשתדלו לקבל זאת

ברוח טובה ומובטח שלא תצאו נפסדים, מנסיון, לעיתים עוד תצאו מפוצים, אז אולי זה אפילו

משתלם. 
רומנטיקה, אינה סתם זיון. עדינות, אינה חולשה.   רומנטיקה כשנעשית בעדינות, היא העוצמה החזקה ביותר ביחסים עם אשה,   כולל בסקס...

420
רבותי (וגם גבירותי - לקוראות המתעניינות).

הייתי אצל איב, וזה היה נפלא. מוחא כפייה

לפני שאתחיל בדיווח, אני רוצה לציין את רמת השירות שלה. קראתי כאן דיווחים על "הברזות".

זה לא יכול להיות. אתם מבינים, ניסיתי לתאם איתה שעה. ציינתי בפניה שייתכן שאאחר ב-10 דקות עד רבע שעה.

היא עצרה אותי מיד. אמרה שאחרי יש מישהו שמגיע ממרחקים ואין דרך ליצור איתו קשר, בכדי להודיע לו על עיכוב...

היא לא רצתה להבריז לו. אז היא דחתה אותי. היא קיבלה ממני Star על ההתחשבות.

לבסוף קבענו בשעה אחרת.

אז באחד האמשים הגשומים והקרים נסעתי לי אל איב. קיבלה את פני אישה נאה.

וכשאני אומר קיבלה את פני, אני מתכוון בעיקר לפי. נשיקה צרפתית ארוכה וחמה, כמו בין אוהבים...

קימורי גופה בתוך שמלת המיני הלוחצת, ולשונה שחקרה את שלי, הביאו את הזין שלי לעמידת דום, למרות הקור העז.

הציעה קפה, אח"כ סיגריה. ישבנו על הספה. היא חיממה את אוזני, נישקה אותי. אני לא יכולתי לנגוע בה

כי ידי היו קרות. בתום כחמש או עשר דקות נשלחתי אחר כבוד למקלחת.

אגב, מקלחת, כאן היתה קצת בעיה - לא היו מים חמים למרות שהדוד דלק מהבוקר. וכך, מצאתי את עצמי מתקלח במים קרים, בעיצומו של יום חורף קר. בררררררר.....Ouch

חזרתי ודרשתי פיצוי.

עמדנו ליד המיטה והתנשקנו שנית. אני מת לנגוע בה ועדיין לא יכול. ידי קרות מדי... וזה מטריף.

אני רוצה לנגוע בשדיים החטובות, בכתפיים, בירכיים, בפות... ואי אפשר. רק לנשק.

לאט לאט התחממתי. ואז יכולתי לנגוע בכל מקום. התפשטנו לאט לאט. זה היה ממש ממש GFE.

יותר קרוב זה ל-GFE, לא יכול להיות.

נשכבנו על המיטה. חיבוקים, נשיקות, ליקוקים. לא הזדיינו. עשינו אהבה. וזה בדיוק מה שחיפשתי...

ירדתי לה. היא נקייה, חלקה וטעימה. לא יכולתי להפסיק. אבל, עלי להודות - לא הבאתי אותה לכלל גמירה.

היא לא אשמה - זה אני שכנראה לא יודע בדיוק איך

(מה לעשות - אני לא UNICORN לא LAVELL ובטח לא maxmax).

איב - בפעם הבאה, תלמדי אותי בבקשה...Wacko

ואז היא ירדה לי...

מאחר ואני יודע שביצועי נמוכים , בד"כ אחרי דקה של מציצה אני מבקש לעבור לעניין עצמו.

הפעם - לא יכולתי אפילו לדבר. הכל שם נמצץ, לוקק, נשאב ולוקק ונמצץ שוב - החל מהעטרה וכלה בביצים.

בתוך דקה, המטען נשפך (לא נורה - אין אצלי לחץ בצינורות...) לתוך פיה. לא הספקתי לעצור, לא הספקתי לבקש

לעבור למשגל. כלום. פליטה מוקדמת של ילד בן 16...

עברנו למסאג' לאחר סיגריה.

חייב לציין - כמה שהיא אישה, כמה שהיא עדינה בסקס וכמה שהיא גם חזקה ...

הייתי זקוק לזה, איב.אצבע למעלה

ואז - כמו שמישהו כאן הציע לי - אני עשיתי לה מסאג'.

טוב, אני לא מדופלם, אז גם כאן - אני לא יודע כמה היא נהנתה... אבל נתתי לה מה שיכולתי.

הציעה אקט שני. כאן אני סירבתי. כן, כן... ממילא אני לא גומר פעמיים בשעה. אז בשביל מה?

האגו שלי בגובה הרצפה גם ככה. לא צריך להוריד אותו לרמת ים המלח...

אז המשכנו בנשיקות וחיבוקים ומזמוזים.

תמה השעה. שוב מקלחת צוננת. התלבשתי ועזבתי תוך שאני מבטיח לה (ובעיקר לי) שאחזור.

זה לא יקרה בקרוב - זמן וכסף אינם דברים זמינים אצלי - אבל אחזור.

לסיכום -

בחורה יפה (לטעמי, ואין טעם להתווכח על זה), עדינה אך עם זאת חזקה, שיש לה תודעה עמוקה

לנושא שרות הלקוח. חוויית GFE מדהימה. מדליקה במיטה.

כיף. פשוט כיף...

חזור אל “מודעות סקס | לוח סקס | פורום פרסומי חינם -מיועד לבחורות בלבד”