רבותי (וגם גבירותי - לקוראות המתעניינות).
הייתי אצל איב, וזה היה נפלא. 
לפני שאתחיל בדיווח, אני רוצה לציין את רמת השירות שלה. קראתי כאן דיווחים על "הברזות".
זה לא יכול להיות. אתם מבינים, ניסיתי לתאם איתה שעה. ציינתי בפניה שייתכן שאאחר ב-10 דקות עד רבע שעה.
היא עצרה אותי מיד. אמרה שאחרי יש מישהו שמגיע ממרחקים ואין דרך ליצור איתו קשר, בכדי להודיע לו על עיכוב...
היא לא רצתה להבריז לו. אז היא דחתה אותי. היא קיבלה ממני
על ההתחשבות.
לבסוף קבענו בשעה אחרת.
אז באחד האמשים הגשומים והקרים נסעתי לי אל איב. קיבלה את פני אישה נאה.
וכשאני אומר קיבלה את פני, אני מתכוון בעיקר לפי. נשיקה צרפתית ארוכה וחמה, כמו בין אוהבים...
קימורי גופה בתוך שמלת המיני הלוחצת, ולשונה שחקרה את שלי, הביאו את הזין שלי לעמידת דום, למרות הקור העז.
הציעה קפה, אח"כ סיגריה. ישבנו על הספה. היא חיממה את אוזני, נישקה אותי. אני לא יכולתי לנגוע בה
כי ידי היו קרות. בתום כחמש או עשר דקות נשלחתי אחר כבוד למקלחת.
אגב, מקלחת, כאן היתה קצת בעיה - לא היו מים חמים למרות שהדוד דלק מהבוקר. וכך, מצאתי את עצמי מתקלח במים קרים, בעיצומו של יום חורף קר. בררררררר.....
חזרתי ודרשתי פיצוי.
עמדנו ליד המיטה והתנשקנו שנית. אני מת לנגוע בה ועדיין לא יכול. ידי קרות מדי... וזה מטריף.
אני רוצה לנגוע בשדיים החטובות, בכתפיים, בירכיים, בפות... ואי אפשר. רק לנשק.
לאט לאט התחממתי. ואז יכולתי לנגוע בכל מקום. התפשטנו לאט לאט. זה היה ממש ממש GFE.
יותר קרוב זה ל-GFE, לא יכול להיות.
נשכבנו על המיטה. חיבוקים, נשיקות, ליקוקים. לא הזדיינו. עשינו אהבה. וזה בדיוק מה שחיפשתי...
ירדתי לה. היא נקייה, חלקה וטעימה. לא יכולתי להפסיק. אבל, עלי להודות - לא הבאתי אותה לכלל גמירה.
היא לא אשמה - זה אני שכנראה לא יודע בדיוק איך
(מה לעשות - אני לא UNICORN לא LAVELL ובטח לא maxmax).
איב - בפעם הבאה, תלמדי אותי בבקשה...
ואז היא ירדה לי...
מאחר ואני יודע שביצועי נמוכים , בד"כ אחרי דקה של מציצה אני מבקש לעבור לעניין עצמו.
הפעם - לא יכולתי אפילו לדבר. הכל שם נמצץ, לוקק, נשאב ולוקק ונמצץ שוב - החל מהעטרה וכלה בביצים.
בתוך דקה, המטען נשפך (לא נורה - אין אצלי לחץ בצינורות...) לתוך פיה. לא הספקתי לעצור, לא הספקתי לבקש
לעבור למשגל. כלום. פליטה מוקדמת של ילד בן 16...
עברנו למסאג' לאחר סיגריה.
חייב לציין - כמה שהיא אישה, כמה שהיא עדינה בסקס וכמה שהיא גם חזקה ...
הייתי זקוק לזה, איב.
ואז - כמו שמישהו כאן הציע לי - אני עשיתי לה מסאג'.
טוב, אני לא מדופלם, אז גם כאן - אני לא יודע כמה היא נהנתה... אבל נתתי לה מה שיכולתי.
הציעה אקט שני. כאן אני סירבתי. כן, כן... ממילא אני לא גומר פעמיים בשעה. אז בשביל מה?
האגו שלי בגובה הרצפה גם ככה. לא צריך להוריד אותו לרמת ים המלח...
אז המשכנו בנשיקות וחיבוקים ומזמוזים.
תמה השעה. שוב מקלחת צוננת. התלבשתי ועזבתי תוך שאני מבטיח לה (ובעיקר לי) שאחזור.
זה לא יקרה בקרוב - זמן וכסף אינם דברים זמינים אצלי - אבל אחזור.
לסיכום -
בחורה יפה (לטעמי, ואין טעם להתווכח על זה), עדינה אך עם זאת חזקה, שיש לה תודעה עמוקה
לנושא שרות הלקוח. חוויית GFE מדהימה. מדליקה במיטה.
כיף. פשוט כיף...