חברים יקרים,כנסת נכבדה
מודה שבשלב מסוים איבדתי את הקשר עם הפוסט הארוך והמבורדק,לכן אתן את דעתי על מהות העניין:
אני מחזק את ידיו של "אחים" שהתואר אמינות בלתי מעורערת,הינו מעורער בפני עצמו,סובייקטיבי בעליל ומהווה נקיטת עמדה מיותרת שאינה ניתנת למדידה,או להוכחה ,גם ספציפית לגבי מקס,למרות שניתן לומר בוודאות שהוא מדווח ותיק,עם הרבה דיווחים ,דיווחים מושקעים וכד'...
המתקפה החזיתית על בינו,מצטרפת לשרשרת ארוכה(מדי) של השתקת ביקורות שליליות על "נסיכות הפורום",מדוע בינו שנפגע ממפגש טראומטי ומזלזל לא יכול להביע את דעתו מספר פעמים,בעיניי בחורה שמפנקת כמה מהמדווחים "הכבדים", לא הופכת לבלתי ניתנת לבקרה וביקורת,עקרון זה מעודד מצב "תיאורטי" שבחורה תיתן יחס VIP למספר מצומצם של מדווחים משקיענים ומתמידים ,שיחפו עליה על זלזול בלקוחות אחרים,ידוע לי היטב מצב, שהילה שנתפרה לאחת הנסיכות היוותה חסם רציני בפני לקוחות אחרים מפני הבעת דעה שלילית והצגת פרטים לא מחמיאים.
נקבע פה כלל מופרך "ביקרת פעם אחת - תן דיווח אחד" - אם כן הפתיע אתכם ,שאחוז ניכר מההודעות בפוסטים המסחריים הן הודעות של צי'רלידרס בסגנון (את הנסיכה,את המלכה וקשקשת נוספת של מספר מדווחים שאוהבים לראות את כתביהם מופצים בפורום -וזה לגיטימי)
ולא דיווח חדש על מפגש.
במה זה שונה ? אם קובעים כלל אזי שיהיה הוגן, נו מור הודעות "מעבר",הערות אגב של מגיבים קבועים והתבדחויות ,אלא רק :ביקרת תן דיווח.
מהצד השני,יש מצב "תיאורטי..." של חברים שמבקרים מאות פעמים אצל אותה בחורה ומפציצים את הפורום בתיאורים "צבעוניים" ומייגעים של המפגשים..(כל קשר בין הפסקה הזאת למציאות מקרי בהחלט ..)
לסיכום, העונש שניתן לבינו,צו הרחקה עם רדיוס ללא קהל עד למועד מסויים,נראה לי חסר הגיון ומן ההגינות והצדק שיבוטל,אחרת ניתן להביא אין ספור דוגמאות של מגיבי "סרק"(שאינם מדווחים רק על ביקורים חדשים בפוסטים) ולתבוע מידה שווה של צדק בהרחקתם.