כ האם המשולש ושות' הזה לגיטימי ? bino38 Vs maxmax - דף 4 - סקס אדיר

האם המשולש ושות' הזה לגיטימי ? bino38 Vs maxmax

31

בלי להכנס לוויכוח: מאוד צורם לה ההחלפה המתמדת שעושה בינו38 בכינוי נועה ממאהבת לפרוצה.

לא מכיר את נועה כנותנת שירותי מין, אבל מכיר ומעריך אותה מהודעותיה בפורום (מתנצל לפני אחים שלו שעוד פעם נתתי ציון).

ואם אני לא טועה בקונוטציות של מילה פרוצה - אז הביטוי הזה ממש לא במקום

32
[QUOTE=shigoolator]אבל אין שום צורך לכתוב 5 דיווחים על מפגש אחד.
[/QUOTE]

למרות שזה לא ממש שייך לדיון ...

מה עמדתך לגבי 5 מפגשים עם אותה הבחורה ... כל מפגש בעל נופך או זווית או ביצועים אחרים.

לטעמכם האם זה מפרה לדווח 5 דיווחים שונים על 5 מפגשים שונים ? קריצה

עמדת ההנהלה די יציבה ואני מניח שהתשובות של החברים יתחלקו לכאן ולכאן מבולבל

ולערבה אנושית .... אכן צורם כשהאקורדים משתנים מקצה לקצה מוחא כפייה

המלאך רפאל
8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

33

לוונוס,

לוקח אל עצמי להסביר את אחים שלו.

נניח שללקוח מסויים יש קשר מצויין עם בחורה עובדת. נפגשים קבוע, הכול אותו דבר אבל נהדר. הלקוח יוצא מאושר.

אחרי כול פגישה הוא כותב דיווח משבח.

אבל הבחורה ממש לא בסדר עם חלק גדול של לקוחות לא קבועים.

אז הם מדווחים אל נפילות. והלקוח המרוצה כול כמה ימים מוציא דיווח לשבח.

אז פורמלית הכול תקין - מפגש אחד, דיווח אחד.

אבל המציאות לא נשקפת נכון.

כמובן אין בדברי שום רמזים לשרון שיש לי חיבה עמוקה כלפיה, אלה רק למי שמשבח אחרי כול פגישה .

34
[QUOTE=19LOLx8][QUOTE=shigoolator]אבל אין שום צורך לכתוב 5 דיווחים על מפגש אחד.
[/QUOTE]

מה עמדתך לגבי 5 מפגשים עם אותה הבחורה ... כל מפגש בעל נופך או זווית או ביצועים אחרים.

המלאך רפאל
[/QUOTE]

רפאל מלאך יקר,

סרט הCULT האישי שלי הוא האחים בלוז, ואני מניח שצפיתי בו כבר קרוב ל 20 פעם לפחות.

עדיין, אם הייתי נאלץ לצפות בו מדי שבוע הוא כבר היה יוצא לי מכל חור. לשאלתך, מדובר הרי בפוסט מאוד ספציפי במדור הפרסומי שם התופעה בולטת במיוחד. לו הדבר היה נגמר ב5 דיווחים שונים כבר הייתי אומר דרשני. דיווח שבועי ארוך כאורך הגלות חוטא את המטרה בכך שאינו מאפשר להתרשם כהלכה מסקירות אחרות של אותה בחורה. זה כבר לא עניין של מלל בכלל, עצם הנפח הענק מסרבל מאוד את האפשרות לסרוק ביקורות אחרות ובמיוחד כשרוצים לסרוק כמה חודשים אחורה. הרי בסופו של דבר, ביקורות מגוונות הן הסיבה לשמה התכנסנו.

אתם אלים אולימפים שם למעלה. אם רצונכם בכך, בהנף אצבע על המקלדת ביכולתכם להוסיף קישורית לפוסט עם אפשרות לכל דיכפין החפץ לכתוב טור שבועי . כל עוד הסקירות הללו ירוכזו במקום אחד לא נראה לי שצריכה להיות עם זה בעיה. מה עוד שיש לכך תקדים בפוסט הנפרד של מירב עם סיפוריה האישיים, כמו גם בדיווחיו המיוחדים של הארלי לגבי טלי ושלא לדבר על סיפוריה הנפלאים של רותי. אשמח אם תשקלו הליך דומה גם לגבי שרון, ולו רק על מנת שהפוסט שלה יקבל אופי מאוזן יותר.
רימינג מעשי2011-03-13 16:40:18

37
[QUOTE=19LOLx8][QUOTE=shigoolator]אבל אין שום צורך לכתוב 5 דיווחים על מפגש אחד.
[/QUOTE]

המלאך רפאל
[/QUOTE]
באחד מהקטעים האגדיים של גרייניק ואלתרמן (מערכון הרכילות) צחי אומר למייר (לא, זאת לא שגיאת כתיב, ככה הוא מאיית את זה! - מ' אחת, שני י' בלי א') על דוד הירקן: "16 שנה הייתה לו אותה מאהבת?? איזה נאמן...." :)

אני מאמין שאם הייתי רואה מישהו מדווח 5 פעמים על אותה בחורה ו2 הפעמים הראשונות זהות, לא הייתי טורח לקרוא את השלישית.

אבל אם מישהו מחליט לפרסם על כל מפגש שלו דיווח למרות שאין לו מה לחדש, אני מאחל לו שיהיו לו חיות ארוכות.

38
בהמשך לדיון על מספר הדיווחים ביחס לאותה ה"אחת", אני סבור שמדובר בעניין אישי של כל אחד ואחד מן המדווחים כיוון שאם יש לו מה לומר, אז הפורום הזה הוא הבמה לכך ולנו הקוראים נותר רק להחליט אם לקרוא או לא.
ממליץ שתלכו אחורה לספרו של דניאל פנק "כמו רומן". חלקו הרביעי של הספר נקרא "מגילת זכויות הקורא" ובה בין השאר מופיעות הזכויות: 1. לא לקרוא. 2. הזכות לדלג על עמודים. 3. הזכות לא לקרוא עד הסוף. 4... 5... 6... 7... 8. הזכות לדפדף. וכך הלאה.

זה יכול להיות תיאור של אירוע מיוחד שקרה או התרחש, זה יכול להיות תיאור יותר רגשי שמכיל גם את מה שהמדווח ירגיש מהצד שכנגד (וזה מאוד מעניין לדעתי), וזה יכול להיות סתם דווח לקוני שיכיל מידע מאוד חשוב לפורום כמו האם השירות היה טוב יותר או טוב פחות אחרי כמה מפגשים.
I fart in your general direction

39
חברים יקרים,כנסת נכבדה

מודה שבשלב מסוים איבדתי את הקשר עם הפוסט הארוך והמבורדק,לכן אתן את דעתי על מהות העניין:
אני מחזק את ידיו של "אחים" שהתואר אמינות בלתי מעורערת,הינו מעורער בפני עצמו,סובייקטיבי בעליל ומהווה נקיטת עמדה מיותרת שאינה ניתנת למדידה,או להוכחה ,גם ספציפית לגבי מקס,למרות שניתן לומר בוודאות שהוא מדווח ותיק,עם הרבה דיווחים ,דיווחים מושקעים וכד'...
המתקפה החזיתית על בינו,מצטרפת לשרשרת ארוכה(מדי) של השתקת ביקורות שליליות על "נסיכות הפורום",מדוע בינו שנפגע ממפגש טראומטי ומזלזל לא יכול להביע את דעתו מספר פעמים,בעיניי בחורה שמפנקת כמה מהמדווחים "הכבדים", לא הופכת לבלתי ניתנת לבקרה וביקורת,עקרון זה מעודד מצב "תיאורטי" שבחורה תיתן יחס VIP למספר מצומצם של מדווחים משקיענים ומתמידים ,שיחפו עליה על זלזול בלקוחות אחרים,ידוע לי היטב מצב, שהילה שנתפרה לאחת הנסיכות היוותה חסם רציני בפני לקוחות אחרים מפני הבעת דעה שלילית והצגת פרטים לא מחמיאים.
נקבע פה כלל מופרך "ביקרת פעם אחת - תן דיווח אחד" - אם כן הפתיע אתכם ,שאחוז ניכר מההודעות בפוסטים המסחריים הן הודעות של צי'רלידרס בסגנון (את הנסיכה,את המלכה וקשקשת נוספת של מספר מדווחים שאוהבים לראות את כתביהם מופצים בפורום -וזה לגיטימי)
ולא דיווח חדש על מפגש.
במה זה שונה ? אם קובעים כלל אזי שיהיה הוגן, נו מור הודעות "מעבר",הערות אגב של מגיבים קבועים והתבדחויות ,אלא רק :ביקרת תן דיווח.
מהצד השני,יש מצב "תיאורטי..." של חברים שמבקרים מאות פעמים אצל אותה בחורה ומפציצים את הפורום בתיאורים "צבעוניים" ומייגעים של המפגשים..(כל קשר בין הפסקה הזאת למציאות מקרי בהחלט ..)
לסיכום, העונש שניתן לבינו,צו הרחקה עם רדיוס ללא קהל עד למועד מסויים,נראה לי חסר הגיון ומן ההגינות והצדק שיבוטל,אחרת ניתן להביא אין ספור דוגמאות של מגיבי "סרק"(שאינם מדווחים רק על ביקורים חדשים בפוסטים) ולתבוע מידה שווה של צדק בהרחקתם.

40

אין לי שום כוונה להתפלש בבור המדמנה הזה המתחולל כאן , ויסלחו לי החברים המכובדים ...

אבל אז בא אחים שלו וללא מילים צירף קטע ענק מה"אחים בלוז". איזו קלאסיקה. תענוג צרוף. אור יקרות המבליח מהסחי.

קודוס אחשל"ג אצבע למעלה. שאפו. מוחא כפייה
Live to ride and Ride to live

שלח תגובה

חזור אל “דברו אלינו...-נושאי דיון עם ההנהלה_/_הכרזות עידכונים וחדשות”