סטראפ און+פרוסטטה יאנה משלמה המלך בתא
72סטראפ און+פרוסטטה יאנה משלמה המלך בתא
73סטראפ און+פרוסטטה יאנה משלמה המלך בתא
74סטראפ און+פרוסטטה יאנה משלמה המלך בתא
75סטראפ און+פרוסטטה יאנה משלמה המלך בתא
77סטראפ און+פרוסטטה יאנה משלמה המלך בתא
78לפני מספר ימים הייתי אצל יאנה.
אז ככה כמו שכתבו לפני מדובר באישה לא צעירה אבל נעימה אסטית ורזה. המסג' שלה מתבצע כשהיא בלבוש מלא.
79
80מכיוון שטרם חוויתי עיסוי פרוסטטה שיביא אותי לגבהים חדשים כפי שפורסם פה לא מעט ע"י חברי הפורום, החלטתי לבדוק את העניין שוב.
מספר ימים לאחר שביקרתי את דניאל מהקריות ולא הצלחתי לגמור אצלה (כנראה) בגלל עיסוי פרוסטטה, החלטתי שכדאי לנסות שוב אבל הפעם אצל מומחית בתחום, כדי להיות בטוח אם מדובר על כשל נקודתי עם דניאל או בעיה פסיכולוגית או אחרת שלי.
התקשרתי ליאנה וציפיתי להמתנה ממושכת לפי דיווחיכם בפורום. להפתעתי הטלפון היה זמין אך ענה לי המשיבון אז השארתי לה הודעה. המתנתי לתשובתה כשעה, התקשרתי שוב והפעם היא ענתה. בשיחה הקצרצרה שלי אתה קבענו לתאריך מסוים ושעה ספציפית מבלי שהיא מנסה לתחקר אותי או לסנן אותי. הגעתי 10 דקות לפני הזמן המיועד לכתובת שמסרה לי (ברחוב ליברמן |X|) והתקשרתי כדי לקבל כתובת מדויקת. להפתעתי הרבה אמרה לי שלא תוכל לקבל אותי באותו היום מפני שהיא חולה. שאלתי למה לא הודיעה לי, הרי התקשרתי ממספר לא חסוי אך ענתה שלא ידעה אם זה בסדר להתקשר אליי... איחלתי לה איחולי בריאות ורפואה שלימה עם הבטחה לבקר במועד אחר.