כ סטראפ און+פרוסטטה יאנה משלמה המלך בתא - דף 8 - סקס אדיר

סטראפ און+פרוסטטה יאנה משלמה המלך בתא

74
לגבי המראה כתבתי למעלה.הדירה נמצאת בקומה ראשונה נעימה מאוד ונקייה להפליא אותו דבר לגבי האמבטיה.לגבי התפריט אני יודע על מסג' +הרפייה פרוסטטה וסטראפ און .אולי עושה דברים נוספים אבל לא נראה לי זה מה שאני יודע.מקווה שעזרתי

75
שלום חברים
הייתי אצל יאנה , כבר תקופה ארוכה אני מתענג על ליטופים ועיסוי באיזור פי הטבעת ממעסות חמודות אחרות, ותמיד חששתי מהחדרת אצבע,

תמיד שזה הגיע לשלב החדרה קיווצתי את שרירי פי הטבעת, מן רפלקס שכזה.

אצל יאנה זה היה אחרת--ביקשתי שתנסה בעדינות,

ומה אומר לכם , היא יודעת את העבודה להפליא.

ממש בעדינות וברוגע הצליחה להחדיר לי אצבע תוך שהיא בוחנת אותי בכל רגע ורגע,

היא דאגה שאשאר רגוע ואף הצליחה.

היו רגעים שהרגשתי כייף ,

היא שילבה זאת עם עבודת יד טובה על איברי

עם הזמן השתחררתי יותר ואף רמזתי לה להחדיר לי יותר את האצבע, ובהחלט הגיעה עד לפרוסטטה .

הגמירה הייתה מוזרה מעט ואף מענגת , ונראה לי שיצא הרבה חומר יחסית למצב הרגיל אצלי.

חוויה שאזכור,

אני מניח שאנסה זאת שוב , ויתכן שזה יהיה תענוג יותר לאחר שחשושתי יעלמו......

מומלץ!!!!! לחוות זאת לפחות פעם אחת!!!!!
11

78

לפני מספר ימים הייתי אצל יאנה.

אז ככה כמו שכתבו לפני מדובר באישה לא צעירה אבל נעימה אסטית ורזה. המסג' שלה מתבצע כשהיא בלבוש מלא.

המסג' בהחלט טוב למרות שקיבלתי כבר מסג'ים טובים ממנה (לדוגמא אצל טלי מר"ג), אבל במחלט מסג' מושקע וטוב.

לאחר המסג' בעודי שוכב על הבטן התחילה לרדת לכיוון הביצים כשהיא שולחת ידיים לכייון האח הגדול. לאחר מספר דקות שאני מחורמן אש ביקשה ממני להתהפך על הגב והמשיכה בטיפול מסור באזור שיפולי הבטן. יש לציין כי יאנה יודעת היטב את העבודה. לאחר פינוק של מספר דקות יאנה עברה לעבודת יד מלאה והציעה פרוסטטה ואת הצעצועים שלה, לצערי לא הציעה לי סטארפון אלא דילדואים וויברטורים בלבד. בכל מקרה הגברת יודעת את עבודת ההחדרה כמו שצריך

לסיכום, ללא ספק מעניין אך לאור מיקומה הבעיתי (חניה) ככל הנראה זה לא יהפך לאחד מהקבועים שלי אלא רק לביקורים מזדמנים מידי פעם כשאני בסביבה

גבר שלא קיבל בתחת זה לא גבר אמיתי (מדונה)

79
הגעתי היום בשעה 11:00 ליאנה, התקשרתי מחוץ לביתה ולצערי היא אומרת לי שהיא תפוסה עד השעה 15:00 Ouch
לפחות היא אמינה ועם מי שהיא קבעה בשעות הבוקר(לפחות 4 לקוחות מראש) היום אז המקום שוריין לו ....כל הכבוד
תחייכו לכולם ובמיוחד לאלה שלא רוצים לראות את החיוך שלך...

80

מכיוון שטרם חוויתי עיסוי פרוסטטה שיביא אותי לגבהים חדשים כפי שפורסם פה לא מעט ע"י חברי הפורום, החלטתי לבדוק את העניין שוב.

מספר ימים לאחר שביקרתי את דניאל מהקריות ולא הצלחתי לגמור אצלה (כנראה) בגלל עיסוי פרוסטטה, החלטתי שכדאי לנסות שוב אבל הפעם אצל מומחית בתחום, כדי להיות בטוח אם מדובר על כשל נקודתי עם דניאל או בעיה פסיכולוגית או אחרת שלי.

התקשרתי ליאנה וציפיתי להמתנה ממושכת לפי דיווחיכם בפורום. להפתעתי הטלפון היה זמין אך ענה לי המשיבון אז השארתי לה הודעה. המתנתי לתשובתה כשעה, התקשרתי שוב והפעם היא ענתה. בשיחה הקצרצרה שלי אתה קבענו לתאריך מסוים ושעה ספציפית מבלי שהיא מנסה לתחקר אותי או לסנן אותי. הגעתי 10 דקות לפני הזמן המיועד לכתובת שמסרה לי (ברחוב ליברמן |X|) והתקשרתי כדי לקבל כתובת מדויקת. להפתעתי הרבה אמרה לי שלא תוכל לקבל אותי באותו היום מפני שהיא חולה. שאלתי למה לא הודיעה לי, הרי התקשרתי ממספר לא חסוי אך ענתה שלא ידעה אם זה בסדר להתקשר אליי... איחלתי לה איחולי בריאות ורפואה שלימה עם הבטחה לבקר במועד אחר.

19LOLx82011-05-10 22:27:59
יחס גורר יחס

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”