כ XEX זונות, סקס בתשלום -קובלנות מחירים ומרד צרחכנים - דף 16 - סקס אדיר

XEX זונות, סקס בתשלום -קובלנות מחירים ומרד צרחכנים

151
אתה צודק לגבי.
אבל הייתה לי מסימה ובמידה רבה הצליחה.
הסיגנון הגס ומזלזל על זונות דרום תל אביב - כמעט ונעלם מדפי הפורום.
לא דיחחתי מעולם על בחורה שביקרתי אותה קרוב ל100 פעמים ולא אדווח על בחורה פרטית לחלוטין שאני עברתי.
אם דרום תל אביב אני סיימתי.
הגבינה זזה כמו שהזכיר רימינג.
תמיד ידעתי לרוץ מהר.ולקראו את המציאות (גם בגוא פוליטיקה)
יש דיונים כללים שאני משתתף, וגם אתם רוב ההודעות רק בפורומים כלליים

154
פ"ו יקר שים לב שאמרנו לא אחת שזו לא ביקורת אלה הבחנה, אומנם ביאליק לא אמר רק על עצמי לספר ידעתי צר עולמי כעולם הנמלה(אמרה זאת המשוררת רחל, תודה על התיקון לאלמונית ) אבל לנו יש שאיפות קצת גדולות יותר וכשאנחנו כותבים בפורום המטרה שלנו היא לא לחשוף את עצמינו אלה את העמדה שלנו.

מצב המין בתשלום בישראל בכי רע ואנחנו אומרים לך את זה כותיק בתחום וכאחד שמבלה זמן רב מחוץ למדינה מבחינה זו ההשקפה של ע"א קרובה יותר למציאות ושלך נראית כמו לה לה לנד.

ואגב המלחמה יותר קשה עם הכולסטרול כי הוא תמיד נותן ואף פעם אין לו כאב ראש המניאקבכי

טוב שכב על הספה(במבטא וינאי קל) והנה הפרוגנוזה שלנו:

ההבדל בין הדיווחים שלך לאלו של האחרים הם שאתה מחפש רומן+סקס בתשלום כדי להשלים חסכים מחיי הנישואים שלך אלמלא היית נשוי לא היית מבזבז זמן על מין בתשלום, רוב צרכני המין בתשלום לא מעוניינים ברומן/חיזור אחרי הנערה העובדת מכיון שאצלך העיניין הוא חיזור אז כישלון תמיד יהיה אצליך ולא אצל מושא החיזור שלך.

מין בתשלום נועד לחסוך את שלב החיזור בו חלקינו לא טובים בו, חלקינו מיצינו אותו במערכות יחסים קודמות וכו' ולמכור/לרכוש מין איכותי(הלוואי) שבסופו נפרדים לא כידידים אלה כזרים (האם אתה מסוגל לזה?)(שים לב איך אתה לוקח אישית ביקורת על בחורה שסה"כ ההיכרות שלך איתה היא שעה בתשלום האם זה נראה לך הגיוני?)

ושוב זו לא ביקורת כי כל אחד זכאי לסגנון שלו כל עוד הוא מבין שזה מי שהוא ומוכן לקבל את האחרים לא תמיד היית כזה (מוכן לקבל את האחרים אבל אתה כנראה בדרך הנכונה)

אחים שלו גברים2011-06-11 18:05:11

155
השירשור כאן הפך ארוך יותר מדי ומשעמם מאוד.(טוחנים המים שוב ושוב).
כל הניסיונות לשכנע את הפרפר לשנות את דרכו בדיווחים לא הועילה בדבר,המחשבות שלו לא הישתנתה.

זאת זכותו המלאה הפרפר לכתוב מה שהוא רוצה ולהביע את דעתו בעניין.

אנחנו כאן לא תוקפים אותך! אילו רק מעירים לך עך כמה נקודות שלא לטעות קוראים אחרים!.

הפורום הנהדר הזה קיים לדיווחים של הגברים,לתת דיווחים על בחורות עובדות ולתת דיווחים שלילים ואזהרות חמורות על נפילות אימיתות!.

כמו שקרה לי אישית עם הזונה טינה הבלונדינית מקרליבך21,היתה לי אחת הנפילות הכי קשות בכל החיים שלי,נפילה אמיתית שלא זיינתי אחריה שוב,אני קרוב לחודש בלי שום זיון,ואני בטוח 100% שהרבה אנשים קראו הדיווח שלי עליה,ושינו את דעתם,ביטלו הרעיון שלהם לבקר אותה ''טינה'' ברגע האחרון.

בגלל זה הירגשתי צורך חשוב לכתוב דיווח ארוך מפורט היטב ולזהיר קהל הגברים ממנה,שלא ייפלו בפח כמוני.

לפי דעתי להזהיר אחרים מליפול זאת גם משימה טובה וחשובה בפורום,אילו הפורום הזה לא קיים רק למחמאות וכתיבת מילים יפות על בחורות,אילו קיים לתת מידע על נפילות,אזהרות,אכזבות,דברים שאפשר לתת לאחרים להיתרחק מהם!! ולחסוך להם הכסף ועוגמת הנפש!.

יש פינה מיוחדת כאן בפורום על נפילות עם זונות,ואם הדבר הזה לא היה כל כך חשוב לא היו שמים פינה מיוחדת כזאת,מידע על נפילות ואזהרות על זונות!.

אני בחיים שלי לא אופטימי ולא מסתכל על דבר באופטימיות,אני בחור מציאותי,אני גבר מזל שור,אולי חלק ממכם יודע מה זה איש בעל מזל שור,ששונה הרבה מאחרים!.שיש לו מה שניקרא ''מחלת סדר בחיים שלו'' שאוהב לראות כל דבר אצלו מסודר,בגדים,בית,עבודה הכל!.אני לא אופטימי בחיים,מציאותי,הגיוני,זה לא אומר שאני מיואש כי עדיין אני בן30,ובטוח שיש הרבה דברים שאצרך לראות אותם בשנים הבאות!.

החתיך הרומנטי2011-06-11 13:22:10
תמיד בשטח למען כולם.

158
שאלה מצויינת ואנחנו סבורים ששרשור נפרד בו תתאר את חוויותך מתאים לזה בצורה קלאסית.

[QUOTE=Venus Butterfly]

נ.ב. , ובכל זאת :

ציינת כי "רוב צרכני המין בתשלום לא מעוניינים ברומן/חיזור אחרי הנערה העובדת" , ויפה אמרת רוב ולא כולם, כי סביר מאד שאיני היחיד שנוהג כך או מעוניין לנהוג כך, בין באופן קבוע ובין בשביל לטעום מידי פעם גם מ"סלט יווני עם בוזוקי" שאני נוהג לאכול, אז האם עבורם לא שווה לתת גם את הזווית הזו של משחקי "סקס לאור נרות וכו' וכו' וכו' "

[/QUOTE]

159
אכן, יש כאן דיון מעניין ביותר, האדון פ"ו מייצג את הגישה הרומנטית-רגשית בבואו לנערות עובדות, ולמרות ששילם כסף תמורת השירות, הוא אינו נפרד בדרך כלל מהבחורה כזר, ואילו האדון אש"ג מייצג את הגישה המנוגדת, המעשית וחסרת הרגשות לנערות.
הרשו לי להעיר מנקודת המבט שלי, שראשית גם בתקתוקיות ובמקומות הספא יש אפשרות לחיזור. לא פעם יש לקוחות שבנוסף ל'טיפ' יביאו לנערה העובדת שוקולד, פרח, או יבררו מהו המאכל האהוב עליה, ויביאו לה אותו בהפתעה, בייחוד אם הם מזדמנים בשעת הצהריים או סמוך לארוחת הערב. הבחורות בדרך כלל אוהבות או נענות בחיוב להתנהגות הזאת, וזה טבעי. השלילי מתחיל להיות בכך שהלקוח מתחיל לפתח ציפיות כלפי הבחורה, חושב שגם היא מתאהבת בו, מנסה להוציא ממנה את הטלפון הפרטי שלה בכל מיני דרכים, ונהיה אפילו כפייתי כלפיה. אגב, אני מדבר על מקרים רבים ששמעתי עליהם מנערות עובדות במשך השנים, ומודה שבעבר גם לי היתה הנטיה להיקשר אליהן רגשית, והיום לשמחתי זה קיים במידה פחותה בהרבה מבעבר.

לגבי דרך הפרידה - הרי בכל מקום יש התנהגות שונה. לדוגמא אני שמתי לב שבספא בחולון, יש נטיה ( שכנראה מוכתבת על ידי בעל המקום ), שהבחורה יושבת לה עם הבנות האחרות בחלק שלהן, והלקוח נמצא בהפרדה פיזית מהם, אם בא לו לשתות משהו לאחר הטיפול, בחלק של הלקוחות. כלומר אין חיבוקים ונשיקות פרידה לאחר היציאה מהחדר. אני מודה שבתחילה, זה היה לי קצת קר ומוזר, כי הייתי רגיל ממקומות אחרים, בהם הבחורה מובילה אותך לדלת ונפרדת ממך בחיבוק ובנשיקה על הלחי, אבל התרגלתי לשוני.
אבשלום2011-06-11 17:11:33
מחפש את הדבר האמיתי!

160
ונוס , מעניין שציינת שזונות עבורך הן סוג של תחליף ליזיזה. כל עוד זה כך, יש לך תקווה.קריצה העניין הוא שאתה לפעמים נשמע כאילו הן מאהבות שלך ואולי אף כמשהי שברצונך להכנס עימן למערכת מחייבת יותר. יכול בהחלט להיות שהלכתי רחוק מדי ( את זה רק אתה באמת יודע) . אך אם יש קורטוב של אמת בדברי הייתי ממליץ לך לבחון את הנושא הייטב, ובמיוחד עד כמה הצד שמנגד באמת מוכן ללכת עמך במשעול הזה.
באשר לעניין הכולסטרול, אם חס וחלילה תצתרך המלצה על "אינסטלטור צמרת" לענייני עורקים אל תהסס לפנות אלי בפרטי.

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”