השירשור כאן הפך ארוך יותר מדי ומשעמם מאוד.(טוחנים המים שוב ושוב).
כל הניסיונות לשכנע את הפרפר לשנות את דרכו בדיווחים לא הועילה בדבר,המחשבות שלו לא הישתנתה.
זאת זכותו המלאה הפרפר לכתוב מה שהוא רוצה ולהביע את דעתו בעניין.
אנחנו כאן לא תוקפים אותך! אילו רק מעירים לך עך כמה נקודות שלא לטעות קוראים אחרים!.
הפורום הנהדר הזה קיים לדיווחים של הגברים,לתת דיווחים על בחורות עובדות ולתת דיווחים שלילים ואזהרות חמורות על נפילות אימיתות!.
כמו שקרה לי אישית עם הזונה טינה הבלונדינית מקרליבך21,היתה לי אחת הנפילות הכי קשות בכל החיים שלי,נפילה אמיתית שלא זיינתי אחריה שוב,אני קרוב לחודש בלי שום זיון,ואני בטוח 100% שהרבה אנשים קראו הדיווח שלי עליה,ושינו את דעתם,ביטלו הרעיון שלהם לבקר אותה ''טינה'' ברגע האחרון.
בגלל זה הירגשתי צורך חשוב לכתוב דיווח ארוך מפורט היטב ולזהיר קהל הגברים ממנה,שלא ייפלו בפח כמוני.
לפי דעתי להזהיר אחרים מליפול זאת גם משימה טובה וחשובה בפורום,אילו הפורום הזה לא קיים רק למחמאות וכתיבת מילים יפות על בחורות,אילו קיים לתת מידע על נפילות,אזהרות,אכזבות,דברים שאפשר לתת לאחרים להיתרחק מהם!! ולחסוך להם הכסף ועוגמת הנפש!.
יש פינה מיוחדת כאן בפורום על נפילות עם זונות,ואם הדבר הזה לא היה כל כך חשוב לא היו שמים פינה מיוחדת כזאת,מידע על נפילות ואזהרות על זונות!.
אני בחיים שלי לא אופטימי ולא מסתכל על דבר באופטימיות,אני בחור מציאותי,אני גבר מזל שור,אולי חלק ממכם יודע מה זה איש בעל מזל שור,ששונה הרבה מאחרים!.שיש לו מה שניקרא ''מחלת סדר בחיים שלו'' שאוהב לראות כל דבר אצלו מסודר,בגדים,בית,עבודה הכל!.אני לא אופטימי בחיים,מציאותי,הגיוני,זה לא אומר שאני מיואש כי עדיין אני בן30,ובטוח שיש הרבה דברים שאצרך לראות אותם בשנים הבאות!.
החתיך הרומנטי2011-06-11 13:22:10
תמיד בשטח למען כולם.