בוגדת בבעלה "אחים שלו גברים"
עם המאהב האולטימטיבי "הטוחן"
אני: "גברת אחים שלו גברים"
שרון עם סטרפאון: "הטוחן"
"גברת אחים שלו גברים" הרגישה לאחרונה ממש בודדה.
בעלה "אחים שלו גברים" הפסיק לאחרונה לתת לה יחס - או שהוא בתאילנד או שהוא דבוק למסך מחשב בפורום.
באחד הימים כאשר בעלה היה בתאילנד ו"גברת אחים שלו גברים" כמו שזה קרה לה לאחרונה הרבה, ישבה לבד בבית והשתעממה. היא החליטה להכנס לפורום שבעלה כל הזמן גולש בו ולראות ממה הוא כ"כ מתלהב.
לאחר שיטוט די ארוך בפורום שמבלי לשים לב לקח לה חצי יום, "גברת אחים שלו גברים" הסיקה כמה מסקרנות מעניינות:
1. לאחרונה בעלה הוציא כמה אלפי שקלים מהבנק וכאשר היא שאלה אותו לשם מה הוא צריך את הכסף הוא ענה לה משהו מעורפל שהוא צריך את הכסף בשביל עסקים. אבל משיטוט בפורום "גברת אחים שלו גברים" ראתה שיש איזה בתולה אחת שמוכרת את בתוליה ומיד הבינה שבעלה הוציא את הכסף כדי לפתוח בתולה.
היא כבר תראה לו מה זה כשהוא יחזור...
2. לאחר שהיא קראה כמה דיווחים שלו על תאילנד היא גם הבינה מה בדיוק הוא עושה שם...
"גברת אחים שלו גברים" הרגישה שהיא רוצה משהו מרגש! מספיק לשבת בבית ולהשתעמם! מה? רק לבעלי מותר?
"גברת אחים שלו גברים" פתחה משתמש בפורום: "גברת אחים שלו גברים" וכתבה הודעה בפורום:
------------------------------------------------------------ --------------------------------------------------------
היי... אני חדשה כאן אז שלום לכולם.... אני בת 32 ונראית ממש טוב, נדמה לי שכוסית זאת ההגדרה הנכונה...
איני מציעה שירותי מין בתשלום כך שנדמה לי שחוקית אין בעיה עם פרסום ההודעה הזו.
פניתי לפוסט הספציפי הזה שכן מעולם לא עשיתי אנאלי (ניסיתי, כאב, השתפנתי)
הפנטזיה שלי היא על אנאלי כשאני קשורה, כעונש על זה שמישהו גרם לי לגמור
אם מישהו בעניין אשמח לתגובות.
מחפשת מורה ודחוף! (תרתי משמע)
יום נפלא,
גברת אחים שלו גברים
------------------------------------------------------------ --------------------------------------------------------
אחרי מספר דקות היא קיבלה הודעה מעמית המנהל ולאחר שיחה קצרה עימו היא אומתה ע"י ההנהלה וקיבלה רשות להמשיך לכתוב בפורום.
מיד התחילו לזרום לה הודעות פרטיות ותוך פחות מחצי שעה היו לה בתיבה משהו כמו 100 הודעות! ואוווווו חשבה "גברת אחים שלו גברים" מה קורה פה????
אך זה היה קל מידי ... ולפני שהיא התפנתה לפתיחת הודעות פרטיות "גברת אחים שלו גברים" החליטה לשוטט עוד קצת בפורום...
לאחר כמה שעות נוספות של שיטוטים בפורום "גברת אחים שלו גברים" הרגישה שנורא בא לה על משתמש אחד שנורא סיקרן אותה והצטייר כזיין אולטימטיבי שאפילו נערת ליווי מנוסה כמו אחת שרון ממש מתלהבת ממנו.
תראו תראו מה יש לנו פה אמרה "גברת אחים שלו גברים" וליקקה את השפתיים...
"גברת אחים שלו גברים" שלחה הודעה למשתמש "הטוחן" שהיה באותו רגע מחובר וחיכתה בקוצר רוח להודעה ממנו.
והנה... היא מקבלת ממנו הודעה פרטית.
באצבעות רועדות ובהתרגשות "גברת אחים שלו גברים" פותחת את ההודעה הפרטית ומכאן מתחילה ביניהם התכתבות סוערת בהודעות פרטיות.
לאחר כ-15 דקות של התכתבות שבהם "הטוחן" מצטייר כג'נטלמן אמיתי ופלרטטן לא קטן "גברת אחים שלו גברים" מרגישה שהיא מתחילה להיות חמה עליו בטירוף...
הם קובעים פגישה כבר באותו יום לשעה21:00 בערב...
מאחר ו"הטוחן" הוא טיפוס שלא מעוניין לחשוף על עצמו פרטים היא מוסרת לו בהודעה פרטית את הכתובת שלה והם מסכמים שבשעה 21:00 הוא ידפוק לה בדלת.
השעה 16:00 ו"גברת אחים שלו גברים" רואה שאין לה הרבה זמן ואחרי שהיא מסדרת את הבית ומטפחת את עצמה היא מתחילה לחכות בקוצר רוח ל"הטוחן".
ישבתי נרגשת על הספה וחיכיתי לבואו של "הטוחן". השעה הייתה בול 21:00 כשנשמעו 3 דפיקות סמכותיות בדלת... ליבי כמעט קפץ מתוך החזה ובהתרגשות רבה ניגשתי לדלת ופתחתי אותה...
מולי עמד גבר (מטעמי דיסקרטיות לא יהיה פירוט איך הוא נראה אך ללא ספק הוא פשוט גרם לי להרגיש כמו מרגרינה על מחבת חם )
חיבוק ונשיקה בלחי ו"הטוחן" נותן לי גם מתנה קטנה - סחלב לבן יפייפה! (גם הסחלב של שרון זכה להשתתף במשחק )
התקדמנו לסלון תוך כדי ש"הטוחן" מחמיא לי על המראה שלי... לדעתו אני נראית פצצה!
קשה היה שלא להבחין בהתרגשות שנפלה עלי אחרי ש"הטוחן" נכנס לביתי...
"הטוחן" הרגיש כמו בבית ומיד התרווח על הספה בסלון בעודי מניחה את הסחלב היפייפה על השידה בסלון.
כדי לחמם את האווירה הצעתי לו יין... ואחרי שהות קצרה במטבח חזרתי עם שני כוסות של יין אדום והתיישבתי לידו על הספה.
ישבנו ופטפטנו בנחת תוך כדי לגימת יין אדום...
(חיסלנו עם שרון כמות לא קטנה של יין תפסנו ראש והתחרפנו לגמרי במשחק נראה לי צריך לאמץ את השתיה לפני כל משחק
)
... "הטוחן" מאוד התרשם מהדירה שלי שהייתה מטופחת מאוד ועם אווירה ביתית.
כאשר "הטוחן" שאל אותי מה גרם לי לפנות לפורום ומאיפה בא לי הפנטזיה המעניינת הזאת,
סיפרתי לו שבעלי לאחרונה ממש הזניח אותי ולכן חיפשתי משהו מרגש להפיג את השיעמום.
"הטוחן" היה ג'נטלמן אמיתי והקשיב בסבלנות רבה למה שהיה על ליבי. ללא ספק מצאתי את המורה שלי!
"הטוחן" אמר שהמקרה שלי ובמיוחד הקטע האנאלי עם הקשירה מאוד סיקרן אותו.
והוסיף שלמרות שהוא נמנע מלהתעסק עם נשים נשואות, הוא פשוט לא יכול היה לעמוד בפני פיתוי לחדור לטוסיק הבתולי...
"אין כיום הרבה טוסיקים בתוליים כולן מזדיינות על ימין ועל שמאל!" אמר לי "הטוחן" תוך כדי שאני מסמיקה קלות.
כמו כן הוא הבהיר לי מיד שזה יהיה מפגש חד פעמי שלנו ושאני לא אבנה על מפגשים נוספים איתו.
לאט לאט העניינים התחילו להתחמם... הרגשתי שאני מתחילה להיות שיכורה גם מנוכחותו של "הטוחן" לידי וגם מהיין ששתיתי.
המרחק בינינו בספה נהיה יותר ויותר קטן... ישבנו צמודים בעודנו שולחים ידיים אחד לשני.
אחרי שהיד שלי ליטפה את רגלו של "הטוחן" במשך דקות ארוכות לפתע בלי לשים לב הכלי (הסטרפאון) המפורסם שלו היה כבר בידי. הוא עמד במלוא הדרו ויופיו הרשים אותי עד עמקי נשמתי!פשוט זין מושלם!
"הטוחן" ליטף אותי בחזה ושלח את ידו בין רגליי... הייתי חרמנית מאוד והשתוקקתי כבר להרגיש את הכלי שלו בתוכי בעודו מפלח את בתוליי האנאליים...
הרגשנו שהגיע הזמן להתקדם לחדר השינה. בחדר חיכה לנו סדין ריחני שפרסתי על המיטה מראש וכמו כן ערכת קשירה... "הטוחן" הציע קודם לחמם אותי קצת לפני שהוא מתנפל עלי כדבריו... הוא התיישב על המיטה על ברכיו כשהכלי היפה שלו מופנה לכיווני... כרעתי על ארבע והתחללתי למצוץ לו (את הסטרפאון) בחרמנות בעודו אוחז קלות בראשי ומלטף אותי בגב.
"הטוחן" התרשם מאוד מאיכות המציצה שהענקתי לו ושיבח אותי בכישורים האורליים שניחנתי בהם... כשהחליט שהתחממנו מספיק הוא תפס את ערכת הקשירה, אחז בידי השמאלית וקשר אותה לקדמת המיטה ואז הוא קשר את ידי הימנית באותה צורה. אחזתי במיטה בעודי בדוגי משוועת כבר לכלי של "הטוחן" שיחדור לתוכי! הוא הצליף לי על התחת ודרש לדעת מי גרם לי לגמור? לא עניתי לו ושמעתי אותו אומר בסמכותיות שהוא יפרק לי את הטוסיק! הרגשתי את הכלי שלו חודר באיטיות אל ישבני...
"מה זה גומרת עם אחרים? איזו מופקרת! איזה שרמוטה מה זה?"... סטירה נוחתת על ישבני... "אני אפרק לך את הטוסיק עכשיו! עם מי העזת לגמור חוץ ממני? אהה? תגיד לי גברת אחים שלו גברים!"... עוד סטירה נחתה על הטוסיק שלי... "את מרגישה את הזין שלי בטוסיק שלך?" מיותר לציין שהרגשתי מצויין את הכלי שלו איך שהוא פילח את החור הקטן שלי... וההרגשה הייתה עילאית!
"רק עוזב אותך לרגע וכבר את גומרת לי עם אחרים? איזו שובבה! אז מה את לא רוצה להודות?! אני אמשיך לטחון לך את הטוסיק עד שתגנחי את השם של מי שגמרת איתו!"
"הטוחן" האט קצת את הקצב אבל אני הרגשתי שהוא לא העניש אותי מספיק... הוא הבין את הגחמות שלי והמשיך לטחון אותי בטוסיק בפרעות ואהבתי כל רגע מזה!
"גברת אחים שלו גברים" קיבלה דפיקה סמכותית בטוסיק....
"את בטח רוצה למצוץ לי את הזין הא?" שאל אותי "הטוחן"...
*** פה עשינו חילוף תפקידים ***
אני: "הטוחן"
שרון: "גברת אחים שלו גברים"
אין ספק שהסשן האנאלי הזה הוציא אותה מהקונכיה שבה היא הייתה... גיליתי פה חרמנית לא קטנה שרק הייתה זקוקה למגע של גבר כמוני.
היא לא הפסיקה להודות לי על הזיון האנאלי שהענקתי לה והייתה באופוריה מכל העניין.
לאחר ששיחררתי אותה מערכת הקשירה היא התנפלה לי על הזין בחרמנות שלא הפתיעה אותי האמת...
(עצת "הטוחן" לחבר'ה בפורום: רוצים לקבל זיון לא מהעולם הזה? לכו על מניה בטוחה עקרת בית משועממת)
מציצתה הענוגה בפוזת הדוגי הוציאה אותי מדעתי... שוב! אין ספק שקימורי גופה המושלם חירמנו לי את הצורה! בעודי אוחז ביד אחת בראשה וביד השניה תופס את ישבנה החצוף... עושה רושם שהיא הבינה בדיוק איך אני אוהב את המציצה שכן לא כ"כ פשוט לספק אותי...
כמובן שהזיון האנאלי היה רק החימום... בתור התחלה טרפתי לה ת'ציצי הרך והכ"כ נעים למגע, שתי סופגניות טעימות עם פטמות זקורות חצופות שהיוו עבורי את הטעימות הראשונות לספתח האורלי שהענקתי לגברת. הגברת מסובבת את ישבנה אלי ומהמבט השובב שהיה על פניה ידעתי בדיוק מה היא רוצה. לאחר שהענקתי לשני פלחי ישבנה צרור נשיקות רטובות, עשיתי לה רימינג שפשוט הוציא אותה מדעתה! היא אפילו אמרה שהיא צריכה לשלוח את בעלה להשתלמות אצלי אבל אני רק חייכתי והמשכתי לענג אותה עם לשוני.
היא ציחקקה בשובבות ואמרה שאני גורם לה להתקף לב... אבל אני לא הפסקתי והמשכתי "לטחון" אותה עם לשוני השובבה.
פוזת הדוגי תמיד קסמה לי לכן החלטתי להמשיך מאיפה שהפסקנו רק שעכשיו חשקה נפשי להרגיש את הכוס הרטוב שלה! בזמן שאני טוחן בכיף ובהנאה גדולה את הכוס הצר שלה "גברת אחים שלו גברים" ממלמלת "אתה הסקס הכי טוב שהיה לי בחיים!" ומחזירה לי קונטרות של מזדיינת מדופלמת.
לפתע בעודי טוחן אותה בדוגי קטלני היא מודיעה לי שבסלון ביתה שוכן לו מזרון התעמלות. זאת עוד פנטזיה שהיא רוצה להגשים: לעשות סקס על מזרון ההתעמלות... מסתבר שאת זה בעלה גם לא מוכן להגשים לה... "אחים שלו גברים" לתשומת ליבך!
אין שום בעיה אמרתי לה ותוך זמן קצר שנינו מוצאים את עצמינו מזדיינים במרץ מיוזעים לגמרי על מזרון ההתעמלות... עד שאני גומר באורגזמה אדירה וגברת אחים שלו גברים אומרת לי תודה רבה על הגשמת שלל הפנטזיות שלה.
ל"גברת אחים שלו גברים" בחיים לא היה כזה סקס מטורף... בידיו של "הטוחן "היא הרגישה פעם כמו פסנתר בידיו של ריי צ'ארלס ופעם כמו מכונית מירוץ בידיו של שומאכר.
סומנה ב √ אבל אני לא אחזור אליה... היה זה מפגש חד פעמי וחריג בגלל היותה נשואה
וגם כי יש לי עוד הרבה תוכניות מעניינות
"גברת אחים שלו גברים" פייסיטינג וומן קשוחה!!! עד שבעלה "אחים שלו גברים" מגלה שהיא מזדיינת מהצד...
אני: "אחים שלו גברים"
שרון: "גברת אחים שלו גברים"
לאחר ש"אחים שלו גברים" שב מהטיול בתאילנד הוא נשכב למנוחת הצהריים במיטה הזוגית בחדר השינה. "אח שלו גבר גבר הקטן" תפס את עמדת המחשב שהיה כמובן על הפורום.
(הערה: הם עושים תורנות על הפורום).
מה ש"אחים שלו גברים" לא שם לב, הוא שבאותו הרגע אישתו "גברת אחים שלו גברים" תפסה את עמדת הפייסיטינג והתיישבה על פניו עם כל הגלריה האחורית שלה... וזה מה שקרה בחדר השינה:
לפתע הרגשתי את ישבנה של אישתי חונק אותי מלמעלה וזה מה שהיה לה להגיד:
"בעלי! אתה יודע מה גיליתי עליך?" שואלת אותי אישתי בהפתעה...
"מה כבר גילית עלי?" שאלתי אותה במילמול לא ברור מתחת לכוס שכיסה את פי...
"נכנסתי לפורום הזה שאתה אוהב לשבת שם..." אמרה אישתי ומיד קפצתי...
"איזה פורום? על מה את מדברת?" שאלתי במהירות והרגשתי את ליבי פועם בחוזקה...
"פורום סקס אדיר! שאתה אוהב לשבת בו יום ולילה! כשאתה לא בתאילנד!
אתה זוכר שהוצאת כמה אלפי שקלים מהבנק? ושאלתי אותך בשביל מה זה?"
"כן כן זה בשביל העסקים שלי!" קפצתי במהירות לדבריה...
"ראיתי שיש בפורום בתולה אחת שמוכרת את הבתולים שלה... ו... אתה פתחת בתולה!!! ואל תכחיש כי אני יודעת את זה! כדאי לך להודות בזה! נכון שפתחת בתולה?"
"לא לא זה לא קרה!" צעקתי מתחת לישבנה שחנק לי את הצורה...
"אתה פתחת בתולה ואני לא רוצה לשמוע אותך בכלל! הבנת? זהו שב שם בשקט!
ואתה יודע מה עוד גיליתי עליך? גיליתי כמה דיווחים שלך על תאילנד שבכלל לא קשורים לעסקים! יש לך משהו להגיד להגנתך?"
שואלת אותי אישתי בקול כועס מלווה בפייסיטינג עצבני ביותר...
"לא היה ולא נברא! אני מכחיש את כל ההאשמות שלך!" אמרתי לה בנשימות אחרונות...
"אני ראיתי את המשתמש שלך: "אחים שלו גברים" ויש לו הרבה דיווחים על תאילנד!"
"זה לא אני! זה מישהו אחר!" צעקתי לה מעמקי הכוס ופלחי ישבנה...
"זה אתה! אתה "אחים שלו גברים" בדיוק כמו שאני "גברת אחים שלו גברים"! אל תכחיש! זה מה שגילית עליך וזה ממש גרם לי לרתוח מזעם!" אמרה אישתי והענישה אותי קשות.
לפתע הגיעה לנייד שלי שיחה מפתיעה מ"אח שלו גבר גבר הקטן" שבאותו זמן חרש על הפורום...
דזיננננננננ.... דזינננננננננ.... (שרון עושה צליל של טלפון)
"כן אחי מה קורה? מההההההההההה????!!!! אתה בטוח במאה אחוז? טוב תודה ביי." סיימתי את השיחה בטלפון כשאני רותח מזעם!
אינסטינקטיבית דבר ראשון הצלפתי על ישבנה של אישתי שהתרוממה קצת מעל פניי והסתכלה עלי בהפתעה...
"תגידי לי..." צעקתי לה...
"מה קרה?" שאלה אישתי בפליאה...
"אחי הקטן סיפר לי עכשיו שיש בפורום דיווח של "הטוחן" עליך!!! ועוד על מה הדיווח???!!!!!! על זה ש"הטוחן" זיין אותך בתחת!!!!! ואני יודע שזה אכן קרה!!! כי יש לו סימן של מדווח אמין!!!!" צעקתי לה בעודי נותן עוד סטירה על ישבנה החצוף!
"מהההההה?" שואלת אישתי בהפתעה...
"תגידי יאהה חתיכת שרמוטה!!! איך יכלת?" שאלתי אותה בעודה מתרוממת מעלי... וכולי נזעם אני משחרר עוד סטירה על הטוסיק הדורש שלה...
" לא מודה..." אומרת לי אישתי בקול כזה שובב שפשוט הרתיח אותי מזעם!!!
"לא מודה..." אומרת לי אישתי בשנית ומתחילה לצחקק!!!
"איך עשית לי דבר כזה???!!!" צעקתי לה בעצבים
"אהההה... אני... אני מצטערת" אומרת לי אישתי כשחיוך רחב מרוח על פניה!
עד כאן אמרתי לעצמי!
תפסתי את ראשה והורדתי אותה אל עבר "אח שלו גבר גבר הקטן" ששמע שיש אקשן , לקח הפסקה קצרה מהפורום ותפס את מקומו בין רגליי ... המשכתי לדחוף את ראשה מכריח אותה למצוץ לי והיא בלעה את "אח שלו גבר גבר הקטן" עמוק אל גרונה והתחלתי לזיין את פיה בפראות!!!
היא ניסתה להגיד לי שהיא מצטערת אבל לא נתתי לה שום הזדמנות ודחפתי את ראשה בחזרה בכל פעם שניסתה לדבר.
"תשתקי ותמצצי אותו אמרתי לך! לא רוצה לשמוע אותך הבנת? שרמוטה שכמוך!"
"אני מצטערת אני הייתי לבד בבית... ואתה כל הזמן בתאילנד והרגשתי מאוד בודדה... וחרמנית..." אומרת לי אישתי בקול עצוב המבקש רחמים...
"זה לא מעניין אותי!" צעקתי לה והצלפתי על הטוסיק שלה כשברקע נשמע צחוקה המתגלגל
"הסקס איתך הכי טוב!..." אומרת לי פתאום אישתי בקול מתוק להפליא...
לא נתתי לה לעבוד עלי והמשכתי בשלי... מזיין את פיה ללא הפסקה!
"הוא ממש ג'נטלמן! הוא יודע לעשות כל מיני דברים..." אומרת לי אישתי משום מקום...
"זה לא מעניין אותי!!!" סטירה על הטוסיק "למה אני צריך לשמוע כאלה דברים הא???" צעקתי לה בעודי מזיין את פיה שוב ושוב...
"הוא עשה לי כאלה דברים חבל לך על הזמן.... מממממ.... ! " אומרת לי אישתי בחוצפה...
"אההה שרמוטה כלבה מזדיינת בתחת!!! קדימה תסתובבי על ארבע אני אראה לך מה זה עכשיו!!!" צעקתי לה בעודה מסובבת את ישבנה אלי ואני מדביק לו עוד כמה כאפות מאחורה...
"אני מצטערת... באמת! לא התכוונתי... זה היה ברגע של חולשה..." אומרת לי אישתי בקול מתוק מאוד עם חיוך שובב...
"הזין שלך הכי טוב!" אומרת לי אישתי בעודי מזיין אותה בפראות בכוס שלה...
"כן באמת? אוייי דובשניה שלי" אמרתי לה בעודי מלטף את ישבנה ומדביק נשיקה על גבה...
"אתה צריך ללמוד מ"הטוחן" קצת... לדעתי אתה צריך לפנות אליו בהודעה פרטית ולבקש ממנו כמה טיפים להתנהלות במיטה..." אומרת לי אישתי בזמן שאני קוטע אותה ועובר לזיון בקצב מטורף!!!
"מה אמרת? אה כלבה??? שרמוטה מזדיינת!!! למי יש זין יותר טוב?! תעני לי!!! למי יש זין יותר טוב???" צעקתי לה ורק הגברתי את הקצב בעודי תופס אותה בכתפה ומצמיד אותה אלי...
"אתה מזיין הכי טוב..." אומרת לי לפתע אישתי...
"כן באמת? באמת סוכריה שלי?... באמת מותק שלי?..." שאלתי אותה בעודי מוריד את קצב הפימפום ומלטף לה את הטוסיק החלק שלה...
"אבל.... אתה צריך לפנות אליו בהודעה פרטית ולבקש ממנו ללמד אותך כל מיני דברים מעניינים שהוא יודע!" אומרת לי אישתי שוב בחוצפה שלא ידעה גבולות!
"אהה??? מה אני צריך לבקש ממנו? תעני לי!!!" צעקתי לה ונכנסתי לקצב זיון מהיר ועצבני!
"לא לא זה הוא שצריך לפנות אליך בהודעה פרטית..." אומרת לי אישתי...
"אווו עכשיו את מדברת לעניין בונבוניירה שלי..." אמרתי לה ועברתי לסקס עדין מלווה בליטופים...
"אני רוצה למצוץ לך..." אומרת לי אישתי בקולה המתוק...
"כן? את רוצה למצוץ לי סוכריה מתוקה שלי?" אמרתי לה בעודי מחבק ונושק על גבה...
"כן... כבר מזמן לא היה לנו סקס וזה היה ברגע של חולשה... אבל הסקס הכי טוב היה לי איתו!!!" אומרת לי אישתי לפני שמכניסה את הזין שלי אל פיה כשהיא בתנוחת הדוגי יושבת מולי...
"מה אמרת? עם מי היה לך הסקס הכי טוב???!!!" צעקתי לה, תפסתי בראשה בשתי ידיי והתחלתי לזיין את פיה חזק... ואז עזבתי אותה רגע לשמוע את דבריה...
"הסקס הכי טוב היה לי איתו!" אומרת לי אישתי בשיא חוצפתה וממשיכה לצחקק...
"אההה כלבה קטנה שלי!!! תגידי את משתרללת עם כל העולם? הא?" שאלתי אותה בזעם וסטרתי על ישבנה החצוף שדרש זאת מאוד!
"לא הזין שלך הכי טוב... אני לא בוגדת בך עם אף אחד יותר!" אומרת לי אישתי וממשיכה למצוץ את הזין...
"כן כן תמצצי ... את הפרח המתוק שלי..." אני אומר ותופס את ראשה לזיון פה עדין ומענג!
היא מצצה לי עוד כמה דקות עד שגמרתי בחוזקה אל פיה של אישתי הנפלאה...
נשקנו אחד לשני בלחי והתחבקנו חיבוק חם ואוהב בעודינו אומרים אחד לשני עד כמה אנחנו אוהבים זה את זה ומצטערים על מעשינו...
סוף
כל הזכויות שמורות ללוואל ושרון פרודקשיין©