כ Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב - דף 6 - סקס אדיר

Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב

51

פורסם במקור ב - 27/02/2010

* יתכנו בעיות בטקסט למשתמשי אקספלורר, בקרוב זה יתוקן.

לוואל ושרון פרודקשיין מציגים ©

* כל הנכתב בדיווח הוא פארודיה ויש להתייחס לכך בהתאם. כמו כן כל הרשום בוצע ע"י מקצוענים ואין לנסות את זה בבית!

"גברת אחים שלו גברים"
בוגדת בבעלה "אחים שלו גברים"

עם המאהב האולטימטיבי "הטוחן"

אני: "גברת אחים שלו גברים"

שרון עם סטרפאון: "הטוחן"

"גברת אחים שלו גברים" הרגישה לאחרונה ממש בודדה.
בעלה "אחים שלו גברים" הפסיק לאחרונה לתת לה יחס - או שהוא בתאילנד או שהוא דבוק למסך מחשב בפורום.
באחד הימים כאשר בעלה היה בתאילנד ו"גברת אחים שלו גברים" כמו שזה קרה לה לאחרונה הרבה, ישבה לבד בבית והשתעממה. היא החליטה להכנס לפורום שבעלה כל הזמן גולש בו ולראות ממה הוא כ"כ מתלהב.
לאחר שיטוט די ארוך בפורום שמבלי לשים לב לקח לה חצי יום, "גברת אחים שלו גברים" הסיקה כמה מסקרנות מעניינות:

1. לאחרונה בעלה הוציא כמה אלפי שקלים מהבנק וכאשר היא שאלה אותו לשם מה הוא צריך את הכסף הוא ענה לה משהו מעורפל שהוא צריך את הכסף בשביל עסקים. אבל משיטוט בפורום "גברת אחים שלו גברים" ראתה שיש איזה בתולה אחת שמוכרת את בתוליה ומיד הבינה שבעלה הוציא את הכסף כדי לפתוח בתולה.
היא כבר תראה לו מה זה כשהוא יחזור...

2. לאחר שהיא קראה כמה דיווחים שלו על תאילנד היא גם הבינה מה בדיוק הוא עושה שם...

"גברת אחים שלו גברים" הרגישה שהיא רוצה משהו מרגש! מספיק לשבת בבית ולהשתעמם! מה? רק לבעלי מותר?

"גברת אחים שלו גברים" פתחה משתמש בפורום: "גברת אחים שלו גברים" וכתבה הודעה בפורום:

------------------------------------------------------------ --------------------------------------------------------

היי... אני חדשה כאן אז שלום לכולם.... אני בת 32 ונראית ממש טוב, נדמה לי שכוסית זאת ההגדרה הנכונה...

איני מציעה שירותי מין בתשלום כך שנדמה לי שחוקית אין בעיה עם פרסום ההודעה הזו.

פניתי לפוסט הספציפי הזה שכן מעולם לא עשיתי אנאלי (ניסיתי, כאב, השתפנתי)

הפנטזיה שלי היא על אנאלי כשאני קשורה, כעונש על זה שמישהו גרם לי לגמור

אם מישהו בעניין אשמח לתגובות.

מחפשת מורה ודחוף! (תרתי משמע)

יום נפלא,

גברת אחים שלו גברים

------------------------------------------------------------ --------------------------------------------------------

אחרי מספר דקות היא קיבלה הודעה מעמית המנהל ולאחר שיחה קצרה עימו היא אומתה ע"י ההנהלה וקיבלה רשות להמשיך לכתוב בפורום.

מיד התחילו לזרום לה הודעות פרטיות ותוך פחות מחצי שעה היו לה בתיבה משהו כמו 100 הודעות! ואוווווו חשבה "גברת אחים שלו גברים" מה קורה פה????

אך זה היה קל מידי ... ולפני שהיא התפנתה לפתיחת הודעות פרטיות "גברת אחים שלו גברים" החליטה לשוטט עוד קצת בפורום...

לאחר כמה שעות נוספות של שיטוטים בפורום "גברת אחים שלו גברים" הרגישה שנורא בא לה על משתמש אחד שנורא סיקרן אותה והצטייר כזיין אולטימטיבי שאפילו נערת ליווי מנוסה כמו אחת שרון ממש מתלהבת ממנו.

תראו תראו מה יש לנו פה אמרה "גברת אחים שלו גברים" וליקקה את השפתיים...

"גברת אחים שלו גברים" שלחה הודעה למשתמש "הטוחן" שהיה באותו רגע מחובר וחיכתה בקוצר רוח להודעה ממנו.
והנה... היא מקבלת ממנו הודעה פרטית.
באצבעות רועדות ובהתרגשות "גברת אחים שלו גברים" פותחת את ההודעה הפרטית ומכאן מתחילה ביניהם התכתבות סוערת בהודעות פרטיות.
לאחר כ-15 דקות של התכתבות שבהם "הטוחן" מצטייר כג'נטלמן אמיתי ופלרטטן לא קטן "גברת אחים שלו גברים" מרגישה שהיא מתחילה להיות חמה עליו בטירוף...

הם קובעים פגישה כבר באותו יום לשעה21:00 בערב...
מאחר ו"הטוחן" הוא טיפוס שלא מעוניין לחשוף על עצמו פרטים היא מוסרת לו בהודעה פרטית את הכתובת שלה והם מסכמים שבשעה 21:00 הוא ידפוק לה בדלת.

השעה 16:00 ו"גברת אחים שלו גברים" רואה שאין לה הרבה זמן ואחרי שהיא מסדרת את הבית ומטפחת את עצמה היא מתחילה לחכות בקוצר רוח ל"הטוחן".

ישבתי נרגשת על הספה וחיכיתי לבואו של "הטוחן". השעה הייתה בול 21:00 כשנשמעו 3 דפיקות סמכותיות בדלת... ליבי כמעט קפץ מתוך החזה ובהתרגשות רבה ניגשתי לדלת ופתחתי אותה...

מולי עמד גבר (מטעמי דיסקרטיות לא יהיה פירוט איך הוא נראה אך ללא ספק הוא פשוט גרם לי להרגיש כמו מרגרינה על מחבת חם )

חיבוק ונשיקה בלחי ו"הטוחן" נותן לי גם מתנה קטנה - סחלב לבן יפייפה! (גם הסחלב של שרון זכה להשתתף במשחק )

התקדמנו לסלון תוך כדי ש"הטוחן" מחמיא לי על המראה שלי... לדעתו אני נראית פצצה!

קשה היה שלא להבחין בהתרגשות שנפלה עלי אחרי ש"הטוחן" נכנס לביתי...

"הטוחן" הרגיש כמו בבית ומיד התרווח על הספה בסלון בעודי מניחה את הסחלב היפייפה על השידה בסלון.

כדי לחמם את האווירה הצעתי לו יין... ואחרי שהות קצרה במטבח חזרתי עם שני כוסות של יין אדום והתיישבתי לידו על הספה.

ישבנו ופטפטנו בנחת תוך כדי לגימת יין אדום...

(חיסלנו עם שרון כמות לא קטנה של יין תפסנו ראש והתחרפנו לגמרי במשחק נראה לי צריך לאמץ את השתיה לפני כל משחק )

... "הטוחן" מאוד התרשם מהדירה שלי שהייתה מטופחת מאוד ועם אווירה ביתית.
כאשר "הטוחן" שאל אותי מה גרם לי לפנות לפורום ומאיפה בא לי הפנטזיה המעניינת הזאת,

סיפרתי לו שבעלי לאחרונה ממש הזניח אותי ולכן חיפשתי משהו מרגש להפיג את השיעמום.

"הטוחן" היה ג'נטלמן אמיתי והקשיב בסבלנות רבה למה שהיה על ליבי. ללא ספק מצאתי את המורה שלי!

"הטוחן" אמר שהמקרה שלי ובמיוחד הקטע האנאלי עם הקשירה מאוד סיקרן אותו.

והוסיף שלמרות שהוא נמנע מלהתעסק עם נשים נשואות, הוא פשוט לא יכול היה לעמוד בפני פיתוי לחדור לטוסיק הבתולי...

"אין כיום הרבה טוסיקים בתוליים כולן מזדיינות על ימין ועל שמאל!" אמר לי "הטוחן" תוך כדי שאני מסמיקה קלות.
כמו כן הוא הבהיר לי מיד שזה יהיה מפגש חד פעמי שלנו ושאני לא אבנה על מפגשים נוספים איתו.

לאט לאט העניינים התחילו להתחמם... הרגשתי שאני מתחילה להיות שיכורה גם מנוכחותו של "הטוחן" לידי וגם מהיין ששתיתי.
המרחק בינינו בספה נהיה יותר ויותר קטן... ישבנו צמודים בעודנו שולחים ידיים אחד לשני.

אחרי שהיד שלי ליטפה את רגלו של "הטוחן" במשך דקות ארוכות לפתע בלי לשים לב הכלי (הסטרפאון) המפורסם שלו היה כבר בידי. הוא עמד במלוא הדרו ויופיו הרשים אותי עד עמקי נשמתי!פשוט זין מושלם!
"הטוחן" ליטף אותי בחזה ושלח את ידו בין רגליי... הייתי חרמנית מאוד והשתוקקתי כבר להרגיש את הכלי שלו בתוכי בעודו מפלח את בתוליי האנאליים...

הרגשנו שהגיע הזמן להתקדם לחדר השינה. בחדר חיכה לנו סדין ריחני שפרסתי על המיטה מראש וכמו כן ערכת קשירה... "הטוחן" הציע קודם לחמם אותי קצת לפני שהוא מתנפל עלי כדבריו... הוא התיישב על המיטה על ברכיו כשהכלי היפה שלו מופנה לכיווני... כרעתי על ארבע והתחללתי למצוץ לו (את הסטרפאון) בחרמנות בעודו אוחז קלות בראשי ומלטף אותי בגב.

"הטוחן" התרשם מאוד מאיכות המציצה שהענקתי לו ושיבח אותי בכישורים האורליים שניחנתי בהם... כשהחליט שהתחממנו מספיק הוא תפס את ערכת הקשירה, אחז בידי השמאלית וקשר אותה לקדמת המיטה ואז הוא קשר את ידי הימנית באותה צורה. אחזתי במיטה בעודי בדוגי משוועת כבר לכלי של "הטוחן" שיחדור לתוכי! הוא הצליף לי על התחת ודרש לדעת מי גרם לי לגמור? לא עניתי לו ושמעתי אותו אומר בסמכותיות שהוא יפרק לי את הטוסיק! הרגשתי את הכלי שלו חודר באיטיות אל ישבני...

"מה זה גומרת עם אחרים? איזו מופקרת! איזה שרמוטה מה זה?"... סטירה נוחתת על ישבני... "אני אפרק לך את הטוסיק עכשיו! עם מי העזת לגמור חוץ ממני? אהה? תגיד לי גברת אחים שלו גברים!"... עוד סטירה נחתה על הטוסיק שלי... "את מרגישה את הזין שלי בטוסיק שלך?" מיותר לציין שהרגשתי מצויין את הכלי שלו איך שהוא פילח את החור הקטן שלי... וההרגשה הייתה עילאית!

"רק עוזב אותך לרגע וכבר את גומרת לי עם אחרים? איזו שובבה! אז מה את לא רוצה להודות?! אני אמשיך לטחון לך את הטוסיק עד שתגנחי את השם של מי שגמרת איתו!"

"הטוחן" האט קצת את הקצב אבל אני הרגשתי שהוא לא העניש אותי מספיק... הוא הבין את הגחמות שלי והמשיך לטחון אותי בטוסיק בפרעות ואהבתי כל רגע מזה!

"גברת אחים שלו גברים" קיבלה דפיקה סמכותית בטוסיק....

"את בטח רוצה למצוץ לי את הזין הא?" שאל אותי "הטוחן"...

*** פה עשינו חילוף תפקידים ***

אני: "הטוחן"

שרון: "גברת אחים שלו גברים"

אין ספק שהסשן האנאלי הזה הוציא אותה מהקונכיה שבה היא הייתה... גיליתי פה חרמנית לא קטנה שרק הייתה זקוקה למגע של גבר כמוני.

היא לא הפסיקה להודות לי על הזיון האנאלי שהענקתי לה והייתה באופוריה מכל העניין.

לאחר ששיחררתי אותה מערכת הקשירה היא התנפלה לי על הזין בחרמנות שלא הפתיעה אותי האמת...

(עצת "הטוחן" לחבר'ה בפורום: רוצים לקבל זיון לא מהעולם הזה? לכו על מניה בטוחה עקרת בית משועממת)

מציצתה הענוגה בפוזת הדוגי הוציאה אותי מדעתי... שוב! אין ספק שקימורי גופה המושלם חירמנו לי את הצורה! בעודי אוחז ביד אחת בראשה וביד השניה תופס את ישבנה החצוף... עושה רושם שהיא הבינה בדיוק איך אני אוהב את המציצה שכן לא כ"כ פשוט לספק אותי...

כמובן שהזיון האנאלי היה רק החימום... בתור התחלה טרפתי לה ת'ציצי הרך והכ"כ נעים למגע, שתי סופגניות טעימות עם פטמות זקורות חצופות שהיוו עבורי את הטעימות הראשונות לספתח האורלי שהענקתי לגברת. הגברת מסובבת את ישבנה אלי ומהמבט השובב שהיה על פניה ידעתי בדיוק מה היא רוצה. לאחר שהענקתי לשני פלחי ישבנה צרור נשיקות רטובות, עשיתי לה רימינג שפשוט הוציא אותה מדעתה! היא אפילו אמרה שהיא צריכה לשלוח את בעלה להשתלמות אצלי אבל אני רק חייכתי והמשכתי לענג אותה עם לשוני.

היא ציחקקה בשובבות ואמרה שאני גורם לה להתקף לב... אבל אני לא הפסקתי והמשכתי "לטחון" אותה עם לשוני השובבה.

פוזת הדוגי תמיד קסמה לי לכן החלטתי להמשיך מאיפה שהפסקנו רק שעכשיו חשקה נפשי להרגיש את הכוס הרטוב שלה! בזמן שאני טוחן בכיף ובהנאה גדולה את הכוס הצר שלה "גברת אחים שלו גברים" ממלמלת "אתה הסקס הכי טוב שהיה לי בחיים!" ומחזירה לי קונטרות של מזדיינת מדופלמת.

לפתע בעודי טוחן אותה בדוגי קטלני היא מודיעה לי שבסלון ביתה שוכן לו מזרון התעמלות. זאת עוד פנטזיה שהיא רוצה להגשים: לעשות סקס על מזרון ההתעמלות... מסתבר שאת זה בעלה גם לא מוכן להגשים לה... "אחים שלו גברים" לתשומת ליבך!

אין שום בעיה אמרתי לה ותוך זמן קצר שנינו מוצאים את עצמינו מזדיינים במרץ מיוזעים לגמרי על מזרון ההתעמלות... עד שאני גומר באורגזמה אדירה וגברת אחים שלו גברים אומרת לי תודה רבה על הגשמת שלל הפנטזיות שלה.

ל"גברת אחים שלו גברים" בחיים לא היה כזה סקס מטורף... בידיו של "הטוחן "היא הרגישה פעם כמו פסנתר בידיו של ריי צ'ארלס ופעם כמו מכונית מירוץ בידיו של שומאכר.

סומנה ב אבל אני לא אחזור אליה... היה זה מפגש חד פעמי וחריג בגלל היותה נשואה
וגם כי יש לי עוד הרבה תוכניות מעניינות

"גברת אחים שלו גברים" פייסיטינג וומן קשוחה!!! עד שבעלה "אחים שלו גברים" מגלה שהיא מזדיינת מהצד...

אני: "אחים שלו גברים"

שרון: "גברת אחים שלו גברים"

לאחר ש"אחים שלו גברים" שב מהטיול בתאילנד הוא נשכב למנוחת הצהריים במיטה הזוגית בחדר השינה. "אח שלו גבר גבר הקטן" תפס את עמדת המחשב שהיה כמובן על הפורום.

(הערה: הם עושים תורנות על הפורום).

מה ש"אחים שלו גברים" לא שם לב, הוא שבאותו הרגע אישתו "גברת אחים שלו גברים" תפסה את עמדת הפייסיטינג והתיישבה על פניו עם כל הגלריה האחורית שלה... וזה מה שקרה בחדר השינה:

לפתע הרגשתי את ישבנה של אישתי חונק אותי מלמעלה וזה מה שהיה לה להגיד:

"בעלי! אתה יודע מה גיליתי עליך?" שואלת אותי אישתי בהפתעה...

"מה כבר גילית עלי?" שאלתי אותה במילמול לא ברור מתחת לכוס שכיסה את פי...

"נכנסתי לפורום הזה שאתה אוהב לשבת שם..." אמרה אישתי ומיד קפצתי...

"איזה פורום? על מה את מדברת?" שאלתי במהירות והרגשתי את ליבי פועם בחוזקה...

"פורום סקס אדיר! שאתה אוהב לשבת בו יום ולילה! כשאתה לא בתאילנד!
אתה זוכר שהוצאת כמה אלפי שקלים מהבנק? ושאלתי אותך בשביל מה זה?"

"כן כן זה בשביל העסקים שלי!" קפצתי במהירות לדבריה...

"ראיתי שיש בפורום בתולה אחת שמוכרת את הבתולים שלה... ו... אתה פתחת בתולה!!! ואל תכחיש כי אני יודעת את זה! כדאי לך להודות בזה! נכון שפתחת בתולה?"

"לא לא זה לא קרה!" צעקתי מתחת לישבנה שחנק לי את הצורה...

"אתה פתחת בתולה ואני לא רוצה לשמוע אותך בכלל! הבנת? זהו שב שם בשקט!
ואתה יודע מה עוד גיליתי עליך? גיליתי כמה דיווחים שלך על תאילנד שבכלל לא קשורים לעסקים! יש לך משהו להגיד להגנתך?"

שואלת אותי אישתי בקול כועס מלווה בפייסיטינג עצבני ביותר...

"לא היה ולא נברא! אני מכחיש את כל ההאשמות שלך!" אמרתי לה בנשימות אחרונות...

"אני ראיתי את המשתמש שלך: "אחים שלו גברים" ויש לו הרבה דיווחים על תאילנד!"

"זה לא אני! זה מישהו אחר!" צעקתי לה מעמקי הכוס ופלחי ישבנה...

"זה אתה! אתה "אחים שלו גברים" בדיוק כמו שאני "גברת אחים שלו גברים"! אל תכחיש! זה מה שגילית עליך וזה ממש גרם לי לרתוח מזעם!" אמרה אישתי והענישה אותי קשות.

לפתע הגיעה לנייד שלי שיחה מפתיעה מ"אח שלו גבר גבר הקטן" שבאותו זמן חרש על הפורום...

דזיננננננננ.... דזינננננננננ.... (שרון עושה צליל של טלפון)

"כן אחי מה קורה? מההההההההההה????!!!! אתה בטוח במאה אחוז? טוב תודה ביי." סיימתי את השיחה בטלפון כשאני רותח מזעם!
אינסטינקטיבית דבר ראשון הצלפתי על ישבנה של אישתי שהתרוממה קצת מעל פניי והסתכלה עלי בהפתעה...

"תגידי לי..." צעקתי לה...

"מה קרה?" שאלה אישתי בפליאה...

"אחי הקטן סיפר לי עכשיו שיש בפורום דיווח של "הטוחן" עליך!!! ועוד על מה הדיווח???!!!!!! על זה ש"הטוחן" זיין אותך בתחת!!!!! ואני יודע שזה אכן קרה!!! כי יש לו סימן של מדווח אמין!!!!" צעקתי לה בעודי נותן עוד סטירה על ישבנה החצוף!

"מהההההה?" שואלת אישתי בהפתעה...

"תגידי יאהה חתיכת שרמוטה!!! איך יכלת?" שאלתי אותה בעודה מתרוממת מעלי... וכולי נזעם אני משחרר עוד סטירה על הטוסיק הדורש שלה...

" לא מודה..." אומרת לי אישתי בקול כזה שובב שפשוט הרתיח אותי מזעם!!!
"לא מודה..." אומרת לי אישתי בשנית ומתחילה לצחקק!!!

"איך עשית לי דבר כזה???!!!" צעקתי לה בעצבים

"אהההה... אני... אני מצטערת" אומרת לי אישתי כשחיוך רחב מרוח על פניה!

עד כאן אמרתי לעצמי!
תפסתי את ראשה והורדתי אותה אל עבר "אח שלו גבר גבר הקטן" ששמע שיש אקשן , לקח הפסקה קצרה מהפורום ותפס את מקומו בין רגליי ... המשכתי לדחוף את ראשה מכריח אותה למצוץ לי והיא בלעה את "אח שלו גבר גבר הקטן" עמוק אל גרונה והתחלתי לזיין את פיה בפראות!!!
היא ניסתה להגיד לי שהיא מצטערת אבל לא נתתי לה שום הזדמנות ודחפתי את ראשה בחזרה בכל פעם שניסתה לדבר.

"תשתקי ותמצצי אותו אמרתי לך! לא רוצה לשמוע אותך הבנת? שרמוטה שכמוך!"

"אני מצטערת אני הייתי לבד בבית... ואתה כל הזמן בתאילנד והרגשתי מאוד בודדה... וחרמנית..." אומרת לי אישתי בקול עצוב המבקש רחמים...

"זה לא מעניין אותי!" צעקתי לה והצלפתי על הטוסיק שלה כשברקע נשמע צחוקה המתגלגל

"הסקס איתך הכי טוב!..." אומרת לי פתאום אישתי בקול מתוק להפליא...

לא נתתי לה לעבוד עלי והמשכתי בשלי... מזיין את פיה ללא הפסקה!

"הוא ממש ג'נטלמן! הוא יודע לעשות כל מיני דברים..." אומרת לי אישתי משום מקום...

"זה לא מעניין אותי!!!" סטירה על הטוסיק "למה אני צריך לשמוע כאלה דברים הא???" צעקתי לה בעודי מזיין את פיה שוב ושוב...

"הוא עשה לי כאלה דברים חבל לך על הזמן.... מממממ.... ! " אומרת לי אישתי בחוצפה...

"אההה שרמוטה כלבה מזדיינת בתחת!!! קדימה תסתובבי על ארבע אני אראה לך מה זה עכשיו!!!" צעקתי לה בעודה מסובבת את ישבנה אלי ואני מדביק לו עוד כמה כאפות מאחורה...

"אני מצטערת... באמת! לא התכוונתי... זה היה ברגע של חולשה..." אומרת לי אישתי בקול מתוק מאוד עם חיוך שובב...

"הזין שלך הכי טוב!" אומרת לי אישתי בעודי מזיין אותה בפראות בכוס שלה...

"כן באמת? אוייי דובשניה שלי" אמרתי לה בעודי מלטף את ישבנה ומדביק נשיקה על גבה...

"אתה צריך ללמוד מ"הטוחן" קצת... לדעתי אתה צריך לפנות אליו בהודעה פרטית ולבקש ממנו כמה טיפים להתנהלות במיטה..." אומרת לי אישתי בזמן שאני קוטע אותה ועובר לזיון בקצב מטורף!!!

"מה אמרת? אה כלבה??? שרמוטה מזדיינת!!! למי יש זין יותר טוב?! תעני לי!!! למי יש זין יותר טוב???" צעקתי לה ורק הגברתי את הקצב בעודי תופס אותה בכתפה ומצמיד אותה אלי...

"אתה מזיין הכי טוב..." אומרת לי לפתע אישתי...

"כן באמת? באמת סוכריה שלי?... באמת מותק שלי?..." שאלתי אותה בעודי מוריד את קצב הפימפום ומלטף לה את הטוסיק החלק שלה...

"אבל.... אתה צריך לפנות אליו בהודעה פרטית ולבקש ממנו ללמד אותך כל מיני דברים מעניינים שהוא יודע!" אומרת לי אישתי שוב בחוצפה שלא ידעה גבולות!

"אהה??? מה אני צריך לבקש ממנו? תעני לי!!!" צעקתי לה ונכנסתי לקצב זיון מהיר ועצבני!

"לא לא זה הוא שצריך לפנות אליך בהודעה פרטית..." אומרת לי אישתי...

"אווו עכשיו את מדברת לעניין בונבוניירה שלי..." אמרתי לה ועברתי לסקס עדין מלווה בליטופים...

"אני רוצה למצוץ לך..." אומרת לי אישתי בקולה המתוק...

"כן? את רוצה למצוץ לי סוכריה מתוקה שלי?" אמרתי לה בעודי מחבק ונושק על גבה...

"כן... כבר מזמן לא היה לנו סקס וזה היה ברגע של חולשה... אבל הסקס הכי טוב היה לי איתו!!!" אומרת לי אישתי לפני שמכניסה את הזין שלי אל פיה כשהיא בתנוחת הדוגי יושבת מולי...

"מה אמרת? עם מי היה לך הסקס הכי טוב???!!!" צעקתי לה, תפסתי בראשה בשתי ידיי והתחלתי לזיין את פיה חזק... ואז עזבתי אותה רגע לשמוע את דבריה...

"הסקס הכי טוב היה לי איתו!" אומרת לי אישתי בשיא חוצפתה וממשיכה לצחקק...

"אההה כלבה קטנה שלי!!! תגידי את משתרללת עם כל העולם? הא?" שאלתי אותה בזעם וסטרתי על ישבנה החצוף שדרש זאת מאוד!

"לא הזין שלך הכי טוב... אני לא בוגדת בך עם אף אחד יותר!" אומרת לי אישתי וממשיכה למצוץ את הזין...

"כן כן תמצצי ... את הפרח המתוק שלי..." אני אומר ותופס את ראשה לזיון פה עדין ומענג!

היא מצצה לי עוד כמה דקות עד שגמרתי בחוזקה אל פיה של אישתי הנפלאה...

נשקנו אחד לשני בלחי והתחבקנו חיבוק חם ואוהב בעודינו אומרים אחד לשני עד כמה אנחנו אוהבים זה את זה ומצטערים על מעשינו...

סוף

כל הזכויות שמורות ללוואל ושרון פרודקשיין©

מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

52

פורסם במקור ב - 06/03/2010

השבוע שוב נפגשתי עם שרון המהממת!

לאחר דחיית הרעיון של ידידינו רימינג מעשי כדי לעשות את הפארודיה של שבוע שעבר הפעם הגיע שעת כיפה אדומה.

התסריט נכתב כבר שבוע מראש אז סורי רימינג גם הפעם, פשוט לא יכולתי לוותר על לזיין את כיפה אדומה (שרון) בתחת

אנחנו מודים לך על הרעיון, היה סקסי ומצחיק בטירוף!

חשבנו רבות מה שרון תשים על הראש? (לא היה ברשותנו כובע אדום ) לבסוף תחתון אדום סקסי עשה את העבודה. אני הבאתי סלסלה מגניבה מהבית והתוצאה הסופית הייתה מרשימה ביותר, שרון נראתה כ"כ סקסית! במילה אחת: ואאוווו !!!

אני: הזאב

שרון: כיפה אדומה

כשכיפה אדומה פגשה את הזאב ביער... תמימה למראה או שמה לא כל כך? (הגירסה המלאה והבלתי מצונזרת! למבוגרים בלבד!!!)

היה זה יום יפה ואביבי, הציפורים צייצו והשמש זרחה. כיפה אדומה הייתה בדרכה אל סבתא האהובה לביקור שבועי. הכל היה טוב ויפה עד שכיפה אדומה נכנסה אל לב היער האפל. היא פסעה על השביל (שרון הלכה מהמסדרון אל הסלון) רגועה לגמרי מזמזמת לעצמה שיר כלשהו וחיוך גדול היה מרוח על פניה. בידה היא אחזה בסלסלה שהייתה מלאה בכל מיני דברים מעניינים... היא לבשה חצאית אדומה קצרצרה וגופיה שחורה, על ראשה היא חבשה כובע אדום שהתאים בול לבגדיה ולגוון שערה הפזור.

כיפה אדומה לא הרגישה בסכנה המתקרבת ולא הבחינה בזאב שהסתתר ממאחורי העץ וחיכה לרגע המתאים... הוא זינק מאחורי העץ ותפס את כיפה אדומה! היא ניסתה להשתחרר מזרועותיו האימתניות וצעקה לעזרה אבל הזאב אחז בה חזק ובחן אותה בעניין מכף רגל ועד ראש כשהוא מזיל ריר לכל עבר.

היה הרושם שכיפה אדומה לא ממש התרגשה מהזאב שלא הפסיק להריח אותה ואמר לה במפורש שהוא הולך לטרוף אותה. החיוך השובב והביישני לא נעלם מפניה של כיפה אדומה, היא שלפה מהסלסלה שוקולד והציעה אותו לזאב... הזאב רחרח את השוקולד אך דחה אותו כשהוא מציין שהוא רוצה לאכול רק אותה!

"אויי ואבוייי! לאאאאא! אני צריכה להגיע לסבתא שלי!" צעקה כיפה אדומה כשהיא מחזירה את השוקולד לסלסלה ושולפת משם...

"אתה רוצה אולי לפנק אותי עם ויברטור?" שואלת כיפה אדומה את הזאב ואוחזת ויברטור ורוד בידיה. הזאב בחן את הויברטור לרגע אבל לא מצא בו ממש עניין. הוא המשיך לרחרח את כיפה אדומה ולדחוף את ידו מתחת לחצאיתה הקצרצרה.

ניסיון נוסף של כיפה אדומה לפתות את הזאב עם שוקולד לא צלח. הוא המשיך לאחוז בה וללטף את גופה בעודו מתענג על ריחה שהוציא אותו מדעתו...

"מה יש לך לחפש אצל סבתא? מה הבאת לה בסלסלה?" שאל הזאב בסקרנות רבה...

"הויברטור הזה בשביל סבתא... סבא כבר הרבה זמן בחו"ל אז הבאתי לה את זה כי מזמן לא היה לה..." סיפרה כיפה אדומה בזמן שהזאב חטף את הכובע האדום שהיה על ראשה.

"לא!!! אל תיגע בכובע שלי! אני צריכה אותו" אמרה כיפה אדומה והחזירה את כובעה אל ראשה...

"את לא צריכה את הכובע ואת לא צריכה גם את זה!" אמר הזאב בעודו מנסה להוריד את הגופיה מגופה...

"הצילווווווווו !!!!" צעקה כיפה אדומה... בעוד הזאב שולח את ידיו מתחת לחולצתה...

"אין פה אף אחד! אף אחד לא יציל אותך!" אמר לה הזאב כשהוא מגחגח לעצמו...

הוא הרים את חצאיתה וליקק את ישבנה המהמם מתענג על טעמו. כיפה אדומה ניסתה להתנגד לזאב וביקשה יפה שיתן לה ללכת לדרכה אבל הזאב המשיך בשלו! הוא הוריד את חצאיתה האדומה ואז הרים את הגופיה וליקק את בטנה... ושוב כיפה אדומה צעקה: "הצילו!"

הזאב לא הניח לה ופשט את הגופיה מגופה היפה. לפתע הכובע שוב נפל לידיו של הזאב הרשע והוא אחז בו בתאווה והסניף אותו חזק...

"אהה הצילו! איזה סוטה!" צעקה כיפה אדומה וחטפה את הכובע מהזאב מחזירה אותו לראשה.

כיפה אדומה נשארה בתחתונים וחזיה שחורים והצטערה שנכנסה ליער הזה לגמרי לבדה. הזאב המשיך ללקק את כיפה אדומה בכל חלקי גופה והיא המשיכה לצעוק לעזרה...

הזאב לא הבין למה היא צריכה את הבגדים על גופה... והיה עסוק בלהוריד את חזייתה בעוד הכלי הזקוף שלו מתחכך ברגלה! כיפה אדומה תפסה בשתי ידיה את שני עופריה ולא נתנה לחזיה ליפול... לרגע הזאב שיחרר קצת את אחיזתו וכיפה אדומה עשתה צעדים קטנים וערמומיים מתרחקת מהזאב קלות ואומרת שהיא תחזור מחר... הזאב התאשת מהר ותפס במותניה מחזיר אותה אל זרועותיו... נדמה היה שכיפה אדומה ממש נהנתה מכל הסיפור! היא צחקה בשובבות ולא הצליחה להסתיר את תמימותה וביישנותה מהזאב הרשע! בכל פעם שהכובע האדום נפל מראשה היא החזירה אותו במהרה. הזאב אחז בויברטור שהיה על הקרקע ושאל אותה למה היא צריכה את הדבר הזה? הוא ליטף עם הויברטור את מפסעתה ודרש לדעת מה היא עושה איתו? כיפה אדומה המשיכה לצחוק בשובבות ואמרה שזה בשביל הסבתא, מתנה קטנה מהנכדה היישר מהסקס שופ!

"אולי אני אחזור מחר ונמשיך מאיפה שהפסקנו?" שאלה כיפה אדומה וכבר ציפתה לתשובה שתשביע את רצונה. הזאב לא שמע בקולה ופשט את חזייתה במהרה!

ואווו !!! חשב הזאב לעצמו בעוד שני עופריה התגלו לפניו לפתע... הוא אחז בהם בשקיקה וטרף אותם כאילו לא ראה ציצי כזה מימיו!

הזאב סובב אותה אליו כך שהטוסיק שלה מופנה כלפיו. הוא המשיך להתענג עליו (הטוסיק) ממזמז, מלקק, ונושך קלות את עורה הרך...

"אז מה אתה אומר אתה לא תשחרר אותי? לא בבקשה אל תאכל אותי אני עוד צריכה להגיע לסבתא" אמרה כיפה אדומה בעוד הזאב מושך את החוטיני ממנה

"את לא תוכלי להתחמק... עשית את טעות חייך כשהלכת לגמרי לבדך ביער... עכשיו אני אוכל אותך!" אמר הזאב והתענג על עורה החלק...

"אולי אנחנו יכולים להסתדר על איזה סקס ותשחרר אותי?" שאלה כיפה אדומה בנואשות

"לא!!! אני הולך לאכול אותך!" ענה הזאב ומשך אותה אליו...

"לא אבל בבקשה! בבקשה אני לא רוצה למות..." אמרה כיפה אדומה בקול שובב וסקסי עד מאוד.

הכלי של הזאב ממש השתולל בין רגליו ונצמד לרגלה של כיפה אדומה... הזאב התחכך איתו על רגלה והרגיש שחרמנותו רבה עד מאוד... כיפה אדומה צחקקה לעצמה והבינה שהתוכנית שלה אולי תצליח אחרי הכל...

הזאב המבולבל שלא ידע כבר מה הוא רוצה פתח את שני פלחי ישבנה של כיפה אדומה. היא התנגדה לרגע ולא נתנה לו להכנס לשם עם לשונו... למרות שהוא לא הרפה. לבסוף היא נצמדה אל העץ (קיר) והזאב היה מוכן לפעולה... הזאב התמהמה קלות עד שלפתע כיפה אדומה "הביישנית והתמימה" תפסה את ראשו של הזאב ודחפה אותו אל אחוריה... הזאב החרמן ליקק במרץ את ישבנה של כיפה אדומה שציחקקה בשובבות מלשונו של הזאב שכבר לא נראה כ"כ רשע.

כיפה אדומה לא בזבזה אף שניה והציעה לזאב סקס אנאלי תמורת שיחרורה... הזאב לא החזיר לה תשובה ורק הוריד אותה על ארבע על האדמה (על מזרון ההתעמלות הנצחי של שרון ) והמשיך במלאכת הטעימות של ישבנה.

כיפה אדומה הבינה שזאת ההזדמנות שלה, הסתובבה אליו והכניסה את הכלי שלו אל פיה המתוק... היא פינקה את הזאב במציצה מדהימה ושוב ניסתה את מזלה...

"אני יכולה ללכת הביתה?" שאלה כיפה אדומה והסתכלה על הזאב במבט תמים וחיוך ערמומי...

"מה? ללכת לאן?" שאל הזאב ותפס בראשה של כיפה אדומה מחזיר אותה למקומה הטבעי

"הביתה" אמרה כיפה אדומה וסידרה את הכובע שעל ראשה.

"מה פתאום!" אמר הזאב. כיפה אדומה המשיכה למצוץ לזאב שכבר שכח שרצה לטרוף אותה כמה דקות לפני... היא מצצה גם את אשכיו של הזאב שהיה פשוט בעננים והתחיל לזיין את פיה התמים אבל גם לא שכח ללקק את גבה לעיתים.

"לא... לא לאכול!" אמרה כיפה אדומה ומידי פעם שוב צעקה לעזרה אבל המשיכה למצוץ לזאב מחרמנת אותו עוד ועוד העיקר שלא יאכל אותה. הזאב המשיך להתענג על גופה של הנערה התמימה, ליטף את חריץ ישבנה ואת הכוס הרך שלה, בוחן מקרוב איך היא מבצעת את מלאכת המציצה המרשימה... המום ולא מאמין איך הכלי שלו נעלם לו שוב ושוב בפה הקטן והמתוק שלה! לאחר כמה דקות כיפה אדומה הלא כ"כ תמימה פותחת את פיה בשנית:

"מה דעתך להכנס לי לטוסיק?" שואלת כיפה אדומה ומוציאה מהסלסלה קונדום... הזאב כבר לא ידע מה לחשוב לעצמו, כיפה אדומה הצטיירה כחרמנית לא קטנה וכנראה ממש השתוקקה להכניס את הכלי המרשים שלו אל ישבנה.

הזאב חדר אל ישבנה של כיפה אדומה בשמחה רבה והתחיל לפמפם אותה בהנאה גדולה.

"הצילו! הזאב מזיין אותי בטוסיק!" צעקה כיפה אדומה בקול מסכן אבל הזאב המשיך בשלו ולא האמין לרגע שכיפה אדומה באמת סובלת.

"אז מה כיפה אדומה...?" שאל הזאב את כיפה אדומה מתעניין בשלומה כשעברו כמה דקות

"הממממ.... הצילו" אמרה שוב כיפה אדומה בקול מסכן שרק גרם לזאב לחייך...

"אל תגידי לי שאת לא נהנית!" אמר הזאב ולא הפסיק לזיין את החור הקטן והצר שלה...

"אולי קצת..." אמרה כיפה אדומה...

"אז היה שווה ללכת ביער לבד הא?" שאל הזאב כשחיוך זדוני מרוח על פניו.. .

"כן! אני כבר מפסיקה להתחרט על זה" אמרה כיפה אדומה בקול של הנאה...

"את אוהבת את זה חזק הא?" שאל הזאב את כיפה אדומה בעודו מגביר את הקצב וסוטר על ישבנה.

"כן אני ממש שובבה!" אמרה כיפה אדומה וצחקקה לה בהנאה.

הזאב הגביר את הקצב עוד וזיין במרץ את ישבנה של כיפה אדומה שלא נשארה חייבת והחזירה לו קונטרות מרשימות שגרמו לזאב לתהות האם הם נמצאים במלחמה?

לאחר כמה דקות של זיון פרוע וקצבי הזאב לא יכל עוד ושיחרר את מטענו הרב אל ישבנה של כיפה אדומה. הוא נשק על ישבנה כאות תודה והיה מסופק מאוד!

"מה זהו? אני רוצה עוד!" צעקה כיפה אדומה... בזמן שהזאב קם, נפרד מכיפה אדומה והסתלק למעמקי היער...

"לא אל תלך אני רוצה עוד!!!" צעקה כיפה אדומה השובבה... אבל כבר לא היה זכר לזאב הרשע.

כיפה אדומה אספה את חפציה והמשיכה בדרכה אל סבתא כשחיוך גדול מרוח על פניה כאילו לא קרה כלום. מעניין מה היא תספר לסבתא על האיחור שהיא דפקה לה? ומה עלה בגורל הזאב? זאת לעולם לא נדע או שמה...

סוף

לאחר הפסקה קצרה ופיטפוטים על המיטה שבחדר השינה בעודנו מנתחים "תעלומה" קטנה שהתרחשה בזמן הסקס (הא שרון? ) המשחק המשיך...

ניסינו להריץ את הפייסיטינג באנגלית והצלחנו לא רע בכמה משפטים... היה שווה ביותר ולו כדי להוציא משרון את צמד המילים: SEX MANIAC !!! (כן זה היה מכוון אלי למי שתהה )

התחלנו שוב הפעם בעברית כאשר מידי פעם זרקנו אחד לשני כמה מילים באנגלית כאשר אחד מהם פשוט הוציא את שרון מדעתה!

אני: הזאב

שרון: סבתא של כיפה אדומה

כשהזאב פגש את הסבתא של כיפה אדומה...

מר זאב היקר אתה יודע מי אני? אני הסבתא! תגיד לי מה עשית לנכדה שלי?" שאלה הסבתא בעודה יושבת על פניו של הזאב הרשע עם הכוס שלה חונקת אותו קלות...

"אני זיינתי אותה בתחת!!!" ענה הזאב משתחרר לרגע מאחיזת הישבן של הסבתא ההמומה

"מה אתה רציני? אתה עוד מתחצף? אתה רוצה שאני אקרא לסבא או שאנחנו נלבין את זה בינינו?" שאלה הסבתא וצחקקה להאנתה.

"מה לסבא? את משוגעת?" שאל הזאב מנסה להשתחרר מהטוסיק של סבתא.

"תגיד לי למה דווקא הנכדה שלי? היא ילדה כ"כ טובה! היא תמיד מביאה לי אוכל בזמן. איך העזת לעשות לה את זה?" שאלה הסבתא את הזאב הרשע ששמר על זכות השתיקה וליקק בהנאה את שני חוריה היפים.

"סבא מזמן לא נותן לי סקס אז אני קצת חרמנית" אמרה הסבתא והתחילה למצוץ במרץ לזאב שחשב שהגיע לגן עדן... קודם הנכדה ועכשיו הסבתא? פששש שווה לחיות ביער הזה! חשב לעצמו הזאב והמשיך ללקק באחוריים של הסבתא החרמנית...

"מנוול!!! איך העזת לעשות את זה לנכדה שלי?! לנכדה שלי? למה לא עשית את זה לי?! מנוול!!! למה היא ולא אני? עברתי כ"כ הרבה ביער הזה..." צעקה הסבתא

"לנכדה שלך יש עור צעיר ורענן! הייתי חם עליה!" צעק הזאב בעודו מצחקק...

"עברתי כ"כ הרבה ביער עם הסלסלה! סבא לא נותן לי סקס! הבן זונה הזה!!! אויי אני עצבנית!!! הנה לך הנה!!!" צעקה הסבתא ורכבה על פניו של הזאב שלהפתעתה רק התחרמן מזה...

"אני רוצה שתטרוף את סבא! אם הוא לא יתן לי סקס אז תטרוף אותו טוב?" שאלה הסבתא והזאב הגיב לה בחיוב...

"יופי ילד טוב! תמשיך ללקק שם!" אמרה הסבתא והמשיכה למצוץ לזאב בעודו ליקק במרץ רב את הכוס שלה.

"תגיד בא לך לעשות אותי בדוגי או שאתה רוצה רק מציצה אה כלב?" שאלה הסבתא בעניין רב...

"כן בא לי לעשות אותך בדוגי" אמר הזאב מעמקי הכוס שלה...

"אהה? לא שומעת!" צעקה הסבתא המשוגעת

"בא לי לעשות אותך בדוגי כלבה!" צעק הזאב וסטר על ישבנה של הסבתא

"אל תדבר אלי ככה! אני אישה מכובדת! איך אתה מדבר אלי?" שאלה הסבתא בתדהמה

" YOU FUCKING BITCH!!!" צעק הזאב לסבתא...

"מהההההההההה??? אני אראה לך מה זה!!! הנה לך!!! תלמד לדבר עם נשים כמו שצריך! אני רוצה אותך ג'נטלמן ולא איזה כלב יער!" אמרה הסבתא ורכבה על פניו של הזאב בפראות מלמדת אותו נימוסים מה הם!

היא הסתובבה על ארבע וקראה לזאב... הוא חדר אליה והיא לא הפסיקה לקשקש כל מיני דברים מה שהוציא אותו מדעתו...

"מה את שם מקשקשת!" שאל הזאב והגביר את הקצב...

"אההה הצילו!" צעקה הסבתא בדיוק כמו שצעקה נכדתה ביער.

"מה תעשי למי תקראי?" שאל הזאב ממשיך בשלו מפמפם את הסבתא ללא הפסקה

"אני אקרא לסבא!" צעקה הסבתא

"עדיף שתקראי לנכדה שלך כיפה אדומה!" צעק הזאב וסטר ללא הפסקה על ישבנה

"אני לא רוצה לשמוע אותך אומר את השם זה! הנכדה שלי היא ילדה טובה! קדימה תזיין אותי כמו שצריך או שאני אקרא לסבא והוא יכסח אותך במכות!" אמרה הסבתא

"מה את מקשקשת שם?" שאל הזאב ונכנס לקצב מהיר ביותר...

"אהההה הצילו!!! הזאב התחרפן לגמרי!" צעקה הסבתא

"כן כן תצעקי, בדיוק כמו שהנכדה שלך צעקה!" אמר הזאב וחייך חיוך זדוני

"מה הנכדה שלי צעקה ככה? מה התעללת בה?" שאלה הסבתא בתדהמה

"לא היא דווקא נהנתה מזה!" אמר הזאב והמשיך לזיין את הסבתא שוב ושוב...

"שומע? בוא תסתובב... אני סבתא חולת זין אני רוצה למצוץ לך!" צעקה הסבתא, התיישבה מול הזאב והתחילה למצוץ לו כמו חולת זין אמיתית...

"אז איך אני מוצצת? יותר טוב מהנכדה שלי?" שאלה הסבתא והגניבה מבט בזאב שהיה מסטול מהנאה....

"כן הזין שלך מעדיף אותי..." אמרה הסבתא והמשיכה למצוץ לזאב בהנאה...

הזאב תפס בראשה של הסבתא ולפני שרוקן את מטענו הרב לתוך פיה זיין את הפה שלה במרץ כשברקע משתקף ישבנה המהמם של הסבתא במראה...

הזאב נשפך על המיטה מתשישות והסבתא אמרה שאין כמו נשים מנוסות ובשלות... וגם אמרה לזאב שהוא עוד לא פגש את האמא אבל זה כבר סיפור אחר....

סוף

בעודי נשכב על המיטה למנוחה קטנה שרון עוד מספרת לי בדיחה בלהט המשחק... כמה אנרגיות יש לה זה משהו...

היה מעולה שרונוש!

תודה לך ונתראה שוב בקרוב.

53

פורסם במקור ב - 13/03/2010

לאחר דחייה של כמה שעות (בגלל מעבר הדירה) מהתכנון המקורי של המפגש שלי עם שרון, הגעתי בשעת ערב מאוחרת אל דירתה החדשה.

הייתה לי תחושה קצת מוזרה (פרפרים בבטן?) לפגוש את שרון במקום חדש, אבל איך ששרון פתחה לי את הדלת עם החיוך הרחב שלה הרגשתי כמו בבית. גם בגלל שרון וגם כי הדירה החדשה משרה אוירה ביתית כזאת... אחוז חרמנות אני נכנס לדירה ומגניב מבטים מסביב (גם על שרון כמובן ), רואה את הפריטים המוכרים מכל עבר... ואת המיטה הגדולה באמצע הדירה. ואאוו אמרתי לעצמי... זאת חתיכת דירה אינטימית! חסר רק איזה אח עצים מול המיטה והכל יהיה מושלם. מכונת הכביסה תפסה את מקומה הרחק ממקום העינוגים ולא תפריע עוד בשעת המעשה (אלא אם כן נרצה להכניס אותה לתמונה ).

הכל נמצא מולך ולא חסרות דרכים להשתולל בדירה הזאת... ובמקרה של תשישות להזרק על המיטה שתמיד נמצאת מול העיניים. (זה למקרה שעושים את הסקס במקומות שונים ומשונים )

בשלב חניכת המקלחת שרון שיחררה כמה בדיחות והייתה לידי, שומרת ששום דבר רע לא יאונה לי במקלחון החמוד הזה. אני כבר מצאתי לו שימוש מעניין וללא ספק אנחנו ניישם את זה בפגישתנו הבאה.

בגלל כל העניינים של מעבר הדירה (וגם בגללי האמת ) לא המצאנו תסריט מראש, אז סגרנו שנאלתר משהו על המקום.

לפני שבוע היה את טקס האוסקר... ועל איזה אוסקר חשבנו? לא ממש פסלון מוזהב אלא משהו יותר שימושי בצורת שמוק מלאכותי סגלגל.

שנינו משחקים מגישי אוסקר.

תקרית חסרת תקדים בשידור חי! שני מגישי האוסקר מתפרעים מאחורי הקלעים ועושים צחוק מהטקס המפורסם!

לא היה לנו הרבה זמן והתור שלנו יגיע בעוד כמה דקות. לא כל יום יוצא לי להעניק את האוסקר לצד שותפה כזאת כוסית! היא נכנסה לחדר ההמתנה מאחורי הקלעים במהירות ועיניי נפערו לרווחה! הגופיה המדליקה לצד החצאית הקצרצרה שהיו על גופה הפעילו אצלי כמה מחשבות בראש וכמה מנגנונים למטה.

לא הפסקנו לדבר ולצחוק על הפרס המיוחד שהחליף את הפסלון המפורסם. היה זה פסלון בצורת ויברטור! שרון (המגישה) תפסה את הפסלון המיוחד וציינה שבכלל לא הייתה מתנגדת לקבל אוסקר כזה.

"אפשר לעשות עם האוסקר הזה הרבה דברים מעניינים" אמרתי לשרון וליטפתי קלות את ישבנה.

"כן מעניין אם מי שמקבל אותו עושה איתו משהו..." אמרה שרון בעודה אוחזת בפסלון ביד אחת וביד השניה מלטפת את מפסעתי.

"אם היית זוכה מה היית עושה איתו?" שאלתי אותה בסקרנות.

"לא יודעת הייתי שמה אותו באיזה מקום מעניין... אבל אין כמו הדבר האמיתי!" אמרה בהתלהבות שרון ותפסה את חברי שכבר חיפש את דרכו החוצה מהתחתונים.

היו לנו כמה דקות עד לרגע שהיינו אמורים לצאת ולהעניק את הפרס הנכסף לשחקנית הראשית הטובה ביותר. בחדר ההמתנה הייתה מיטה גדולה כנראה בשביל צילומים או משהו כזה... כך לפחות שרון סיפרה לי אחרי ששמעה את זה ממקורות אמינים. אני אמרתי לה שהם ממש מהירים פה, מצלמים סרט ומכריזים על הזוכה. שנינו צחקנו קלות והמשכנו במיזמוזים.

הבגדים ירדו מגופנו במהירות והונחו בזהירות על הספה שלא יתקמטו חס וחלילה. שרון נשארה בחזיה לבנה ותחתוני חוטיני ורודים מדהימים שהשאירו אותי בפה פעור ואת חברי זקור, והוא כבר הציץ לו מהתחתונים בסקרנות. היציאה שלנו לבמה בעוד רבע שעה! אחוזי חרמנות נפטרנו מכל בגדינו ונצמדנו זה לזה כשאני מאחוריה וחברי הזקור שעמד כבר במלוא תפארתו דבוק לישבנה החצוף. ריח הגוף המשכר שלה גרם לי להתמסטל קלות.

היא ליטפה אותו (הזין) בידיה העדינות ואני אחזתי בשני שדיה היפים... פטמותיה נהיו זקורות ברגע שנכנסו לתוך הפה שלי ופגשו את לשוני שלא יודעת גבולות. ירדתי למטה להצצה חטופה במשולש הפלאים בין רגליה של שרון וטעימה קטנה ממנו. בדרכי לשם לא יכולתי שלא להבחין בבטן השטוחה של שרון ולהתפעל מהגוף המושלם שניחנה בו.

שרון ציינה שמאוד הייתה רוצה לזכות באוסקר ואמרתי לעצמי שאם זה היה תלוי בי היא הייתה זוכה כמו גדולה.

לאחר בדיקה קצרה מקדימה עברתי לטוסיק המהמם של שרון שפשוט הוציא אותי מדעתי!

לאחר שפתחתי לרווחה את שני פלחי ישבנה היא מיד הבינה את הרמז ונשענה על הספה. שרון מאוד נהנתה מהרימינג שהענקתי לה ואמרה שאני עושה את זה מצויין. ואף ציינה שלשוני מאוד שובבה. היא צחקקה לה בשובבות וליטפה את חברי המתבונן במתרחש עם כף רגלה.

בלי לבזבז זמן לרגע עברנו למיטה וסוף סוף שרון עטפה את חברי המתחנן למגע ותשומת לב בשפתיה והכניסה אותו לפיה החמים. היא העניקה לי מציצה מהסרטים והרגשתי פשוט בעננים!

"תגיד, לא מגיע לי אוסקר?" שואלת אותי שרון לרגע מסתכלת עלי מלמטה ומיד ממשיכה במציצה המענגת שלה.

אמרתי שבהחלט מגיע לה ושנינו הסכמנו שהיום השחקנים מקבלים אוסקר על שטויות ועל דברים חשובים כאלה (המציצה המדהימה שלה) לא.

"נראה לך שהיא יודעת למצוץ כמוני?! והיא עוד מקבלת את האוסקר..." אומרת שרון כלא מאמינה וחוזרת שוב למציצה המענגת שלה. היא מטפלת גם בשני חבריי שבין האדון הזקוף והחמימות העוטפת אותי כאשר היא לוקחת כל אחד מהם לפה פשוט מוציאה אותי מדעתי!

לאחר עוד קצת מציצה עברנו לזיון בדוגי. הזמן שלנו לצאת לבמה היה ממש קרוב ולא בזבזנו אף שניה.

המבט על הטוסיק שלה ועל חברי העושה את מלאכתו נאמנה נעלם ומגיח שוב ושוב מתוך הכוס הרטוב שלה הכניסה אותי לסרט כחול ואני הייתי השחקן הראשי. שרון שאלה האם שיחקתי בסרטים כחולים? ורמזתי לה שיכול מאוד להיות.

"מגיע לך אוסקר! אם זה היה תלוי בי היית מקבל אפילו שניים! אפילו שלושה!!!" אמרה שרון בעודי מזיין אותה שוב ושוב ללא הפסקה.

במראה מאחורה אפשר היה לראות את המתרחש על המיטה. ממש כמו לראות את עצמך בסרט כחול! לאחר כמה דקות עברנו לעמידה והתחלתי לפמפם את שרון בעודה נשענת על הספה. הפעם המראה הייתה במרחק ממש קטן מאיתנו והמחזה היה מרהיב מאין כמותו.

לאחר כמה דקות גמרתי בהנאה גדולה! ושנינו התלבשנו מהר ויצאנו לבמה לתשואות הקהל

"התוצאות של הזוכה בשחקנית הראשית הטובה ביותר כבר בידינו!" צעקתי לקהל...

לאחר הצצה מהירה במעטפה הראתי לשרון את הזוכה...

"היא עבדה נורא קשה וזאת שחקנית מאוד כישרונית!" צעקה שרון.

"הסרט הזה מאוד מצליח הבחירה הייתה קשה אבל היא עשתה זאת!" צעקתי לקהל

בעודי אוחז במעטפה וחושב על השם סנדרה בולוק. נזכרתי במציצה שקיבלתי לפני רגע מהאישה שעמדה לצידי... "תגיד לא מגיע לי אוסקר?" שמעתי את הקול של שרון שוב ושוב חוזר על עצמו בראש שלי... "נראה לך שהיא יודעת למצוץ כמוני?"... שמעתי את קולה שוב ושוב...

זה עכשיו או אף פעם לא! מגיע לה ועוד איך!

"והזוכה היא.... שרון! את הזוכה באוסקר" צעקתי בהתלהבות והענקתי את הויברטור הסגלגל לידיה הרועדות של שרון... את החיוך המאושר על פניה לא ניתן היה לתאר במילים. הנפתי את ידה למעלה וירדנו מהר מהבמה יד ביד מתפוצצים מצחוק.

המשאלה של שרון התגשמה ולא היה מאושר ממני שסוף סוף היא קיבלה את מה שחלמה עליו כל חייה. אני מקווה שלא יצא לי להתקל בסנדרה בולוק... זה לא יגמר טוב מבחינתי...

סוף

נשכבנו על המיטה למנוחת מסג' הדדי ודיברנו על כל מיני דברים שאין זה המקום לפרטם.

לאחר כמה דקות שנינו היינו רגועים לגמרי. ואני הייתי שוב חרמן רק מלהביט ולהעביר את ידיי על הגוף המושלם שלה! שרון רומזת לי לשכב ומכינה לי את הכריות לנוחות מירבית. שנינו מחייכים אחד לשני ומבינים זה את זה היטב.

"קדימה אתה מת על זה!" אומרת לי שרון ואני צוחק ותופס בישבנה המתקרב אלי...

אני: המגיש

שרון: סנדרה בולוק

סנדרה בולוק נהגת פייסיטינג אוהבת את זה מהר!

"חוצפן! אני סנדרה בולוק! איך אתה מעז לתת את האוסקר שלי?" אומרת סנדרה ומצמידה את פניי אל הכרית עם ישבנה.

"אהה מה נשמע?" אני שואל את סנדרה משחק אותה לא מבין.

"מה נשמע? אני אראה לך מה נשמע! ומה העניינים! ומה קורה!" צועקת סנדרה בכעס

"אצלי הכל טוב! ואיך אצלך?" אני שואל אותה ומנסה למנוע את הבלתי נמנע...

"לא טוב! ותפסיק לקשקש שם! מה זה איך אתה מעז לתת את האוסקר שלי למישהי לא מוכרת? מי זאת בכלל הבחורה הזאת? איך קוראים לה בכלל?" שואלת אותי סנדרה בפליאה.

"מה זה משנה איך קוראים לה?" אני שואל את סנדרה ונזכר במגישה הכוסית ההיא... אחח...

"אתה לא יודע איך קוראים לה? איך אתה נותן לה את האוסקר?! תתבייש לך איזה מנוול! אני אראה לך מה זה! חוצפן! ככה נותן את האוסקר שלי!" אמרה סנדרה בכעס רב וחנקה לי את הצורה עם ישבנה. בין רגליי היא מצאה משהו מעניין והתחילה למצוץ אותו כמו סוכריה על מקל. מהמשקל של הטוסיק שלה הלשון שלי נכנסה עמוק לתוך הכוס שלה וטעמו היה מתוק מאוד פשוט יאמי!

"כן כן תמצצי! אני אוהב את זה גברת סנדרה בולוק!" אמרתי לה לאחר שהרפתה את אחיזת הישבן שלה קלות.

"תפסיק לצייץ שם! שאני לא אשמע אותך!" פקדה עלי סנדרה ושוב הפעילה את משקלה על פניי, בעודה מצחקקת כאשר הכלי שלי תקוע עמוק בפיה.

"תראה איזה מציצה מהירה אני עושה לך! לא סתם שיחקתי בסרט ספיד!" אמרה סנדרה בהתלהבות. התבוננתי בסקרנות מלמטה איך הראש שלה עולה ויורד בקצב מסחרר ואיך הכלי הזקור שלי נעלם ומגיח מהפה החמים שלה... אין ספק שיש ניסיון רב לחולת הזין הזאת!

"מרגיש את המציצה המהירה שלי?" שואלת אותי סנדרה וחיוך גדול נמרח על פניה...

"גם לי יש לשון מהירה! רוצה להרגיש?" שאלתי אותה ומייד קיבלתי תשובה חיובית בלי שהיא אפילו פתחה את הפה, כי היה עסוק בדברים יותר חשובים.

איך שקיבלתי את האות לצאת לדרך הענקתי לה רימינג נמרץ עם לשוני השובבה ו....

"הלשון של קיאנו ריבס יותר מהירה! בגלל זה הפסדת לו בסרט הא? נכון?"

"אולי..." אני עונה לה ושנינו מתפקעים מצחוק.

"לא נורא תמשיך להתאמן אל תכנע... יהיה עוד ספיד 3 ואולי אתה תעקוף אותו ותזכה בתפקיד הראשי" אומרת סנדרה מדרבנת אותי ללקק לה את הכוס והטוסיק בשיא המרץ.

המשכנו לענג זה את זה בפוזת ה 69 היא במציצה נמרצת ומענגת מאין כמותה על הזין שלי ואני על שני חוריה שלא ידעו נחת מלשוני שנכנסה לקצב המתאים.

"תמשיך להתאמן ואני אגיד מילה טובה לבמאי לפני הצילומים לספיד 3" אמרה לי סנדרה והמשיכה במציצה.

לפתע כשחשבתי שהגענו בינינו להבנה ישבנה המדליק שוב הגביר את אחיזתו ולפתע בלי כוונה (או אולי כן ) לשוני שוב חדרה לכוס המתוק שלה.

"הנה לך!!! נותן את האוסקר שלי למישהי אחרת! אתה לא מתבייש?" שואלת אותי סנדרה

"ממש לא!" אני עונה לה ומצחקק קלות

"אההה הנה! עכשיו אני אשב עליך ואחנך אותך טוב טוב! נותן את האוסקר שלי! למה דווקא את האוסקר שלי הא?" שאלה אותי סנדרה וישבה עלי כאילו הייתי כיסא

"את באמת רצית את האוסקר בצורת ויברטור הזה?" שאלתי אותה וצחקתי.

"איזה אוסקר בצורת ויברטור? על מה אתה מדבר? זה אדון אוסקר! אל תדבר אליו ככה בזלזול! רק סקס יש לך בראש! אפילו האוסקר נראה לך כמו ויברטור!" צעקה סנדרה וחזרה למציצה... החלטתי "להלחם" בה קצת והתחלתי לזיין לה את הפה מלמטה!

"מה זה? מה אתה קופץ שם הא? מה אתה חושב לעצמך?" שואלת אותי סנדרה בהפתעה.

"למה אני לא מרגיש את הפה שלך?!" שאלתי אותה לפתע.

"עכשיו אתה תרגיש משהו אחר! עכשיו אני אכניס אותך לכרית שומע?" צעקה לי סנדרה ומפה והלאה ראיתי שחור בעיניים.

"משווה אותו לויברטור הא? אתה לא מתבייש?" שואלת סנדרה וממשיכה למצוץ.

סנדרה החליטה שסקס ינקה את הראש שלי מכל מיני מחשבות על אוסקרים בצורת ויברטור... לכן היא התיישבה עלי לרכיבה קלה שהפכה לרכיבה פרועה... אחרי שהתחלתי להקפיץ אותה במרץ.

"אני יודעת מה עשיתם לפני שיצאתם לבמה! אני ראיתי שעשיתם סקס פרוע! נראיתם כמו שני תיכונסטים! אווווווהההה!!! כן קדימה 100 קמ"ש! יאללה אתה רוצה להשתתף בסרט ספיד 3 או לא? קדימה תוכיח לי שאתה יותר מהיר מקיאנו ריבס נו קדימה!" צעקה סנדרה בשמחה בעודה עולה ויורדת שוב ושוב סוטרת לי על הרגל ומכניסה אותי להילוך גבוה.

אחרי הנסיעה הפרועה עברנו למסיונרית שגם הייתה די נמרצת.

"אז מה קיבלת שם קצת חינוך? על איך צריך להתנהג עם זוכות אוסקר? חסר לך ואתה עושה לי את התרגיל הזה עוד פעם! אני בשנה הבאה שוב רוצה לקבל אוסקר! אני סנדרה בולוק!" אומרת לי סנדרה בעודי מפמפם אותה בהנאה גדולה...

"כן כן אני יודע מי את..." אני מציין בפניה וממשיך בשלי.

"נעים מאוד!" אומרת סנדרה ושנינו צוחקים.

סנדרה הציעה לסיים את הפעילות במציצה מעניינת והתיישבה עם ישבנה המקפץ מול המראה בעודה מוצצת לי בפוזת הדוגי ואני מתענג על כל הגלריה האחורית שלה שמשתקפת במראה ומידי פעם גם מלטף את הטוסיק החלק שלה. הפה שלה לא מפסיק לעבוד לרגע ולבסוף אני משחרר את כל המטען לפיה ועיניי נעצמות מהנאה, פשוט לא יודע את נפשי מרוב אושר!

מה אומר ומה אגיד! שרון היא אותה שרון, מדליקה, שובבה, סקסית, מעניינת ומצחיקה.

לי הדירה החדשה העניקה משהו שונה ומרענן... יצאתי מאושר ושמח משרון כמו תמיד... ואולי אף יותר... אין ספק שהכימיה בינינו פשוט מושלמת וכל מפגש הוא הרפתקה חדשה ומיוחדת.

תודה שרונוש על הכל אין עליך!

Lavelle

54

פורסם במקור ב - 20/03/2010

אין ספק שאני ממש אוהב את הדירה החדשה של שרון והאוירה בה מאוד ביתית ואינטימית.

הפעם למשחק התפקידים שוב השתמשנו ברעיון שהגה ידידינו רימינג מעשי על מציל בחוף הים המציל נערה יפיפיה מטביעה ובא על גמולו.

אחרי ששרון לובשת את הביקיני ופורסת את מזרון התעמלות על הרצפה (ששימש כתחליף לחול בחוף הים) היא נשכבת על המיטה (שהייתה הים במשחק שלנו) ואני נעמד מאחורה צופה במתרחש.

אני: מציל

שרון: בחורה בחוף הים

המציל האמיץ שלא מפספס הזדמנות לפנק את השפיץ!

הייתי כבר לקראת סוף המשמרת שלי בסככת המציל, צופה במשקפת לכיוון הים. את עיניי צדה נערה יפיפיה ששחתה להנאתה בים הכחול בשעת צהריים מוקדמת. היא לבשה ביקיני שחור מהמם ועשה הרושם שנהנתה מכל שניה במים הצלולים. חיוך רחב היה מרוח על פניה כשהתהפכה על גבה ושחתה בכיף והנאה גדולה כשלפתע היא התחילה לצעוק לעזרה ונלחמה בגופה בגל האכזר שהחליט לקחת אותה לקרקעית הים.

לא בזבזתי אף שניה ורצתי בשיא המהירות אל הים! הגעתי אליה כעבור פחות מדקה ותפסתי אותה בעודי מושך אותה אלי ואוחז בה בחוזקה. היא כרחה את זרועותיה סביבי וחיבקה אותי במים בעודינו שוחים יחדיו אל עבר חוף המבטחים.

"אני כולי רועדת! הייתה פה איזו מערבולת!!! אני לא רוצה למות! יש לי היום יום הולדת וגם עברתי היום טסט נהיגה!" אמרה הנערה היפה כשהיא נסערת ומצמידה את ראשי אל החזה שלה שאני ארגיש את פעימות ליבה.

הרגעתי אותה, אחזתי בה וליטפתי אותה בגופה. עשה הרושם שקצת נרגעה, הרמתי אותה ונשאתי אותה בזרועותיי אל החוף והחול החמים. השכבתי אותה על החול (מזרון ההתעמלות) והיא הסתכלה עלי בהתרגשות והייתה אסירת תודה על הכל.

"איזה מציל סקסי אתה! כמה זמן אתה כבר עובד פה?" שאלה הנערה כשחיוך גדול על פניה

"אני פה שנתיים" אמרתי לה וליטפתי את בטנה ורגלה.

"אני איזה שנתיים לא הייתי בחוף הזה... תשמע אני יכולה כבר ללכת הביתה?" שאלה הנערה.

"אם את מרגישה טוב אז אין שום בעיה..." אמרתי לה וכבר ציפיתי שתפרד ממני ותלך לה לדרכה.

"אולי תלווה אותי ואם אני לא ארגיש טוב תוכל לטפל בי? גם ככה המשמרת שלך כבר נגמרה..." אמרה הנערה החביבה בזמן שהושטתי לה יד ועזרתי לה לקום על רגליה.

כמובן שלא יכולתי להתנגד להזמנה שכזאת והלכנו יחדיו אל ביתה...

כשהגענו אל דירתה היא הציעה לי להתקלח ונתנה לי מגבת נקיה... כמה נחמד מצידה!

היא הובילה אותי אל המקלחת וכבר חשבתי שהיא תחכה לי בחוץ אבל היא נשארה איתי וביקשה שאני אוריד את חזיית הביקיני שלה! הרגשתי קצת לא בנוח אבל כמובן שלא סירבתי לבקשתה.

"קדימה אתה יכול להתפשט! אל תדאג אני לא אציץ" אמרה הנערה היפה בזמן שעמדתי מולה ערום לגמרי.

לפתע היא פשטה את תחתוני הביקיני שלה ועמדה מולי עירומה כביום היוולדה והלסת שלי הייתה שמוטה...

"קדימה בוא נתרחץ ביחד!" אמרה הנערה בהתלהבות והזמינה אותי אל המקלחון הקטן שהיה באמבטיה.

היה קצת צפוף במקלחון הקטן אבל נדחסנו לשם שנינו וסגרנו את הדלת אחרינו. היא צחקקה בשובבות לאור הזין שלי שעמד כבר קרוב ל 180 מעלות ואותת שהוא מוכן לכל דבר שיבוא בהמשך. היא אחזה בשפופרת הדוש והמים החמים התחילו לזרום על גופה מלמעלה. סיבנתי היטב את שדיה היפים, את ביטנה החלקה והחטובה ואת האיבר הקסום שהיה בין רגליה. לא הזנחתי גם את שני פלחי ישבנה הרכים וידיי סיבנו אותם גם כן בזמן שהזין שלי התחכך בהם וקיבל את מנת הסיבון שלו גם כן! היא אחזה בו וסיבנה אותו בידיה העדינות והכ"כ מחרמנות

לפתע היא מסתובבת לכיווני ובזמן שאני מביט בגופה המדהים היא...

"אכפת לך שאני אמצוץ לך?" היא שואלת אותי ומחייכת אלי בזמן שאני נצמד אל הקיר של המקלחון. היא מעבירה לי את שפופרת הדוש כשהמים החמים עדיים זורמים על גופי ולכיוון הזין שלי. היא מתכופפת לכיוונו ומתחילה במציצה חמה ומשגעת בזמן שאני עדיין מתפעל מגופה המדהים! לאחר כדקה של מציצה בתנאים לא הכי קלים (היה קצת צפוף אבל מגניב במקלחון הקטן הזה ) בתוספת מציצת ביצים, אנחנו יוצאים ובעודינו מתנגבים היא לא מתאפקת ושוב מתנפלת על הזין שלי בעמידה כשהיא מתכופפת בפוזה סקסית של 90 מעלות וחריץ ישבנה מבצבץ לו מלפניי.

לאחר מציצתה המדהימה! עברנו אל חדר השינה והיא נשכבה על גבה. טעמתי את שני שדיה ואת פטמותיה המתוקות וירדתי בנשיקות על בטנה אל עבר הכוס המתוק שלה.

היא פתחה את רגליה ולשוני נדבקה אל עבר הדגדגן שלה... לאחר כמה דקות תוך כדי רעידות ותזוזות היא מגיעה אל סיפוקה, מודה לי ומשבחת אותי על כישוריי.

"תשמע אני לא ציפיתי ממציל לפחות מזה, בטח יצא לך לעשות הרבה דברים כאלה כמציל הא?" היא שואלת אותי ומחייכת אלי בעודי מלטף את הכוס שלה.

אמרתי לה שיש לי עוד משהו מעניין בשבילה ולאחר שהיא התיישבה על ארבע הענקתי לה רימינג מפנק עם לשוני השובבה.

"איזה מציל שובב!" אמרה הנערה והתחילה לצחקק להנאתה, תוך כדי שהיא מזיזה את ישבנה קדימה ואחורה... אויי כמה היא חמודה!

לאחר כמה דקות זחלתי מתחתיה וטעמתי שוב מפטמתה שפשוט דרשה זאת! נעמדתי ליד המיטה והיא התיישבה בקצה והתחילה שוב לפנק את זייני הזקוף ואת שני הביצים שלי במציצה מדהימה בעודי אוחז בראשה ומלטף את שערה.

הייתי כבר אחוז חרמנות... נשכבתי על הגב, היא עלתה עלי והתחילה לרכב בעודי מחזיק אותה בישבנה ורואה איך שני שדיה מקפצים להם מול עיניי! כזה מחזה מרהיב מאין כמותו!

"קדימה בוא תראה לי מה אתה יודע! איזה סוס פרא אתה!" אמרה הנערה החביבה שהייתה חרמנית גם כן.

עברנו לדוגי שהיה פשוט מעולה והתנהל במרץ אבל אני רציתי לסיים את החגיגה בעמידה.

התחלנו כאשר הנערה אוחזת בידה בשידה הקטנה שעמדה ליד מיטתה. אבל השידה עשתה קולות שהיוו סיכון לשבירתה, והנערה החביבה מחוף הים קצת חששה ולכן עברנו לזיון נמרץ בעודה אוחזת בספה. הספה לא התנגדה וגם הנערה התלהבה מהקצב המהיר ומסטירות העידוד על ישבנה. לאחר כמה דקות בקצב מסחרר גמרתי כמו גדול ונפרדתי ממנה לשלום.

לא לפני שהוזמנתי למסיבת יום ההולדת שלה והיא אף רמזה שאפשר יהיה לשחזר את מעשינו כאן באיזה חדר צדדי... מתוקה אמיתית הנערה הזאת... כנראה עוד יצא לנו להפגש בהמשך גם בסככת המציל!

סוף

לאחר הפסקה קצרה לפינוקי מסג' הדדיים (מה שהפך כבר להרגל אצלנו) ופטפוטים על כל מיני דברים הלכנו למטבח. אחרי ששרון הכינה את המים החמים חזרנו למיטה לעונש הקבוע שלי מאמנית הפייסיטינג שרון (מעניין איזו חגורה יש לה? )

אני: מציל

שרון: נציגה מאיגוד פיקוח המצילים בע"מ

נציגת איגוד המצילים מקבלת כמו גדולה!

"שלום לך! אני מאיגוד פיקוח המצילים בע"מ! נעים מאוד! אתה רוצה לספר לי מה עשית אתמול?" שאלה הבחורה הצעירה בזמן שהכוס שלה היה צמוד חזק אל הפה שלי.

"מה זאת אומרת? הייתי אתמול בעבודה..." אמרתי בקושי רב ובצורה לא הכי ברורה.

"אל תשקר!!! אני נותנת לך כמה שניות לחשוב ולספר לי את האמת! אני קצת ארענן את זיכרונך!" אמרה הגברת בעודה לוגמת מכוס הקפה (מים חמים) שעמד על השידה.

הדבר הבא שהרגשתי היה הפה החם שלה שעטף את הזין שלי. היא העניקה לי מציצה נפלאה בזמן שהתענגתי על שני חוריה היפים והטעימים. נראה לי שהיותי מציל מכניס אותי לכל מיני הרפתקאות מעניינות חשבתי לעצמי והמשכתי להתענג...

"אז מה אתה רוצה לספר לי מה עשית אתמול?" שאלה הבחורה והתחילה ללטף לי את הזין בצורה מחרמנת מאוד.

"הייתי בעבודה... מישהי התחילה לטבוע והצלתי אותה! לא מגיע לי על זה פרס?" שאלתי אותה בחשש קל.

"כן כן תמשיך! ואחרי זה מה קרה?" שאלה אותי הבחורה מאיגוד המצילים.

"מה זאת אומרת? סיימתי את המשמרת שלי והלכתי הביתה" אמרתי לה וליטפתי את ישבנה.

"שקרן!!! אני נותנת לך עוד הזדמנות לחשוב!" אמרה הבחורה וחנקה לי את הצורה עם ישבנה המקפץ.

היא לגמה שוב מהקפה והעניקה לי מציצה מטריפה! כמו כן מצצה במיומנות מדהימה את הביצים שלי, כל אחת בנפרד. ממש הרגשתי שהן מתבשלות כהוגן בפה החם שלה!

"טוב אני מקשיבה.... הצלת אותה ו..." שאלה הבחורה בסקרנות.

"וזהו!" אמרתי לה בעודי מחייך.

"זהוווווווווווו??? נו ו.....???" שאלה הגברת החביבה והתיישבה עלי בכל משקלה מדגימה לי שהיא לא מרוצה בכלל מתשובתי.

"והלכתי אליה הביתה!" אמרתי לה במהירות לפני שאני מתעלף.

"אוווו זה כבר מתחיל להיות מעניין!!! קדימה תספר לי עכשיו מה עשיתם!!! אני מקשיבה... הנה התיישבתי בנוח (על הפרצוף שלי וכמו שצריך ) לקחתי לי כוס קפה! הנה קדימה תספר!" צעקה הבחורה בהתלהבות.

היא מצצה לי שוב ובאותו הזמן ישבה על פניי עם ישבנה... ניסיתי לדבר, אבל חוץ מלהכניס את לשוני אל הכוס שלה שוב ושוב יצאו לי קולות לא ברורים. אולי הכוס שלה הבין מה רציתי להגיד לה? בכל מקרה היא חנקה אותי קשות עם הכוס שהיה על הפה שלי והתחת שלה שהיה צמוד לאף שלי והתקשתי לנשום... לא ידעתי שמנהלים חקירות קשות כאלה באיגוד המצילים הארצי.

"מה זה הקולות האלה שאתה מוציא שם?" תהתה לעצמה הגברת והמשיכה למצוץ...

"נו קדימה אדון מציל!" דרשה הגברת שוב

"עשינו מקלחת וזהו!" אמרתי לה בנשימות אחרונות...

"ואח"כ? זה לא זהו!!! אני רוצה לשמוע את כל הסיפור! קדימה!" דרשה הגברת וחזרה לחניקה קלה.

"היא מצצה לי!!!" אמרתי לה.

"הוווווו איזה שובב! צריך להוציא ממך את השובבות הזאת! צריך לצנזר את ההתנהגות הזאת שלך! אתה קצת מופרע לאחרונה! אתה יודע שזה לא המקרה הראשון שלך? אתה יודע שהיו שמועות עליך..." אמרה הגברת

"ומה אתם מתכוונים לעשות לגבי זה? לשלול ממני את הזכות להיות מציל?" שאלתי אותה בחשש.

"הממממ.... זה הכל תלוי באיך שאנחנו נתקדם פה... כי ההחלטה תלויה ב90 אחוז ממני ורק 10 אחוז מהאיגוד. הכל תלוי במה שאני אעביר להם" אמרה הגברת ולגמה שוב מקפה.

"אבל אפשר לסדר משהו שהמידע הלא נחוץ לא יגיע לאוזניהם נכון?" שאלתי אותה

"אפשר כן.. אפשר לסדר משהו כזה..." אמרה הגברת והתחילה למצוץ שוב

הפעם היא לא חנקה אותי וליקקתי את שני חוריה בחרמנות שפשוט לא ידעה גבולות.

"מה דעתך שנתחיל לעבוד על זה בדוגי" שאלה הגברת וליקקה את הזין שלי לכל אורכו

"כן זה רעיון מצויין" אמרתי לה וליקקתי את הכוס שלה גם כן.

"אנחנו נתחיל בדוגי ונראה איך נתקדם משם..." אמרה הגברת

"כדאי לך להתאמץ שם טוב! הרישיון שלך מונח על הכף! אני רואה התחלת להבין את הא?" שאלה הגברת בעקבות הפמפום המהיר

"כן!" אמרתי לה וסטרתי על ישבנה

"אווווהההה! מה זה?! מתחיל להתפרע הא? קדימה!!! תוציא את כל השובבות שלך החוצה! כבר מזמן מגיעים דיווחים על ההתנהגות הסוררת שלך" אמרה הגברת

לאחר כמה דקות של זיון פרוע הגברת הציעה מציצה...

"אתה רוצה מציצה?" שאלה לפתע הגברת

"את רוצה למצוץ לי?" שאלתי אותה בסקרנות

"אני רואה שאתה מתנהג יפה! יכול להיות שאני אמסור לאיגוד המצילים ש..."

"כן את חייבת!" אמרתי לה וכבר כיוונתי את הזין לכיוון פיה

"אני חייבת???!!! אל תגיד לי אני חייבת!!! אני לא חייבת לך כלום!" צעקה הגברת בעצבים ותפסה את שני הביצים שלי בכף ידה!!! (מדהים איך ששרון מצליחה לעשות את זה בצורה כזאת שזה לא יכאב. ולמרות זאת שיחררתי צעקה רק מהסיטואציה הבלתי צפויה )

"אני מתכוון שאני מאוד אשמח אם תעשי את זה" אמרתי לה בעודי חש הקלה מסויימת כשהיא משחררת את אשכיי ולוגמת מכוס הקפה.

"הכל תלוי רק בך! ובו! (הזין)" אמרה הגברת בעודה מתיישבת מולי ומתחילה למצוץ לי בפוזת הדוגי.

לאחר כדקה של זיון פה נמרץ הבחורה מאיגוד המצילים פותחת את פיה בשנית.

"אני רואה יש לך הרבה מרץ! רק בצהריים היית עם הבחורה הזאת שהצלת ו..."

"כמה את מדברת?!" אמרתי לה ודחפתי את הזין בחזרה לפיה

"זה לא עיניינך איפה הייתי! הבנת את זה?" אמרתי לה וסתרתי על ישבנה

"אל תתחצף!" אמרה הגברת ושוב איימה לעשות מהביצים שלי חביתה (שוב נשמתי נעתקה קלות ושיחררתי צעקה מלווה בצחוק )

הגברת חזרה למצוץ והתחלתי לזיין את פיה במרץ עד לגמירה חזקה לתוך הפה החם שלה. הגברת מוציאה מפיה את הנוזל שלי וממשיכה...

"טוב אני אגיד לאיגוד שאלה היו רק שמועות!"

"אז אני נשאר בתפקיד נכון?"

"כן כן בהחלט"

"את גם מוזמנת לבוא לבקר אותי בסככת המציל"

"כן כן אני אבוא בשמחה!"

"הוא גם מאוד ישמח (הזין)" אמרתי לה ונופפתי איתו מולה...

נפרדנו לשלום ובסה"כ היה לי יום פורה ומלא בהפתעות!

מי יודע מה מצפה לי מחר?

סוף

היה סוף הדרך כ"כ נהננו מהמשחק הזה!

בסוף שרון סיפרה לי על רעיון חדש למשחק שקשור ישירות למשהו שחוותה לאחרונה נראה אם אני אסכים למשהו מופרע כזה...

עד לפעם הבאה שרונוש

Lavelle

55

פורסם במקור ב - 27/03/2010

מסתבר ששרון לא שכחה את ההצעה שלה מהשבוע שעבר. "אני רוצה שנשחק טסטר של נהיגה ונבחנת!" היא אומרת לי בהתלהבות כשחיוך רחב מרוח על פניה. כל זה הגיע אחרי מספר ניסיונות ששרון סוף סוף עברה טסט נהיגה. היא הייתה מאוד עצבנית על הטסטרים שהכשילו אותה ומכאן הגיע הרעיון המקורי הזה. שרון לוקחת את הסטרפאון ולובשת אותו מתחת לחצאית: "עכשיו אני מבינה מה זה גבר עם זין עומד שמנסה לשים מכנס!" אומרת שרון בעודה צוחקת ומסדרת את החצאית.

אני: טסטר של נהיגה

שרון: נבחנת

טסטר נהיגה מכשיל את שרון... O O הלך עליו!

הנבחנת שלי להיום הייתה תלמידה בשם שרון. היא הגיעה לבושה בחצאית ג'ינס חמודה וחולצה ארוכה. מהרגע הראשון שראיתי אותה החיוך לא ירד לה מהפנים. הייתה בה שובבות כלשהי ובנוסף זיהיתי שהיא מתרגשת יתר על המידה. היא התיישבה לידי, (על הספה) שמה חגורה והתחלנו בטסט. היא שילבה להילוך ראשון והתחלנו בנסיעה. לאחר נסיעה קצרה ביקשתי ממנה לפנות שמאלה. כבר ראיתי אנשים שמתבלבלים בין ימין לשמאל אבל לא בכזה ביטחון! היא פנתה ימינה במהירות מסחררת והמשיכה כאילו כלום.

"אה שמאלה? אויי אני קצת מתרגשת סליחה... טוב פעם הבאה..." אמרה שרון והמשיכה.

לא עברה שניה ושרון בולמת בפתאומיות!

"היה הולך רגל והוא פתאום יצא אל הכביש... אני נורא מתרגשת! זה כבר הטסט החמישי שלי ואני נורא מקווה לעבור הפעם" אמרה שרון בהתרגשות.

הטסט ממשיך... במקום לפנות ימינה שרון פונה שמאלה... עושה פרסה על דעת עצמה ואחרי שאני מבקש ממנה לעצור בצד היא מציעה לעשות חניה ברוורס ועוד עולה על המדרכה! לבסוף היא עוצרת לאחר שהרכב נזרק קדימה ואחורה. היא מסתכלת עלי וחיוך שובב מרוח על פניה.

"תגידי הכל בסדר? מה קרה לך?" שאלתי אותה.

"אני נהגתי מצויין! אני פשוט נורא מתרגשת! אולי ננסה עוד פעם? זה כבר הטסט החמישי שלי ואני מתה לעבור!" אמרה שרון וקיפצה על המושב בחוסר נחת כמו ילדה קטנה שרוצה ממתק.

"זה לא עובד ככה... את צריכה לנהוג כמו שצריך!" אמרתי לה כלא מאמין.

"אז נתחיל מהתחלה! עכשיו 3...4 ונעשה עוד פעם טוב? אמרה שרון והמשיכה לקפץ על מושב הנהג.

"אני לא יודע נגמר כמעט הזמן..." אמרתי לה בהססנות.

"נו עוד פעם! עוד פעם אני פשוט נורא מתרגשת... נו בבקשה!" אמרה שרון בקול מתוק ומפתה והרימה את קצה החצאית שלה למעלה....

אמרתי לה שפשוט תחזור מאיפה שהתחלנו את הטסט. שרון קיפצה בהתלהבות ושילבה להילוך ראשון. האוטו קפץ כמו מטורף כמה פעמים ואחרי ששרון סיימה להתעלל בקלאץ', היא אחזה בהגה שכבר קיבל סחרחורת ממנה.

"ימינה? שמאלה? פרסה?" שאלה שרון בהתלהבות...

לבסוף היא פנתה ימינה כמו שביקשתי ממנה... אבל בשלב הבא היא החליטה לשחק את עצמה שומאכר והתחילה להאיץ על האוטו כמו מטורפת! היא העבירה הילוכים והייתה מאושרת עד הגג מביצועיה. לבסוף היא עצרה את האוטו בצד אחרי בקשות חוזרות ונשנות ממני ומהשלב הזה והלאה פשוט הייתי בהלם מוחלט ולא האמנתי למראה עיניי. מהבעת פניי היא הבינה שנכשלה בטסט... היא התרוממה בפתאומיות והחטיפה לי סטירה מצלצלת על הלחי ואז היא הרימה את חצאיתה ושלפה משם שמוק שהיה צמוד למפסעתה.

"הכשלת אותי??? אההההה מנוול!!! תמצוץ את זה מנוול!!!" צעקה שרון ואחרי שתפסה אותי בראש בשתי ידיה. היא הכניסה את הסטרפאון לפה שלי והכריחה אותי למצוץ אותו הלוך וחזור. פשוט דחפה את הראש שלי שוב ושוב מה שגרם לי לעשות מציצת גרון עמוק לבולבול המלאכותי שהיה בין רגליה.

"הכשלת אותי עוד פעם? זאת כבר הפעם החמישית! אני אראה לך מה זה להכשיל אותי! טסטר מנוול! תמצוץ את הסטרפאון הזה! עכשיו אני גם אפתח לך את הטוסיק!" צעקה שרון, תפסה אותי והובילה אותי בעודה דוחפת אותי אל המושב האחורי (המיטה).

היא דחפה אותי פנימה והורידה את התחתונים של בפרעות בתוספת סטירה על ישבני.

"הערת את החיה שבי! זהו אנחנו פה בסמטה חשוכה ואף אחד לא ישמע אותך! רד למטה מנוול! אני עכשיו אפרק לך את הטוסיק! רגע התחתונים שלך מפריעות לי!" צעקה שרון ופשטה ממני את התחתונים.

התחלתי לזחול החוצה מהדלת האחורית... אבל שרון עטה על הטרף שלה והחזירה אותי פנימה בפרעות ונעלה את הדלת... היא התחילה להצליף בי עם התחתונים שלי על ישבני ללא הפסקה בעצבים כשהיא מזכירה לי שהכשלתי אותה בכוונה.

"תשב שם! 5 פעמים מכשילים אותי ואני צריכה לקחת שיעורים עוד פעם! מנוול שכמוך! אומר לי ימינה ברגע האחרון! עכשיו אני אפרק לך את הטוסיק ואראה לך מה זה ימינה ומה זה שמאלה!" צעקה שרון והכניסה לי את הסטרפאון לטוסיק ללא רחמים.

"הנה הימינה שלך! זה מספיק ימינה? הנה גם שמאלה! ועכשיו אני עובדת עם הקלאץ'! מרגיש את הקלאץ' הא?" צועקת שרון ומחטיפה לי סטירה על הטוסיק...

מרוב הזיון הקצבי נהיה לה חם והיא פשטה את חולצתה כשהיא לרגע לא מפסיקה לפמפם אותי עם הסטרפאון. לא ידעתי איך לאכול את מה שעבר עלי באותו רגע... הייתי בהלם מוחלט מהמתרחש... ניסיתי להגיד לה שזה לא בסדר ואני אתלונן עליה אבל היא המשיכה.

"עכשיו אני גם אעבוד עם האיתות! זה שמאלה וזה ימינה! (עוד סטירה נוחתת על ישבני) והנה בשבילך גם ברקסים! עכשיו אני מגבירה את הקצב! מרגיש את זה? הילוך ראשון, עכשיו שני, עכשיו שלישי ועכשיו רביעי! הנה אני מרביצה עליך 100 קמ"ש! טסטר מנוול שכמוך!" צעקה שרון ודחפה לי את הסטרפאון כמה שיותר עמוק.

"זה לך כעונש על כל ה-5 טסטים שלא עברתי! אנחנו נסיים עכשיו בחניה ברוורס ו...זהו! עכשיו הבנת מה זה חניה ברוורס?" שואלת שרון תוך כדי שהיא צוחקת ומתארגנת לדרכה...

היא סידרה את החצאית, תפסה את חולצתה וברחה משם במהירות כשהיא צועקת לי "בייייי" ומצחקקת בשובבות.

נשארתי שוכב על המושב האחורי והתחלתי להתרומם לאט לאט מנסה להבין מה עבר עלי פה? הייתי נבוך ומבולבל מאוד מהמקרה הזה ובעודי מסדר את המחשבות שלי וחושב מה לעשות הלאה... שרון חוזרת אל הרכב ומתיישבת לידי.

"טסטר תשמע אני מצטערת... אני לא התנהגתי כמו שצריך... אממממ אולי אנחנו נוכל לסדר משהו ואני אעבור את הטסט?" שואלת שרון בתמימות ומצמידה את כף ידי אל הציצי החשוף שלה ומלטפת את הזין שלי עם אצבעותיה העדינות....

"אני פשוט נכנסתי להתקף זעם... וכשאני בהתקף זעם אני לא שולטת בעצמי..." אמרה שרון כאשר אני כבר התחלתי ללקק את פטמותיה שהיו זקורות בצורה מרשימה וחירמנו אותי מאוד...

"תשמעי אני חושב שאפשר לסדר משהו" אמרתי לה והמשכתי להתענג על שדיה היפים.

"כן? טוב אני שוב מצטערת שהתנהגתי ככה בפרעות והצלפתי בך עם התחתונים..." אמרה שרון בחיוך ביישני.

"כן קצת יותר מידי לא?" אמרתי לה וליטפתי את הטוסיק שלה מתחת לחצאית

"אבל עכשיו שאני הוצאתי את הקיטור גם הנהיגה שלי תשתפר, פשוט הייתי עצבנית יותר מידי... תשמע יש לי משהו שירגיע אותך! אני כבר חוזרת... אל תדאג זה משהו טוב, רק אל תברח לי" צחקקה שרון ויצאה לרגע.

המשכתי לשבת במושב וחיכיתי לה בחשש קל, היא חזרה כשבידה היא אוחזת כוס קפה (מים חמים)

"הנה קניתי פה קפה בבית קפה אז בוא תעמוד מחוץ לאוטו ואני אעשה לך משהו מעניין!" אמרה שרון בהתלהבות ולגמה מהקפה.

נעמדתי מולה והיא התיישבה בפוזה סקסית על המושב. הדבר הבא שהרגשתי זה את הזין שלי מתבשל בתוך הפה שלה! לא יודע כמה מעלות אלה היו, אבל האפקט שנוצר על הזין שלי פשוט הוציא אותי מדעתי! (כן גם אחרי אינספור מציצות כאלה אני מתרגש מזה כל פעם מחדש). תוך כמה שניות הכלי שלי נעמד במלוא הדרו ושרון החמודה והשובבה (שלפני כמה דקות פירקה לי את הטוסיק ) עשתה לי גרון עמוק מרשים ביותר! במציצה איטית ומושקעת בעודי אוחז בראשה ושערה בשתי ידיי ומביט עליה מלמעלה.

"אני מרגיש קצת יותר טוב!" אמרתי לה בחיוך גדול.

"אני מצטערת שעשיתי לך עם הטוסיק כל מיני הילוכים... אבל עכשיו אתה רואה שאני יודעת לעבוד עם ההילוכים! עשיתי לך את זה בהילוך ראשון... שני... שלישי ואז רביעי! הדגמתי לך את זה ב 4 הילוכים! אז אני חושבת שמגיעה לי הזדמנות שניה ואז הכל יהיה בסדר!" אמרה שרון וחזרה לענג אותי במציצתה הנפלאה

לאחר זמן קצר שרון לוגמת שוב מהקפה ומשתחררת מהחצאית שלה...

"לדעתי מה שהפריע לי לנהוג כמו שצריך זאת החצאית הזאת... היא חסמה לי קצת את הרגליים ולא יכולתי לעבוד עם הקלאץ' " אמרה שרון והמשיכה במציצתה הענוגה כאשר הפעם גם שני אשכיי זכו לכניסה מפנקת לתוך פיה.

נזכרתי במה שהיא עוללה לי לפני כמה דקות ולא החזקתי את עצמי. תפסתי בראשה והתחלתי לדחוף אותו אלי הלוך וחזור מזכיר לה שלא שכחתי את מעלליה בסיום הטסט. נראה שזה ממש לא הפריע לשרון וגרם לה לצחקק בשובבות בעוד הזין שלי תקוע עמוק בתוך פיה.

"אני רואה שאתה עדיין כועס על מה שעשיתי לך, אז אולי כדי שנהיה קויתים אני ארשה לך לעשות אותי בדוגי? אפילו בהילוך שישי! מה אתה אומר?" שאלה שרון וליטפה לי את הזין שהתבונן עליה בחרמנות אדירה.

"אז את רוצה שאני אעביר עליך הילוכים?" שאלתי אותה וירדתי על ברכיי מוצץ בתאווה את פטמותיה הזקורות... אויי זה היה טעים מאוד!

"כןןןן" אמרה שרון והתכופפה למטה מהמושב אל הכלי שלי ועינגה אותו שוב במציצה נפלאה. הפוזה שבה היא ישבה פשוט הוציאה אותי מדעתי! התענגתי על גופה וליטפתי את הטוסיק המשגע שלה.

היא הסתובבה קצת במושב ומיד התנפלתי על הטוסיק שלה בנשיקות וליקוקים נמרצים עם לשוני השובבה. זה הוציא ממנה צחקוקים בלתי נשלטים מה שרק חירמן אותי יותר.

לבסוף היא התיישבה בדוגי וחדרתי לתוכה בחרמנות שלא יודעת גבולות...

"טסטר? אתה לא כועס עלי נכון?" שאלה שרון בקול חמוד

"לא כועס?" שאלתי אותה וסטרתי על ישבנה

"הממממ... אתה דווקא כן כועס... אבל זה היה די נחמד והגבת נורא חמוד... אני מצטערת שהפחדתי אותך (מצחקקת) אבל עכשיו המושכות בידיך ואתה יכול ללמד אותי לקח... אני יודעת שהייתי ילדה רעה ומגיע לי" אמרה שרון בשובבות

"קצת רעה!" אמרתי לה וסטרתי שוב ושוב על ישבנה

"היית צריך לראות את הפרצוף שלך!" אמרה שרון וצחקה ללא הפסקה

"שובבה שכמוך!" צעקתי לה וסטרתי על ישבנה

"כן תעניש אותי על זה שאני צוחקת עליך!" אמרה שרון וצחקה שוב

הגברתי את הקצב אבל היה זה רק בגלל שהיא דרשה את זה ויותר חשוב אהבה את זה!

"אוווהה אני רואה שהתחלת לעשות את זה בהילוך רביעי הא?" שאלה שרון

"לאיזה הילוך את רוצה שאני אגיע?" שאלתי אותה בסקרנות

"להילוך שישי!" צעקה שרון וצחקה

"היית צריך לראות את הפרצוף שלך! ותגיד נהנית למצוץ סטרפאון?" שאלה שרון וצחקקה בשובבות שהוציאה אותי מדעתי

"אני אראה לך עכשיו מה זה נהנתי!!!" צעקתי לה והגברתי את הקצב עוד

"כן תראה לי! נו תראה לי טסטר! חחחח מצצת סטרפאון!!!" צחקקה שרון שוב ושוב

"לא יפה!" צעקתי לה וסטרתי שנית על ישבנה

"כן תעניש אותי על זה שדחפתי לך סטרפאון נו!" צעקה שרון

"את ממש שובבה הא?" אמרתי לה והמשכתי לפמפם אותה במהירות מסחררת...

לאחר כמה דקות, אחרי נסיעה מהירה ונמרצת בהילוך שישי על הכוס של שרון (ולפני שנגמר לי הדלק ) באתי על סיפוקי תוך כדי אורגזמה אדירה (גם שרון הרגישה שזה היה חזק מהרגיל) ועצרתי בשולי הדרך.

"טסטר? אני חושבת שדי נהנית שם... אז אולי תחתום לי על טופס שעברתי? נו אני כבר מתה לצאת לכביש!" אמרה שרון וחיוך שובב מרוח על פניה

חתמתי לה והיא קפצה בהתלהבות ונשקה לי על הלחי.

"אויי תודה רבה! אני מאוד מודה לך! אני אנהג בזהירות! תודה!!!" צעקה שרון בהתלהבות ורצה לדרכה

סוף

שרון לא הצליחה לעצור את הצחוק איזה שתי דקות רצוף... מדהים אותי כל פעם מחדש איך היא מצליחה להפוך מילדה תמימה לחיית טרף שרוכבת עליך עם סטרפון... אני חושב שזאת הפעם הראשונה שזה קרה כשלא התחלפנו בתפקידים תוך כדי. הסיטואציה של לקבל בתחת עם סטרפאון מבחורה כוסית כמו שרון בהחלט יחודית, שונה ומוסיפה להמשך.

אחרי מסג' שאנחנו עושים אחד לשני, שרון פורסת את הכריות לנוחות מירבית ואני נשכב על הגב... לפתע שרון מרימה את הסטרפאון שכנראה היה זרוק על הרצפה ומכוונת אותו אלי....

"ידיים למעלה!!!" צועקת שרון כשהיא אוחזת בסטרפאון וצוחקת

אחרי הבדיחה הקטנה של שרון עוברים לפייסיטינג הישן והטוב... כאילו לא קיבלתי מספיק היום. (כנראה ששרון נזכרה יותר מאוחר שלא סטרה לי מספיק במהלך המשחק אז היא הכינה לי הפתעה אחרת )

אני: טסטר של נהיגה

שרון: נציגה מטעם פיקוח הטסטרים הארצית (תפקיד דמיוני כמובן)

דאבל פייסיטינג לטסטר נהיגה!

"טסטר? אתה רוצה אולי לספר מה קרה לך היום בצהריים?" שאלה הנציגה והתיישבה על פניי בנוחות עם הכוס והטוסיק המשגעים שלה.

"מה קרה?" שאלתי אותה בחשש קל והתחלתי ללקק לה את הכוס המתוק שלה.

"קיבלתי צלצול אנונימי ממישהו שסיפר לי שהייתה התנהגות קצת מוזרה במושב האחורי של האוטו שלך, הוא סיפר שראה שני אנשים שמתעסקים אחד עם השני! ורציתי לבדוק אם הכל בסדר... יצא לך שם של טסטר אמין ו... תפסיק להתחנף אלי! (זה בתגובה לליקוקים הבלתי פוסקים שהענקתי לשרון ) אז יצא לך שם של טסטר שעושה הכל בצורה ישרה ובלי תחמנות ושוחד... ותשמע אנחנו מכרים ותיקים ומאוד לא נעים לי להציג לך ככה את העובדות האלה אבל..."

"לא היה כלום!!!" קטעתי אותה לפתע וחזרתי מיד לכוס המזמין שלה.

"לא היה? אתה משקר לי! אני ידידה ותיקה שלך! ואתה ככה מתנהג? אתה מבייש אותי! ככה אתה לא סומך עלי? אתה יכול לסמוך עלי ולספר בדיוק את מה שקרה לך" אמרה הנציגה תוך כדי רכיבה קלה על הפנים שלי.

"אני לא יכול לספר..." אמרתי לה במבוכה.

"איימו עליך?" שאלה הנציגה בחשש

"אני לא מספר" אמרתי לה שוב.

"אההה איך אתה מעז!!! אנחנו חברים כל כך ותיקים! נו טסטוש תספר לי מה קרה לך בסטס הזה" אמרה הנציגה בקול מתוק מתחנן וליקקה את בזין שלי לכל אורכו! אבל לפתע...

"תספר לי מנוול!!!! תספר לי מה קרה שם!" צעקה הנציגה והתיישבה בפרעות על הפנים שלי

"היה לה סטרפאון והיא הכריחה אותי!" צעקתי לה והתחבאתי במהירות מתחת לכוס שלה

"מהההה? היא עשתה אותך עם סטרפאון? אהההה! אתה לא מתבייש? אויי ואבויי! הנה לך!" צעקה הנציגה ורכבה על הפנים שלי שוב ושוב, אין ספק שהיא הייתה נבוכה בדיוק כמוני ולא ידעה איך להתמודד עם המקרה הנדיר הזה.

"המממ... אני... אני לא רוצה לראות אותך! תשכב שם! המממ... היא עשתה אותך עם סטרפאון? איפה בטוסיק? אויי ואבויי! הבחורה הזאת ממש מסוכנת! לא אתה סתם עובד עלי!" אמרה הנציגה במבוכה מלווה בצחוק והתחילה למצוץ לי את הזין.

"נו תספר לי מה קרה שם, אני לא אספר לאף אחד..." אמרה הנציגה בקול מתחנן

"היא תפסה אותי הכריחה אותי למצוץ ואז היא הפכה אותי על ארבע ו... ו... עשתה אותי בטוסיק!" אמרתי לה והתחבאתי מתחת לכוס של הנציגה שהתחילה לצחוק ולצעוק בו זמנית

"אהההה!!! מצצת סטרפאון? איזה מוצץ אתה!!! ולחשוב שעוד היינו מאהבים! ועכשיו אני מגלה שאתה עושה דברים כאלה? אהההה!!! אתה בטח נהנית מזה! אתה סוטה מין! ורק לחשוב שפעם הייתה לנו מערכת יחסים! ו... ו... אין לי מילים! הנה תקבל את זה!!! (התיישבה עלי כמו שצריך ) איזה דברים אתה עושה! אתה כזה סוטה מין! איך אני מגלה דברים כאלה איומים עליך?" אמרה הנציגה בפליאה.

"אבל אח"כ היא חזרה ואני גם עשיתי אותה!" אמרתי לה וחזרתי ללקק לה את הכוס והטוסיק

"אתה גם עשית אותה? רק כשאני עוד חשבתי לחזור אליך!" אמרה הנציגה כלא מאמינה והתחילה ללקק את הזין שלי.

"אני גם חתמתי לה על הטופס והעברתי אותה טסט!" אמרתי לנציגה עם חיוך רחב

"העברת אותה?" שאלה הנציגה והתחילה למצוץ לי את הזין

"כן כי מאוד נהנתי!" אמרתי לה והמשכתי להתענג על שני חוריה היפים

"אההה אני אראה לך מה זה!!! עיצבנת אותי!" אמרה הנציגה והגבירה את הלחץ עם ישבנה על הפנים שלי ובו זמנית העניקה לי מציצה מושקעת

"מה הפסקת ללקק? אתה עוד פעם התחלת לפנטז על הסטרפאון?" שאלה הנציגה בכעס ומצצה לי במהירות מרוב עצבים.

"אתה יודע מה? אני לא אעביר את זה למשרד הרישוי, כי זה פשוט מופרע מידי! אבל אתה סוטה מין לא קטן! צריך לחנך אותך ולהוציא ממך את כל השטויות האלה!" אמרה הנציגה וליקקה לי את הזין הלוך וחזור לכל אורכו ונצמדה אלי כמו שצריך עם הטוסיק שלה.

פינקנו זה את זה קצת ב 69 כשלפתע במקום הנציגה הייתה זאת הנבחנת הקודמת שישבה על הפנים שלי (דאבל פייסיטינג כמו שאמרה לי שרון יותר מאוחר )

*** תפקיד חדש ***

שרון: הנבחנת הראשונה

"טסטר יאהה מנוול! אני התלמידה שנהגה לפני שרון! ונודע לי שלמרות שהיא נהגה יותר גרוע ממני העברת אותה! ואותי פסלת בגלל שנסעתי בהילוך שני יותר מידי! הנה לך! למה העברת אותה? אני נסעתי יותר טוב ממנה!" צעקה התלמידה והחטיפה סטירות על הזין שלי שעף מצד לצד בתוספת ענישה מישבנה שקיפץ על הפנים שלי.

"זה כבר הטסט השני שלי! אני רגילה לעשות הכל בפעם הראשונה!" צעקה התלמידה

"שלה זה היה הטסט החמישי!" אמרתי לה בניסיון להסביר לה את המצב

"מה אכפת לי?! אני שמעתי שהיא נהגה גרוע!" צעקה התלמידה שוב

"כן אבל היא עשתה אותי עם סטרפאון! ואז אני עשיתי אותה! והעברתי אותה" אמרתי לה וצחקתי

"מהההה??? על מה אתה מדבר שם? איזה מושחת אתה! אתה רומז שצריך לקיים איתך יחסי מין בשביל לעבור? זה לא יקרה! אני בחורה הגונה! אני גם אתלונן עליך למשרד הרישוי על ההצעות המגונות שלך!" צעקה התלמידה בעצבים

"לא את לא! את עוד יכולה לעבור" אמרתי לה

"אני גם שמעתי שבאה אליך המפקחת ממשרד הרישוי ובדקה את המקרה הזה! תגיד מה היא עושה בנידון? היא לא מטפלת בזה?" שאלה התלמידה.

"לא נראה לי..." אמרתי לה והמשכתי להתענג על הטוסיק שלה

"אני גם רוצה לקבל עובר! נו טסטר!" אמרה התלמידה בחנפנות וליקקה את הזין שלי

"למה שרון עברה ואני לא? אני גם רוצה" המשיכה התלמידה בחנפנות והתחילה למצוץ לי בתוספת ליקוקים מחרמנים...

אחרי 69 הדדי התלמידה ההגונה החליטה שלמרות הכל זאת דרך לא רעה לקבל עובר. היא עלתה עלי לרכיבה הפוכה והציגה את יכולות הנהיגה שלה על זין חרמן.

"אתה יודע מה? בוא אני אמצוץ לך וגם אותי תעביר! אתה יכול להתפרע חופשי עם הפה שלי אני נורא רוצה רישיון!" אמרה התלמידה והתיישבה בפוזת דוגי הפוכה...

אחרי זיון פה נמרץ וגמירה אדירה לתוך הפה החמוד שלה התלמידה השובבה מגישה לי את הטופס ומקבלת גם את העובר הנחשק...

מסתבר שבנסיבות הנכונות לא רע להיות טסטר גם אם לפעמים קופצות עליך תלמידות מטורפות עם סטרפאונים מאיימים!

סוף

היה כיף ומאוד מצחיק במפגש הזה עם שרון. שרון כבר לא כועסת על טסטרים שהכשילו אותה והיא בהחלט פרקה כמה עצבים על הטוסיק שלי... שרון שובבה שכמוך!

מעניין מה מצפה לנו במפגש הבא? כולי ציפייה!

Lavelle

57

פורסם במקור ב - 04/04/2010

אחרי אתמול אני כבר יודע מה יקרה לבעלה של שרון אם יבגוד בה. אמנם אני הייתי אחראי לתסריט (הרעיון מאחורי התסריט בידיעה הבאה) במפגש הזה, אבל אין ספק ששרון שיחקה אותה במלוא מובן המילה ולרגעים גם התמוססה מתענוג

צפיה משותפת בערוץ הבידור מספקת לנו לפעמים רעיונות מעניינים. גם הפעם לא פספסנו את ההזדמנות ובשעת ערב מוקדמת פגשתי את שרון לעוד מפגש סוער וחוצה גבולות.

המשחק התחיל איך ששרון פתחה לי את הדלת.

אני: ג'סי ג'יימס

שרון: המאהבת מישל "בומבשל" מקגי

ג'סי ג'יימס בוגד באישתו סנדרה בולוק עם המאהבת מישל "בומבשל" מקגי... אבל סנדרה היא לא מסוג הנשים שאפשר לבגוד בהן על ימין ועל שמאל...

סוף סוף התחמקתי מאישתי (סנדרה בולוק) הקרציה! כבר חודש שלם היא לא נותנת לי מנוחה ורק מדברת על הסרט שלה. בכורה פה בכורה שם... התחתנתי איתה או עם הבמאי שלה? לפחות אם היא הייתה מפצה על כך במיטה אבל גם זה קורה לעיתים רחוקות.

כבר בטלפון מישל אמרה שמחכה לי הפתעה טעימה וקעקוע חדש שהיא עשתה לכבודי! הייתי כל כך נרגש לראות אותה! צלצלתי בדלת והנה היא עומדת מולי וחיוך רחב מרוח על פניה... אנחנו מתנשקים ומתחבקים בחרמנות והיא מיד מובילה אותי למטבח.

"אני בדיוק עושה עוגת שוקולד!" אומרת מישל ונותנת לי לטעום חתיכה קטנה (ריבוע שוקולד) שנכנסת לפה שלי מידה.

"אוווההה זה מצויין!" אני אומר לה בעודי נעמד מאחוריה ומתחיל למזמז אותה בכל חלקי גופה.

מישל לקחה גם היא חתיכה מהעוגה והתעניינה מאוד על מה שקורה בהוליווד ואמרה שראתה אותי הרבה לאחרונה בטלויזיה. לא יכולתי להוריד את העיניים מהקעקועים שלה שכל כך מחרמנים אותי!

"יש לי אחד חדש בגב, אתה יכול להוריד לי את החולצה ולהציץ!" אמרה מישל בשובבות.

תוך מספר שניות החולצה והחזיה של מישל מצאו את מקומם על השיש והתענגתי על הקעקוע המדליק שעיטר את גופה החלק. היא הייתה סקרנית לגבי חיי המין שלי עם סנדרה, ולמרות שניסיתי להגיד לה שהכל כשורה היא הבינה שזה לא מה שהיה פעם והרגישה את חרמנותי הרבה שלא יודעת גבולות.

שדיה הרכים של בומבשל מצאו במהרה את מקומם בידיי שעיסו אותם כהוגן, ולפתע בלי אזהרה מוקדמת הפטמה הימנית שלה התבשלה לה בתוך הפה שלי... כשטעמה של עוגת השוקולד וטעם הפיטמה הזקורה מתערבבים להם יחדיו בפי במרקם מתקתק להפליא.

"רגע אבל אני מבשלת עוגה! מה קרה לך?" שאלה מישל וצחקקה בשובבות.

שאלתי אותה אם זה יקח עוד הרבה זמן והרמתי את חצאית הג'ינס שלה למעלה על מנת לנשק את ישבנה המהמם. היא אמרה שהעוגה כמעט מוכנה... אז החלטתי להתרענן קצת במקלחת ונתתי לה להמשיך בבישולים.

יצאתי מהמקלחת לכיוון המטבח, ומישל עדיין הייתה עסוקה בהכנת העוגה... נשקתי לה על הצוואר ושוב חיבקתי אותה מאחורה נצמד אליה עם מפסעתי. מישל הסתובבה והראתה לי קעקוע מדליק שהיה לה על המצח. הזזתי את שערה וליטפתי את הקעקוע המהמם בעודה מחייכת אלי ומבחינה בחבריקו גודל בתחתונים. הורדתי ממנה את חצאית הג'ינס, סובבתי אותה עם גבה אלי וירדתי על ברכיי, מנשק את שני פלחי ישבנה כשחוטיני שחור חוצה אותם בסימטריות מושלמת. מישל המשיכה לפטפט על חיי הנישואים שלי ועל כך שאני לא מבקר אותה יותר מידי לאחרונה. לדעתי היא הייתה יכולה להמשיך ככה בלי סוף, אבל מיד איך שהחוטיני ירד מגופה דבריה התחלפו לפרץ צחקוקים שבאו בעקבות רימינג מושקע שהענקתי לה בעודה נשענת על השיש.

"אוווההה!!!! חשבתי כבר שכחת איך עושים את זה! לדעתי מגיע לך לקבל אוסקר!" אמרה מישל וצחקקה לה בהנאה בזמן שלשוני סירבה בכל תוקף להפרד מחריץ ישבנה.

אחרי שהתענגתי על ישבנה המושלם הורדתי את תחתוני במהירות שהתעופפו להם על השיש כמו שאר הבגדים ונעמדתי על רגליי. הזין שלי שעמד כבר במלוא הדרו השתפשף על ישבנה והבנתי שלאור המצב הסיכוי שנגיע למיטה הולך וקטן מרגע לרגע.

"תגיד איך סנדרה מוצצת? היא מוצצת טוב?" שאלה לפתע מישל וליטפה את זייני עם ידה העדינה שירדה לאט לאט לעבר אשכיי.

"היא די טובה כן..." אמרתי לה בהססנות בעודי ממזמז את הציצים שלה.

"מי מוצצת יותר טוב? אני או היא? תענה לי!!!" אמרה מישל ותפסה לי את הביצים בכף ידה... היא אוהבת לשמוע עד כמה היא טובה וחולה על המשחקים האלה...

"כמובן שאת!" אמרתי לה בחשש קל ומיד ידה העדינה ליטפה את אשכיי שנשמו להם לרווחה.

"טוב מאוד!" אומרת מישל בעודה מסתובבת ומתכופפת קלות כשהיא עדיין בעמידה לכיוון זייני שנכנס בהתלהבות לפיה החמים.

ליטפתי את גבה המקועקע ואת ישבנה החשוף והרך בזמן שהיא העניקה לי מציצה מושקעת כמו שרק היא יודעת לעשות, שלמות זאת המילה המתאימה.

סנדרה אישתי הייתה יכולה ללמוד ממנה קצת אבל עכשיו היא ממש לא עניינה אותי, בטח לא כשהמוצצת בומבשל עבדה על השרביט שלי נמרצות מענגת אותי ללא הפסקה. אמרתי למישל שסנדרה אף פעם לא מגיעה לשלב של עינוג שני חבריי הקטנים, ומישל מיד נענתה ברצון רב ולקחה אותם לפיה כל אחד בנפרד בשאיבות מחרמנות וענוגות להפליא.

מישל התרוממה והציעה לעשות את זה במטבח. אמרתי לה שזה בדיוק מה שעלה לי בראש ובהחלט אין שום טעם לחכות. היא נשענה על השיש והתחלנו בזיון פרוע בעמידה.

כמובן שלא פיספסתי הזדמנות לשחרר סטירה על ישבנה החצוף שדרש זאת מאוד.

"אווווה מה זה היה?" שאלה לפתע מישל משחקת את עצמה מופתעת...

"סנדרה לא אוהבת דברים כאלה... אבל אני יודע שאת מתה על זה!" עניתי לה ומיד שיחררתי לה עוד אחת.

"כן רק אתה מבין את הראש הפרוע שלי!" אמרה מישל וביקשה שאני אלטף את הקעקוע על גבה. המשכנו בזיון הפרוע ומישל לא נשארה חייבת...

"אני רוצה שתעשה קעקוע עם השם שלי... על הזין שלך!" אמרה מישל בהתלהבות.

ניסיתי להסביר לה שסנדרה לא ממש תאהב את זה, אבל מישל עמדה על שלה ואמרה שבביקור הבא שלי היא מצפה לראות את שמה מתנוסס על הכלי שלי.

מישל חירמנה אותי עד עמקי נשמתי, אין ספק שהסקס הפרוע במטבח היה מעולה אבל בחדר חיכתה לנו מיטה גדולה ומרווחת. הרמתי את מישל בזרועותיי בזמן שידיה תופסות בצווארי. נשאתי אותה לחדר השינה והשכבתי אותה על גבה.

"חשבתי שכבר נהיית איזה חלשלוש מלהיות במחיצת עקרת הבית הזאת! (סנדרה) היא לא מתאימה לך! מה אתם עושים שם כל היום? סורגים?" צחקה מישל כשהיא שכובה על גבה ופתחה את רגליה.

"קדימה בוא נראה אם לא שכחת איך עושים את זה!" אמרה מישל ונשכבה עם ראשה על הכרית.

אין ספק שנהנתי מכל רגע לרדת למישל, לראות ולהרגיש את ההנאה שהיא חווה (יותר מכל דבר אחר, לראות את שרון גומרת תמיד תעשה לי צמרמורת... הפעם אף יותר מהרגיל ופה אני נמנע מלפרט) עד שלבסוף זרמי העונג מתפרצים ממנה והיא פותחת את עיניה לרווחה וחיוך רחב על פניה.

"אווווו לא שכחת! תגיד היא גם מקבלת דברים כאלה ממך?" שאלה מישל בסקרנות.

"למה את כל כך רוצה לדעת?" שאלתי ונשקתי על ירכה.

"בגללה הזנחת אותי לגמרי! כבר לא ראיתי אותך חודש שלם! נראית גם כמו איזה פוץ מלוקק שם באוסקר עם העניבה הזאת!" אמרה מישל כלא מאמינה

"את לא רגילה לראות אותי ככה?" שאלתי אותה וליטפתי את בטנה

"אני רגילה שאתה עם המעיל עור שלך ועם הג'ינס הקרוע ו...."

"האופנוע!" המשכתי את דבריה...

"כן! נראית ממש מגוחך באוסקר, אבל אני לא כועסת עליך..." אמרה מישל והתרוממה.

"אז איך את רוצה להמשיך?" שאלתי אותה וסטרתי לה על הטוסיק

"איך שהפסקנו!" אמרה מישל והתיישבה בדוגי.

"אוהוווו את כבר מוכנה להמשיך?" שאלתי אותה וחדרתי לתוך הכוס הרטוב שלה.

"אם אני מוכנה להמשיך? שכחת שהיינו עושים כל הלילה רצוף? מה חשבת נעשה איזה 10 דקות במטבח וזה יספק אותי? אני לא סנדרה בולוק! אולי לה מספיק 5 דקות לפני השינה" אמרה מישל בעודה מחזירה קונטרות חזקות וחוטפת סטירות עידוד על ישבנה

"את ממש לא אוהבת אותה הא?" שאלתי אותה בבלבול קל

"בגללה לא ראיתי אותך חודש שלם! חשבתי כבר ללכת ולכסח לה ת'צורה! מנוולת!... הו כן אתה הסקס הכי טוב שהיה לי! היו לי כמה מאהבים אבל אף אחד לא מצליח לספק אותי מינית! זה ממש לא בסדר שברחת לי עם האוסקר הזה!" אמרה מישל בעודנו מזיינים זה לזה ת'צורה.

"פעם הבאה עושים את זה על אופנוע!" אמרתי לה וסטרתי שוב על ישבנה הדורש

"טוב מאוד! אתה היחיד שמבין את הראש הפרוע שלי!" אמרה מישל בהתלהבות

אחרי רכיבה של כמה דקות שפכתי את מטעני הרב לתוך המאורה של בומבשל אהובתי הפרח המתוק שלי! ובעודי מסדיר את נשימתי נשמע ברקע צלצול הטלפון שלי...

***שרון בתפקיד סנדרה בולוק***

ג'סי: "הלו"

סנדרה: "ג'סי! אני רוצה שמיד תחזור הביתה! אני מאוד כועסת!"

ג'סי: "מה קרה? מה כל כך דחוף? אני באמצע ה...."

סנדרה: "אני לא אגיד לך את זה בטלפון, דחוף בוא הביתה אני כבר אספר לך ביי!"

***שרון שוב בתפקיד מישל***

"מי זה היה?" שאלה מישל בסקרנות

"האאא... זאת אישתי" עניתי לה בבלבול רב

"אההההההה מה כבר קרה אצל הכלבה המטומטמת הזאת! כל הזמן קורה לה שם משהו!"

"אין לי מושג מה היא רוצה" אמרתי ולא האמנתי שאני לא אעביר את הלילה עם מישל אהובתי.

"לך תתקע אותה בתחת שתרגע כבר! כל הזמן היא מפריעה לנו!" אמרה מישל בעצבים

"אני מבטיח לחזור במהרה!" אמרתי לה והתחלתי להתלבש

"אני מחכה לך... אה הנה קח את העוגה לדרך... עוגת השוקולד שהכנתי" אמרה מישל ונתנה לי את העוגה

"טוב נתראה בקרוב ביי" אמרתי לה

"ביי ביי" אמרה מישל ונפרדנו בעצב רב.

הפסקה

אחרי שצחקנו כהוגן ממה שעוללנו, לקחנו הפסקה קטנה למסג' הדדי כשאני כבר שכחתי שהחלק העיקרי עוד לפנינו. שרון לא מפסיקה להצחיק אותי בסיפורים שלה. אין רגע משעמם במחיצתה של בעלת הישבן המדליק והמקפץ.

הגיע הזמן להמשיך ושרון לובשת את תלבושת השוטרת על גופה החטוב, מסדרת את הכובע על ראשה ואוחזת באלה האימתנית.

אני: ג'סי ג'יימס

שרון: סנדרה בולוק

ג'סי שב הביתה וזוכה לחינוך קשה מסנדרה בולוק השוטרת הקשוחה!

הגעתי הביתה במהירות האפשרית ומרוב לחץ זללתי את כל עוגת השוקולד שבומבשל המתוקה הכינה. קיוויתי שסנדרה סתם שיחקה את עצמה בטלפון, כן היא בטח מכינה לי הפתעה נעימה חשבתי לעצמי ודפקתי בדלת בהססנות... "פתוח" שמעתי את קולה של סנדרה מעבר לדלת. נכנסתי ולא האמנתי למראה עיניי! מולי עמדה אישתי סנדרה בולוק לבושה במדי שוטרת, על ראשה היא חבשה כובע תואם ובידה היא אחזה ב... האם אני רואה נכון? אלה? מה קורה פה? חשבתי לעצמי?

על פניה של סנדרה היה מרוח חיוך ממזרי ואין ספק שמשהו פה לא היה כשורה. היא אחזה באלה בצורה מאיימת והיכתה בה על כף ידה השניה מה שנתן את הסימן המובהק שלא הייתה מרוצה כלל וכלל.

"שב פה!... שב פה מנוול!" אומרת סנדרה בכעס ומכוונת עם האלה לכיוון המיטה

"מה קרה מתוקה?" שאלתי אותה והתקרבתי אליה לנשק אותה.

"שב פה אמרתי לך!" אמרה סנדרה והתחמקה ממני.

התיישבתי על המיטה כדבריה וניסיתי להבין במה חטאתי? זה בטח משחק חשבתי לעצמי, היא סתם רוצה לגוון קצת בחיי המין שלנו... כן זה חייב להיות זה!

היא התכופפה לעברי כשאחת מרגליה על המיטה בין רגליי (כמו חקירה משטרתית בחדר חקירות ) והמשיכה...

"ג'סי! אתה יודע מה נודע לי? נודע לי שאתה בוגד בי!" אמרה סנדרה, הביטה לי בעיניים והתקרבה עם פניה אל פניי שאני אשמע אותה היטב.

"מה פתאום מתוקה שלי!" אמרתי לה בעודי מלטף ומנשק את רגלה

"כןןןןן! אתה בוגד בי! ומגיע לך עכשיו עונש! בכל החדשות מדברים על זה! איזה מנוול" אמרה סנדרה והיכתה אותי עם האלה על ישבני.

"מה פתאום מה את מדברת שטויות?" אמרתי לה וניסיתי להרגיע אותה בליטופים.

"לא! זה לא ילך לך! קדימה תסתובב! אני עכשיו אעשה לך חינוך יאהה חתיכת מנוול!" צעקה סנדרה ודחפה אותי בכוח.

ניסיתי להתנגד אבל היא המשיכה להכות אותי עם האלה מה שלא השאיר לי בררה ועשיתי כדבריה. היא נתנה לי להבין שהיא רוצה אותי על 4 אחרי שהיכתה אותי נמרצות בישבן כשניסיתי לשכב על הבטן...

"אני אראה לך מה זה! בוגד בי!" המשיכה סנדרה בעצבים

"אהה הבנתי זה משחק חדש נכון? שובבה שכמוך!" אמרתי לה בחיוך

"אני אראה לך עכשיו מה זה משחק! אני אראה לך עכשיו איזו מין שוטרת אני!" אמרה סנדרה ו... ו.... עשתה את הבלתי יאמן!!! תקעה לי את האלה בתחת!!!

"הנה אתה מרגיש את זה? עכשיו תספר לי על המאהבת שלך!" אמרה סנדרה וסטרה על ישבני

"איזה מאהבת?" אמרתי לה בעודי מנסה להסדיר את נשימתי כשהיא דוחפת לי את האלה יותר עמוק.

"המישל הזאת עם הקעקועים! תספר לי! (סוטרת לי ללא הפסקה על הישבן ) תספר! עם מי אתה בוגד בי?! מנוול!" צעקה סנדרה.

"אני לא אספר לך כלום! כלבה מזדיינת!" צעקתי לה מיד

"אני אמשיך לחנך אותך עם אלת השוטרת שלי! נו? נו? אהההה!!!! אתה נהנה מזה!" אמרה סנדרה והפעילה יותר לחץ.

"זאת בסה"כ דוגמנית אחת שהכרתי... ובכלל למה את מאמינה לכל מה שאומרים בחדשות? הם סתם מנפחים את הדברים!" אמרתי לה מיד וחשבתי כבר שזה לא יגמר... כאשר לפתע היא הוציאה את האלה מישבני. הסתובבתי אליה והתחלתי להפשיט אותה. והתנפלתי על פטמתה שביצבצה מחולצתה אבל היא התנגדה ודחפה אותי על המיטה עד שמצאתי את עצמי על הגב.

"בגללך אני עכשיו הבדיחה של הוליווד!!! אתה לא מתבייש? הנה לך! קבל את זה!" צעקה סנדרה והתיישבה עם פניי עם ישבנה כאילו היה זה כיסא נוח.

"אין לך מושג עד כמה היא שווה!" צעקתי לסנדרה מבעד לכוס שלה

"אהה היא שווה? כן כן אני מקשיבה תמשיך..." אמרה סנדרה והתרוממה קלות

"בדיוק חזרתי ממנה היא אחלה זיון" אמרתי ואחזתי בישבנה המקפץ של סנדרה.

"אהה זיינת אותה? מנוול! היא גם מצצה לך? אתה בטח חושב שהיא מוצצת יותר טוב ממני? כן?" שאלה סנדרה בכעס.

"בהחלט, יש לך מה ללמוד ממנה!" אמרתי לה וצחקתי קלות

"אני אראה לך מה זה ללמוד! מי קיבל אוסקר? הא? אני לא שומעת מה אתה ממלמל שם? אני לא רוצה לשמוע אותך!" אמרה סנדרה והתיישבה כהוגן על הפה שלי. לפתע היא התחילה ללקק את הזין שלי בצורה מחרמנת מאוד!

"מה את לא רוצה לשמוע? שהיא יותר טובה ממך?" שאלתי אותה מתחמק מישבנה לכמה רגעים

"בוגד! אני אשב לך עכשיו על הפנים ואחנך אותך! אתה מדבר יותר מידי!" אמרה סנדרה ועשתה כדבריה.

"אני אראה לך איזו מין שוטרת אני! מה דעתך על התלבושת שלי?" שאלה סנדרה וליקקה את הזין שלי לכל אורכו

"אני אוהב את הראש השובב שלך ואת המשחק הזה!" אמרתי לה והמשכתי ללקק את שני חוריה היפים והטעימים.

"אז מה אתה בוגד בי הא? מה כל כך טוב בה? הקעקועים?" שאלה סנדרה בסקרנות

"הקעקועים שלה ממש מדליקים! והיא גם מתעניינת באופנועים, לא כמוך שרק עסוקה בסרטים שלך! קדימה תמצצי כבר את הזין!" צעקתי לה בחוסר סבלנות

"אל תדבר אלי ככה כאילו אני איזו כלבה! אני לא אמצוץ זין. בטח צחקתם עלי שם הא? אני אראה לך עכשיו מי זאת סנדרה בולוק! אני זכיתי באוסקר!" אמרה סנדרה בעודה מלקקת לי את הזין.

"אז אולי תראי לי איך את מוצצת, אולי אני טעיתי לגביך..." אמרתי לה כשפתאום ישבנה נצמד שוב אל פניי וקולות לא ברורים נשמעו מפי.

"אל תגיד לי מה לעשות! אני עכשיו אשתיק אותך! כמו איזה טרנזיסטור מעצבן מדבר לי פה בלי סוף! נראה אותך עכשיו מדבר!" אמרה סנדרה ולפתע התחילה למצוץ לי.

לאחר כמה שניות של מציצה לא החזקתי את עצמי והתחלתי לזיין את פיה מלמטה מקפץ ותוקע את הזין שלי עמוק בפה שלה.

"מה אתה שם מקפץ? כאילו אני איזו משאבה אוראלית!" אמרה סנדרה, צחקקה קלות והמשיכה במציצה.

המשכנו לענג זה את זה ב 69 עד שסנדרה החליטה להמשיך עם החקירה.

"אז מה עשיתם שם איזה זיון מלוכלך? איפה עשיתם את זה?!" שאלה סנדרה

"התחלנו במטבח ואז גם עברנו למיטה... ואחרי שסיימנו שם את מתקשרת ומפריעה לנו!" אמרתי לה בכעס

"סליחה שהפרעתי לכם, אני נורא מתנצלת! אני מה זה מתנצלת! תראה איך אני מתנצלת!" אמרה סנדרה ורכבה על הפנים שלי.

"אוייי סליחה... הפרעתי לכם באמצע סקס? הייתי צריכה לבוא ולעזור לכם? לסדר לכם סדין?" אמרה סנדרה בציניות שעיצבנה אותי מאוד

"עד שכבר באתי אליה! חודש שלם לא הייתי אצלה!" צעקתי לה בעצבים

"להביא לך דף תלונות אולי? אני ממש מצטערת שהפרעתי לך, ממש לא בסדר מצידי. אני עכשיו רוצה שתתקע אותי חזק! חסר לך שזה יהיה פחות ממה שעשית לה!" אמרה סנדרה והתיישבה עלי לרכיבה הפוכה

"אני ממש עצבנית!!! ועד שאני לא אוציא את הקיטור אני לא ארגע!" צעקה סנדרה והתחילה לקפץ.

הפעלתי את כל מה שהיה לי והתחלתי להקפיץ אותה על הזין שלי כאילו הייתי מקפצה.

"מה זה? גם זיינת אותה וגם יש לך כזה מרץ? פשששש.... תגיד איך החקירה שעשיתי לך? הא?" שאלה סנדרה בסקרנות בעודה מקפצת

"ממש השתגעת!" אמרתי לה

"מה חשבת שאני אעבור בשתיקה על השטויות שלך? אני אישה קשוחה ואני לא ארשה לך לעשות ממני צחוק! חסר לך שזה יקרה שוב!" המשיכה סנדרה

"אז מה את לא רוצה להתגרש?" שאלתי אותה בסקרנות.

"לא אני לא רוצה להתגרש! אתה עכשיו תרגיש כל הזמן אשם ותצטרך לפצות אותי במיטה! על כל השטויות שעשית! וחסר לך שאתה לא עושה את כל מה שאני רוצה!" אמרה סנדרה כמו שוטרת קשוחה

"את רוצה אולי שאני אתקע אותך כמו שתקעתי אותה?" שאלתי אותה וחיבקתי אותה בעודה ישובה עלי.

"לא אני עכשיו רוצה למצוץ לך! ואל תגיד לי לא! אני הבעל בית עכשיו! רק תעז להגיד לי לא ותפגוש את האלה שלי שוב, הבנת?" צחקה סנדרה, הסתובבה לכיוון הזין שלי עם פניה והתיישבה בפוזת הדוגי.

בגלל שהייתי כל כך חרמן... זיינתי את פיה במרץ רב. תלבושת השוטרת עדיין הייתה עליה כמו גם כובע השוטרת. מה שהוסיף מאוד לכל המחזה המרהיב. ואני שואל את עצמי איזו מין שוטרת היא אישתי? טובה או רעה? מה שכן גיליתי באישתי כמה צדדים חדשים ואולי למרות הכל חיי הנישואים שלנו ינצלו. גמרתי בפיה אחרי כמה דקות מהנות ביותר והיא לקחה את הכל לפיה כמו ילדה טובה.

"אז מה את לא תפרדי ממני?" שאלתי אותה בסקרנות

"אמממ... לא אני לא חושבת, אתה די טוב במיטה וגם ככה קשה למצוא מישהו כזה. אני מצטערת אם שיגעתי אותך קצת אבל היה מגיע לך כי היית חתיכת מנייק וקיבלת את המגיע לך!" אמרה לי אישתי, התחבקנו ונשקנו זה לזה על הלחי.

מי צריך את בומבשל כשיש את סנדרה בולוק השוטרת הקשוחה!

סוף

היה זה מפגש פשוט סוף הדרך! ניסיתי להעביר את החוויה שלי עד כמה שניתן אבל גם הדיווח המושקע הזה לא יוכל להעביר עד הסוף את הכל. יש דברים שלא ניתן לתאר במילים.

שרון יודעת בדיוק למה אני מתכוון! היה זה תענוג גדול להיות איתך שוב. את עדיין מצליחה להפתיע אותי! ו... זהו נגמרו לי המילים

Lavelle

58

פורסם במקור ב - 11/04/2010

ואייי ואייי ואייי! איזה ערב נפלא היה לי עם שרון! חשבתי ארוכות איך לכתוב את הדיווח הזה... אז פשוט החלטתי לזרום ומה שיהיה יהיה.

איך שנכנסתי לדירתה, אחרי חיבוק ונשיקה שרון התחילה באילתור סצנה קצרה ממשחק התפקידים העומד לבוא.

נציגת בית המלון היוקרתי (שרון) הראתה לי (עוד מעט תגלו מי ) את החדר שלי ועשתה לי סיור מושקע. הראתה לי את המיטה שעליה היו פזורות כריות נוחות, את הארון שהיה מפוצץ במגבות נקיות, את הטלויזיה ואת המחשב שלידו היו פזורים תכשיטים כלשהם.

המארחת אפילו הסבה את תשומת ליבי לבקבוק היין שהיה בפינת החדר, ממש יפה מצידה. היא אמרה שאני יכול לנמנם והיא כבר תדאג להעיר אותי בזמן לפגישה המתוכננת.

החיוך לא ירד לי מהפנים והרגשתי מצויין מהיחס החם שקיבלתי במלון. עכשיו הגיע הזמן למנוחה קלה... נקווה ששום דבר לא יפריע לי כי הייתי ממש עייף.

הפסקה להתארגנות ושרון לובשת את תלבושת המשרתת. כבר שכחתי איך היא נראית, אבל לא שכחתי בכלל את הביקור ההוא... טיזינג לא מהעולם הזה! שרון הזכירה לי שגם אני לבשתי אותה באחד הביקורים אצלה ושנינו צחקנו.

לצורך הסצנה העומדת לבוא התכסתי בסדין ושכבתי במיטה כשעל גופי רק תחתונים. בחדר היה חם ונעים ומיותר לציין שהרגשתי כמו בבית. גם חברי הראה סימני חיים והתחיל לזוז בתחתונים בחוסר נחת וזה עוד לפני ששרון אפילו התקרבה אליו... אבל הציפיה מהעומד לבוא הגבירה את חרמנותי מעל למצופה! שרון עושה את ההכנות האחרונות ואנחנו מתחילים.

אני: ג'ורג' בוש

שרון: החדרנית במלון

ג'ורג' בוש והחדרנית במלון WITHOUT BUSH (יעני מגולחת )

שכבתי לי מתחת לסמיכה בחדר המלון היוקרתי וניסיתי להרדם... אבל לא הצלחתי, משהו הפריע לי, הרגשתי שאני חייב איזה פינוק טוב לפני הפגישה. אבל כבר לא היה זמן, המשכתי לנמנם לי בחוסר נחת כשלפתע שמעתי את הדלת נפתחת.

שמעתי בחורה שזמזמה לעצמה שיר כלשהו והתקרבה למיטתי. עשה הרושם שלא הבחינה בי בכלל. היא נעמדה מול המיטה והצצתי בסקרנות מתחת לסמיכה. הייתה זאת בחורה צעירה וחתיכה אני חייב לציין, היא לבשה שמלה ממש מדליקה ובידה היא אחזה מנקה מנוצות. היא התחילה לנקות את האביזרים בחדר תוך כדי שהיא ממשיכה לזמזם לעצמה בשובבות. היא הרימה את החלק העליון של שמלתה וניקתה קצת את הציצי שלה והמשיכה הלאה . היא פתחה את המגירות בשידה והציצה שם בסקרנות.

לפתע היא הבחינה בטלפון על השידה והחליטה להתקשר לאחותה בספרד מהטלפון האישי שלי!

"הלו אחותי! מה נשמע? את לא תאמיני... אני מדברת מהחדר של הנשיא ג'ורג' בוש! נתנו לי לנקות את החדר שלו אז אפשר לקשקש איזה שעה בכיף ככה... אהה שומעת קניתי גרביונים בצבע גוף משהו מה זה יפה! כן... כן אני פה מנקה... כן אפשר לדבר פה חופשי בטלפון! טוב בואי נמשיך יותר מאוחר יש כמה דברים מעניינים שאני רוצה לבדוק פה... יאללה ביי ביי". והחדרנית סיימה את השיחה.

היא המשיכה להסתובב בחדר במצב רוח מרומם כשהיא ממשיכה לזמזם לעצמה. היא הבחינה בספה שהייתה באמצע החדר... "אויי איזו ספה יש פה!" אמרה החדרנית ונעמדה עליה. לפתע היא התחילה לקפץ על הספה כמו על טרמפולינה והתחילה לצחקק כמו ילדה קטנה ושובבה שנמצאת בפארק שעשועים... החזה שלה כל הזמן איים לברוח מהשמלה והיא נאלצה לסדר אותה כמה פעמים... ולהמשיך במלאכת הקפיצות.

ממש נהנתי לעקוב אחריה מתחת לסמיכה... יכול להיות שזה היה קצת לא בסדר מצידי אבל לא יכולתי להוריד ממנה את העיניים ואת החיוך הדבילי שנמרח על פניי.

היא הבחינה בשרשרת של אישתי שהייתה על השולחן וענדה אותה עליה במהירות.

"אני עכשיו אישתו של הנשיא! הנה אני נכנסת לחדר! תראו אותי!" אמרה לעצמה החדרנית ונעמדה מול המראה דופקת לעצמה פוזות עם מחרוזת הפנינים על צווארה.

"אווו מה יש פה לנשנש? פששש איזה עוגיות טעימות!" אמרה החדרנית וצחקקה בעודה עולה שוב על הספה ומתחילה לקפץ עליה בהתלהבות וצוחקת לעצמה...

לפתע בלי שום אזהרה מוקדמת מבטינו נפגשו והחדרנית ירדה מהספה והתקשתה להוציא מילה מהפה ורק המשיכה לצחקק במבוכה. התרוממתי קצת על המיטה והיא התקרבה אלי מושיטה לי את ידה...

"אתה הנשיא ג'ורג' בוש?! אויי זאת פעם ראשונה שאני רואה אותך בחיים!" אמרה החדרנית

"כן אני ג'ורג' בוש... ואת בטח החדרנית?" שאלתי אותה והושטתי לה את היד.

"אתה היית פה בחדר? כפי שאתה רואה אני פה מנקה... אני החדרנית הכי מבוקשת במלון הזה.." אמרה שרון (לנוחות הכתיבה אני אקרא לה שרון)

"גם לפני זה ניקית? כי אני הייתי כל הזמן בחדר וראיתי מה עשית!" אמרתי לה וחייכתי אליה

"אויי באמת? טוב צריך לנקות גם אותך קצת אני מאוד חרוצה" אמרה שרון והתחילה לנקות אותי עם מנקה האבק מנוצות מכף רגל ועד ראש.

"את לא באמת צריכה לנקות אותי..." אמרתי לה במבוכה

"רגע אז כל הזמן הזה ראית מה עשיתי פה?" שאלה שרון בחשש

"כן ראיתי את כל מה שעשית פה! גם את ההשתוללות על הספה וגם את מדידת השרשרת של אישתי! אמרת שאת אישתו של הנשיא!" נזפתי בה קלות וחיכיתי לתגובתה שלא איחרה לבוא.

"אוייי אני מצטערת (בוכה) אמרו לי שהחדר פנוי ואפשר לבוא לנקות פה. חשבתי שהלכת לכנס... אתה לא מתכוון לדווח על זה לאחראי של המלון נכון?" שאלה שרון וליטפה אותי עם מנקה הנוצות על גופי וליטפה עם ידה העדינה את מפסעתי.

"המממ... זה תלוי... את יכולה לשכנע אותי?" שאלתי אותה וחייכתי אליה בשובבות

"כן אני חושבת שאני יכולה... אבל ראית את כל מה שעשיתי פה? גם שהתקשרתי לאחותי?"

שאלה שרון והצמידה את היד אל פיה במבוכה

"כן ראיתי ושמעתי הכל!" אמרתי לה בעודה מלטפת את פסעתי

"ממש לא נעים לי שנתפסתי ככה... אבל אני חושבת שאפשר לסדר את זה בינינו... בוא ואני אשכנע אותך" אמרה שרון והתכופפה לעברי.

היא התחילה בנשיקות עדינות וליקוקים מחרמנים על החזה שלי. היא שלפה את הציצי שלה מהשמלה ובלי לשים לב פטמתה נכנסה לי לפה... אויי זה היה טעים! היא המשיכה בנשיקות רטובות על הבטן בעודה נוגעת בה ומתלהבת מהשרירים שלי.

היא עלתה שוב לעבר החזה והכניסה את הפטמה שלי לתוך פיה החמים כשלפתע היא נשכה אותה קלות ואז עברה לפטמה השניה מבצעת בה את זממה בדיוק כמו שעשתה לפטמה הראשונה

"הנה זה לך על זה שאתה מציץ מתחת לסמיכה!" אמרה שרון ונשכה שוב את פטמתי בשובבות.

"הווו כן תמשיכי... אני דווקא אוהב את זה!" אמרתי לה והיא המשיכה במלאכת המציצות הליקוקים והנשיקות.

ליטפתי את ישבנה מתחת לשמלה והרגשתי את עורה החלק שהיה רך כמשי... היא שאלה מה זאת הנפיחות שיש לי? ואחזה עם ידה במפסעתי...

"את מוזמנת לבדוק" אמרתי לה ולא יכולתי להוריד את עיניי ממנה מתפאל מיופיה המהמם.

היא הורידה את תחתוניי ומאוד התלהבה ממה שהסתתר לי שם. היא ליטפה עם אצבעותיה העדינות (שהיו עם לק ורוד ) את האזור האסטרטגי והחמיאה לי על הגילוח.

"יש לי הפתעה בשבילך!" אמרה שרון ובינתיים תפסה שוב את המנקה מנוצות והתחילה להעביר לי אותו על כל הגוף בדגש על הבטן והחזה, כולל על האדון הזקוף ושני נתיניו העגולים, מה שגרם לי לקפוץ קלות ולצמרמורת בכל הגוף.

היא לגמה מכוס התה שהייתה מונחת על השידה והתקרבה אל חברי הזקוף. הרגשתי את לשונה החמה של שרון מלקקת את האיבר שלי בליקוקים איטיים ומחרמנים ואז מכניסה אותו לפיה החם במציצה איטית ומושקעת. היא עולה שוב בנשיקות על בטני ועל החזה שלי ומוצצת שוב את פטמתי מה שגרם לי לעונג לא מהעולם הזה!

"ואאווו!!!" אמרתי לה כלא מאמין...

"כן אני יודעת... זאת השיטה החדשה להשתקת הנשיא... שלא יספר כל מיני דברים לאחראי שלי... זה מוצא חן בעיניך?" שאלה שרון והמשיכה בליקוקים ונשיקות על האדון עד שנכנס אל פיה בשנית.

"כן מאוד!" עניתי לה ופתחתי את הרוכסן על גב שמלתה...

"מה זה היה?" שאלה שרון בסקרנות...

"אני רק בודק משהו" אמרתי לשרון שהמשיכה לפנק את חברי במציצה איטית ומחרמנת

"אווו אני רואה הוא מגיב מצויין! תגיד זה זין נשיאותי?" שאלה שרון וצחקקה

"כן את אוהבת אותו?" שאלתי אותה

"מאוד! תמיד רציתי לטעום מזין נשיאותי אבל לא תיארתי לעצמי שזה יקרה היום... איך ששמעתי שאתה מתארח פה היום פינטזתי לעצמי פה ושם... אבל לא תיארתי לעצמי שאני אמצא את עצמי ביחד איתו במיטה, זה מאוד מחמיא לי!" אמרה לי שרון בחיוך רחב.

התחלתי להפשיט את שרון משמלתה החמודה ובדרך פגשתי בסינר לבן שנקלע בדרכי. הורדתי אותו ובחנתי אותו מקרוב בסקרנות. שרון לקחה אותו מידי, עטפה איתו את ראשי כמו חשפנית מקצוענית וקירבה אותי אל החזה החשוף והזקוף שלה.

"בוא לפה ג'ורג' בוש! אוווה אני רואה אתה חרמן לא קטן!" אמרה שרון בעודי אוחז בשדיה ומוצץ במרץ את פטמותיה ברעב

שרון גילתה שאני נוהג להזמין לביתי נערות ליווי ואמרה שאני שובב לא קטן, וכמובן שהסכמתי איתה. היא ביקשה שאני אפנק אותה ואעשה לה משהו נעים כדבריה... כמובן שלא יכולתי לסרב לה ואחרי שפשטתי את שמלתה היא המשיכה לשבת על ארבע כשרק תחתון חוטיני סקסי חוצה את ישבנה החצוף והעגלגל. פצחתי בליקוקים ונשיקות רטובות על הטוסיק שלה, הורדתי באיטיות את החוטיני ולאחר שפתחתי לרווחה את שני פלחי ישבנה נשאבתי לתוך הטוסיק שלה כמו אוניה בלב ים סוער שנשאבת למעמקים.

"ג'ורג' בוש... מה אתה עושה שם?" שאלה שרון וצחקקה בשובבות

"לא יודע פתאום הלשון שלי התחילה לטייל שם..." אמרתי לה בעודי מלטף אותה

"טוב תמשיך... זה מאוד נחמד..." אמרה שרון והמשיכה לצחקק איך שהלשון שלי שוב נגעה בפתח ישבנה.

לאחר עוד קצת רימינג שרון נשכבה על גבה והמשכתי לפנק אותה כאשר אני יורד בנשיקות וליקוקים מפטמותיה דרך הבטן עד שאני מגיע לפתח שבלולה היפה ומתחיל ללקק אותו בעדינות טועם מטעמו המתקתק... טעם גן עדן!

"זה ליקוק נשיאותי?" שאלה שרון. הנהנתי בעודי מצחקק והמשכתי ללקק לה את הדגדגן בצורה, בקצב ובלחץ המתאים (אחרי כ"כ הרבה פעמים לספק את שרון בירידה זה כמו לרכב על אופניים ) ותוך דקות מעטות הגיעה הגמירה המיוחלת של שרון וחיוך רחב הופיע על פניה.

נישקתי את ירכיה והדבקתי נשיקה נוספת על הכוס שלה עם ליטופים עדינים וחייכתי אליה.

החלטנו להתקדם לסקס, לא לפני ששרון פינקה אותי בעוד מציצה מושקעת! כשהיא על ארבע ואני יושב מולה.

נשכבתי על הגב ושרון עלתה עלי לרכיבה... היא הצמידה את ציצי שלה אל פניי ובעודה רוכבת עלי במרץ אני מוצץ את פטמותיה בתאווה... שרון מחמיאה לי על הביצועים שלי ועל הכושר הנפלא שאני נמצא בו למרות גילי המופלג (ג'ורג' בוש כן? ) ומנשקת אותי על הלחי בעודי מחבק אותה ומסניף את ריחה המשקר, מלטף את ישבנה ומפליק עליו קלות.

מפה אנחנו עוברים לדוגי שמתחיל בהדרגה לעלות בקצב ושרון צועקת בהתלהבות שאני כוכב הפורנו הפרטי שלה ומחזירה קונטרות חזקות תוך כדי שאני מפליק על ישבנה! עד שלבסוף הזין הנשיאותי שלי נכנע ללא דופי לשבלולה החלקלק של החדרנית החרוצה ושופך את הלאגר היקר שלו בתוכה.

אנחנו נפרדים והחדרנית השובבה יוצאת לדרכה לאחר "הניקוי" היסודי בחדרי.

היא גם אומרת שעוד שעתיים תבוא לפה חדרנית אחרת, אני מחייך בשמחה וחוזר לנמנם במיטתי החמה, את הפגישה כבר פיספסתי אבל זכיתי לפינוק מושלם וסקס נהדר משרון המתוקה!

סוף

אחרי מנוחה קצרה המשחק ממשיך בפייסיטינג המסורתי... כנראה שג'ורג' בוש היה ילד רע!

אני: ג'ורג' בוש

שרון: אישתו

לפני הפייסיטינג החינוכי BAD BUSH ואחרי פייסיטינג חינוכי GOOD BUSH!

"אדון ג'ורג' בוש! זאת אישתך מדברת איתך (יושבת עלי) המממ... אני מאוד התגעגעתי אליך..." אומרת אישתי כאשר הטוסיק שלה צמוד לפנים שלי והנוף פשוט משגע!

"גם אני התגעגעתי אליך!" אמרתי לה וליקקתי את הכוס היפה שלה.

"כבר מזמן לא היה לנו סקס אתה יודע?" שאלה אישתי

"אין לך מושג אפילו איך התגעגעתי אליך!" אמרתי לה בחנפנות ונישקתי את ישבנה.

"אהההה תספר לי מה עשית עם החדרנית!!! מה אתה חושב שאני לא יודעת?! חה חה חה... אני יודעת ועוד איך!" צעקה שרון בעודה צוחקת בממזריות

"את לא יודעת כלום!" אמרתי מבעד לכוס שעטף את פי במרץ

"השתוללת עם החדרנית במלון שלך המממ נכון?" שואלת אישתי

"מה פתאום? הייתי בחדרי במלון וישנתי!" אמרתי לה מתחמק מהכוס המשתולל

"כןןןןן ישנת? נו תספר לי איך ישנת... תספר... אני עכשיו אעשה לך עינוי סיני!"

(שרון אוחזת בזין שלי ומתחילה לקרב אותו אל פיה ובשניה האחרונה במקום שהוא יכנס לה לפה הוא מחטיא את המטרה ורק משפשף לה את השפתיים ואת הלחי. כמעט התפוצצתי! יותר גרוע מכל פייסיטינג ומה שרק תעלו על הדעת. במצב הזה גם לא הייתה לי אפשרות להגיע לראש שלה אחרת הייתי דוחף אותו לעבר הזין שלי )

"אתה רוצה? (מדברת עם הזין) אתה רוצה להכנס לי לפה?" שואלת שרון

"כן הוא רוצה!!!" אני צועק לה

"תראה איך אתה נכנס לפה! עוד נסיון! תראה איך הזין שלך נכנס לי לפה! (שוב מפספת את המטרה ) הנה הנה נו! אויייי כמעט!" אומרת שרון ומתפוצצת מצחוק

"אני אספר לך!" אמרתי לה בתקווה שהעינוי הזה יגמר.

תוך כדי שסיפרתי לה את סיפור החדרנית שבאה לחדרי כשהייתי מתחת לשמיכה אישתי ליקקה קצת את קצה הזין ולאורכו אבל לא הכניסה אותו לפה... מה שדירבן אותי לספר לה את הכל עד שעשיתי את הטעות הגדולה מכל, וסיפרתי לה שהחדרנית לבשה את השרשרת שלה. אופסססס

"מהההההה!!! נתת את השרשרת שלי לכלבה הזאת! אתה לא מתבייש?!!!" צעקה אישתי בזעם והתיישבה עם כל משקלה על הפנים שלי

"היא לקחה אותה! לא נתתי לה אותה!" צעקי מבעד לתחת שלה.

"אתה אכזבת אותי! זהו הסבלנות שלי נגמרה!" אמרה אישתי בזעם והתחילה למצוץ את הזין שלי מרוב כעס.

"אבל אפילו לא סיפרתי לך מה היא עשתה אח"כ!" צעקתי לה וחיוך ערמומי הופיע על פניי

"מה אכפת לי מה היא עשתה! מנוול שכמוך! נותן את השרשרת שלי! הנה לך תקבל את זה!" צעקה אישתי בעצבים ורכבה על הפנים שלי בזעם

"לא מעניין אותך אפילו שהזדיינו אח"כ?" שאלתי אותה בבלבול

"אההה השרשרת שלי! שנתת לי לכבוד 5 שנות נישואין... זאת עם הפנינים? אההה אני לא מאמינה!!! הכלבה הזאת לבשה את השרשרת שלי!!! אני אראה לך מה זה!!! (חנקה לי ת'צורה, ואהבתי כל רגע מזה ) אבל איך העזת?! את השרשרת שלי? זאת עם הפנינים הלבנים? האאא..." צעקה אישתי, התחילה לבכות ונמרחה לי על הרגל.

"אני דמיינתי שהיא אישתי כשהיא לבשה את השרשת שלך!" אמרתי לה בהתלהבות.

"אהה דמיינת שהיא אישתך?! אולי תדמיין שאני העונש שלך? הנה לך תראה מה אני אעשה לך עכשיו!" צעקה אישתי והתחילה לחנוק אותי עם הטוסיק שלה עד שהלשון שלי נכנסה עמוק לכוס שלה.

"את מתנהגת כמו כלבה את יודעת?" אמרתי לה ממעמקי הכוס המשתולל

"אני??? תשמור על הפה שלך ג'ורג'!" אמרה אישתי והתחילה למצוץ את הזין בעצבים.

"כבר מזמן לא היה לנו סקס! בוא אני אפנק אותך קצת... אההה אבל את השרשרת שלי?! (התקפי זעם של שרון ) מנווול!" צעקה אישתי וחזרה למצוץ את הזין במרץ ובעצבים...

"מה עוד עשיתם? אולי גם נתת לה את שמלת הערב היוקרתית של שאנל?" שאלה אישתי בסקרנות...

"לא לא מה פתאום!" צעקתי לה

"טוב... אבל אני פשוט לא מאמינה! אני רק יוצאת לשחק ברידג' עם החברות ואתה ישר מתחיל להביא כל מיני שרמוטות לחדר!" צעקה אישתי וחזרה למצוץ את הזין.

"למה את קוראת לה ככה? היא בסה"כ רצתה לטעום מהזין הנשיאותי שלי!" אמרתי לה בשמחה וליקקתי בתאווה את שני חוריה.

"ואתה מת על כל הבולשיט הזה שכל הכלבות האלה אומרות לך הא?" שואלת אישתי.

"למה את לא אוהבת את הזין הנשיאותי שלי?" שאלתי אותה.

"אני זה אני! אתה משהו! העיקר לדחוף אותו לכל חור! איזה זכר מיוחם אתה!" אמרה אישתי וחזרה למצוץ לי את הזין בזמן שאני מפנק אותה מאחורה.

"תשמע אני רוצה קצת סקס לפני השינה... ואח"כ נראה מה יהיה..." אמרה אישתי ועלתה עלי לרכיבה הפוכה. "וכדי לך שזה יהיה טוב!" הדגישה אישתי.

התחלתי להקפיץ אותה במרץ בעודי מפליק על ישבנה להנאתי הרבה

"כן טרמפולינת סקס שלי קדימה!" צעקה אישתי וסטרה לי על הרגל.

"טרמפולינת סקס? זה מה שאני בשבילך?" שאלתי אותה ושנינו צחקנו

"כן! זה מה שאתה! כן צ'יפנדיילס שלי! כןןןןן! אתה טרמפולינת סקס שלי? הא?"

"כן!" צעקתי לה בהתלהבות כשלפתע...

"טוב אני מסופקת... לילה טוב!" אמרה לי אישתי בעודה יורדת ממני ונשכבת עם ראשה על הכרית.

(אני חייב לציין שהכל אילתורים וזאת הייתה הפתעה מוחלטת בשבילי, אבל זרמתי עם שרון כמובן, וזה היה מאוד משעשע )

"לא! מתוקה... אני רוצה עוד הזין שלי עדיין משתולל!" אמרתי לאישתי וחיבקתי אותה.

"לא מאמי מחר, אני כבר מסופקת... לא בא לי, לילה טוב" אמרה לי אישתי ועצמה את עיניה.

"נו מתוקה בבקשה" אמרתי בעודי מלטף אותה בגופה ומנשק אותה.

"טוב אולי אני אעשה לך מציצה... אבל לא ממש בא לי אני צריכה לקום מוקדם מחר..."

"נו מאמי, מתוקה שלי אני אקנה לך שרשרת פנינים חדשה ואני אקנה לך טבעת משובצת יהלומים... בואי תעשי לי מציצה, בסדר?" אמרתי לה והתרוממתי.

"טוב בסדר, שכנעת אותי... אתה יודע להיות נודניק כשאתה רוצה משהו... אתה ממש חולה מין! לא הספיקה לך החדרנית הזאת?" שאלה אישתי והתיישבה על ארבע מולי.

"ממש לא אני רוצה עוד!" אמרתי לה ותפסתי בראשה דוחף אותו לכיוון הזין.

ואיזו מציצה זאת הייתה... מזמן שאישתי לא מצצה לי ככה וחירמנה אותי בדרך כזאת... אפילו זיינתי לה את הפה והיא אפילו לא הוציאה הגה... ממש הפתיעה אותי!

אחרי כמה דקות של מציצה אישתי מוציאה את הזין מהפה ומזהירה אותי:

"ג'ורג'... אתה לא גומר לי בפה! כאשר אתה מרגיש שאתה גומר אתה מוציא אותו! אתה שומע? אתה זוכר את זה נכון?" שאלה אישתי.

"כן כן אל תדאגי יהיה בסדר" אמרתי לה בחיוך זדוני

והיא המשיכה למצוץ לי עוד כמה דקות וברגע שהרגשתי את זה מתקרב המשכתי לזיין את פיה עד שהנוזל הנשיאותי שלי זרם לה לפה לשמחתי הרבה. היא המשיכה למצוץ עוד כמה שניות ואז עזבתי אותה כשהיא מוציאה את הזין מפיה ומסתכלת עלי בכעס...

"אני מצטער לא יכולתי להפסיק!" אמרתי לה בעודי מחייך

"המממממ" אמרה אישתי בכעס והסתכלה עלי בפרצוף כועס

"עוד מעט תבקש מין אנאלי! אתה והשרמוטות שלך קילקלו אותך לגמרי!" אמרה אישתי בכעס

"מצטער לא עמדתי בפיתוי! את לא כועסת נכון?" שאלתי וליטפתי אותה.

"אההה אני אראה לך מה זה! מחר לא תקבל סקס! חה חה חה! זה העונש שלך!" אמרה אישתי וצחקה.

"לא בבקשה!" אמרתי לה, תפסתי את רגלה וחיבקתי אותה

"מחר לא תקבל סקס! אלא אם כן תעשה בשבילי משהו! אבל על זה נדבר מחר! לילה טוב מאמי!" אמרה אישתי והמשיכה לצחוק.

כן קשים הם חיי הנישואין של הנשיא כנראה הפעם הבאה תהיה רק בעוד חודש...

סוף

אין ספק היה זה מפגש רומנטי ועדין! ולעיתים פרוע כמו ששנינו אוהבים...

פשוט נפלא! שרון את מפנקת מהסרטים!

תודה ולילה טוב!

Lavelle

59

פורסם במקור ב - 17/04/2010

* יתכנו בעיות בטקסט למשתמשי אקספלורר, בקרוב זה יתוקן.

חברים וחברות שלום! לאחר הרבה הכנות שלי ושל שרון לקראת המפגש המיוחד הזה אני גאה להציג לפניכם את הפארודיה והמחווה לגבר גבר של הפורום: חולה כוס.

1000 הודעות בפורום אז מזל טוב! גם לך מגיעה מתנה מאיתנו. אני יודע שחיכית לזה.

שימו לב שהמשחק כולל גם את אחד מהדיווחים של חולה כוס שגם הוא בוצע במלואו... ובעצם היה שיחזור של המפגש ההוא שבוצע בשלמות על ידי שנינו (אני ושרון) עם כמה תוספות קטנות משלנו. כל השאר זאת ההמצאה שלנו. לאחר שינון התסריט המורכב יצאנו לדרך! היא הייתה פרועה ומחרמנת ולעיתים גם תלולה ומסוכנת (ואני לא צוחק )

אהה והיה גם משהו מגניב שעשינו במקלחת לפני זה אבל על זה אני כבר אספר לכם בשבוע הבא...

אני: "חולה כוס"

שרון: נינה , מילנה הרוסיה האסיאתית

חולה כוס קזנובה של הפורום נפגש עם נינה - אוקראינית סטייל אשת השכן בפעם השניה...

היא ממש לא הייתה בבנק המטרות שלי... אבל הדגימות הספונטניות

לפעמים חושפות תגליות נדירות...

תיכננתי היום לדגום בכלל את מילנה (הרוסיה האסיאתית מר"ג, זוכרים??) אבל מאחר ולא היה מענה... אז אמרתי יאללה נרים את הכפפה ונישכב בשבילכם על הגדר ונבדוק מה מסתתר מאחורי מודעה מעניינת אחת שמצאתי לאחרונה באתר כאן...

אני מתקשר לבקש פרטים...

מהצד השני של הקו רוסיה מציעה מגוון רחב של מאסז'ים... ובין היתר כמובן מאסז' עדין + בודי.

כבר בשיחת הטלפון הבנתי שלא מדובר במאסז'ים.

אני שואל אותה איפה זה? היא אומרת לי תגיע לרחוב כך וכך ומשם תתקשר אליי...

בדרך אליה... באופן דיי מפתיע אני מקבל טלפון לא מזוהה...
ותנחשו מי התקשרה אלי? לא אחרת מאשר מילנה הרוסיה האסיאתית! (נשבע לכם באור שאני רואה) היא אומרת לי: "איפה אתה נשמה... ראיתי שהתקשרת אלי... למה אתה לא באת אלי מאז? מתי אני רואה אותך? אולי תבוא אלי עכשיו? אני מתגעגעת אליך... אני מחכה לך מאמי" וכו'...

הרגשתי קצת נבוך וכמעט ויתרתי על העיסוי שלי (שבנתיים אין לי מושג את מי אני הולך לפגוש שם )

אבל לבסוף מרחתי אותה בכמה סיפורים... עם הבטחה להיפגש איתה בקרוב... והמשכתי בדרכי...

עכשיו נעבור לדיווח עצמו:

הגעתי לכתובת המיועדת... פותחת לי את הדלת אישה סקסית מאוד

(לצורך המשחק יצאתי לחדר מדרגות של שרון ודפקתי לה בדלת כניסה... וידאנו שאין שכנים במדרגות )

רזה וחטובה (לא שדופה) אלגנטית ומיסתורית... בדיוק הטעם שלי במבוגרות...

מתאימה מאוד להגדרה "סטייל אשת השכן"
אני לא רוצה להשתמש במילה "כוסית"... כי בסה"כ מדובר באישה מבוגרת. אבל היא אחת כזאת שבקלות אפשר להתאהב בה... (ואני לא צוחק)

תאמינו לי שהיא משדרת סטייל ויוקרה יש לה חיוך ומבט כובש לטעמי.

אני נכנס לתוך הדירה והיא פשוט עומדת ומסתכלת עלי, לא זזה ממקומה עומדת קפואה במקומה ולא מפסיקה להביט בי, לא הבנתי את פשר העניין, חשבתי יכול להיות שאני מוכר לה... או שסתם מצאתי חן בעיניה.

היא שואלת אותי: "איך קוראים לך? ואחרי זה היא שואלת אותי איזה מזל אתה? ואיזה עדה אתה? ומאיפה אתה?" (וכל זה עוד לפני שעשינו משהו), כאן הבנתי שהבחורה נידלקה על המראה שלי.

אמרתי לה שאני "חולה כוס" ולא מסרתי לה פרטים נוספים... בכל זאת אני לא מכיר אותה.

נתתי לה שטר והתחלתי להתפשט, בזמן שאני מתפשט היא ניצמדה אלי והתחילה ללטף אותי ולמשש לי את הזין דרך התחתון, ואני שולח יד ומלטף לה את הכוס הנפוח שיושב לה צמוד מאוד על תחתון החוטיני הסקסי שמתחת לחצאית שלה (שכבר הספקתי להרים אותה) ומאיים לקרוע אותו.

עברנו למיטה (מיטה זוגית גדולה)

המאסז' העדין והבודי היו מצויינים. היא המשיכה להחמיא לי כל הזמן על המראה שלי אומרת לי: "אתה כזה בחור יפה ויש לך כאלה שרירים מדהימים!" נשבע לכם באור עיניי! היא ממש נדלקה עלי

היא מעדיפה להשאר עם תחתון חוטיני במהלך הטיפול... אבל אם מבקשים ממנה היא מורידה... ואז מתגלה הכוס המדהים שלה! החזה שלה בינוני והפטמות זקורות.

אני אומר לכם הבודי שלה פשוט להיט! מה שהיא עשתה לי עם הגוף שלה... נמרחה עלי כמו חתולה מיוחמת! כימורי גופה הוציאו אותי מדעתי ולא הפסקתי ללטף לה את הגוף בדגש על הכוס הנפוח שלה.

לא הגעתי איתה לשום אקסטרות מלבד ההרפיה, למרות ששאלתי אותה כמה פעמים אם יש משהו מעבר לטיפול הרגיל שהיא מעניקה. היא התחמקה באלגנטיות והמשיכה בהרפיה, שהייתה מאוד מהנה ולא עבר הרבה זמן והשפרצתי כמות נכבדה של זרע...

לא הגעתי איתה לאקסטרות נוספות מלבד ההרפיה אבל קיבלתי ממנה מספר טלפון VIP ...
והיא הכניסה את הנייד שלי לזיכרון של הפלאפון שלה...

ואמרה לי במילים האלה בזמן שאני מתלבש: "פעם הבאה תקבל פינוק פינוק"... (נישבע לכם) אז שאלתי אותה: "מה זאת אומרת פינוק פינוק?" אז היא הסתכלה עליי וחייכה אליי... ואמרה לי כשהיא מצמידה אצבע לפיה : "זה סוד... ששששש.... ".

אני לא יודע למה היא התכוונה... אבל אני מתפלל שמדובר בזיון.
כי לשגל אחת כזאת זה משהו קטלני!!!

לסיכום

נהנתי מאוד! אני טס אליה בהזדמנות הראשונה שתהיה לי!

אוקייייייי אז עבר בערך שבוע מאז, וה"פינוק פינוק" שלה לא יצא לי מהראש והחלטתי להתקשר אליה...

מאחר שהטלפון שלי בזיכרון של הטלפון שלה אז כשהתקשרתי אליה היא מיד ידעה עם מי היא מדברת ודיברה איתי בקול מפלרטת של חתולה חרמנית...

סיכמנו שנפגש בשעה 20:00 בערב היום...

היום בלילה ייכתב דיווח מיוחד!

אל תלכו לשום מקום...

הגעתי אליה בול בזמן כאשר אני אחרי מקלחת מגולח ומבושם...

אשכרה חבר'ה הרגשתי שהגעתי לדייט...

הלב שלי פעם בחוזקה... נשבע לכם כבר מזמן לא התרגשתי ככה. (חחחח אני עומד חצי ערום בחדר מדרגות חשוך של שרון... ומתרגש)
(לצורך המשחק שוב יצאתי לחדר מדרגות שלה אחרי ששוב וידאנו שאין שכנים במדרגות )

פותחת לי את הדלת נינה כשהיא לבושה בקפידה, מבושמת ומחייכת אלי חיוך
מסתורי.

התגעגעתי אליך היא לוחשת לי ולפני שאני מצליח להבין מה קורה פה היא מושכת אותי אליה כשהיא תופסת אותי בחולצה שמתחת לצוואר.

ההתחלה הזאת כבר בישרה הרבה דברים עתידיים מעניינים שהתחילו להסתובב אצלי בראש. בזמן שהיא סוגרת את דלת הכניסה אני מנצל את הרגע הזה כדי לזרוק מבט לכיוון הטוסיק שלה שעטוף בחצאית מיני הדוקה.

היא סגרה את הדלת והסתובבה אלי במהירות כשהיא מצמידה אותי בהפתעה לקיר ומתחילה לפתוח לי את המכנסיים בלהט של נימפומנית שלא ראתה זין שבוע, מורידה לי את המכנסיים והתחתונים למטה נעמדת על הברכיים ומתחילה למצוץ לי את הזין בתאווה תוך כדי היא עושה קולות הנאה וממלמלת מחמאות לזין שלי וכמה שהיא אוהבת למצוץ לי אותו.

אחרי מספר דקות של מציצה (חבר'ה בחיים לא קיבלתי כזאת מציצה פשוט בלעה לי ת'זין בטירוף!) היא נעמדה מולי והתחלנו להתחרמן תוך כדי שאנחנו מתקדמים לכיוון המיטה הזוגית שלה בחדר שינה (עד אז כל זה התנהל במסדרון ליד דלת הכניסה) היא פשוט התחרמנה עלי בטירוף! ואז היא התיישבה על 4 על המיטה. הורדתי לה את החצאית במהירות ואז את החוטיני והכנסתי לה אצבע לתוך הכוס! (שמתי כפפה הגיינית) וחברים היא התחילה להרטיב! הכוס שלה צר וחמים כמו שאני אוהב. כבר הייתי חסר סבלנות להרגיש את הזין שלי בתוכו אבל רציתי קודם לטעום אותו... היא לא הפסיקה להגיד שהיא חמה בטירוף מה שהדליק אותי עוד יותר!

עלינו למיטה וביקשתי ממנה שנעבור ל 69, והתחלתי ללקק לה את הכוס הבשרני שלה בזמן שהיא מוצצת את הזין שלי בחרמנות. אח"כ היא רצתה שאני אפנק אותה כשהיא שוכבת על הגב. היא נכשבה על הגב והתחלתי ללקק לה את הדגדגן היפה שלה במשך כמה דקות. היא התפתלה עם גופה בתנועות אגן עדינות מלוות בתזוזות רגליים קלות. הבטן שלה התכווצה בחוזקה ועל פניה הופיע חיוך של אושר. היא גמרה אחרי מספר דקות ואמרה לי שאני הירדן הכי טוב שיצא לה לפגוש ושפשוט הטסתי אותה לגן עדן!

היא פשוט הייתה בהלם ממה שעשיתי לה ולא הפסיקה לחלק לי מחמאות.

היא רצתה לטעום עוד פעם מהזין שלי ונעמדתי בקצה המיטה כשהיא יושבת בפוזה סקסית על המיטה ופשוט בולעת את הזין שלי (כנראה שתפסתי אותה ביום שהייתה חרמנית במיוחד אבל לדעתי היא הייתה ממש חמה עלי ) כולל מציצת ביצים מרשימה. תפסתי את ראשה וזיינתי את פיה קלות, ועושה הרושם שהיא אוהבת את זה! נימפומנית אמיתית!

לפתע אצבעותיה התקרבו לאט לאט לעבר המגירה של השידה שעמדה ליד המיטה בעוד היא ממשיכה להחזיק את הזין שלי בתוך הפה שלה, היא פשוט לא יכלה להפרד ממנו! פתאום היא שלפה מהמגירה קונדום והבנתי ש-ה-ר-ג-ע ה-ג-י-ע !!!

היא הלבישה לי קונדום על הזין שעמד כמו טיל ואמרה בקול של חתולה חרמנית שהיא רוצה שאני אזיין אותה על השידה, נראה לכם שאני אתנגד להצעה כזאת?

היא נשענה על השידה והתחלתי לזיין אותה במרץ כשאני עומד מאחוריה. תוך כדי הזיון היא מלמלה שיש לי זין נהדר והיא בטוחה שבחורות פשוט מתות עלי.

היא הציעה לעבור לספה ונשענה על הידית של הספה ואני המשכתי לזיין אותה עם מרץ כשאני רואה אותנו במראה שתלויה על הקיר... הוספתי לה פליקים על הטוסיק המחרמן שלה והיא ממש אהבה את זה!

עברנו לשולחן כתיבה שלה כשהיא נשענת עליו ואני ממשיך לזיין אותה מאחורה עם מרץ כשהיא גונחת בטירוף ומחמיאה לי על הביצועים שלי.

אח"כ עברנו לארון קיר כשהיא נשענת עליו ואומרת לי: "בוא תכניס לי כבר" ואני ממשיך לזיין אותה עם מרץ. חשבתם שפה זה נגמר? איפה! הבחורה נימפומנית ברמות קשות! בחיי שלא פגשתי אחת כזאת!

"עכשיו על הכיור!" היא אומרת לי! היא נשענת על הכיור באמבטיה ואני מפמפם אותה עם מרץ.

עברנו למטבח והיא נשענה על השיש במטבח ואני מפמפם אותה חזק בכוס הרטוב והחם שלה!

אח"כ היא נשענת על המכונת כביסה ואני מפמפם אותה בחוזקה בלי הפסקה.

ואז היא נשענת על המייבש ואני ממשיך לפמפם אותה כשחיוך גדול מרוח לה על הפנים והיא אומרת לי: ואווווו אתה לא מתעייף!!!
ואז עוברים למקרר כשהיא נשענת עליו ואני מפמפם אותה שוב ושוב חזק וכמו שצריך. היא אוהבת סקס חזק ופרוע וצריך להיות בכושר טוב (כמוני ) כדי להחזיק איתה מעמד.

הרגשתי כאילו אני מזיין את האקסית שלי... הזדיינו כמו זוג מאוהב!!!

בזמן שפמפמתי אותה על המקרר והיא צועקת לי: "כן כן אני אוהבת את זה חזק!" שמתי לב לתריסר הבקבוקים שעמדו על המקרר וזזו להם מצד לצד. הפמפום הלך וגבר והבקבוקים כבר ממש התחילו להתנדנד בחוזקה. הייתי כל כך עסוק בזיון אז לא יחסתי לזה חשיבות גדולה מידי והמשכתי לזיין אותה חזק. לפתע משום מקום אנחנו שומעים ב-ו-ם חזק! שהבהיל אותנו מאוד ונינה פשוט התפוצצה מצחוק. אחד הבקבוקים נפל מהמקרר על הרצפה! והשאר איימו לעשות את אותו הדבר!

(רגע לא מתוכנן ופשוט קורע מצחוק! הבקבוקים נכנסו לתסריט בלי לבקש רשות . למזלינו הבקבוק נפל הצידה ולא על הראש של אחד מאיתנו. אני ושרון החלטנו לעבור לדוגי על הרצפה ולא לקחת סיכונים מיותרים )

היינו מיוזעים עד לעמקי נשמתינו מהקצב שהרבצנו. נינה פרסה מגבת על הרצפה במטבח ועברנו לדוגי נמרץ עד שגמרנו ביחד, היא גונחת וצועקת חזק תוך כדי. היה פשוט מעולה יש לה כוס צר ונוסיף לזה שהיא הייתה רטובה, ותקבלו חיכוך מושלם!

אני לא יודע אם זה היה קשור לכימיה, או שהיא עושה את זה עם כל אחד...

אבל מה שאני יכול להגיד לכם שקיבלתי את החוויה הכי מדהימה שהייתה לי עד כה עם נערה עובדת!!!

נהנתי מאוד, שילמתי על חצי שעה והייתי שם שעה ורבע.

אני חוזר אליה בוודאות עוד השבוע.

ציונים

מראה - 10, הייתי מוכן לפתח קשר רציני עם בחורה כזאת.

זיון - 10, מושלם חיכוך מעולה, כוס רטוב הכל בחושניות ואלגנטיות.

החוויה הכי מדהימה שחוויתי עם נערה עובדת!

יחס - 10, בחורה עם אופי מיוחד, פשוט נשמה טהורה.

מומלץ.

מי שרוצה טלפון שלה נא לפנות אלי בפרטי.

הטלפון שלה ינתן רק לאלה שתורמים בפורום.

מי שלא תורם בפורום שלא יפנה אלי - לא תקבלו טלפון!

חולה כוס מגיע אל מילנה הרוסיה האסיאתית ומחכה לו הפתעה

שלא ציפה לה... וגם לה...

אני: חולה כוס

שרון: מילנה הרוסיה האסיאתית

לבסוף החלטתי לקיים את הבטחתי ולקפוץ לביקור אצל מילנה הרוסיה האסיאתית, כבר הרבה זמן שלא הייתי אצלה והיום לא הייתה לי מישהי חדשה בבנק המטרות.

אני נכנס אליה והיא אומרת לי: "מזמן לא היית אצלי!" ופתאום דוחפת אותי על המיטה בחוזקה ועולה עלי לפייסיטינג עצבני עם הכוס שלה על הפה שלי וממשיכה:

"מזמן לא היית אצלי! מנוול! אני מחכה לך כבר הרבה זמן והתקשרת אלי אז זוכר? לא עניתי לך אבל חזרתי אליך אחרי 10 דקות ומה קרה? כבר קבעת עם מישהי אחרת?! האאא?! כבר קבעת עם מישהי אחרת? לא רוצה לשמוע אותך בכלל, אתה הולך לבחורות אחרות אבל לא בא אלי כבר כמה חודשים!" היא צועקת עלי ומתחילה לחנוק אותי עם הכוס שלה.

היא בטח חשבה שאני איזה פראייר שתוכל לעשות לו עונש חינוכי אבל אני גבר גבר! היא בכלל לא הבינה מאיפה זה בא לה! העפתי אותה מעלי ולפני שהיא הבינה מה קרה תקעתי לה את הזין בפה והתחלתי לזיין לה את הפה בחוזקה, לא נותן לה לדבר.

היא מלמלה ללא הפסקה והצליחה להשחיל מילה פה ושם: "מה אתה עושה? השתגעת לגמרי?" אבל אני השתקתי אותה עם הזין שלי שהכנסתי לה בפה והמשכתי לדחוף לה את הזין עמוק לפה...

"ממממממממממ... מנווווולל... ממממ... אף אחד לא העז לעשות לי את זה! ממממממממ"

היה כל מה שהיא הצליחה לומר... אבל היא ממש עיצבנה אותי עם קבלת הפנים שלה! תפסתי לה את הראש ודחפתי אותה שוב ושוב לכיוון הזין למציצה עמוקה יותר.

לבסוף היא נרגעה והפסיקה עם הקולות המסכנים שלה אם כי הצליחה להשחיל פה ושם "מנייק" אחד או שניים.

חברים זיינתי לה את הפה 20 דקות ללא הפסקה!!! לזכותה ניתן לומר שהיא יודעת למצוץ פצצה רק צריך לכוון אותה קצת כי היא קצת מטורפת וניסתה כמה פעמים בזמן המציצה להוציא את הזין שלי מהפה שלה כדי לקלל אותי בקללות עסיסיות שנמצאות בלקסיקון של כל מלח שיכור או נהג משאית אבל בשורה התחתונה היה מעולה!

גמרתי לה לבסוף בפה ונתתי לה נשיקה על הלחי בעודה מסתכלת עלי בפנים כעוסות אבל לבסוף היא חייכה אלי ונפרדנו בלי לשמור טינה אחד על השני.

לא נראה לי שאני אחזור אליה... הבחורה לא כל כך יציבה אם כי נראה לי שההתנהגות שלה נבעה מקנאה כלפי בחורות אחרות... בכל זאת לא ביקרתי אותה כמה חודשים.

זהו הדיווח שלי להיום מקווה שנהנתם.

ועוד בקשה!
נא לא להציף לי את התיבה הפרטית! תפנו אלי לאט לאט!
אני לא יכול לשבת יום שלם ולענות להודעות פרטיות!
אני רוצה לצאת לשטח ולזיין ולא לשבת כל היום ולהקליד במחשב!
מילאתם לי אתמול את כל התיבה הפרטית (1000! הודעות) בחצי שעה!!!

דרך אגב, קבעתי עם מישהי שווה למחר בערב... תחזיקו לי אצבעות חבר'ה... מבטיח לדווח אחרי הביקור...

סוף

מעבר למשחק שהיה כייפי ומהנה מאוד היה זיון סוף הדרך עם שרון וכל מפגש איתה זאת פשוט חוויה חדשה שעושה לי טוב על הלב!

מקווה שנהנתם מהדיווח המיוחד ושבוע הבא כבר מחכה לכם משהו חדש ומעניין משרון ו Lavelle.

Lavelle

60

פורסם במקור ב - 25/04/2010

ביום שבת בבוקר עשיתי את דרכי לכיוון ת"א לדירתה של שרון השובבה למפגש השבועי שלי. אבל המפגש הזה היה שונה מהרגיל וחיכיתי בכליון עיניים להיות 3 שעות במחיצתה של שרון. ב 3 שעות האלה שיחזרנו בערך את כל הדברים שעשינו כבר במפגשים הקודמים פלוס כמה תוספות מעניינות. אפשר לקרוא למפגש הזה: מפגש הטעימות הגדול!

הרבה דברים מעניינים נכנסו לי לפה (לשרון רק אחד אבל הוא היה בציפוי לכמה רגעים )

ואיך אפשר בלי משחק? הרי זה מה שמוסיף פלפל לכל המפגש! הכימיה והזרימה בינינו פשוט מדהימה! גם 3 שעות יכולות לעבור מהר כשנהנים...

אני אנסה לשחזר "קצת" ממה שהיה במפגש המיוחד הזה... אז תקחו איזו כוס שתיה קרה ותתרווחו על הכסא כי זה הולך להיות ארווווווווווווווווווווווווווווווווווך!!!

לוצ'יאנו פבארוטי מאבד את קולו... האם הוא יצליח להחזיר את קולו?

האם תקוותו היחידה ליידי גאגא תעזור לו?

אני: לוצ'אנו פבארוטי

שרון: ליידי גאגא

לוצ'אנו פבארוטי הזמר האיטלקי הנודע חש לאחרונה שקולו כבר לא מה שהיה פעם, קולו איבד את הצלילות המפוארת ונהיה צרוד ולא יפה... לאחר שיטוטים ברחבי ממלכת איטליה הוא לא מצא שום פתרון לבעיה שלו וגם הרופאים כבר הרימו ידיים. באחד הימים פבארוטי שכל כך אוהב מוזיקה החליט לחטוא ולצפות בערוץ MTV שהוא כל כך סולד ממנו.

שם הוא ראה קליפ מדליק של הזמרת ליידי גאגא ומיד נזכר שבעבר שמע ממקור מהימן שלליידי גאגא יש יכולות כישוף... הוא מיד יצר איתה קשר והיא הזמינה אותו לביתה בהבטחה שיש לה פתרון לכל בעיה שלא תהיה. שמח אך קצת חושש הוא הגיע לביתה או כפי שהיא תיארה את ביתה "מערת הקסמים" והם התיישבו על הספה לשיחה נינוחה.

(לפני שהתחלנו במשחק שרון החליטה לעשות ממני פבארוטי אמיתי והכניסה לי שתי כריות מתחת לחולצה, אחת מלפנים ואחת מאחור... התקרבתי למראה הגדולה שתלויה על הקיר וראיתי שעלי מסתכל פבארוטי השמן... היה אכן משעשע... שרון והרעיונות שלה )

לפני שפבארוטי הסביר לליידי גאגא על הבעיה הגדולה שלו, ליידי גאגא הסבה את תשומת ליבו לבעיה הראשונה שלו והיא בעיית המשקל המפחידה שהיה שרוי בה. פבארוטי אמר שהוא עובד על זה אבל כרגע הקול שלו זה מה שמדאיג אותו יותר מכל.

פבארוטי ביצע הדגמה לא הכי מוצלחת עם קול האופרה שלו, אבל מעבר לצליל חרחור מפחיד לא יצא לו שום דבר רציני.

ליידי גאגא הייתה פשוט המומה! וביקשה לשמוע שוב את ביצועיו הווקאליים. הסיפור חזר על עצמו ולא היה זכר לקולו המקסים של פבארוטי...

פבארוטי המובך נפל לזרועותיה של ליידי גאגא וכבר עמד לפרוץ בבכי. הגברת גאגא הרגיעה וליטפה את פבארוטי, מרגיעה אותו שהכל יהיה בסדר. ההופעה הייתה מתוכננת למחרת ולא היה זמן לבזבז.

"יש איזה משקה קסם שאתה צריך לשתות ולגרגר אותו בפה וזה יעזור לך! זה משקה מהמעיין הקסום, אתה רוצה שאני אבשל בשבילך משהו כזה?" שאלה הגברת גאגא וחייכה אליו בחיוך ערמומי.

פבארוטי הסכים ללא היסוס להצעתה של הקוסמת גאגא והיא כבר התחילה בהכנת המשקה... (שרון עשתה את עצמה מכינה משהו עם הידיים ואז כאילו אוכלת את זה)

"אהה ועוד משהו... אתה צריך גם להתפשט ולהכנס לחדר האמבטיה שלי" אמרה הגברת גאגא בעודה מכינה את המשקה.

פבארוטי היה קצת מופתע אבל לא יכול היה להסתיר את החיוך שהופיע על פניו. גם ליידי גאגא התחילה להתפשט וחיוכו של פבארוטי התרחב עוד יותר...

"זה הכל למען המטרה!" אמרה הגברת גאגא והובילה את פבארוטי אל חדר האמבטיה שבמערת הקסמים שלה ...

בחדר האמבטיה היה מקלחון קטן ועל הרצפה במקלחון הייתה פרוסה מגבת. ליידי גאגא ביקשה מפבארוטי לשבת על המגבת בתוך המקלחון ולפתוח פה גדול.

היא נעמדה מולו עם הפנים אליו והצמידה את רגליה אחת לשניה. הכוס היפה של ליידי גאגא היה בזוית מושלמת מול פניו של פבארוטי. לאחר כמה שניות זרם מים צהבהב פרץ מתוך הכוס של ליידי גאגא בזרם יפה כמו ממעיין ובקשת מושלמת היישר אל פיו הפתוח לרווחה של פבארוטי. פיו התמלא עד אפס מקום במהירות מסחררת וכבר עלה על גדותיו. (למי שלא הבין, שרון השתינה לי לתוך הפה. שרון ממש התלהבה מביצועי הפיפי שלה, איך שהיא הצליחה לפגוע לי בול לתוך הפה בקשת מושלמת... אכן חוויה שמאוד נהנתי ממנה )

"עכשיו תגרגר!" אמרה בהתלהבות ליידי גאגא. פבארוטי עשה כדבריה ולאחר שחימם את גרונו עם המשקה ירק אותו מפיו על גופו. עברו כמה שניות ופרץ המים הצהבהב מילא שוב את פיו של פבארוטי ששוב היה פעור לרווחה, ופבארוטי קיבל את הכל בשמחה גדולה ושוב גירגר את הנוזל הקסום בגרונו וירק אותו החוצה. שלב הריפוי הסתיים וליידי גאגא ביקשה מפבארוטי לשטוף את פיו ולהדגים את שירתו.

פבארוטי לקח נשימה עמוקה והוציא כמה תוים גבוהים ומרשימים בהחלט!

זה נשמע משהו כמו: לההההה..להההה...לה..לה...לההההההההההה!

ליידי גאגא הייתה המומה!!! גם מקולו המרשים של פבארוטי וגם מזיינו הזקוף שעמד במלוא קומתו והשקיף על ליידי גאגא בחרמנות.

היא הצטרפה לפבארוטי במקלחון הקטן והם התחילו לסבן זה את זה במקומות האסטרטגיים ושטפו אחד את השני. הזין של פבארוטי התחכך בטוסיק החצוף של ליידי גאגא שעדיין הייתה המומה איך המשקה ריפא גם את קולו וגם את האימפוטנציה שהיה שרוי בה כבר כמה שנים (אילתורים של שרון).

הגיע זמן התשלום של פבארוטי וליידי גאגא רצתה רק דבר אחד, סקס פרוע בחדר השינה שלה!

שניהם התנגבו במהירות והלכו לחדר השינה כאשר בדרך ליידי גאגא מובילה את פבארוטי כשהיא אוחזת בזין הזקוף שלו והוא לידה אוחז לה בטוסיק.

היא הסבה את תשומת ליבו של פבארוטי לפריטים שהיו על השידה ליד המיטה ואמרה שישתמש בדימיון שלו ויעשה לה משהו מעניין (על השידה עמדו: כוס מים חמים ומיכל קצפת מתוקה שהבאתי). היא התיישבה בדוגי על המיטה והבליטה את הטוסיק שלה בצורה מרשימה מה שהוציא לרגע את פבארוטי משיווי משקל. פבארוטי תתעשת! משימה ארוכה עוד לפניך!

פבארוטי אחז בפריט הראשון. הייתה זאת קצפת מתוקה... המממ מעניין חשב לעצמו פבארוטי והתקרב אל הטוסיק של גאגא שכבר ציחקקה בשובבות. הוא נישק את שני פלחי ישבנה ואז כעבור שניה התיז לה כמות מרשימה של קצפת על חריץ ישבנה.

"מה נהיה שם? עוגת יום הולדת?" שאלה ליידי גאגא וציחקקה שוב.

פבארוטי ליקק את השיכבה הראשונה של הקצפת ואז הוא הגיע אל הטוסיק של ליידי גאגא וביצע לה רימינג קצפת מרשים ביותר. הוא ליקק את כל הקצפת בחרמנות והשפריץ לה שוב כמות יפה בדיוק על פתח ישבנה. הוא ליקק בשנית את הקצפת עם לשונו השובבה מנקה לה את הטוסיק משאריות הקצפת הלבנה והמתוקה ומחליט לעבור לפריט הבא.

הפריט הבא היה כוס מים חמים. פבארוטי לגם בזהירות מהמים, חימם את פיו ולשונו וצלל אל הטוסיק המהמם של ליידי גאגא. תגובתה של ליידי גאגא לא איחרה לבוא והיא זזה קדימה ואחורה וליוותה את זה בצחקוקים חוזרים ונשנים. היא לא שכחה ללטף את זיינו הזקוף של פבארוטי עם כף רגלה ופבארוטי היה מבסוט מאוד!

לאחר כמה ליקוקים אחרונים מהטוסיק המתוק במלוא מובן המילה של ליידי גאגא היא נשכבה על הגב ופבארוטי המשיך לפנק את הקוסמת.

הוא אחז בשדיה מצץ וליקק את פטמותיה שמהר מאוד נהיו זקורות מלשונו. הוא המשיך בנשיקות רטובות על בטנה עד שהוא הגיע אל המטמון הקסום של ליידי גאגא. אותו אחד שלפני כמה דקות הטיל את מימיו הקסומים אל פיו והחזיר לו את קולו המדהים.

לאחר כמה טעימות מהפלא השמיני הזה הוא עבר לליקוקים נמרצים בנקודות הרלוונטיות והביא את ליידי גאגא לגמירה המיוחלת ולחיוך מקסים שהיה מלווה בעיניי שקד זורחות משמחה.

"פבארוטי ממש הדהמת אותי! לא ידעתי שיש לך כאלה כישורים!" אמרה ליידי גאגא והחליטה שהגיע הזמן לפנק את פבארוטי גם במשהו מעניין.

הוא נשכב על הגב והתרווח על הכרית. ליידי גאגא לקחה את הקצפת ומרחה לו פס קצפת לאורך כל הזין ואז אחזה בזיינו ועשתה לו מגדל קצפת מרשים ביותר! (זה הוסיף איזה 5 ס"מ לזין שלי ) בצורה מאוד מחרמנת היא ליקקה את הקצפת לאורך הזין שלו ואז הכניסה את ראש הזין עם כל מגדל הקצפת עליו לתוך פיה מוצצת ומלקקת אותו ביחד עם הקצפת עד שמהר מאוד לא היה לקצפת כל זכר. לאחר שהזין שלו היה נקי מהקצפת המתוקה היא עברה לפנק אותו במציצת המים החמים, מה שהוציא את פבארוטי מדעתו מרמת העונג שזה גרם לו... עוד לגימה של הליידי ושוב מציצה חמה ומושקעת לאורך כל זיינו... לגימה נוספת וליקוק מרשים עם מציצה מעלפת לשני אשכיו שממש התבשלו בפיה החם של הגברת גאגא. וואוו זאתי מוצצת פצצה חשב לעצמו פבארוטי... לעולם לא מצצו לי ככה! חשב שוב פבארוטי והתבונן איך ראשה של ליידי גאגא עולה ויורד ואת שפתיה אוחזות בזיינו. שלא לדבר על לשונה עושה קסמים בתנועות סיבוביות מדהימות.

"פבארוטי... אני רוצה שתעשה אותי בטוסיק" אמרה ליידי גאגא בצורה שובבה וציפתה לקבל ממנו רק תשובה אחת: "בשמחה!" אמר פבארוטי.

היא עלתה עליו לרכיבה מתיישבת על זיינו עד שהוא מחליק לה לתוך הטוסיק. היא התחילה לרכב בעוד פבארוטי נותן לה קונטרות מלמטה, אוחז בישבנה ומוצץ את פטמותיה.

"פבארוטי... אתה יודע אתה שובב גדול! מה אתה עושה כרגע?" שואלת ליידי גאגא

"מזיין אותך בטוסיק!" אמר פבארוטי

"וזה לא נקרא שובב גדול?" שאלה ליידי גאגא

"כן! אמנם באתי כדי שתרפאי אותי ועכשיו אני מזיין אותך בטוסיק! ממש לא להאמין!" אומר פבארוטי

"טוב אתה צריך לשלם על הריפוי שעשיתי לך... אז קדימה סוס פראי שלי... סוס פרא איטלקי שלי תקפוץ שם!" צעקה ליידי גאגא בשמחה ודהרה נמרצות על זיינו של פבארוטי

היא התעניינה האם הוא יכול גם לשיר תוך כדי... אז פבארוטי הדגים לה כמה מביצועי השירה שלו בעודו מפמפם אותה מלמטה בישבנה החצוף.

לאחר כמה דקות הם עברו לרכיבה הפוכה וליידי גאגא קיפצה בכיף ובהנאה גדולה על הזין של פבארוטי ודרבנה אותו עם הצלפות על רגלו בעודה צועקת: דיאווווו!!!

הם מיצו את הפוזה הזאת ועברו למסיונרית. פבארוטי הרים את רגליה של ליידי גאגא ובעודה שוכבת על הגב הניח את רגליה על כתפיו וחדר אל הטוסיק השובב שלה שוב מפמפם אותה בשמחה מלמעלה.

לאחר מכן הם עברו לדוגי ופבארוטי שוב הדגים לה את יכולות השירה המרשימות שלו בעודו מפמפם אותה מאחורה וגם ליידי גאגא הדגימה לו פתיחה משיר ידוע אבל לא המשיכה איתו כי טענה שצריכה כישוף מיוחד כדי לזכור את המילים. היא לא הפסיקה לשבח את פבארוטי והייתה מופתעת שהוא התגלה כזה מאהב אנאלי. לאחר כמה דקות של דוגי בקצב מהיר ונמרץ פבארוטי הגיע לסיפוקו וגמר בתוך הטוסיק של ליידי גאגא...

"פבארוטי אתה ממש שובב! ממש ויברטור אנושי תוצרת איטליה! אבל זה שגמרת לא אומר שאנחנו סיימנו... מחכה לך יום ארוך איתי ואתה תצא מהמערה רק לקראת הערב!" אמרה ליידי גאגא וחייכה אליו.

לאחר מנוחה קצרה שבה עשינו מסג' אחד לשני המשכנו במלאכת הזיונים במערת הקסמים.

הפעם ליידי גאגא רצתה שפבארוטי יהיה כוכב הפורנו הפרטי שלה ויזיין לה את הפה מלמעלה בעודה שוכבת על הגב עם הראש בקצה המיטה. לאחר זיון פה קצר שבו זיינו של פבארוטי נכנס עמוק לגרונה של ליידי גאגא ואפילו גרם לה להתכווצויות בגרון, היא מצצה לו כשהוא עומד והיא יושבת בפוזה סקסית בקצה המיטה, אח"כ היא מצצה לו כשהיא יושבת בדוגי והוא בקצה המיטה...

"אוווווההה אני רואה אתה בכושר טוב! המממ הצלחתי לתפוס שלל טוב!" אמרה ליידי גאגא בעודה מתבוננת ומלטפת את הכלי המרשים של פבארוטי.

היא הסתובבה עם ישבנה אליו והוא חדר לה לכוס הרטוב שלה כשהיא בדוגי והוא בעמידה מניח רגל אחת על המיטה ומתחיל לפמפם אותה במהירות.

"קדימה סוס איטלקי פראי תעבוד שם! אולי בסוף המפגש שלנו תצא חטוב!" אמרה ליידי גאגא ודירבנה את פבארוטי שוב ושוב.

הם עברו לדוגי על המיטה ולאחר כמה דקות של זיון נמרץ פבארוטי גמר שוב הפעם בכוס החם והרטוב של הקוסמת גאגא.

"פשששש שוב הרשמת אותי! אבל אני עוד לא סיימתי איתך!" אמרה ליידי גאגא וחייכה בממזריות אל פבארוטי שחייך אליה חזרה.

לאחר מנוחה קצרה שבה ליידי גאגא ופבארוטי שכבו יחדיו וקישקשו על הא ודא פבארוטי מצא את עצמו שוב עושה רימינג לליידי גאגא בעודה שוכבת על בטנה.

"אתה לא צריך לחזור לזרועותיה של גברת פבארוטי? היא בטח מחכה לך ודואגת..." שאלה ליידי גאגא אבל פבארוטי לא רצה להפרד. הוא המשיך ללקק את הטוסיק שלה והדביק נשיקות רטובות על שני פלחי ישבנה. ליידי גאגא התחילה שוב למצוץ לפבארוטי שהיה מבסוט מהחיים.
פבארוטי רצה להרגיש את כפות רגליה של ליידי גאגא. היא התיישבה בין רגליו והתחילה לפנק את זיינו שהיה כבר זקוף לגמרי עם רגל אחת ואת הרגל השניה היא דחפה לפיו של פבארוטי. הוא מצץ בהנאה גדולה את אצבעותיה שהיו עם לק אדום מהמם והיא התחילה לצחקק ולצעוק מהלשון שלו שגרמה לה לדיגדוגים.

לפתע היא סטרה עם כף רגלה על פניו של פבארוטי שהיה קצת המום אבל המשיך ללקק ולמצוץ את אצבעותיה וללקק גם לאורך כל כף רגלה היפה.

"פבארוטי אתה חייב לחזור לאישתך! אתה צריך להיות גבר ובעל טוב! אני לא מוכנה שתהיה איזה שרלילן! תבטיח לי שאתה בוגד בגברת פבארוטי רק איתי! הבנת? אתה מבטיח?" שאלה ליידי גאגא ופרצה בצחוק (ואאווו מה שמציצת אצבעות רגליים עושות לשרון! )

פבארוטי הנהן לליידי גאגא בעודו מחייך אליה, תפס את שתי כפות רגליה והתחיל לשפשף את הכלי שלו איתן במרץ... ליידי גאגא הייתה פשוט המומה אבל מהר מאוד פרצה שוב בצחוק מתגלגל.

משם הם המשיכו לסקס בעמידה מול המראה כשליידי גאגא נשענת על הספה ולאחר כמה דקות עברו לדוגי נמרץ על המיטה ולאחר עוד כמה דקות פבארוטי גמר בפעם השלישית לתוך הכוס של הגברת גאגא.

אחרי מנוחה קלה הם נפרדו לבסוף כאשר השעה הייתה כבר ממש מאוחרת ופבארוטי הבטיח שיחזור לבקר אותה שוב. פבארוטי יצא מאושר מביתה של ליידי גאגא ואת החיוך על פניו אפשר היה לראות מקילומטר!

אבל! פבארוטי קיבל תאבון חבל על הזמן ובדרך הביתה החליט לעבור במועדון חשפנות שהוא נוהג לבקר בו מידי פעם. הוא התיישב על הכיסא במתחם ה VIP ולאחר זמן קצר הגיעה החשפנית הקבועה שלו... כשהיא לבושה בתחתונים וחזיה.

*** שרון עכשיו בתפקיד החשפנית. ***

החשפנית התחילה להמרח באיטיות על מפסעתו של פבארוטי (הייתי ערום על הכיסא והזין כבר עמד כמו טיל) והייתה ממש מופתעת לראות את התגובה של הזין שלו כי הייתה רגילה כבר שאף פעם לא עומד לו בריקוד. היא רצתה לדעת איך זה קרה שהכוח הגברי חזר אליו לפתע? ופבארוטי סיפר לה את סיפור ליידי גאגא בעודה ממשיכה להמרח עליו והוא ממזמז אותה בכל חלקי גופה.

הוא הוריד את חזייתה ובתנועה סקסית בעודה מסתובבת אליו היא כרכה את חזייתה סביב צווארו ומשכה אותו אליה שימצוץ את פטמותיה היפות והטעימות, אח"כ היא הסתובבה אליו עם ישבנה ולאחר שהוא הוריד את תחתוניה היא התיישבה עליו וזיינו השתפשף על הטוסיק החשוף והמהמם שלה. למרות שבחדרים האלה אין סקס החשפנית ממש נדלקה על פבארוטי המשודרג עם הכלי המרשים שלו ונתנה לו את הטלפון הפרטי שלה שיפגשו איזה יום במלון לסקס פרוע.

פאברוטי יצא מהמועדון ולאחר כשעה הגיע לביתו שם גברת פבארוטי חיכתה לו בדאגה.

לוצ'יאנו פבארוטי חוזר הביתה לאישתו...

אני: לוצ'אנו פבארוטי

שרון: אשתו של פבארוטי

פבארוטי תפס את אישתו עומדת בחזיה סקסית ותחתונים ורודים סקסיים (לא חוטיני) ומדיחה כלים.

"אווו סוף סוף נזכרת לחזור הביתה! אתה יודע מה השעה? איפה היית?" שאלה בעצבים

"מה זה משנה איפה הייתי?" שאל פבארוטי מתחמק ממנה

"מה זאת אומרת מה זה משנה? מה יש לך פה? מה זה משהו חדש? איך פתאום עומד לך? כבר שנה שלא עומד לך הזין! אבל אני דווקא שמחה... בוא נלך ישר לחדר השינה ונשתולל" אמרה הגברת פבארוטי והובילה אותו למיטה כשהיא מושכת אותו בזין.

הוא נשכב על גבו על המיטה והיא עלתה עליו ל 69 כשהיא עדיין לבושה בתחתוניה וחזיתה...

"בן זונה איפה היית כל היום?!" צעקה אישתו והתיישבה על פניו עם הטוסיק שלה כשהוא בתחתונים .

"קדימה תוריד ממני את התחתונים! ואל תתחנף אלי!" צעקה אישתו בעצבים

פבארוטי הוריד לה את התחתונים וסיפר לה שהיו לו בעיות בגרון לכן היה צריך לבקר אצל רופאה שטיפלה בו כמו שצריך. אישתו לא השתכנעה והאשימה אותו בשקרים ובבגידה.

"תגיד לי איפה היית? יש ממך ריחות בשמים של נשים! אתה לא יודע שלאישתך יש חוש ריח של כלב צייד? אתה מנסה לעבוד עלי? קדימה תספר לי עכשיו!" אמרה אישתו והתיישבה על פניו.

פבארוטי סיפר לה שביקר אצל ליידי גאגא והיא ריפאה את גרונו בדרך מיוחדת

"היית אצל הצעירונת הזאת? אתה מזיין בחורות צעירות?" שאלה אישתו

"לא בשביל זה באתי אליה! יש לה משקה קסמים והיא ריפאה אותי" אמר פבארוטי

"ומאיפה יש לה משקה קסמים? עוד תגיד לי שהיא מכשפה! אני לא איזה ילדה בת 5 שתספר לי סיפורים על מכשפות!" צעקה אישתו בעצבים כשהיא רוכבת על פניו

"היא בישלה את משקה הקסמים בכוס שלה והשתינה לי אותו לתוך הפה!" סיפר פבארוטי בשיא הטבעיות

"פבארוטי!!! מה זה? אני אראה לך מה זה עכשיו! מה אתה מדבר שם? אלה השטויות שאתה עושה? אתה לא מתבייש? איש מכובד כמוך עושה כאלה דברים?" אמרה אישתו כלא מאמינה למשמע אוזניה והתחילה לחנוק אותו עם ישבנה המקפץ ועם הכוס שלה.

"אם רק היית יודעת מה עשינו אח"כ!!!" אמר פבארוטי והתפקע מצחוק (מהשלב הזה והלאה לא יכולתי לעצור את הצחוק ופרצתי בצחוק מתגלגל במשך איזה 5 דקות )

"אני לא רוצה לשמוע יותר כלום! אני אראה לך מה זה! אתה עוד צוחק שם? אני אכניס לך את התחתונים שלי לתוך הפה! תשתוק!" צעקה אישתו

"את לא תעשי כלום יאה חתיכת כלבה מזדיינת!" צעק פבארוטי והמשיך להתפקע מצחוק.

אישתו הסתובבה אליו... ואחרי שהיא סתרה לו מספר פעמים עם התחתונים שלה על הלחיים...
לפתע דחפה לו את תחתוניה הורודות עמוק לפה!!! (ואוווווו זה חתיכת תחתונים אלה... כמו 3 חוטיני... הפה שלי נסתם לגמרי ולא יכלתי להוציא הגה מהפה )

"זהו שב שם בשקט!" אמרה אישתו והתחילה למצוץ לו קצת

היא הוציאה את התחתונים מפיו כדי לבדוק עם הוא נרגע אבל לאחר שהוא סיפר על הקצפת, המים החמים והזיון בטוסיק של ליידי גאגא התחתונים חזרו לפיו של פבארוטי במהרה והיא ליוותה את זה בסטירות על הלחי שלו... הוא רק הוציא קולות בלתי ברורים, מה שמאוד שיעשע את אישתו וסוף סוף היא יכלה למצוץ את הזין שלו בשקט (תרתי משמע )

"טוב אני סקרנית לדעת מה קרה שם בהמשך... מה עשיתם אח"כ?" שאלה אישתו והוציאה את תחתוניה מפיו.

"אח"כ עשינו עוד שני מספרים ככה על הדרך!" אמר פבארוטי בשמחה

"מה??? היית יכול לעשות רק אחד בשבוע!!!" התפלאה אישתו

"נו קוסמת או לא קוסמת?" אמר פבארוטי והמשיך לחייך

"אני ממש לא מזהה אותך... זה אתה?" תהתה לעצמה אישתו

"ומה עשית אח"כ? הלכת הביתה כמו בעל טוב נכון?" שאלה אישתו

"המממ לא בדיוק" אמר פבארוטי

גברת פבארוטי תפסה את תחתוניה שוב ואיימה להכניס אותם שוב לפיו אם לא יספר לה.

"בסה"כ הלכתי למועדון חשפנות וסתם מישהי השתפשפה בי אבל בלי סקס ככה בשביל הכיף כמו שכל הגברים עושים את יודעת" סיפר פבארוטי.

"אההה סתם מישהי השתפשפה בך! וזה בסדר... נכון? לפני שחוזרים הביתה נכנסים למועדון חשפנות! אוייי מה יהיה איתך? יש לי בעל ממש מופרע!" אמרה אישתו כלא מאמינה והמשיכה לחנוק אותו עם הכוס שלה לא לפני שהכניסה את תחתוניה לפיו בפעם השלישית

היא מצצה במשך כמה דקות ואז היא החליטה שגם לה מגיע להנות מהזין העומד של פבארוטי...

"אוווו סוף סוף גם אני אהנה מהזין העומד של בעלי!" אמרה אישתו ועלתה עליו לרכיבה הפוכה.

פבארוטי שהיה עדיין עם התחתונים בתוך הפה התחיל להקפיץ במרץ את אישתו לגבהים שהיא לא חלמה עליהם בחלומות הכי ורודים שלה!!! היא הייתה פשוט בהלם מהביצועים שלו והייתה ברקיע השביעי... לאחר כמה דקות כאלה היא עברה לפנק אותו במציצה מהצד.

בשלב מסויים פבארוטי הוציא את התחתונים מפיו וזרק אותם הצידה, אבל אישתו לא אהבה את החוצפה הזאת והחזירה את התחתונים לפיו במהירות וחזרה למצוץ לו.

לאחר כמה דקות היא החליטה למצוץ לו בתנוחת הדוגי כשהוא יושב מולה ואף הסכימה להוציא את תחתוניה מתוך פיו בתנאי שיהיה בשקט. פבארוטי הסכים לתנאים שלה וזכה למציצה מדהימה מאישתו היקרה הפעם בלי התחתונים בפה שלו.

הוא אחז בישבנה בחרמנות והזיז אותה קדימה ואחורה כך שהזין שלו נכנס לתוך פיה בקצב המתאים לו ולאחר כ 10 דקות כאלה הוא גמר בפיה באורגזמה פשוט מ-ד-ה-י-מ-ה !!!! בפעם הרביעית באותו ערב אבל ללא ספק הכי חזקה עד כה!

סוף

המשחק נגמר והזמן התקרב לסיומו. לאחר מנוחה קצרה ומקלחת שרון הכינה לי קפה ופטפטנו קצת בעודינו יושבים על הספה וצוחקים ביחד.

היה פשוט מדהים לבלות עם שרון שלוש שעות ולעשות את כל הדברים האלה. הנאה לא מהעולם הזה!

אני רק יכול לומר תודה לשרון שזכיתי לכזאת חוויה ואני אזכור אותה עוד הרבה זמן...

כאן מסתיים הדיווח השבועי שלי... מקווה להפתיע גם בשבועות הקרובים.

Lavelle

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”