כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 12 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

112

חבריםםםםםםםםםםםםםםם היום מצאתי את פאטיה בתוך בנקוק!!!!!

איזור שיש בו רק תאילנדים, אין תייר אחד

מלא מכונים בסיגנון סויי 6 שבפאטיה

וההייליט הוא שיש שם ים כוסיות מכל הגלאים 17-25

זה שתי רחובות שמשני הצדדים יש מכונים, אבל לא ניתן לזיין שם, אז הולכים לחדר להשכרה שעולה 20 שח לשעה

הבנות שם כוסיות ממש יפות דיי מפתיע, המחירים הם 800 באט לשעתיים, לאחר מיקוח הורדתי ל700 באט כ75 שח

החיסרון היחיד הוא שהבנות היו בשוק שראו שם פלאנג, אז חלק מהמכונים פשוט אין שם כניסה לזרים, ולחלק לא היה איכפת.

הכל תלוי בכימיה שיש עם הבנות. אלה בנות שמרביתם לא שכבו עם זרים והם רגילות לזין תאילנדי ככה שחלק מהם שאלו אותי לפני מה הגודל חחחחחחח הרגשתי ממש קזנובה.

עכשיו, בחלק מהמקומות אתם תרגישו, כמו תאילנדי שנכנס למכון ליווי בארץ, דיי דחויים, אז למי שזה לא מפריע אז זה המקום להנות

בכל אופן לקחתי שם בחורה בת 25 כוסית לרמה של הארץ, עם ישבן בשרני לשם שינוי, הגענו למלון מיקלחת ואז התחיל הסקס, ניסתה לתקתק אותי חחחח אבל אני משכתי אותה לאט לאט לאט לאט, בכל התנוחות האפשריות, עד שגמרתי כשהיא יושבת עלי עם הגב אלי, הסקס היה 31 דק סכה כולל מקלחת 45 דק . נשיקה בלחי נתנה לפרידה סהכ הרגשה טובה, אבל אל תצפו ליחס שמקבלים מהבנות בפאטיה, פה הם פשוט לא יודעות לעכל את זה שהם שוכבות עם תייר. בקיצור לא נראה לי שאני מדווח מפאטיה בזמן הקרוב מצאת י לי מקום חדש במרחק של 10 דק ממני ...... ב 7/11 שם הכרתי בחורה כוסית מהממת, שעובדת שם לקחתי מספר, ונראה לי שמחר אני חוזר לשם בשבילהאצבע למעלה

113
טוב חזרתי לשם, מצב עידכונים
המחיר הוא 80 שח לשעתיים
מומלץ לבוא עם רכב או אופנוע, כה אתם בוחרים תמלון, ונהגי המוניות לא עובדים עליכo
לאוהבי הצעירות מומלץ לבוא עד השעה 23:00 כי רוב הבנות חוזרות לישון בגלל שיש להם לימודים יום למחרת
והיום הייתה לי צעירה בת 18 כוסיתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת עולם, רזה חזה עומד, ישבן מוצק, פנים של מלאך, פשוט להסתכל עליה ולהיות בשוק מהמראה שלה, החזה המושלם, היא שוכבת על המיטה אני בהלם מהמראה שלה, שוכב איתה במיסיונית, ומרוב שהיא כוסית, ופות צר, אני כמעט גומר תוך 5 דק, עוצר את עצמי ומושך את עצמי חצי שעההה וזה היה קשה. ואז אני גומר אבל לא מראה לה שאני גמרתי, ולמרות הגמירה,גו'ני ממשיך לעמוד ואני ממשיך בשלי עוד 10 דק, עד שכבר לא יכלתי :)
סהכ תחליף לפאטיה בלי הים, רק שפה יש יותר כוסית ורוב הבנות לא מאיסאן , אלה מצא'נג מאי צא'נג ראי ובנקוק.
שבוע הבא יהיה לי מצלמה ואני מבטיח להעלות תמונות שלה, קוראים לה סום

114
RX7 עכשיו ראיתי תתגובה שלך :)
תאילנד עד עכשיו עלתה לי לא מעט, קשה לחשב בדיוק כמה, אבל כסף בא והולך , וחיים רק פעם אחת, ואת החוויות שאני חווה פה, אין להם תחליף...
לגבי תאילנד או אוקראינה, זה שונה, בהתחלה כשהייתה בתאילנד, הייתי מת בגעגועים לאוקראינה, והאוקראינות נראו לי הכי יפות בעולם( הם עדיין הכי יפות)
אבל התאילנדיות פשוט כוסיות, ואתה חרמן פה כל הזמן, והם מסתובבות כל הזמן עם החצאיות שלהם
אבל גם באוקראינה הם עם החצאיות מיני שלהם ורואים להם תתחתונים כל הזמן.
קשה קשה לבחור, אין ספק שיותר כיף לשכב עם תאילנדית, הגוף הרזה, הפות הצר, אבל גם אין על רוסיות בלונדיניות שאונסות אותך במיטה.
לדעתי שנה בתאילנד ואחכ חודש באוקראינה זה דבר נכון לעשות

115
חברים נפילה גדולה קרתה לי עכשיו
קבעתי עם ילדה בת 18 אצלי במלון, הגיע אלי מהרצ'דה, היא הפתיעה אותי באה עם דודה שלה בת 30, שילמתי למונית 200 באט, והם עלו לחדר, אני חשבתי ששניהם בקטע, ואז התחלתי למזמז את הדודה שלה, בזמן שהיא רואה טלוויזיה, הדודה הייתה רטובה לגמריי, ואז הסתבר לי שהיא רק הקפיצה אותה אלי כדי לראות שהיא בידיים טובות, ולראות איפה היא הולכת לישון, ואני בבטיפשותי ניסיתי ללכת על כל העוגה ובסוף נשארתי בלי כלוםבכי
ברגע שהיא גילתה שאני לא ממש ילד טוב, הם שתיהן פשוט הלכו.... כנראה שקצת הגזמתי הפעם, הבעיה בתאילנד שלא תמיד יודעים איפה לשים גבולותצחוק
טוב אז אני קופץ לSUKUMVICH לנסות תמזל שם....תחזיקו לי אצבעות, מקווה לזיין הלילה

116

שחר סגל אח שלו...

אני מתכנן נסיעה של בין חצי שנה לשנה בתאילנד ואייי ואיי מה אני הולך לעשות שם כמה בנות אני יביא הרבה הרבה בדוק התאילנדיות ידלקו עליי ויאהבו אותי חחח
יש לי כמה שאלות אלייך:

1:כמה יעלה לי חצי שנה??
2: כמה יעלה לי שנה??
3:ודרך איפה אני מארגן את הטיול באתרי אינטרנט??

אם תוכל לעזור ולהמליץ אז בכייף

1:

118
[QUOTE=שחר סגל]חברים נפילה גדולה קרתה לי עכשיו
קבעתי עם ילדה בת 18 אצלי במלון, הגיע אלי מהרצ'דה, היא הפתיעה אותי באה עם דודה שלה בת 30, שילמתי למונית 200 באט, והם עלו לחדר, אני חשבתי ששניהם בקטע, ואז התחלתי למזמז את הדודה שלה, בזמן שהיא רואה טלוויזיה, הדודה הייתה רטובה לגמריי, ואז הסתבר לי שהיא רק הקפיצה אותה אלי כדי לראות שהיא בידיים טובות, ולראות איפה היא הולכת לישון, ואני בבטיפשותי ניסיתי ללכת על כל העוגה ובסוף נשארתי בלי כלוםבכי
ברגע שהיא גילתה שאני לא ממש ילד טוב, הם שתיהן פשוט הלכו.... כנראה שקצת הגזמתי הפעם, הבעיה בתאילנד שלא תמיד יודעים איפה לשים גבולותצחוק
טוב אז אני קופץ לSUKUMVICH לנסות תמזל שם....תחזיקו לי אצבעות, מקווה לזיין הלילה
[/QUOTE]
אחי אני מקווה שלא לילדה הזו התכוון המשורר להקדיש לי קריצה
תחייכו לכולם ובמיוחד לאלה שלא רוצים לראות את החיוך שלך...

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”