שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד
111
Ukrainian
And Russian :)
כ
חבריםםםםםםםםםםםםםםם היום מצאתי את פאטיה בתוך בנקוק!!!!!
איזור שיש בו רק תאילנדים, אין תייר אחד
מלא מכונים בסיגנון סויי 6 שבפאטיה
וההייליט הוא שיש שם ים כוסיות מכל הגלאים 17-25
זה שתי רחובות שמשני הצדדים יש מכונים, אבל לא ניתן לזיין שם, אז הולכים לחדר להשכרה שעולה 20 שח לשעה
הבנות שם כוסיות ממש יפות דיי מפתיע, המחירים הם 800 באט לשעתיים, לאחר מיקוח הורדתי ל700 באט כ75 שח
החיסרון היחיד הוא שהבנות היו בשוק שראו שם פלאנג, אז חלק מהמכונים פשוט אין שם כניסה לזרים, ולחלק לא היה איכפת.
הכל תלוי בכימיה שיש עם הבנות. אלה בנות שמרביתם לא שכבו עם זרים והם רגילות לזין תאילנדי ככה שחלק מהם שאלו אותי לפני מה הגודל חחחחחחח הרגשתי ממש קזנובה.
עכשיו, בחלק מהמקומות אתם תרגישו, כמו תאילנדי שנכנס למכון ליווי בארץ, דיי דחויים, אז למי שזה לא מפריע אז זה המקום להנות
בכל אופן לקחתי שם בחורה בת 25 כוסית לרמה של הארץ, עם ישבן בשרני לשם שינוי, הגענו למלון מיקלחת ואז התחיל הסקס, ניסתה לתקתק אותי חחחח אבל אני משכתי אותה לאט לאט לאט לאט, בכל התנוחות האפשריות, עד שגמרתי כשהיא יושבת עלי עם הגב אלי, הסקס היה 31 דק סכה כולל מקלחת 45 דק . נשיקה בלחי נתנה לפרידה סהכ הרגשה טובה, אבל אל תצפו ליחס שמקבלים מהבנות בפאטיה, פה הם פשוט לא יודעות לעכל את זה שהם שוכבות עם תייר. בקיצור לא נראה לי שאני מדווח מפאטיה בזמן הקרוב מצאת י לי מקום חדש במרחק של 10 דק ממני ...... ב 7/11 שם הכרתי בחורה כוסית מהממת, שעובדת שם לקחתי מספר, ונראה לי שמחר אני חוזר לשם בשבילה
חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”