כ ליאת-מעסה בתל אביב - סקס אדיר

ליאת-מעסה בתל אביב

1

מפרסמת ביד 2... מישהו מכיר???

052- סלולארי:
איש קשר: ליאת

שילוב מושלם של רפלקסולוגיה ועיסוי שוודי לכל הגוף ממעסה מוסמכת ובכירה. שעה של שיחרור ובריחה מהמציאות המטורפת של היום יום. בעלת ידיים חזקות למי שניזקק. יש אפשרות לעבודה עדינה יותר. משך הטיפול הוא כשעה.
אפשרות בחירה של עבודה על כל הגוף או עבודה ממוקדת על איזורים ספציפיים תפוסים. יש מקלחת, חניה בשפע.
administrator2011-07-19 01:25:13
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

ליאת-מעסה בתל אביב

7
[QUOTE=gg-1]לפי צורת הפרסום שלה נראה לי שהיא מעסה מקצועית בלבד !!!!
תבדקו בגוגל את המספר [/QUOTE]
בטלפון היא אמרה שיש הרפיה...
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

ליאת-מעסה בתל אביב

9
-
רציתי לפתוח הודעה חדשה אבל רק עכשיו ראיתי את ההודעה הזו ..
אז ראיתי את המודעה שלה אתמול ביד2 ,רק ששם היא מכונה בשם מורן
היתקשרתי והייתה שיחה נחמדה וממושכת , הבחורה אכן אוהבת לדבר...
היא סיפרה שהיא מעסה מיקצועית , שעה עולה 200 ש"ח
האמת שבגלל איך שזרמה השיחה התביישתי לשאול אם זה כולל הרפייה ,
אבל בהמשך איכשהו בשיחה בצורה "אקראית" זה עלה ,
ואז היא לחשה לי [ברצינות -לחשה] שאפשר לעשות סוף משחרר , אבל שאני ייתן לה על זה טיפ כמה שאני רוצה .
אז היום הייתי אצלה ,
היא בהירה שמנה בת 33 , גובה 1.60 בערך , לא כוסית ,אבל היא מודעת לזה , אין לה כוח לעשות דיאטה וגם לא ללכת על ההליכון שיש לה בחדר ושמשמש כמיתלה בגדים ..
הבית חדש בביניין חדש מאוד קרוב לדרך הטייסים , חנייה חינם בשפע,
בבית הריצפה נקייה ומבריקה וכייף לדרוך עלייה [מרצפות גרניט פורצלן אוף וייט :) ]
הכל נקי ומסודר מאוד .
הביאה לי כוס מים מינרלים .
חדר הטיפולים מאוד נעים נקי ומסודר .
על הריצפה יש שטיח ,
סדינים [אמיתיים ולא חד פעמיים] נקיים עוד עם הריח של המרכך כביסה
על מיטת הטיפולים יש גם סדין חימום חשמלי , ויש גם שמיכה [אמיתית]
יש מוסיקה נחמדה [מהמחשב] , יש ניחוח של שמנים ארומטיים באויר ,
יש שני בקבוקוני שמן שאותם היא מחממת לסירוגין בזמן העיסוי ,
ותשמעו קטע -היא סיפרה לי שהיא קראה את הביקורת המקורית פה בפורום ולקחה לתשומת ליבה שעדיף להתחיל בשכיבה על הבטן ,
וכך [לאחר שהיתפשטתי לחלוטין] היא הורתה לי לשכב על הבטן ,
היא כיסתה אותי טוב עם סדין ושמיכה שעליה יש עוד סדין, וגם על המיטה יש סדין שמתחתייו עוד 3 סדינים חד פעמיים ומתחת לכל זה יש סדין חימום חשמלי , שעשה לי חמים ונעים במיוחד לאור זה שבחוץ היה קר וגשום .
היא התחילה בעיסוי של רגל ימין שממנה הסירה את הכיסוי , וכל שאר הגוף נישאר מכוסה , וכך למשך כל הטיפול ,
מניסיוני הרב ניכר שהיא למדה ויודעת לעסות בצורה מיקצועית ומושקעת [ אבל כניראה שהיא לא הייתה בשיעור שבו מלמדים לא לדבר כ"כ הרבה :) אבל זרמתי איתה בשיחה , אמרתי שאם כבר מדברים אז אסביר לה את מישנתי לגבי מהו הטיפול המועדף עליי ואיזה יחס אני מצפה לקבל לאברים ספציפיים
בכל אופן , היה עיסוי מאוד מושקע בחלק האחורי , כולל רגליים , ישבנים [עם מגע אקראי באשכים מעת לעת] , גב, צוואר ,
ראיתי כי טוב הדבר בעיניי והיצעתי לה שנגדיל בשקל תישעים :)
וכך סיכמנו שנאריך לשעה וחצי [+ "הטיפ"] בתוספת של 100 ש"ח .
וכך, הסתובבתי , היא כיסתה אותי טוב טוב שיהיה לי חם , אחר כך היא הסירה את הכיסוי מעל רגל שמאל עד המותן ווהיא החלה לעסות לי את הרגל לכל האורך , ברגעים אלא אברי החל להיתמלא דם מה שגם לכיסוי לנוע מעט ...
ואז היא שאלה "מה אתה מסתיר שם..?" והסירה את הכיסוי מאברי .. והביעה את פליאתה והתלהבותה מהתגלית !
מאחר שכך , אמרתי שאני מעדיף שהסוף המפנק , לא יהיה דווקא בסוף , אלא באמצע , כלומר עכשיו ..אבל לא ממש עכשיו,
היסברתי לה איך אני רוצה שהיא תיגע בו , וכך עברנו לעיסוי עדין איטי ורך של האיבר והאשכים כשהיא מוזגת לעיתים קרובות שמן חם , פרק זה גבירותי ורבותי נימשך חצי שעה תמימה !! כן כן , חצי שעה תמימה [בדוק על השעון] של מגע מלטף [לפי הנחיותיי] של האשכים , האיבר ושיפולי הבטן , כשראיתי שקשה לה לעמוד אז היצעתי לה לקחת כיסא ולהמשיך [וכך עשתה ] וכשראיתי שקשה לה בכתף אז היצעתי לה להישען לי על הירך [וכך עשתה ] ,
בשלב מסויים התחיל להיות לי ממש קר , אז היא כיסתה אותי לחלוטין וחזרה לשבת , הכניסה את ידה מתחת לכיסוי , והמשיכה בעיסוי האיבר והאשכים . וכך המשכנו חצי שעה תוך כדי שאנו מנהלים מעת לעת שיחות בנושאים שונים .
לקראת הגמירה הסרנו את הכיסוי , וכמו שאני אוהב בעודה משפשפת את תנובתי אל הבטן היא התפעלה בקול : "וואו איזו כמות .." מעניין שתמיד עושה לי נעים לשמוע את זה ..
לאחר שגמרתי , היא ניגבה אותי, כיסתה אותי , ולאחר מספר דקות היא המשיכה בשאר העיסוי בשארית הגוף, ברגליים ואחר כך בחזה וגם בצוואר .
היא סיימה את העיסוי בידיוק שעה וחצי מרגע שהתחלנו . 90 דקות מלאות !
ואז היא נתנה לי קצת לנוח , והביאה לי מגבת גדולה , טובה כזאת , עבה, נקייה ,
היא הובילה אותי אל המיקלחת , שם חיכו לי 15 סוגי שמפו וסבון נוזלי , וכן זרם מים לוהט וחזק מאוד .
היתקלחתי בסבבה איזה רבע שעה , היתנגבתי קלות , ושבתי אל החדר שם חיכה לי מפזר חום ,היתנגבתי לאיטי , התלבשתי בנחת.
זהו, שילמתי לה , היא הייתה מאוד מרוצה , ליוותה אותי לדלת תוך כדי שיחה [אי אפשר בלי :)]
וניפרדנו לשלום ..
-
לסיכום :
שילוב של עיסוי מקצועי בכל הגוף במשך שעה + עיסוי סופר סבלני בפין והאשכים במשך חצי שעה : ציון כללי 9
מבחינת תנאים,מיטה ,שמן ,ריח מוסיקה ,טמפרטורה ,כיסויים מגבת מיקלחת סדר ניקיון וכל זה : ציון כללי 9.5
מראה , כמו שקודמי הטיב לתאר 5 [אני בטוח שאחרי דיאטה של 30 קילו זה יעלה ל 8 ]
לגבי הדיבורים בלי סוף , אני בטוח שאם הייתי אומר לה שאני רוצה שקט אז היא הייתה שותקת , ככה שזו לא בעיה .
המחיר 300 ש"ח , לא זול אך סביר בהתחשב בתמורה [ יש לי מעסה אחרת שאני משלם לה 250 לשעה וחצי לעיסוי מקצועי ללא הרפייה או משהו בסיגנון]
וגם ראיתי באחת ההודעות האחרונות שמישהו שילם למישהי ברמת גן [אומנם כוסית בלי חולצה+הרפייה ] 350 שקל אבל זה לשעה [או אפילו פחות..]
לגבי מציצות,הורדות חולצה, סקס,רימינג,עיסוי פרוסטטה וכיוצא בזה - היא לא בעיניין [לא שאלתי אבל היא אמרה ביוזמתה]
לסיכום , חזרתי הבייתה מרוצה ורעב :) מוחא כפייה
אם שכחתי משהו תישאלו ואשמח לענות ..

זונה מרצה בטד

https://www.ted.com/talks/juno_mac_the_laws_that_sex_workers_really_want?language=he#t-90696
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”