-
רציתי לפתוח הודעה חדשה אבל רק עכשיו ראיתי את ההודעה הזו ..
אז ראיתי את המודעה שלה אתמול ביד2 ,רק ששם היא מכונה בשם מורן
היתקשרתי והייתה שיחה נחמדה וממושכת , הבחורה אכן אוהבת לדבר...
היא סיפרה שהיא מעסה מיקצועית , שעה עולה 200 ש"ח
האמת שבגלל איך שזרמה השיחה התביישתי לשאול אם זה כולל הרפייה ,
אבל בהמשך איכשהו בשיחה בצורה "אקראית" זה עלה ,
ואז היא לחשה לי [ברצינות -לחשה] שאפשר לעשות סוף משחרר , אבל שאני ייתן לה על זה טיפ כמה שאני רוצה .
אז היום הייתי אצלה ,
היא בהירה שמנה בת 33 , גובה 1.60 בערך , לא כוסית ,אבל היא מודעת לזה , אין לה כוח לעשות דיאטה וגם לא ללכת על ההליכון שיש לה בחדר ושמשמש כמיתלה בגדים ..
הבית חדש בביניין חדש מאוד קרוב לדרך הטייסים , חנייה חינם בשפע,
בבית הריצפה נקייה ומבריקה וכייף לדרוך עלייה [מרצפות גרניט פורצלן אוף וייט :) ]
הכל נקי ומסודר מאוד .
הביאה לי כוס מים מינרלים .
חדר הטיפולים מאוד נעים נקי ומסודר .
על הריצפה יש שטיח ,
סדינים [אמיתיים ולא חד פעמיים] נקיים עוד עם הריח של המרכך כביסה
על מיטת הטיפולים יש גם סדין חימום חשמלי , ויש גם שמיכה [אמיתית]
יש מוסיקה נחמדה [מהמחשב] , יש ניחוח של שמנים ארומטיים באויר ,
יש שני בקבוקוני שמן שאותם היא מחממת לסירוגין בזמן העיסוי ,
ותשמעו קטע -היא סיפרה לי שהיא קראה את הביקורת המקורית פה בפורום ולקחה לתשומת ליבה שעדיף להתחיל בשכיבה על הבטן ,
וכך [לאחר שהיתפשטתי לחלוטין] היא הורתה לי לשכב על הבטן ,
היא כיסתה אותי טוב עם סדין ושמיכה שעליה יש עוד סדין, וגם על המיטה יש סדין שמתחתייו עוד 3 סדינים חד פעמיים ומתחת לכל זה יש סדין חימום חשמלי , שעשה לי חמים ונעים במיוחד לאור זה שבחוץ היה קר וגשום .
היא התחילה בעיסוי של רגל ימין שממנה הסירה את הכיסוי , וכל שאר הגוף נישאר מכוסה , וכך למשך כל הטיפול ,
מניסיוני הרב ניכר שהיא למדה ויודעת לעסות בצורה מיקצועית ומושקעת [ אבל כניראה שהיא לא הייתה בשיעור שבו מלמדים לא לדבר כ"כ הרבה :) אבל זרמתי איתה בשיחה , אמרתי שאם כבר מדברים אז אסביר לה את מישנתי לגבי מהו הטיפול המועדף עליי ואיזה יחס אני מצפה לקבל לאברים ספציפיים
בכל אופן , היה עיסוי מאוד מושקע בחלק האחורי , כולל רגליים , ישבנים [עם מגע אקראי באשכים מעת לעת] , גב, צוואר ,
ראיתי כי טוב הדבר בעיניי והיצעתי לה שנגדיל בשקל תישעים :)
וכך סיכמנו שנאריך לשעה וחצי [+ "הטיפ"] בתוספת של 100 ש"ח .
וכך, הסתובבתי , היא כיסתה אותי טוב טוב שיהיה לי חם , אחר כך היא הסירה את הכיסוי מעל רגל שמאל עד המותן ווהיא החלה לעסות לי את הרגל לכל האורך , ברגעים אלא אברי החל להיתמלא דם מה שגם לכיסוי לנוע מעט ...
ואז היא שאלה "מה אתה מסתיר שם..?" והסירה את הכיסוי מאברי .. והביעה את פליאתה והתלהבותה מהתגלית !
מאחר שכך , אמרתי שאני מעדיף שהסוף המפנק , לא יהיה דווקא בסוף , אלא באמצע , כלומר עכשיו ..אבל לא ממש עכשיו,
היסברתי לה איך אני רוצה שהיא תיגע בו , וכך עברנו לעיסוי עדין איטי ורך של האיבר והאשכים כשהיא מוזגת לעיתים קרובות שמן חם , פרק זה גבירותי ורבותי נימשך חצי שעה תמימה !! כן כן , חצי שעה תמימה [בדוק על השעון] של מגע מלטף [לפי הנחיותיי] של האשכים , האיבר ושיפולי הבטן , כשראיתי שקשה לה לעמוד אז היצעתי לה לקחת כיסא ולהמשיך [וכך עשתה ] וכשראיתי שקשה לה בכתף אז היצעתי לה להישען לי על הירך [וכך עשתה ] ,
בשלב מסויים התחיל להיות לי ממש קר , אז היא כיסתה אותי לחלוטין וחזרה לשבת , הכניסה את ידה מתחת לכיסוי , והמשיכה בעיסוי האיבר והאשכים . וכך המשכנו חצי שעה תוך כדי שאנו מנהלים מעת לעת שיחות בנושאים שונים .
לקראת הגמירה הסרנו את הכיסוי , וכמו שאני אוהב בעודה משפשפת את תנובתי אל הבטן היא התפעלה בקול : "וואו איזו כמות .." מעניין שתמיד עושה לי נעים לשמוע את זה ..
לאחר שגמרתי , היא ניגבה אותי, כיסתה אותי , ולאחר מספר דקות היא המשיכה בשאר העיסוי בשארית הגוף, ברגליים ואחר כך בחזה וגם בצוואר .
היא סיימה את העיסוי בידיוק שעה וחצי מרגע שהתחלנו . 90 דקות מלאות !
ואז היא נתנה לי קצת לנוח , והביאה לי מגבת גדולה , טובה כזאת , עבה, נקייה ,
היא הובילה אותי אל המיקלחת , שם חיכו לי 15 סוגי שמפו וסבון נוזלי , וכן זרם מים לוהט וחזק מאוד .
היתקלחתי בסבבה איזה רבע שעה , היתנגבתי קלות , ושבתי אל החדר שם חיכה לי מפזר חום ,היתנגבתי לאיטי , התלבשתי בנחת.
זהו, שילמתי לה , היא הייתה מאוד מרוצה , ליוותה אותי לדלת תוך כדי שיחה [אי אפשר בלי :)]
וניפרדנו לשלום ..
-
לסיכום :
שילוב של עיסוי מקצועי בכל הגוף במשך שעה + עיסוי סופר סבלני בפין והאשכים במשך חצי שעה : ציון כללי 9
מבחינת תנאים,מיטה ,שמן ,ריח מוסיקה ,טמפרטורה ,כיסויים מגבת מיקלחת סדר ניקיון וכל זה : ציון כללי 9.5
מראה , כמו שקודמי הטיב לתאר 5 [אני בטוח שאחרי דיאטה של 30 קילו זה יעלה ל 8 ]
לגבי הדיבורים בלי סוף , אני בטוח שאם הייתי אומר לה שאני רוצה שקט אז היא הייתה שותקת , ככה שזו לא בעיה .
המחיר 300 ש"ח , לא זול אך סביר בהתחשב בתמורה [ יש לי מעסה אחרת שאני משלם לה 250 לשעה וחצי לעיסוי מקצועי ללא הרפייה או משהו בסיגנון]
וגם ראיתי באחת ההודעות האחרונות שמישהו שילם למישהי ברמת גן [אומנם כוסית בלי חולצה+הרפייה ] 350 שקל אבל זה לשעה [או אפילו פחות..]
לגבי מציצות,הורדות חולצה, סקס,רימינג,עיסוי פרוסטטה וכיוצא בזה - היא לא בעיניין [לא שאלתי אבל היא אמרה ביוזמתה]
לסיכום , חזרתי הבייתה מרוצה ורעב :)

אם שכחתי משהו תישאלו ואשמח לענות ..