כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 15 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

141

שלום חברים ולגורו שחר ..

קראתי את כל הפוסטים של תאילנד ולאוס רשמתי הרבה מקומות ומלונות בזכות שחר.

העניין הוא שלא כל כך הצלחתי להבין כמה דברים :

א. רח' מוסקוביץ כדאי לבקר או לא כדאי ?

ב. אני מחפש בחורה ללילה שלם ניתן למצוא שם ?

ג. אם לא , איפה המקום המומלץ בבנגקוק כדי למצוא זונות ללילה ?

בפאטיה אני מתכוון לבקר שלושה ימים , אז אם אפשר לרשום איזה שניים שלושה מקומות שחייבים

לבקר שם כדי שאוכל לנצל את הזמן כמו שצריך .

ובקשה אחרונה , לאוס .. יש שם משהו מבחינת מין ? או שזה לא המקום ?

תודה , תודה , תודה על העזרה. אני די חסר אונים יש פה כל כך הרבה מידע ולא יודע איך להכיל אותו ..
"יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך", גם אני מכבד נשים ! גופן

142

sukhumvit road זה רחוב ענק שמתחיל מצומת מרכזית בבנגקוק, מהמפגש שלו עם silom road אני חושב. הרחוב נמשך מחוץ לבנגקוק, שם הוא נהפך לכביש מהיר שממשיך עד אחרי פטאיה.

משני הצדדים של הרחוב יוצאים רחובות קטנים שמכונים 'סואי' (soi) הרחובות הזוגיים בצד אחד והאי זוגיים בצד שני.

NANA PLAZA לדוגמא, נמצאת בסוקומוויט סואי 4, בערך מאתיים מטר מסוקומוויט רואד עצמו.

SOI COWBOY, נמצא ברחוב קטן שמתפצל מסוקומוויט סואי 23. בערך קילומטר מ NANA PLAZA לאורך סוקומוויט.

ברחוב גם עוברת הרכבת העילית של בנגקוק, ה - sky train

בחורה ללילה שלם ניתן למצוא שם, גם בסואי קאובוי וגם בנאנא פלאזה, אלא שזה יהיה יקר. בנוסף לבארפיין של 600 באט (פלוס כמה דרינקים) הבחורה תנקוב במחיר של 3000-4000 באט ללונג טיים. ולנערות בנגקוק יש נטייה לסיים את הלילה בשבע בבוקר, לעומת נערות פטאיה שאצלן הלילה נמשך עד ארבע אחה"צ. וזה תמורת 1000-1500 באט.

אם יש לך את האפשרות, לדעתי האישית פטאיה עדיפה. אל תשכחו שנסיעה במונית משדה התעופה (של בנגקוק) לפטאיה לוקחת שעה וחצי ועולה 850 באט, לעומת נסיעה למרכז בנגקוק שיכולה גם כן לקחת שעה ותעלה כ-300 באט. לא הבדל משמעותי בעיני.

לתפוס מוניות רק מהקומה האחרונה בשדה התעופה, איפה שנמצאות המוניות שפרקו נוסעים וצריכות לחזור לעיר או לפטאיה. לא לקחת מהסוכנויות בקומה 2 שנוקבות במחירים שערוריתיים.
למי שמעוניין לחסוך כל שעה או שעתיים יוצא אוטובוס לפטאיה מקומה 1 שנקרא bell bus, האוטובוס מוריד את כולם בתחנה בפטאיה ואז מפזרים את הנוסעים בוואנים לבתי המלון. 200 באט עד למלון.
thailand 2010

144
רח מוסקוביץ, איזה שם עיברי יפה נתת לרחוב :)
עכשיו חזרתי מפאטיה, יש קטע שם שכל המקומות שעושים מסאגים שם( כביכול עיסויי רפואי) ברגע שאתה אומר שאתה רוצה מעבר אז הם אוטומטית מעודדות אותך להיכנס ל שעה מסאג' שמנים עם הרפיה ב 280 באט, נשמע מפתה, אני אציין שבכל מקומות המסאג כולן מציעות את אותו הדיל......
פאטיה לא השתנתה מהפעם האחרונה, ממליץ לעמוד מחוץ ללוציפר, כל הילדות בנות 18-19 שלא מכניסים אותם, עומדות בחוץ, ויש שם כוסיות אמיתיות, המחיר לא השתנה 500 באט לזמן קצר ואלף ללילה....
הייתי שם עם החברה שנעלה אותי בחדר כל הזמן ככה שלא יכלתי להנות משאר הבנות שם:(
לשאלתך, בסוקומביץ 78 לוקחים בחורה לשעתיים בלבד, היתרון הוא שמחיר ידוע מראש, ויתרון נוסף זה שהן צעירות וכוסיות:) אני ממליץ בשביל החוויה....
אם אתה מחפש ללילה גש לסויי קאובוי שעה 2:30 בבוקר בלי שום באר פיין או מאמא סאן, ותעמיס מישם ללילה בין 500-1000 לכל הלילה, פשוט לעמוד ליד הדוכן אוכל ולגשת למי שבא לך, אין יותר קל מזה
בפאטיה, הגעתי למצב שמרוב שאני מזיין שם, מתקשרת אלי בת 19 צשהכרתי בקניון שבוע שעבר, ואין לי כח חחחחפיזית לשכב איתה, אז אני הגעתי למצב שאני מסנן אותה, ( לא נראה לי שבארץ הייתי מסנן בת 19 שרוצה לזיין אותי:)
אני אמור לנסוע היום לסויי קאובוי לצוד שם ב 2:30, אבל התאילנדית המוסלמית שעובדת שם הבטיחה לי שהיא באה לבקר אותי הלילה ב 2:00 ככה שנראה לאן הערב יזרום....
אפרופו העלו את המחירים של המלונות החודש בפאטיה:(

146
חרסון מחירים
ראשית אני ער לכך שישראלים שמצוים שם מבקשים אלפי מונים יותר מהעלות בפועל תוך מסירת מצגים שגויים כך למשל אשור תעודת גרושין עולה בערך 200 גריבנה כולל שלשת החותמות לוקח יום בחרסון ועוד יומיים עד שהתעודה חוזרת עם אפוסטיל של קייב לחרסון אין צורך לנסוע לקייב בשביל זה . מוצג לישראלים כאילו יש לנסוע לקיים לחכות שם מספר ימים הכל כדי לנפח את המחיר. אגב מי שממהר משרד המשפטים בקייב בו מחתימים בחותמת אפוסטיל יש למסור את התעודה בבוקר ומקבלים חתומה אחר הצהריים(יש לומר יה חצו אפוסטיל דוקומנטה שטפמה ) ישלחו אותך לבנק לשלם 51 גריבנה אם תעודת התשלום יש לבוא אחר הצהריים לקבל את החותמת. משרד המשפטים ההגעה אליו בכיכר העצמאות כשמגיעים מצד של מלון קישטיק ברחוב קירשטיק פונים ימינה והולכים ישר זה קצת רחוק ברגל הבניין חריג צבע מוקה/בש עם דגל אוקראינה בניין גבוה הכניסה לא מהכניסה הראשית אלא לוקחים שמאלה בסוף הבנין כניסה מהצד. במשרד המשפטים עצמו יש כל מיני אוקראינים קומבינטורים שמנסים לעשות קומיבנות על גב אוקראינים שמגיעים מרחוק ומספרים להם ספורים למי שלא דובר רוסית זה לא רלבנטי לא יפנו אליו. מכל מקום לגבי דירה אני שכרתי בזמנו דירה לשבוע ב50 דולר בחרסון שימו לב לשבוע באותו מועד על דירה דומה ישראלים בקשו 100 דולר ליום כלומר 700 דולר לשבוע כנגד 50 דולר עלות בפועל. לפני מספר חודישם הייתי בחרסון הייתי במלון במרינה לא מומלץ יש מים חמים עלות 250 גריבנה לזוג יש מים חמים כל הזמן האזור כנראה לא הכי בטוח נעים אם כי כשנוסעים במונית אני לא חושב שזה משנה. המלון המפואר ביותר בחרסון מלון קטן אבל דרגה מאוד גבוהה במרכז העיר עלות 120 דולר לזוג ללילה שאת שמו אני לא זוכר. המחיר גבוה היות והוא היחידי ברמה גבוהה מאוד ומיועד לתיירים. אני מציין זאת שתהייה לאנשים אינדיקציה למחירי אמת ושלא יטחנו אותם בספורי סבתא . מקוה שעזרתי. אין לי אפשרות לעזור שם לכן לא לפנות אלי יש לי רק אפשרות לעזור במסירת פרטים מהימנים.שימו גם לב שיש מודעות באינטרנט לגבי השכרת דירות בחרסון ב50 דולר ליום לערך של אתרים מקומים. לחרסון מגיעים גם לענין אימוץ ילדים. כללית לא ממליץ לנסוע לשם למי שמחפש קשר רציני מי שסתם רוצה לבלות במועדונים תאילנד עדיפה .

147
למי שמעוניין באמת לחסןך על בחורה ללילה בבנגקוק, אז כמו ששחר ציין באמת אפשר למצוא במחיר מוזל אחרי 2 בלילה מחוץ למועדונים (יש מין חוק שמחייב אותם לסגור בשתיים).
חוץ מסואי קאובוי אפשר לעשות את זה גם ב nana plaza, שם זה עוד יותר נוח כי יש רק יציאה אחת שמנקזת את כל המתחם ואפשר פשוט לעמוד שם כמו איזה סלקטור. אישית, אף פעם לא ניסית את האופציה הזאת.

אןפציה נוספת זה הדיסקוטקים - nana disco לא רחוק מהפלאזה, והבנתי גם שהאינסומניה מפטאייה פתחו דיסקו בסוקומוויט סואי 12

יש עוד מקום שפעם סחב אותי לשם קיזה נהג מונית נוכל שכנראה מקבל מהם קומישיין, שנקרא bossi disco, או משהו כזה. לא ממליץ, היה סתם מעפן.
thailand 2010

148
THAILAND 2010 מעודכן עכשיו לשעה 2:30 :)
לא אהבתי את איזור הנענע, לא מצאתי שם הרבה בנות איכותיות, הרבה בני דודים, הרגשתי שם כמו במילואים בראמאלה(לא בטוח לדבר שם עברית ברח)
האינסומניה, מלא בנות למיטב ידיעתי כמעט כולן שם זונות, כניסה 300 באט כולל משקה... כל מי מהחברים שלי שהלך לשם יצא משם עם בחורה כמעט 100 אחוזי הצלחה (בתשלום חחח).
SMOLIK זה לא הפוסט של אוקראינה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”