רח מוסקוביץ, איזה שם עיברי יפה נתת לרחוב :)
עכשיו חזרתי מפאטיה, יש קטע שם שכל המקומות שעושים מסאגים שם( כביכול עיסויי רפואי) ברגע שאתה אומר שאתה רוצה מעבר אז הם אוטומטית מעודדות אותך להיכנס ל שעה מסאג' שמנים עם הרפיה ב 280 באט, נשמע מפתה, אני אציין שבכל מקומות המסאג כולן מציעות את אותו הדיל......
פאטיה לא השתנתה מהפעם האחרונה, ממליץ לעמוד מחוץ ללוציפר, כל הילדות בנות 18-19 שלא מכניסים אותם, עומדות בחוץ, ויש שם כוסיות אמיתיות, המחיר לא השתנה 500 באט לזמן קצר ואלף ללילה....
הייתי שם עם החברה שנעלה אותי בחדר כל הזמן ככה שלא יכלתי להנות משאר הבנות שם:(
לשאלתך, בסוקומביץ 78 לוקחים בחורה לשעתיים בלבד, היתרון הוא שמחיר ידוע מראש, ויתרון נוסף זה שהן צעירות וכוסיות:) אני ממליץ בשביל החוויה....
אם אתה מחפש ללילה גש לסויי קאובוי שעה 2:30 בבוקר בלי שום באר פיין או מאמא סאן, ותעמיס מישם ללילה בין 500-1000 לכל הלילה, פשוט לעמוד ליד הדוכן אוכל ולגשת למי שבא לך, אין יותר קל מזה
בפאטיה, הגעתי למצב שמרוב שאני מזיין שם, מתקשרת אלי בת 19 צשהכרתי בקניון שבוע שעבר, ואין לי כח חחחחפיזית לשכב איתה, אז אני הגעתי למצב שאני מסנן אותה, ( לא נראה לי שבארץ הייתי מסנן בת 19 שרוצה לזיין אותי:)
אני אמור לנסוע היום לסויי קאובוי לצוד שם ב 2:30, אבל התאילנדית המוסלמית שעובדת שם הבטיחה לי שהיא באה לבקר אותי הלילה ב 2:00 ככה שנראה לאן הערב יזרום....
אפרופו העלו את המחירים של המלונות החודש בפאטיה:(