כ Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב - דף 16 - סקס אדיר

Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב

151

עוד מפגש מהנה מאוד וקורע מצחוק שהיה לי עם שרונוש והפעם:

נשואים פלוס - מה באמת קורה בחדר המיטות של הזוג באנדי? Evil Smile

אני: אל באנדי

שרון: פגי באנדי

כהרגלי ישבתי על הספה האהובה עליי מול הטלויזיה עם בקבוק בירה (קרלסברג) ביד אחת ועם השלט ביד השניה... הערב שלי היה אמור להסתיים ככה:

[TUBE]8GFq6usPg6U[/TUBE]

אם אישתי פגי לא הייתה מופיעה לפתע בסלון כועס

הנה שוב זה מתחיל! שוב אני צריך לשמוע את זיוני השכל ובילבולי הביצים של אישתי! כועס צחוק קריצה

"היי אל מה נשמע? אני לא מפריעה לך נכון? אני רק אנקה קצת אבק מסביב..." אמרה פגי והתחילה לכרכר מסביב לספה, מסתירה כל שניה את הטלויזיה Shocked כועס

"פגי הטלויזיה!" אמרתי לה בחוסר סבלנות ולגמתי מהבירה...

"רק רגע אני מנקה..." אמרה פגי ונשענה על משענת הספה ככה שאחד השדיים שלה נצמד לפה שלי Shocked צחוק

הציצי קפץ לפתע מהחזיה ובלי לשים לב הבאתי לק לפטמה צחוק

"איזה סוטה!" צעקה פגי בהפתעה ושינתה את הפוזה... קודם נעמדה על הספה ממש מעליי ועשתה את מה שעשתה מאחוריי כאשר הכוס שלה ממש מעל הראש שלי ואז היא הסתובבה נשענה על השולחן שעמד ליד הספה והרימה את החצאית שלה למעלה, מה שחשף חוטיני שחור דק במיוחד שחצה את ישבנה המפתה... כאשר ישבנה נמצא ממש מול הפרצוף שלי...
אבל באמת שלא היה לי ראש לזה עכשיו, הייתי עסוק בתוכניות הטלויזיה האהובות עליי חיוך גדול

אחרי עוד כמה דקות של כרכורים סביבי פגי הכניסה לפתע את ידה לתוך מכנסיי והתחילה לנקות שם... Shocked

"הממממ פגי מה את עושה?" שאלתי אותה כלא מאמין ולגמתי עוד שלוק מהבירה...

"אני רק מנקה את הכורי עכביש שיש לך שם!" אמרה פגי וצחקקה קלות...

אוףףףף איתה! למה לא יכול להיות לי ערב אחד פנוי כשאני לבד מול הטלויזיה? חשבתי לעצמי ובעודי חושב על זה פגי נעמדה מולי על הספה, הרימה את החצאית שלה והצמידה את ישבנה לפניי Shocked צחוק

טוב זה היה כבר יותר מידי אפילו בשבילי! התחלתי להתלבט מה עדיף: טלויזיה או אישתי?

לאחר מחשבה קצרה הגעתי למסקנה שעדיף להמשיך עם הטלויזיה אבל אישתי פגי חטפה את השלט מידי והחביאה אותו הרחק ממני בכי

"איפה השלט שלי?" Shocked צעקתי לעברה בפה פעור...

"אין שלט!!! חה חה חה" צחוק צחקקה פגי, תפסה אותי בידי ומשכה אותי אל חדר השינה שלנו שהשקיף לכיוון הסלון כך שעדיין יכולתי להציץ בטלויזיה מידי פעם קריצה

פגי נשכבה על גבה ודרשה ממני ללקק את תחתוניה צחוק התחתונים שלה היו בטעם תות טעים במיוחד! Tongue (הבאתי לשרון תחתונים בטעם תות קריצה)

תוך כדי שליקקתי את תחתוניה הטעימים פגי הזכירה לי לפתע על הקטע המשעשע שהיה פעם בחנות המשקפיים...

[TUBE]2a2wEMeKJ7g[/TUBE]

"אל קדימה אני רוצה שתרקוד כמו שרקדת בחנות!!!" Tongue צעקה פגי וחייכה חיוך רחב מאוזן לאוזן חיוך גדול

"פגי את לא רואה שאני עסוק?" צחוק אמרתי לה והמשכתי בליקוקים בתחתון שלה ומסביב קריצה

אחרי כמה דקות של ליקוקים מקדימה פגי רצתה גם ליקוק מאחורה ואחרי שהתיישבה בדוגי היא הזמינה אותי להכנס בין פלחי ישבנה... גרררררר בפנים היה כל כך חמים ונעים Tongue Evil Smile

אחרי שליקקתי במרץ את ישבנה הטעים פגי נשכבה שוב על גבה והתחילה לשגע אותי עם התחתונים שלה בטעם תות כשנופפה איתם מול פניי ודרשה ממני לתפוס אותם עם הפה שלי כאילו הייתי נמר רעב שלא אכל שבוע צחוק

אחרי שהבאתי ביס לתחתונים צללתי בין רגליה של פגי והתחלתי ללקק לה במרץ את הכוס המתוק שלה שהיה בטעם תות בנוסף לטעמו המתוק ממילא חיוך גדול Tongue

שום דבר לא הפריע לי ללקק במרץ את הכוס של אישתי, גם לא הטלויזיה וגם העובדה שהיא סיפרה שבגדה בי עם הגנן כי לא סיפקתי אותה מינית Shocked צחוק

תוך כדי שליקקתי לה במרץ פגי ביקשה שאניח את שתי ידיי על שדיה ואלחץ עליהם כאילו אני לוחץ על הכפתורים בשלט Tongue הפטמות הזקורות שלה בהחלט הזכירו כפתורים של שלט והם היו כ"כ רכים ונעימים אחחחחח כמעט גמרתי בעצמי צחוק קריצה

אחרי כמה דקות פגי גמרה מלשוני השובבה בהנאה רבה Tongue

"זהו את מסופקת נכון? אני יכול לחזור עכשיו לסלון?!" Tongue צעקתי בשמחה והתרוממתי קצת...

"ממש לא! עוד שניה גם תציע לעשות סקס על הספה מול הטלויזיה הא?" אמרה בגיחוך קל פגי.

"אוהווו זה רעיון מצויין!" Tongue צעקתי בשמחה וכבר עשיתי את דרכי לספה עד שפגי תפסה אותי והעיפה אותי בחזרה למיטה בחוזקה צחוק

"לאן נראה לך שאתה הולך? אני עוד לא סיימתי איתך!" צעקה פגי והתחילה להוריד את מכנסיי ואז את תחתוניי במהירות Shocked צחוק ואז היא התיישבה על פניי עם ישבנה והתחילה לעשות לי פייסיטינג חינוכי על היותי בעל סורר שלא מספק את אישתו מינית! Evil Smile צחוק

פגי קיפצה על פניי ומצצה, ונשכה, וליקקה את זייני ואת אשכיי החמימים בזמן שאני התענגתי על איבריה הטעימים מאחורה ומידי פעם ניסיתי להציץ בטלויזיה מתחת לגופה צחוק קריצה

ואז פגי עלתה עליי והזין שלי השתחל לכוס החם והרטוב שלה... היא נצמדה אליי חזק ולחשה לי באוזן שעכשיו אנחנו צופים בערוץ הפלייבויי Tongue

חיבקתי אותה חזק והתחלתי לזיין אותה במרץ מלמטה חיוך גדול

פגי אמרה שעכשיו בטלויזיה יש תחרות רכיבה על סוסים והיא התחילה לרכוב עליי במרץ כאילו היינו בתחרות אמיתית צחוק קריצה

אחרי כמה דקות של רכיבה פרועה ביותר עברנו לכפיות ופגי אמרה שעכשיו בטלויזיה יש אולימפיאדה מה שנתן לי אור ירוק לזיין אותה כהוגן בפוזת הכפיות מוחא כפייה אפילו הצלחתי לראות את הזיון שלנו במראה קריצה... בטוח קיבלתי על ביצועיי מדליית זהב Evil Smile

עברנו למיסיונרית... פגי תפסה אותי חזק בישבן והתחילה לצעוק: "קדימה תזיין אותי כמו בסרטים הכחולים שאני רואה בלילה! כן ככה בדיוק!!!" Shocked Tongue צחוק קריצה צעקה פגי בזמן שזיינתי אותה בחוזקה מלמעלה והיא סטרה על ישבני צחוק

אחרי הזיון החזק במיסיונרית עברנו לדוגי פרוע בזמן שאני בעמידה על הרצפה ופגי בדוגי בקצה המיטה חיוך גדול הזיון תפס תאוצה ועברו להן כמה דקות ארוכות של זיון מהיר ועצבני Evil Smile

כבר שכחתי איזה תחת שווה יש לאישתי מרוב שהזנחתי אותה Embarrassed צחוק

דפקתי אותה בכוס שוב ושוב עד שהרגשתי גלים בכל הגוף וגמרתי בחוזקה בתוכה Tongue יוווווו זה היה טוב!!! חיוך גדול

עכשיו אני אשפך לישון חשבתי לעצמי... אין לי כוח לשום דבר עכשיו, אפילו לא לטלויזיה האהובה שלי צחוק

פגי אמרה שהיא תצטרף אליי עוד מעט ונישקה אותי בחום על הלחי בעודה אומרת שהיה מדהים!!! Tongue מוחא כפייה Star

אחרי הזיון המדהים שלנו בערב הקודם ישנו כמו מתים על המיטה הזוגית שלנו, אבל מסתבר שלאישתי זה לא היה מספיק והיא קיבלה תאבון.. שתהיה בריאה זאתי צחוק

ביום למחרת היא כבר העירה אותי עם פייסיטינג מהנה מאוד ואמרה שהיא רעבה לעוד! Tongue

אז היו עוד מציצות ועוד ליקוקים ושאיבות ונשיכות עד שלבסוף היא התיישבה על זייני והתחילה לרכוב ברכיבה הפוכה מה שהפך לזיון טרמפולינה מהנה מאוד! חיוך גדול

ואז אישתי התיישבה בדוגי והתחילה למצוץ את זייני כמו חולת זין אמיתית במשך כמה דקות עד שגמרתי לה בפה והיא פתחה פה גדול והראתה לי את הזרע הרב שהיה בפיה חיוך גדול

"אחחחח אין כמו קצת זרע בפה לפני השינה!" Tongue אמרה אישתי בחיוך גדול וחיבקה אותי חזק קריצה

סוף

שרונוש היה כיף לא נורמלי... חולה עלייך Hug

Heart

Lavelle
Lavelle2012-08-13 17:47:21
מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

152

במפגש הזה עשיתי לשרון קטע מצחיק כבר על ההתחלה. אחרי שדיברנו קצת והעברנו חוויות נשכבתי על המיטה בזמן שהיא הייתה במטבח וחיכיתי שתחזור לסלון רק כדי לראות אותי שוכב על המיטה בג'ינס ומחייך לעברה חיוך

"מה נשכבת שם?" שאלה שרון והביטה בי בפליאה... "סתם בא לי לשכב על המיטה..." "מה זאת הבליטה שיש לך במכנסיים?" Tongue שאלה שרון והתקרבה אל המיטה... "שום דבר אני לא יודע על מה את מדברת... אבל את מוזמנת לבוא ולבדוק אם בא לך..." קריצה

שרון קפצה על המיטה, התיישבה לידי והכניסה את ידה לתוך מכנסיי, מגששת שם באפלה...

"מה זה? מה יש לך שם?!" צעקה שרון והתחילה לפתוח את כפתורי מכנסיי במהירות רק כדי לגלות שם את הפיל הכחול עם החדק הגדול מביט לעברה צחוק

"אהההה הרגת אותי! אתה עושה לי עם זה סטרפטיז אח"כ!" צחקקה שרון בזמן שליטפה בהנאה את החדק של הפיל הכחול שצדה זה עתה ושנינו התפוצצנו מצחוק צחוק

אשטון קוצ'ר נכנס עם הטוסטוס שלו באוטו של דמי מור ומפצה אותה בגדול בחדר שלו במלון Evil Smile

אהלן חבר'ה אני אשטון קוטצ'ר. יום אחד נסעתי על הטוסטוס המדליק שלי כדי לצלול קצת בים

כשלפתע ראיתי בלונדינית פצצה הולכת בצידי הכביש... בלי שים לב המשכתי בנסיעה כשאני בפה פעור ובטעות נכנסתי באוטו שחנה ליד המדרכה Shocked

מתוך האוטו יצאה בבהלה גברת ברונטית כוסית

כשהיא תופסת את הראש מביטה במה שקרה לאוטו שלה ולא מאמינה...

"תראה מה עשית! בעלי יהרוג אותי עכשיו, אני לא יכולה לחזור הבייתה ככה..." אמרה הברונטית בקול דואג והביטה לעברי, מחכה לשמוע מה יש לי לומר בעיניין.

"ואוווו אני ממש מצטער משהו הסיח את דעתי... הכל יהיה בסדר, בואי נחליף פרטים..." אמרתי לה וחייכתי לעברה חיוך

"לא אסור לערב את חברת הביטוח! אם בעלי ידע על כך הוא יהרוג אותי! זאת התאונה השלישית שלי בחודש הזה... דרך אגב בעלי הוא ברוס ויליס אתה בטח מכיר אותו..." Approve אמרה הברונטית בגאווה.

"אז תשמעי מה נעשה... בואי נעלה לחדר שלי במלון, הוא ממש פה ונחשוב איך פותרים את הבעיה... מה את אומרת?" שאלתי את הגברת...

"אויי אני ממש לחוצה אני חייבת לאונן!" צעקה הגברת ונזרקה על הספסל הסמוך (על המיטה) פתאום כשהיא מפסקת את רגליה ומקרבת את ידה אל הכוס שלה... צחוק

"מה פה באמצע הרחוב?" Shocked נפלט לי והגברת התחילה להתפוצץ מצחוק צחוק (היה קטע מצחיק בטירוף, שרון צחקה איזה חצי דקה עד שסוף סוף נרגעה צחוק קריצה)

הגברת שהציגה את עצמה יותר מאוחר כדמי מור תפסה בידי ועלתה איתי לחדר שלי במלון. התיישבנו על הספה והתחלנו לדבר על הנזק שעשיתי לאוטו שלה ואיך מתקנים אותו כי באותו רגע זה כל מה שעיניין אותה.

"תשמעי אני יכול להתקשר לחבר שלי שיביא לי את הכלים ואני אתקן את הרכב שלך... אני מבין במכוניות..." אמרתי לדמי מור וליטפתי אותה.

"מצויין אז תתקשר אליו..." חיוך גדול אמרה דמי בשמחה..

"אהה שכחתי הוא בחו"ל... את יודעת מה? בואי נשכח לרגע מהאוטו ונרגע קצת, נראה לי שאת זקוקה למשהו דחוף כי את לא מקבלת את זה בבית..." קריצה אמרתי לדמי ונעמדתי על רגליי...

"אני צריכה שתתקן לי את האוטו..." אמרה דמי ובו זמנית התחילה לפתוח לי את כפתורי מכנסיי...

"המממממ מה יש לך שם?" שאלה דמי ושלפה את החדק של תחתון הפיל הכחול שלבשתי... קריצה

דמי הייתה מאוד מופתעת לראות את התחתון הנועז והחליטה לחמם את זייני לשיא תפארתו קודם עם ידה ואז במציצה חמה ורטובה כשאני בעמידה והיא יושבת על הספה. הזין עמד כמו טיל באליסטי ודמי הכניסה אותו בהתלהבות לתוך החדק של הפיל וזכתה לראות איך אני רוקד מולה ומנענע את החדק הקשיח של הפיל בסיבובים נועזים Evil Smile

דמי החמה קמה ונשענה על משענת הספה ומיד חיככתי את הפיל בישבנה ונישקתי את צווארה ועורפה... חיוך

"אתה מוזמן להזיז לי את החוטיני הצידה..." Embarrassed אמרה דמי בקולה השובב אחרי שהרימה את החצאית הלבנה שלה למעלה וחשפה את החוטיני הלבן שחצה את פלחי ישבנה Tongue

ירדתי בנשיקות חמות על גופה הענוג, התיישבתי על ברכיי והתחלתי להתענג על פלחי ישבנה ועל מה שהסתתר ביניהם... שני איבריה היפים היו טעימים להפליא והמרקם פשוט גן עדן! ליקקתי את שפתיי בהנאה אחרי כל טעימה Tongue קריצה

קמתי על רגליי והתחלתי למזמז את גופה החלק של דמי, הורדתי את הגופיה האדומה שלה ממנה ואת תחתוני החוטיני שלה הורדתי עד לברכיה. התחלתי ללטף בחרמנות בין רגליה, מרגיש את הרטיבות שלה בזמן שהיא משחקת עם ידה בזין הקשיח שלי שאותו היא שלפה מתוך החדק של הפיל קריצה

מתברר שדמי זיהתה שאני אשטון קוצ'ר ותוך כדי המיזמוזים דיברנו קצת על הקריירה שלי בהוליווד קריצה

"מה דעתך שנעבור למיטה?" שאלה דמי ומיד התפשטנו במהירות Evil Smile

דמי עלתה על המיטה וזחלה עליה על ארבע כמו חתולה חרמנית, הבליטה את ישבנה ופיתתה אותי להכנס פנימה... Evil Smile בהתחלה ויתרתי על התענוג והתחלתי לנשק ולהסניף את גופה החלק... אבל אז בלי לשים לב הפנים שלי נכנסו בין שני פלחיה הרכים ובלי אזהרה מוקדמת היא סגרה אותי בפנים כאילו הייתי טרף והתחילה לצחוק בממזיות ובשובבות בזמן שנלחמנו זה בזו צחוק (אני ושרון קוראים לזה רימינג אקסטרים קריצה)

אחרי כמה דקות של "לחימה" דמי נשכבה על הגב והתחלתי לטרוף את שדיה ואת פטמותיה... ירדתי לאט לאט על בטנה בין רגליה ועשיתי לה טיזינג קל עם לשוני על הכוס החם שלה... קריצה

בשלב מסויים היא השתוללה מזה ותפסה אותי בשיערות והצמידה את לשוני אל הכוס הורדרד שלה. העברתי את הלשון שלי להילוך חמישי מה שאפילו הטוסטוס שלי לא יכול לעשות... קריצה

דמי חייכה בהנאה ולא עצרתי בליקוקים עד שזיקוקים עפו באוויר והיא גמרה חיוך גדול

דמי נחה טיפה ואז התיישבה על ארבע והתחילה למצוץ לי ת'זין בשקיקה בעודי בחצי שכיבה באלכסון על המיטה, מלטף את ראשה ואת גופה...

החרמנות של שנינו עברה כל גבול ובמהרה דמי עלתה עליי לרכיבה פרועה ומרוב שכבר התחרפנה התחילה לעשות קולות של פיל תוך כדי הזיון (שרון בדקה את כשרונה בלחקות קולו של פיל... זה ממש לא פשוט קריצה)

דמי הסתובבה ועלתה עליי לרכיבה הפוכה, נותנת לי לשטוף את עיניי במראה ישבנה המקפץ חיוך גדול

במהרה הזיון הפך לזיון טרמפולינה קצבי שחירפן את דמי מור מאוד ואותת לבאות קריצה

דמי נשכבה על הצד והתחלתי לדפוק אותה בפוזת הכפיות, היא הייתה חמה מאווווודדד כי אפילו התחילה לסטור על ישבני כי רצתה יותר חזק Tongue מסתבר שברוס ויליס עסוק בכל דבר בבית חוץ מלזיין את אישתו כמו שצריך צחוק קריצה

בהמשך דמי התיישבה בדוגי בקצה המטה והתחלתי לזיין אותה במרץ כשאני בעמידה ליד המיטה, התחת שלה פשוט מושלם והמראה בלתי נתפס Tongue

זחלנו על המיטה והמשכנו בזיון בדוגי עד שהחלטתי לדפוק אותה גם במיסיונרית חיוך גדול

טוב פה דמי מור באמת התחרפנה ודרשה זיון בקצב מסחרר!!! סטרה על ישבני ותפסה אותו חזק בכפות ידיה... חולת זין ברמות קשות זאתי Tongue צחוק

תוך כדי הזיון במיסיונרית דמי סיפרה לי שהיא הולכת להתגרש מבעלה ולהתחתן איתי (מה שקרה במציאות) ועכשיו הרכב שאני צריך לתקן זה "הרכב שלנו" חיוך גדול

רצינו להזדיין שוב בדוגי אז דמי התיישבה על ארבע במהרה והתחלתי לדפוק אותה במרץ בכוס החם והרטוב שלה חיוך גדול

גמרתי אחרי כמה דקות בכל תרועה רמה ועוד לפני שדמי הלכה לדרכה קפצתי על המיטה והתחלתי לשיר את השיר הבא תוך כדי שאני מקפץ על המיטה צחוק צחוק צחוק

[TUBE]lQlIhraqL7o&ob=av3e[/TUBE]

חחחח בשלב מסויים תפסתי את שרון בידיה והקמתי אותה כדי שתתחיל לרקוד איתי על המיטה צחוק

השתוללנו על המיטה ושרון התפוצצה מצחוק מהזין המקפץ שלי צחוק קריצה

אחרי שדמי מור התגרשה מבעלה ברוס ויליס את התקופה האחרונה העברנו באין סוף זיונים... אפילו את האוטו שלה... הממממ בעצם עכשיו שלנו עוד לא תיקנתי... צחוק

בעקבות כל זה דמי נכנסה לחדר בכעס והתחילה לקפץ עם ישבנה החשוף על פניי אחרי שהעירה אותי משנתי הענוגה קריצה

קיפצה וקיפצה בפייסיטינג עד שהתחילה למצוץ לי בשקיקה את הזין ואת הביצים, כולל ליקוקים מחרפנים!!! Tongue

ליקקתי לה מאחורה את שני החורים הטעימים שלה ושמעתי ממנה קצת תלונות על כך שברוס ויליס היה רק מנקה ועוזר בבית כל היום והזניח אותה בכל מה שקשור לסקס ואיתי הכל הפוך, אנחנו רק מזדיינים כל היום ואני לא עושה שום מטלות בבית צחוק

אמרתי לה שצריך להביא את ברוס ויליס כדי שיהיה עוזרת הבית שלנו ושנינו התחלנו להתפקע מצחוק צחוק

היינו כבר ממש חרמנים אז הושבתי את דמי מור בדוגי והתחלתי לזיין אותה במרץ בכוס הרותח שלה Evil Smile

בהמשך דמי מור ביקשה בקול כל כך יפה שאני אגמור לה בפה עד שלא יכולתי לסרב לבקשה שלה. אז בעודה יושבת בדוגי מול המראה זיינתי את פיה כמה דקות ומילאתי לה ת'פה בזרע חם כמו שהיא אוהבת קריצה

היא פתחה פה גדול ועשתה "אהההההההה" כשחיוך רחב מרוח על פניה היפות והשובבות חיוך גדול

כל כך נהנתי עד שכמעט פצחתי שוב בשיר הסקס אבל אז נזכרתי שבחודש האחרון עשינו סקס כל יום אז השיר כבר לא ממש רלוונטי למצב שלי קריצה

סוף

שרונוש שובבונת חרמנית שכמותך היה מדהים ומצחיק בטירוף! Tongue

Heart Evil Smile קריצה

Lavelle
administrator2011-10-02 03:35:40

153

שום דבר לא הכין אותי למה שעברתי עם שרון במפגש הזה. כזה טירוף והשתוללות לא חוויתי כבר הרבה זמן ומה שעשה את הכל למהנה במיוחד היא העובדה שכל מה שהתרחש היה אילתור אחד גדול Evil Smile

פרננדו אלונסו לוקח קורס מזורז ברכיבה על סוסים אצל הקאובואית הנועזת שאקירה! Evil Smile

אהלן חבר'ה כאן פרננדו אלונסו נהג הפורמולה 1 קריצה

כולכם בטח יודעים שאני נוהג על פרארי אדומה שהסמל שלה הוא הסוס הצוהל חיוך גדול

כל השנים האלה שאלתי את עצמי איך זה שאני רוכב על הסוס הצוהל והלוהט שלי אבל בעצם לא יודע לרכוב על סוס אמיתי? בשר ודם מבולבל

החלטתי מיידית לקחת קורס רכיבה על סוסים וקבעתי עם מדריכת הרכיבה המפורסמת שאקירה קריצה

הגעתי לאורווה של שאקירה בשעת בוקר מוקדמת ופגשתי אותה בדיוק כשהאכילה את הסוסים שלה... היא הייתה לבושה במכנסון ג'ינס קצר, חולצה מכופתרת שחורה שחשפה את הבטן השטוחה שלה וכובע קאובואית יפייפה היה על ראשה חיוך גדול (שרון הייתה לבושה בתלבושת הקאובואית שלה Tongue)

אחרי שלום ונשיקה הדדית על הלחי שאקירה הובילה אותי לסוסים, אבל לפני שעליתי על הסוס שאקירה אמרה שאני צריך לשחרר את השרירים ולעשות חימום קטן, ורק אח"כ אני אהיה מוכן לרכיבה על הסוס. טוב כנראה שאין לי בררה חשבתי לעצמי... מהיותי נהג פורמולה 1 יש לי כושר של סוס אבל זרמתי עם שאקירה החביבה והכוסית אני חייב לציין... אחחח איזה תחת יש לה זאתי! איך שמכנסון הג'ינס עוטף אותו גררררררר Evil Smile טוב קצת נסחפתי נחזור לחימום שלי קריצה

שאקירה ביקשה שאעמוד בפיסוק וארים את ידיי לצדדים... 1..2..1..2 היה הקצב שעשיתי את התרגיל המדהים ששאקירה ביקשה ממני לעשות... הרגשתי קצת מגוחך האמת, כמו בשיעור ההתעמלות בביה"ס צחוק אבל אז התחלתי ממש לאהוב את החימום הזה כי שאקירה שעמדה מאחוריי התחילה לפתע ללטף לי את הבטן והחזה... ממש התענגה על הגוף שלי Tongue התחלה מצויינת! לעשות התעמלות בזמן ששאקירה ממזמזת אותך! ידיה אפילו גלשו לתוך תחתוני, אין לי מושג מה היא בדקה שם אבל לא היו לי תלונות צחוק מעניין מה יהיה כשנעלה על הסוס קריצה

אחרי עוד כמה דקות של חימום וכמה כפיפות הגיע הזמן לעלות על הסוס. שאקירה הראתה לי איך לעלות נכון ואחרי שעשיתי כדבריה התיישבתי על הסוס (כיסא) שאקירה עלתה על הסוס שלה (כיסא לידי) והתחלנו לרכוב לאט לאט על הסוסים שלנו כאשר כל הזמן אני קשוב להוראות של שאקירה שמראה לי איך להחזיק נכון את המושכות ובאיזה קצב להזיז אותן... בהתחלה זה היה קצת מסובך אבל אחרי שתפסתי את הפרנציפ התחלנו לדהור יחדיו אל היער, ההרגשה הייתה פשוט מדהימה! Tongue

דהרנו על הסוסים שלנו עד ששאקירה לפתע צעקה:

"זהירות יש דובים ביער!!!" Shocked צחוק

ואז ראינו לפנינו את הדוב הגדול (הדובי של שרון צחוק) והאכזר שניצב באימה וחשף את שינוי החדות... הסוס של שאקירה התחיל להשתולל! Shocked צחוק (שרון נסעה בפראות על הכיסא שלה בסלון, זה היה כיסא על גלגלים צחוק).

"תעברי לסוס שלי!" צעקתי לשאקירה והיא קפצה מהסוס שלה אל הסוס שלי, התיישבה לפניי והתחלנו לדהור במהירות בחזרה לאורווה. שאקירה תפסה את המושכות של הסוס ואני תפסתי את המושכות שלה קריצה אחזתי בשדיה ומזמזתי אותן ולא עזבתי אותם עד שהגענו בחזרה לאורווה בבטחה צחוק קריצה

כל הרכיבה הטוסיק של שאקירה התחכך במפשעתי ונראה לי שהיא הרגישה מצויין את הזין שלי מאחורה קריצה

בעודינו רוכבים באיטיות על הסוס היא תפסה את כפות ידיי והכניסה אותן לתוך החזיה שלה, נותנת לי להרגיש את שדיה הרכים והחמימים ואת הפטמות הזקורות... אחח איזו רכיבה מהנה... וזאת הייתה רק ההתחלה קריצה

ירדנו מהסוס והמשכנו להתמזמז בעמידה... היא שולחת את ידה לתוך מכנסיי ואני שולח את ידי לתוך המכנסון שלה לתוך תחתוניה מלטף לה את הכוס ומרגיש את הרטיבות... מנשק את צווארה ואת עורפה... חיוך גדול

הורדתי את חולצתה ואת החזיה שלה ולפתע שאקירה הסתובבה ותפסה אותי עם החזיה כאילו זה היה חבל לאסו (שרון ממש תפסה אותי עם כתפיית החזיה בצוואר אחרי שהכניסה את ראשי לתוכה צחוק) ומשכה אותי אל שדיה כדי שאני אמצוץ את פטמותיה הטעימות Tongue

אחרי ששאקירה שיחררה אותי לחופשי היא השתוקקה לראות ת'זין שלי ומיד עשיתי את מבוקשה ושלפתי את זייני הקשיח והיא ליטפה אותו בהנאה בזמן שהכנסתי את ידי לתוך מכנסיה וליטפתי את ישבנה החלק והסקסי חיוך גדול. הורדתי את המכנסון שלה לאט לאט ונחשפתי לחוטיני אדום לוהט שחצה את פלחי ישבנה Tongue הזזתי את החוטיני הצידה והתחלתי לנשק את ישבנה עד שהגעתי לפרח בין פלחי ישבנה וטרפתי אותו בנשיקות וליקוקים שחירפנו את שאקירה לגמרי! Tongue

אחרי שהתפשטנו לגמרי (חוץ מכובע הקאובואית שנשאר על ראשה של שרון קריצה) שאקירה החליטה לדפוק לי כמה פוזות מחרמנות במיוחד וכל פעם שדפקה לי פוזה מסויימת התנפלתי בחרמנות על שני איבריה הטעימים שנראו מדהים בכל פוזה שהייתה. לבסוף שאקירה התיישבה בפוזה שבה היא נשענת על כפות ידיה ורגליה ומרימה את ישבנה קצת מעל המיטה, הכוס שלה היה מזמין מאוד וכמו מוסכניק אמיתי נשכבתי על הגב ובאתי מתחתיה... הכוס והתחת שלה חשופים מולי במלוא תפארתם והתחלתי ללקק אותם בחרמנות אדירה! Tongue

שאקירה התכופפה קדימה והתחילה לנשוך את הביצים שלי, ללקק אותם ולעשות פוליש מדהים על הזין שלי שהשתולל בתוך פיה החמים! חיוך גדול

הכוס שלה היה לוהט! ממש כמו מנוע של פרארי שנוסעת ב 300 קמ"ש... שאקירה נשכבה על הגב והייתה צריכה רק דבר אחד... ירידה מענגת שתגרום לה לצאת מגדרה ולחוות את האורגזמה שכל כך חשקה בה... הלשון שלי כמו פרארי אמיתית התחילה לעשות קסמים ושילבה הילוכים נון סטופ על הכוס שלה ואחרי כה דקות היא גמרה בהנאה וחשפה חיוך ענקי על פניה היפות, עיניה זרחו משמחה ואחרי שהתאוששה קצת ממה שעברה היא התיישבה בדוגי והתחילה למצוץ לי ת'זין בזמן שאני מלטף את שיערה ואת הכוס שלה Tongue

היא כבר הייתה חרמנית בטירוף ועלתה עליי לרכיבה כשכובע הקאובואית עדיין על ראשה! נשכבה עליי וחיבקנו זה את זו חזק... רכבנו יחדיו ברכיבה רומנטית וחושנית במיוחד... אבל אז לפתע שאקירה התרוממה והתחילה להשתולל! רכבה עליי במרץ והכניסה את פטמותיה לפה שלי, דרשה להגביר את הקצב ולדפוק אותה מלמטה בכוס בשיא המרץ... אחחח כמה שהיא הייתה חמה ורטובה שם למטה! המנוע שלה היה לוהט והיא השתוללה על הזין שלי ללא רחמים צחוק

בהמשך היא הדגימה לי גם את ביצועיה ברכיבה הפוכה כי לדבריה מקצוענית כמוהה יודעת לרכוב על הסוס גם הפוך קריצה והיא רכבה ועוד איך רכבה! דרשה ממני לשבת ולמשש את שדיה בזמן שזיינה אותי במרץ מלמעלה, מקפצת ונותנת לי לחזות במראה הישבן המקפץ שלה ובמראה הזין שנכנס ויצא מהכוס במהירות מסחררת! Tongue

בהמשך שאקירה התיישבה על ארבע וביקשה שאני אזיין אותה בפוזת המריצה צחוק הרמתי את רגליה למעלה והתחלתי לזיין אותה ככה, עושה איתה טיול בחווה צחוק קריצה

בהמשך עברנו לפוזת הכפיות ושאקירה כרגיל השתוללה גם בפוזה הזאת וסטרה לי חזק על התחת כדי שאני אקרע לה כהוגן ת'כוס Evil Smile קריצה

בפוזה המגניבה הבאה שאקירה התיישבה בקצה המיטה ואני התחלתי לזיין אותה בכוס בעמידה... תפסתי את החבל של כובע הקאובואית שלה כאילו היו אלה המושכות והתחלתי לרכוב במהירות על הסוסה שאקירה שהתחילה להשתולל והייתה סוסה ממש פראית ולא ממושמעת! כמה סטירות על ישבנה ומשיכות במושכות והיא איכשהו התרסנה והייתה סוסה טובה בהמשך... טובה אך עדיין מאוד סקסית ושובבה קריצה

אחרי הזיון באורווה החלטנו לעלות על הסוס ולדהור בזיון ליער... בעודינו על הסוס (המיטה) זיינתי במרץ את שאקירה בדוגי בעודה משתוללת ולא מפסיקה להזכיר לי את הדובים שיש ביער צחוק

"במקרה שאתה רואה דוב תירה באוויר עם הנשק שלך! תזכור שהנשק שלך תמיד צריך להיות דרוך ומוכן לפעולה!" צעקה שאקירה בזמן שדהרתי עם זייני בכוס החם שלה צחוק

אחרי כמה דקות של דהירה מהירה רוקנתי את תכולת זייני לתוך הכוס החם של שאקירה שהייתה מבסוטית עד עמקי נשמתה! Tongue

אחרי ששבנו בחזרה לאורווה התחבקנו וקבענו להפגש לעוד כמה שיעורים מתקדמים שכוללים גם כמה קטעי אקסטרים Evil Smile קריצה

לאחר כמה ימים מאז אותה רכיבה פרועה עם שאקירה ועוד כמה פגישות אצלה באורווה פיספסתי פגישה אחת בלי כוונה בגלל שהייתי עסוק באימוני הפורמולה 1 שלי. מסתבר שאת שאקירה זה לא ממש עיניין והיא מצאה אותי שוכב על מיטתי במנוחת הצהריים שלי בביתי.

שאקירה התיישבה עם ישבנה על פניי במהירות והתחילה להאשים אותי שלא הגעתי לשיעור שלה... עוד לפני שהספקתי להגיד משהו להגנתי שאקירה התחילה לעשות לי פייסיטינג חינוכי! רכבה על פניי ללא רחמים! ימינה ושמאלה וקדימה ואחורה... עוברת מדרונות תלולים ולוקחת פניות חדות ומהירות Shocked צחוק (שרון פשוט זיינה לי ת'צורה בפייסיטינג הכי נועז שעשתה לי אי פעם, היא ממש התחרפנה על כל הראש! נראה לי הלשון והאף שלי ביקרו אצלה בשני החורים כהוגן בזמן שחנקה אותי עם ישבנה המפתה... אין דברים כאלה! צחוק)

אחרי הפייסטינג הנועז שלימד אותי לקח שאקירה מצצה לי ואז עלתה עליי לרכיבה הפוכה. כמובן שהייתי צריך לפצות אותה כהוגן אחרי ההברזה שלי והיא בהחלט קיבלה פיצוי הולם אחרי שזיינתי אותה חזק בפוזת הטרמפולינה הנועזת לשמחתה הרבה Tongue

שאקירה גם החליטה לפצות אותי אחרי הפייסיטינג הקשה שעברתי והתחילה למצוץ לי בדוגי. מציצה מדהימה שנמשכה כמה דקות ולבסוף גמרתי חזק בפיה! חיוך גדול

שאקירה פתחה פה גדול כשהזרע על לשונה וצהלה: "איהוהו! איהוהו! איהוהו!" צחוק צחוק צחוק

ואווו זאת קאובואית אמיתית! אמרתי לעצמי וחיבקתי אותה חזק חיוך גדול

סוף

שרונוש התפרענו כהוגן! כמה אנרגיות וסקס מטורף חוויתי איתך במפגש הזה ובשבוע האחרון בכלל Evil Smile קריצה

חולה עלייך יפה שלי ! Heart Hug

Lavelle
Lavelle2012-08-01 20:19:03

154

כנראה שיש משהו בצבע הכחול שמחרמן יותר מהרגיל, עוד זכור לי המשחק המטורף עם הג'יני הכחול שחירמן לשרון ת'צורה אז הפעם הגיע הזמן לעוד יצורים כחולים ומחרמנים צחוק

דרדסית החרמנית יוצאת למסע ההשתרללות הגדול בכפר בעצת דרדסבא החביב קריצה

באחד הימים דרדסית החרמנית הגיעה לביתו של דרדסבא... היא קראה לדרדסבא אבל זה לא ענה. השובבה החליטה לנצל את המצב והחלה לאונן על הספה בסלון צחוק

היא התיישבה על הספה ופתחה את רגליה לרווחה הזיזה את התחתונים הצידה והחלה לאונן לעצמה עם האצבע על הכוס הכחול שלה (בכאילו כחול כן? צחוק)

דרדסית לא שמה לב שאני (דרדסבא) הגעתי הבייתה ותפסתי אותה מאוננת בסלון... זה היה מאוחר מידי עבורה והיא שמה לב לנוכחותי כאשר הייתי כבר מספר צעדים ספורים ממנה קריצה

דרדסית קפצה בבהלה סידרה את תחתוניה ואת החצאית שלה והתיישבה כמו ילדה טובה על הספה כשרגליה שלובות... אני ראיתי את מה שדרדסית עוללה וכעונש על מעשיה הקמתי אותה, הרמתי לה את החצאית והתחלתי להפליק על ישבנה החצוף שחוטיני סגול מדליק חצה אותו Evil Smile

דרדסית הייתה מאוד מופתעת ממני אבל אני המשכתי בשלי ואף הורדתי את תחתוניה על לברכיה והמשכתי לסטור לה על הטוסיק הדורש שלה קריצה

דרדסית הייתה פשוט המומה ממעשיי אבל הבהרתי לה שאוננות אסורה בביתי ומה שהיא צריכה זה זין אמיתי! Evil Smile היא עוד ניסתה "להתלבש" על הזין שלי אבל אני טפחתי על ישבנה הכחול ושלחתי אותה מהבית במהירות לפני שדרדסבתא תחזור ותראה מה מתחולל בביתה צחוק

בעצת דרדסבא החביב דרדסית הלכה לפארק וראתה ממרחק איזה דרדסון חמוד שישב לו לגמרי לבדו על הספסל... כזה חמוד ותמים היה הדרדסון לגמרי לבדו על הספסל ממש טרף קל לדרדסית החרמנית שעשתה את דרכה אליו ובראשה רק דבר אחד! Evil Smile

"היי דרדסון בא לך לזיין אותי כאן ועכשיו?" אמרה הדרדסית וחשפה את הכוס שלה בפני הדרדס ההמום שהחל לגמגם... "מה? הממממממ בטח! איזו שאלה? רוצה גם רוצה!" Tongue אמרתי לדרדסית השווה שמיד תפסה אותי חזק וכמה דקות אחרי היא כבר העיפה אותי על המיטה בביתי צחוק

לדרדסית החביבה הייתה הפתעה בשבילי ולפני שהבנתי מה קורה היא סגרה את ידיי באזיקים וכשאני יושב על המיטה והיא עומדת מעליי. היא החלה לעשות לי טיזינג מחרפן עם הכוס שלה! Tongue וכל ליקוק שהצלחתי להעביר עליו היה בשבילי ממש כמו ניצחון צחוק

דרדסית עברה מעל ראשי ונעמדה מאחורי כשהיא מצמידה משהו רטוב לגבי ומשחקת איתו תוך כדי שהיא מצחקקת בממזריות Evil Smile

ואז היא שוב נעמדה על המיטה והעיפה אותי על הגב... התיישבה על פניי עם הטוסיק שלה הזיזה את החוטיני הצידה והצמידה את הכוס שלה לפה שלי כדי שאני אטעם ממנו בזמן שהיא עושה לי דברים מדהימים מקדימה Tongue

(שרון עשתה לי את אחד הפינוקים הכי מדהימים שזכורים לי... היא לקחה קרח והתחילה לחרפן אותי עם הקרח הקר ועם פיה החם בכל נקודה ונקודה בגוף... נשיקות ומציצות וליקוקים על הזין והביצים ועל הבטן ונשיכות פה ושם... פשוט חירפנה אותי לגמרי במשך כמה דקות! הייתי ברקיע השמיני ופשוט התפוצצתי מחרמנות! צחוק)

אחרי שדרדסית פינקה ואותי כהוגן ועשתה לי פייסיטינג חינוכי היא הורידה את האזיקים ממני ונשכבה על הגב כדי לקבל את הירידה שהיא כל כך חשקה בה... והיא קיבלה גם קיבלה ירידה מדהימה מלשוני השובבה עד שגמרה בהנאה רבה חיוך גדול

אחרי שדרדסית מצצה את הזין שלי בהנאה היא הסתובבה על ארבע וביקשה שאחדור לישבנה המפתה... אל הפרח היפה שלה שפשוט דרש זין במיידי Evil Smile

כמה דקות של זיון סוער בדוגי והיא נשכבה עליי ברכיבה וחיבקה אותי חזק בזמן שאני זיינתי אותה במרץ בכוס הרטוב שלה... Tongue

בהמשך היא רכבה עליי באותה צורה רק שהפעם הזין שלי היה עמוק בישבנה, מרגיש אותה טוב טוב מבפנים ומסניף את צווארה המתוק חיוך גדול

דרדסית רצתה גם זיון מהיר בכפיות ואחרי שנשכבה על הצד זיינתי אותה במרץ בכוס החם שלה בזמן שהיא סוטרת על ישבני ואני מנשק אותה בגוף המדהים שלה חיוך גדול

גם במיסיונרית דרדסית השתוללה כמו מטורפת ותפסה את ישבני כדי שהזיון יהיה יותר עמוק בכוס החם שלה קריצה

הסיום היה בדוגי, וזיינתי אותה במרץ בטוסיק הכחול שלה עד שגמרתי באורגזמה מטורפת! Tongue

דרדסית הודתה לי על הזיון המדהים ואמרה שחייבת לרוץ לדרדס הבא... לדבריה היא הולכת לעשות סיבוב על כל דרדסי הכפר... איזה תאבון מיני יש לה שתהיה בריאה זאתי צחוק קריצה

באחד הימים שכבתי (דרדסבא) על המיטה שלי כאשר לפתע דרדסית התיישבה על פניי והתחילה לעשות לי פייסטינג חינוכי עם הטוסיק והכוס המתוק שלה Shocked Tongue

תוך כדי שהיא קיפצה על פניי דרדסית סיפרה לי שהזדיינה עם כל הדרדסים בכפר ועכשיו הגיע הזמן שהיא תזדיין איתי צחוק

דרדסבתא לא הייתה בבית ודרדסית החליטה לנצל את המצב הזה עד תום! Evil Smile

תוך כדי שליקקתי לה מאחורה את הכוס והטוסיק שלה בשקיקה היא פינקה אותי במציצה מדהימה וכאשר הזין שלי היה מוכן ומזומן היא הביאה כיסא שאותו היא שמה מול המראה וקראה לי לבוא ולהתיישב על הכיסא...

איך שהתיישבתי על הכיסא דרדסית התיישבה עליי ולפני שהתחילה לקפץ על הזין שלי במרץ שיחקתי קצת עם הזין שלי בכוס הרטוב שלה בדיוק ככה צחוק

אחרי ששנינו התפוצצנו מצחוק מהמחזה הזה במראה שהייתה מולינו הזין שלי החליק לכוס של דרדסית והיא התחילה לקפץ על הזין שלי בכיף עד שהייתה מסופקת ובהמשך החליטה לפנק אותי במציצה מדהימה על המיטה שהתחילה כך צחוק (אני חייב לציין ששרירי הלחיים של שרון חרוצות להפליא! היא עשתה לי מציצת ואקום מדהימה Tongue)

ונמשכה במציצה נמרצת עד שגמרתי בפיה המתוק! Tongue ואת מה שהיה על לשונה היא הראתה לי בשמחה רבה חיוך גדול

נראה שהיא חזרה אליי עתירת ניסיון מיני אחרי שעשתה סיבוב על כל הדרדסים בכפר... שובבונת שכמוהה. לפני שהלכה היא קרצה והבטיחה לשוב במהרה לעוד זיון מהנה שכזה Tongue

סוף

גרררררר שרונוש השארת אותי בשיכרון חושים!!! Tongue קריצה

וכל מילה נוספת מיותרת... Evil Smile

Heart Hug

Lavelle
Lavelle2012-08-13 17:59:48

155
ידעתי מראש שהפגישה שלי עם שרון עומדת להיות פרועה במיוחד, אבל לא חשדתי עד כמה Evil Smile

כיפה אדומה השרלילה מקבלת זין בכל החורים בדרכה לסבתא - הצייד הזאב ומי לא? חוגגים על החרמנית הקטנה והשובבה קריצה

* בהתחלה אני הייתי כיפה אדומה... וכמיטב המסורת שרון הלבישה אותי בחוטיני וחצאית, לצורך הכובע השתמשנו בטייץ' האדום של שרון שאותו לבשתי על הראש צחוק ובהמשך שרון לבשה אותו בעצמה... לא על הראש, על הטוסיק שלה אלא מה? Tongue

שלום לכל הקוראים החרמנים, שמי כיפה אדומה ואני רוצה לספר לכם סיפור קטן על עצמי.

ביום אביב בהיר וצח עשיתי את דרכי לסבתא היקרה שלי. סבתא שלי נמצאת בבית מרוחק ומבודד בלב היער ופעם בשבוע אני מבקרת אותה ומביאה לה אוכל בסלסלה שאני תמיד נושאת איתי. מה שאף אחד לא יודע זה שאני שרמוטה רצינית ועד שאני מגיעה לסבתא בדרך אני מזדיינת חופשי עם כל אחד Embarrassed

אז ביום המדובר התמזל מזלי במיוחד כי ביום הזה פגשתי גם את הצייד וגם את הזאב בכבודו ובעצמו ומה שעשיתי איתם אני אספר לכם בהמשך... קריצה

את הצייד (שרון) פגשתי לגמרי במקרה... הוא בדיוק היה עסוק בלהשחיז את כלי הנשק שלו כשמבטינו הצטלבו. כלי הנשק שבידו היה ממש צעצוע בהשוואה לכלי הנשק שהיה בין רגליו... הזין שלו (הסטרפאון של שרון) היה שלוף ועמד כמו טיל! Tongue

הייתי כ"כ חמה על זין שלו שלפני שהוא אמר משהו כבר הייתי על ברכיי ומצצתי לו בשקיקה! ואייי אני כזאת שרלילה! סליחה סבתא אבל יש לי דברים יותר חשובים לעשות עכשיו צחוק קריצה

הצייד שמאוד התלהב ממה שעוללתי תפס בראשי והתחיל לזיין את הפה שלי תוך כדי שהוא מעודד אותי למצוץ לו ומדגיש בפניי איזו שרלילה אני! כאילו שלא ידעתי את זה לפני צחוק

הצייד לא ידע שאני חובבת רימינג מושבעת וברגע שהוא לא היה מוכן סובבתי אותו אליי, פתחתי את פלחי ישבנו והתחלתי ללקק לו ת'תחת בשקיקה! יאממיייייי ! Tongue (זה בדיוק מה שהייתי צריך כדי להתאושש קצת מהסטרפאון של שרון... ללקק לה את הטוסיק המתוק שלה חיוך גדול חחחח היא הייתה מופתעת מזה חבל על הזמן צחוק קריצה)

אחרי הרימינג המושקע שהענקתי לצייד חזרתי למצוץ את הזין שלו במרץ נהנית מכל רגע אצבע למעלה

לפתע הצייד צעק שהוא עוד שניה גומר... מבולבל קצת התבאסתי כי רציתי גם להזדיין איתו אבל הוא פיצה אותי כהוגן כשגמר לי על הפנים בכמות רצינית של זרע (בכאילו כן? צחוק) ושלח אותי לדרכי ביער כשהזרע עדיין מטפטף מפניי... חחחחח אני כזאת שרלילה לא רציתי אפילו לנגב את השפיך מהפנים צחוק Embarrassed

המשכתי לטייל ביער עם הסלסלה בידיי כשלפתע פגשתי את הזאב! Tongue פאק כ"כ שמחתי לראות אותו! כבר מזמן רציתי להזדיין עם הזאב אבל מסתבר שלזאב היו תוכניות אחרות מבולבל

הזאב (שרון) אחז בי בחוזקה והתחיל להריח אותי (שרון הריחה אותי כשהיא עושה רעשים עם האף). הוא איים שיאכל אותי אבל אני רק רציתי שיזיין אותי כהוגן! וכדי להראות לו את הכוונות שלי התנפלתי על הזין הקשיח שלו והתחלתי למצוץ לו בשקיקה Tongue

הזאב מאוד אהב את המציצה שלי אבל נראה שהוא רצה משהו אחר לגמרי... הוא השעין אותי על גזע העץ (כיסא) וקשר את ידיי לעץ (שרון קשרה את ידיי לכיסא עם מגבת כשאני בעמידה) עם המפית שהפלתי מהסלסלה... אויי אני כזאת מגושמת... צחוק מבולבל

הזאב הרשע והחרמן נעמד מאחוריי והצמיד את זיינו הקשיח לישבני... הוא התחיל להריח אותי ולנשוך אותי בגב ללא הפסקה תוך כדי שהוא ממשיך לאיים שיאכל אותי... Shocked (שרון התחרפנה על כל הראש צחוק) אחרי שהתחננתי לזאב שידחוף ת'זין שלו לישבני הוא הרים את החצאית שלי, הפשיל את החוטיני שלי ודחף את זיינו הקשיח לתוך הטוסיק השובב שלי Embarrassed

וככה תוך כדי שאני קשורה לעץ הזאב זיין אותי במרץ בטוסיק וסטר על ישבני הדורש להנאתי הרבה. ממש פתח לי ת'תחת הזאב הזה שיהיה בריא צחוק קריצה (חחחח שרון ממש הפתיעה אותי כשהבנתי שהיא הולכת לזיין אותי בעמידה כשאני קשור לכיסא... איזה רעיונות מטורפים יש לה צחוק)

אחרי כמה דקות של זיון פרוע הזאב גמר בישבני ושלח אותי לדרכי אל סבתי היקרה, הודתי לו על הזיון המדהים והלכתי לדרכי מאושרת מתמיד... Tongue קריצה

* חילוף תפקידים עכשיו שרון כיפה אדומה Evil Smile

היום ההוא שבו זיינתי את כיפה אדומה לא יצא לי מהראש ומאז הפעם ההיא הייתי כל יום אורב בלב היער לכיפה אדומה, מחכה שהיא תעבור שוב כשהיא לגמרי לבדה עם הסלסלה בידה ואז אני אתנפל עליה ואבצע בה את זממי Evil Smile קריצה

תראו איזה פלא... כנראה שהיום התמזל מזלי כי ראיתי במרחק מה ממני את כיפה אדומה בכבודה ובעצמה צועדת לגמרי לבדה, כזאת קטנה ותמימה... ריירתי בחרמנות וצעדתי בשקט לעברה קריצה

"פסססססס..." קראתי לכיפה אדומה...

"מי זה ?" שאלה כיפה אדומה בחשש קל... היא הביטה מסביב וראתה שאנחנו לבד לגמרי...

"אני הזאב... את לא זוכרת אותי?" שאלתי את כיפה אדומה וחיבקתי אותה חזק... מסניף את עורה החלק כמו משי...

"אני לא חושבת שאנחנו מכירים... תשמע אני צריכה ללכת, סבתא שלי מחכה לי..." מלמלה כיפה אדומה וניסתה להשתחרר מאחיזתי, אבל אני החזקתי אותה חזק והמשכתי להתענג על ריח גופה הענוג Approve

לפתע כיפה אדומה השתחררה מאחיזתי וכבר התכוונה לברוח אבל תפסתי אותה במהירות, הורדתי אותה לברכיה ודחפתי לפיה את הזין הקשיח שלי Evil Smile

אחזתי בראשה והתחלתי לזיין את פיה המתוק במרץ והיא אפילו צחקקה בממזריות כמה פעמים... כנראה שממש נהנה מזה השובבה צחוק קריצה

להפתעתי הרבה הפעם כיפה אדומה לבשה טייץ' אדום צמוד (אותו אחד שלבשתי על הראש כשהייתי כיפה אדומה צחוק) שהדגיש היטב את ישבנה התפוחי והחצוף! Evil Smile

הצמדתי את כיפה אדומה לעץ והמשכתי להסניף את גופה תוך כדי נשיכות קלות על עורה הקטיפתי... ירדתי לאט לאט אל ישבנה והמשכתי להסניף את פלחי ישבנה שהיו עטופים בטייץ' הסקסי הזה. כיפה אדומה ניסתה לתפוס את פניי בין פלחי ישבנה ועל היותה כזאת שובבה הורדתי את הטייץ' עד ברכיה וסטרתי על פלחי ישבנה הרכים מה שהקפיץ את כיפה אדומה טיפה קריצה

הזזתי את החוטיני שלה הצידה במהרה והתחלתי לטרוף את ישבנה הטעים בטירוף! Tongue

כיפה אדומה ממש התמסרה לי והייתה כבר מאוד חרמנית... היא נשכבה על הדשא (המיטה) וביקשה שאוריד את תחתוניה לא לפני שמצצתי בהנאה את פטמותיה המתוקות שהזדקרו להפליא חיוך גדול

כיפה אדומה לא ביזבזה אף רגע היא תפסה בשיערי והורידה אותי בין רגליה, הצמידה את לשוני את הכוס הורדרד שלה והתענגה מהירידה שהענקתי לה... אחרי כמה דקות היא גמרה ומרוב שהייתה מסופקת ניסתה שוב לברוח מה שהוביל למאבק קטן על הדשא צחוק מאבק שהסתיים במציצה מדהימה מצידה Tongue מוחא כפייה

כיפה אדומה שוב הייתה חרמנית ובלי לבזבז אף שניה עלתה עליי לרכיבה וחיבקה אותי חזק בזמן שזיינתי אותה במרץ מלמטה... הסנפתי ונישקתי את צווארה... חיבקתי אותה גם כן וליטפתי את ישבנה הסקסי בחרמנות Tongue

אחרי כמה דקות הרבצנו זיון נמרץ בכפיות כשמידי פעם אני נושך את כיפה אדומה בחרמנות צחוק

עברנו לעמידה כך שכיפה אדומה עלתה על גזע עץ (שרון נעמדה על משענת הספה) והתחילה לקפץ על הזין שלי כשאני בעמידה והיא מקפצת על הזין שלי כשהיא עושה כפיפות ברכיים Tongue

בהמשך הרמתי את כיפה אדומה ובעודה כורכת את רגליה סביב מותניי ואת ידיה סביב צווארי אחזתי בישבנה וזיינתי אותה באוויר בזיון מהנה במיוחד חיוך גדול

כיפה אדומה התיישבה בדוגי והרבצנו עוד כמה דקות של זיון נמרץ עד שלא התאפקתי ותוך כדי הזיון נשכתי כמה פעמים את כיפה אדומה בישבן התפוחי שלה צחוק (חחחח גם אני התחרפנתי על כל הראש צחוק)

גמרתי באורגזמה אדירה בכוס הורדרד של כיפה אדומה ונפרדתי ממנה לשלום... כולי תשוש ומרוצה עד עמקי נשמתי... אחרי זיון כזה אפילו לא רציתי לאכול אותה ונתתי לה ללכת לדרכה אל הסבתא היקרה שלה. אם הסבתא רק הייתה יודעת איזו נכדה שרלילה יש לה צחוק קריצה

יש גם סיפור על איך הסבתא הזדיינה עם הזאב ועשתה לו פייסיטינג חינוכי אבל את הסיפור הזה אני לא אספר ואשמור אותו לעצמי קריצה

למרות שגם שם היו דברים מטורפים ביותר Evil Smile

שרון יאאאאא זיינית שובבה שכמותך נראה שהיית חמה על ה Censored שלי בדיוק כמו שאני על שלך קריצה

גרררר גרררר שרוניטה עד ההתפרעות הבאה Tongue

Heart Hug

Lavelle
Lavelle2012-08-13 18:06:48

156

בפגישה האחרונה אני ושרון החלטנו לחגוג את ראש השנה כהוגן... כמו שרק אנחנו יודעים לחגוג Evil Smile קריצה

איש משפחה - פיטר ולואיס חוגגים את ראש השנה

שלום לכולם שמי פיטר

בערב ראש השנה חזרתי הבייתה באיחור קטן... טוב לא ממש קטן השעה הייתה כבר 11 וחצי בלילה... מצאתי את אישתי לואיס

על המיטה ישנה על הצד. היא נרדמה אפילו בלי להוריד את הבגדים ומתחת לחצאיתה בצבצו להם תחתונים מדליקים בצבע אדום מה שמיד העלה לי את מפלס החרמנות לשחקים! Tongue

נשקתי על גופה וקראתי בשמה, לואיס התעוררה והביטה בי במבט מאשים...

"סוף סוף נזכרת לחזור הבייתה..." נזפה בי אישתי והמשיכה לשכב על הצד.

"כן התעקבתי בעבודה... הייתה ישיבה ארוכה היום" אמרתי לאישתי והתחלתי ללטף אותה בגופה ובישבנה.

"ישיבה בערב ראש השנה? אתה בטוח שהתעקבת בעבודה?" שאלה בחשד אישתי והביטה בי בעיניים בוחנות...

"בטח יקירתי למה את חושבת שאני משקר?" שאלתי אותה והתחלתי לנשק את ישבנה המפתה.

אישתי המשיכה לרטון לעברי ולהגיד עד כמה היא לא מרוצה מזה שהגעתי רק עכשיו כי פיספסתי את ארוחת החג... ואת התפוח בדבש... ו...

"תפוח בדבש? יש משהו הרבה יותר טעים מתפוח בדבש!" אמרתי לאישתי בהתלהבות והיא הביטה בי בפה פעור ושאלה... "מה???"

"טוסיק בדבש אלא מה?" Tongue אמרתי לאישתי ותפסתי את צנצנת הדבש ביד אחת ואת הטוסיק שלה ביד השניה צחוק

לואיס לא הייתה צריכה רמז נוסף, היא מיד התיישבה בדוגי מזמין והרימה את ישבנה למעלה חיוך גדול

אחרי שהתענגתי על התחתונים האדומות שעטפו את הטוסיק המדהים שלה הורדתי את התחתונים שלה עד ברכיה והתחלתי להתענג על ישבנה החשוף בנשיקות וליקוקים מסביב ובשני החורים המזמינים שלה קריצה

אחרי זמן קצר פתחתי את צנצנת הדבש ומרחתי על חור הטוסיק שלה כמות יפה של דבש שממש גרם לטוסיק שלה לנצנץ Tongue צחוק

טעמו של הטוסיק עם הדבש פשוט מעולה! ליקקתי בשקיקה את הדבש מישבנה המתוק שנהייה דביק מאוד ואם זה לא היה מספיק אז אישתי גם סגרה עם פלחי ישבנה את פניי בפנים וצחקקה בממזריות השובבה קריצה השכבתי את אישתי על הבטן ואחרי שמרחתי עוד דבש על חריץ ישבנה המשכתי ללקק את ישבנה בשקיקה ובהנאה יאממייי!!! Tongue

אחרי חגיגת הדבש הדביקה עשינו מקלחת משותפת וחזרנו למיטה. התלטפנו, התמזמזנו ובמהרה לואיס החרמנית נשכבה על הגב ופתחה את רגליה לרווחה מזמינה אותי להכנס פנימה ולרדת לה כמו שהיא אוהבת. מכיוון שלקח לי קצת זמן להגיע עם הלשון אל הכוס שלה (טיזינג קל אף פעם לא מזיק קריצה) היא תפסה בשיער שלי ומשכה אותי בכוח בין רגליה צחוק אחרי שהלשון שלי פגשה את הדגדגן שלה ניצוצות וזיקוקים עפו באוויר קריצה אחרי כמה דקות אישתי גמרה וחיוך ענקי הופיע על פניה היפות חיוך גדול

היא התחילה ללטף את הזין הקשיח שלי ואני ליטפתי את הכוס הרטוב שלה... במהרה מצאנו את עצמינו יורדים זה לזו ב-69 בשכיבה על הצד (פוזה מגניבה ביותר אני חייב לציין) הכוס והטוסיק שלה פתוחים לפניי במלוא הדרם ואני מתענג עליהם בחרמנות גדולה. מהצד השני הזין שלי היה עמוק בפיה של אישתי שמצצה אותו בהנאה רבה מה שעוד יותר חירמן אותי Tongue

אחרי כמה דקות של מציצות הדדיות אישתי כמו חתולה חרמנית טיפסה עליי והתחילה לרכוב עליי בחושניות ובסקסיות מטריפה! Tongue היא חיבקה אותי חזק ואני אותה וככה הזדיינו בכיף במשך כמה דקות... אני צמוד עם שפתיי אל צווארה ושיערה עוטף אותי והיא צמודה אל צווארי עם פניה ושפתיה העדינות עד שלפתע משום מקום היא נשכה אותי בצוואר... כמו איזה ערפדית צחוק ואחרי הנשיכה הראשונה היא נשכה אותי שוב ושוב ושוב עם שיניה החדות וצחחקה בממזריות צחוק קריצה Evil Smile

כל נשיכה שלה העבירה בי גלים של צמרמורת והרגשה מדהימה במיוחד כי זה התרחש בזמן שהייתי עדיין בתוכה בזיון פראי Evil Smile

בהמשך עברנו לזיון פרוע כשאישתי לואיס בדוגי בקצה המיטה ואני מזיין אותה בכוס הרטוב שלה בעמידה. מראה הזין היוצא ונכנס לכוס שלה ומראה פלחי ישבנה המקפצים הוציאו אותי פשוט מדעתי! Tongue אחרי כמה פליקים על ישבנה הדורש תפסתי בפלחי הטוסיק שלה והמשכתי לדפוק אותה בכוס במרץ בליווי קולות עידוד מצידה קריצה

אחרי שמיצינו את הפוזה הזאת עברנו למיסיונרית מהירה במיוחד... אישתי תפסה בישבני חזק ודרשה זיון מהיר ועצבני, פששש חרמנית ברמות זאתי Tongue צחוק קריצה

אחרי המיסיונרית עברנו לדוגי נפלא על המיטה ובהמשך הזדיינו בכפיות סוערות ולוהטות פצצה

הזיון הגיע לקצב מטורף כי בנוסף אליי אישתי גם היא לא נשארה חייבת והחזירה בקונטרות מטורפות! Tongue

גמרתי באורגזמה אדירה והמשכתי לשכב לידה ולחבק אותה באהבה... מרגיש את חום גופה ושומע את פעימות ליבה Heart קריצה

נראה שאישתי קיבלה את מה שכ"כ רצתה והייתה זאת חגיגת ראש שנה לא רעה בכלל אחרי הכל צחוק קריצה

מסתבר שאישתי היקרה לואיס עדיין לא הייתה רגועה מהאיחור שלי בערב ראש השנה,
ויום למחרת היא החליטה לחנך אותי כהוגן בפייסיטינג חינוכי כשאת הטוסיק שלה עוטפים התחתונים האדומים המדליקים חיוך גדול אחחחחח איזה חריץ מדהים יש לה! גרררררררר Evil Smile

אחרי חקירה קצרה של אישתי הודתי בפניה שזיינתי את המזכירה במשרד שלי ותוך כדי שמצצתי בשקיקה את הפטמות הטעימות של אישתי לא חסכתי ממנה פרטים לגבי איפה הזין שלי ביקר באותו ערב במשרד עם המזכירה קריצה

אישתי הנדהמת והחרמנית חזרה לשכב עליי ב 69 ומצצה בשקיקה את הזין הקשיח שלי ואת שני חבריו החלקים חיוך גדול מידי פעם הזזתי את תחתוניה הצידה וטעמתי בשקיקה את הכוס המתוק שלה שכבר ממש היה רעב לזין קריצה

אחרי כמה דקות אישתי עלתה עליי לרכיבה הפוכה והתחלתי להקפיץ אותה במרץ על זייני בזיון טרמפולינה נמרץ ומהנה Tongue

ואז... אישתי מצצה לי בדוגי בזמן שאני מתענג על גופה וישבנה שחירמנו לי ת'צורה עד שגמרתי בפיה בהנאה ושוב נהייה שלום בבית צחוק קריצה

סוף

גררררררררר שרונוש Evil Smile

חולה עלייך Heart Hug

Lavelle
Lavelle2012-08-13 17:54:25

157
נו... מה נסגר אתכם?

אתם רואים שאני מוחק לכם תמונות שכבר דיברנו שאסור לעלות ואתם עדיין ממשיכים לעלות?

לא מבינים את הרמז?

מה? שאני אבטל את כל האופציות של לעלות תמונות לכל חברי הפורום בגללכם? זה מה שיעשה לכם טוב?

כמות התמונות שאתם מעלים כאן זה כבר לא נורמאלי. וזה גם דולף לשאר החלקים כאן בפורום.

כשאני אומר "מעלים" אני מתכוון לרבים לא טעיתי במה שכתבתי, ואתם יודעים את זה.

אדמין
הודעות פרטיות להנהלה יש לשלוח רק ל: Administrator

לחצו כאן לשליחת הודעה להנהלה

158
אדמין זאת הפעם הראשונה שאתה מעיר לי על דבר כזה, אף פעם לא אמרת לי שאסור לשים תמונות סקס מצויירות בפורום.

ממש לא עשיתי את זה דווקא או בכוונה, ולא הבנתי את הרמז כי לא ראיתי שמחקת לי תמונות מהדיווחים הקודמים. עכשיו כשדפדפתי אחורה בפוסט הבחנתי שאכן מחקת.

בכל מקרה אם אסור אז אסור ואני לא אעלה תמונות כאלה יותר.

יום טוב וחג שמח.

159
[QUOTE=Lavelle]...לא ראיתי שמחקת לי תמונות מהדיווחים הקודמים. עכשיו כשדפדפתי אחורה בפוסט הבחנתי שאכן מחקת.
[/QUOTE]

מסתבר שאפילו הלוולים משתעמים מהדיווחים של עצמם, הם כנראה בכל זאת קצת שפויים

משה מינייס

מי שחי על הקצה תופס פחות מקום

160

עוד מפגש מטורף עם שרון שממשיכה להתפרע ללא מעצורים... Evil Smile וגם אני פה ושם קריצה

אליסה בארץ הזיונים

ביום קיץ חמים ונעים ישבה לה אליסה הקטנה והשובבה על שפת הנחל ואוננה עם הויברטור שלה. לפתע בזמן שדחפה את הויברטור הרוטט עמוק לתוך הכוס שלה היא ראתה ארנב לבן שלובש תחתונים בלבד מטייל לידה... אליסה סגרה את רגליה בביישנות בפני הארנב הסקרן אך לא הספיקה לשלוף את הויברטור החוצה Shocked צחוק

* אני בתפקיד הארנב

"מה את מחביאה בין הרגליים?" שאלתי את אליסה היפה והנבוכה.

"שום דבר" Embarrassed אמרה אליסה ושילבה את ידיה כמו ילדה טובה...

"נו קדימה תראי לי מה את מסתירה?" Tongue אמרתי לאליסה ואחרי התלבטות קלה היא פתחה את רגליה ושלפה משם ויברטור מנומר חיוך גדול

שאלתי את אליסה: האם אפשר לראות את הויברטור? והיא נתנה לי אותו ללא היסוס... איך שעשתה זאת שלפתי את הזין שלי מהתחתונים ואמרתי לה בהתלהבות: "את לא צריכה ויברטור את צריכה את הדבר האמיתי!" Tongue

נראה שאליסה ממש לא התלהבה והושיטה את ידה לעבר הויברטור אבל היה כבר מאוחר מידי כי ברחתי במהירות אל עבר המחילה שלי וזחלתי בתוכה בזמן שאליסה רדפה אחריי וזחלה לתוך המחילה גם כן... בלי לדעת שהיא בעצם זוחלת אל "ארץ הזיונים" Evil Smile (אני ושרון זחלנו מתחת לשולחן צחוק)

אליסה הגיעה אל היער והתחילה להסתובב בו (שרון הסתובבה בסלון)... היא פגשה ביער כל מיני יצורים מוזרים כאשר המוזר מכל היה הזחל הגדול שישב על פטריה ועישן נרגילה Wacko

אליסה שאלה את הזחל האם הוא ראה את הויברטור שלה? אבל הוא רק המשיך לעשן את הנרגילה שלו ובחן את אליסה בעיניים חרמניות...

כולם רצו להזדיין עם אליסה אבל היא לא רצתה להזדיין עם אף אחד מהם כי כולם היו יצורים מוזרים מידי מבחינתה והיא התחילה כבר להתגעגע לויברטור שלה... בכי

לפתע בעודה מטיילת ביער אליסה שמעה קולות של חתול... "מיאאאווו... מיאאאוו... מיאאאווו..." (ישבתי על הספה ויללתי כמו חתול)

היא התקרבה לעץ שממנו נשמעו הקולות וראתה לפניה את החתול צ'שייר

* אני בתפקיד החתול צ'שייר

בירכתי את אליסה לשלום ושאלתי מה היא מחפשת?

"אני רוצה שתזיין אותי כאן ועכשיו!" צעקה אליסה בהתלהבות והתיישבה לי על הברכיים, חשפה את שדיה והכניסה את פטמותיה לפה שלי והן הזדקרו בצורה מדהימה! Tongue

"ואוווו באמת? כןןןןןן בואי נזדיין!" Tongue צעקתי בשמחה והמשכתי למצוץ את פטמותיה בשקיקה...

"ראית אולי את הויברטור שלי?" שאלה אליסה והביטה בי בעיניים שובבות במיוחד...

"ת'אמת אני יודע איפה הויברטור שלך... הוא נמצא אצל הכובען, הוא עורך מסיבת סקס מטורפת בביתו ממש ברגעים אלה... כדאי לך לרוץ לשם במהרה אולי עוד תספיקי לתפוס איזה זיון או שתיים ועל הדרך לענג את עצמך עם הויברטור האהוב שלך..." קריצה אמרתי לאליסה ומיזמזתי אותה בהנאה...

"ואווו באמת? תודה! אני חייבת לרוץ עכשיו..." אמרה אליסה ואיך שאמרה זאת ראתה את הבעת הפנים שלי משתנה משמחה לעצב קל... עצוב "פאק הלך הזיון שלי" חשבתי...
"אתה יודע מה? אני אמצוץ לך קצת לפני שאני אלך..." קריצה אמרה אליסה אחרי שהרגישה את הזין הקשיח שלי... היא התכופפה במהרה לעבר זייני והתחילה למצוץ לי במציצה מענגת במיוחד Tongue

"מיייאווו... מייייאאוווו... מייאאאווו... אוווו זה מצויין כן תמשיכי!" היו המילים שבקעו מפי... פשוט יללתי וגרגרתי מהנאה חיוך גדול

אליסה נפרדה מהחתול צ'שייר והבטיחה לקפוץ אליו בהזדמנות. היא עשתה את דרכה לביתו של הכובען ואיך שמצאה את הבית היא פרצה לתוכו בלי בושה... צחוק היא מצאה את הכובען

יושב על הספה בסלון כשעל ראשו הכובע הגדול שלו ומשחק עם הויברטור שלה צחוק

* אני הייתי בתפקיד הכובען (לבשתי על הראש את כובע הקאובואית של שרון קריצה)

אליסה ממש התנפלה עליי וניסתה לחטוף את הויברטור... אבל אני חמקתי מאליסה חובבת הויברטורים ושאלתי מה לעזאזל היא עושה אצלי בבית?

"אני רוצה את הויברטור שלי! הוא שלי!" צעקה אליסה ושוב הושיטה את ידה לעברו...

"את רוצה את הויברטור שלך הא? ומה את הולכת לעשות איתו? לדחוף אותו לפה?" צחקתי והכנסתי את הויברטור הרוטט מתחת לחצאית שלה, נותן לה להרגיש את הרטט הנפלא על הכוס הרעב שלה... קריצה

"המממממ כן..." Embarrassed ענתה אליסה במבוכה...

"חבל שהגעת רק עכשיו, הייתה פה לפני זה מסיבת סקס מטורפת! היית יכולה לכייף פה כהוגן!" קריצה אמרתי לה בקריצה...

"באמת? טוב תשמע אני רק רוצה את הויברטור שלי... אמרה אליסה ושוב הושיטה את ידה...

"זה לא יקרה... במחשבה שניה את יודעת מה? את תקבלי אותו בחזרה אחרי שנזדיין! מה את אומרת על ההצעה שלי?" Evil Smile שאלתי את אליסה שהביטה בי כלא מאמינה.. "בתור התחלה תקחי אותו בפה!" אמרתי לאליסה וחשפתי בפניה את הזין הקשיח שלי.

אליסה חשבה על זה כמה רגעים וירדה על ברכיה, מוצצת את הזין שלי במציצה עמוקה ומענגת... אצבע למעלה בזמן המציצה ידה של אליסה גיששה אחר הויברטור שבינתיים נח לו על הספה לידי... צחוק

סיפרתי לאליסה שבזמן שהיא טיילה בארץ הזיונים נמנמן היה מענגן את עצמו עם הויברטור בשעות הפנאי צחוק היא שאלה האם הוא דוחף את הויברטור בתחת? אמרתי לה שלא בדקתי אז היא רק צחקקה והמשיכה למצוץ... (חחחחחח אני ושרון ירדנו לגמרי מהפסים צחוק צחוק צחוק צחוק)

העיניינים התחממו ואחרי המציצה הנפלאה של אליסה היא נעמדה ומצצתי את פטמותיה בשקיקה חיוך גדול

אליסה המשיכה לנעוץ את עיניה בויברטור אבל מיד סובבתי אותה עם ישבנה אליי ונחשפתי לטוסיק עסיסי וחצוף שתחתון חוטיני לבן ודק במיוחד חצה את פלחי ישבנה Tongue Evil Smile

נישקתי בחרמנות את ישבנה הסקסי של אליסה והזזתי את החוטיני הצידה רק כדי לחזות במחזה המדהים הזה... שני חורים יפייפיים תגלו לעיני מה שגרם לי מיד להתנפל עליהם וללקק אותם בשקיקה Tongue

לפתע ללא אזהרה מוקדמת אליסה סגרה את ישבנה על פניי... Shocked האף שלי נתקע בפנים וממש הייתי צריך להאבק בה כדי לשלוף אותו החוצה כועס צחוק לא נשברתי ואחרי שסטרתי על ישבנה החמדמד של אליסה המשכתי ללקק לה מאחורה בשקיקה Tongue

בהמשך קמתי ונצמדתי עם הזין הקשיח שלי אל ישבנה של אליסה... ממזמז אותה ומנשק את צווארה המתוק... חיוך גדול

"בוא נתקדם..." דרשה אליסה ומשכה אותי אל המיטה Tongue

היא נשכבה על המיטה ופתחה את רגליה לרווחה... בחיוך רחב ובקריצה שובבה היא הזמינה אותי לפנק את הכוס הורדרד שלה... כזה כוס טעים גרררררררר Tongue ליקקתי אותה בשקיקה וברעב גדול! כמובן שהכובע המפורסם היה עדיין על ראשי, אני אף פעם לא מוריד אותו קריצה

אליסה גמרה אחרי כמה דקות והביטה בי בעיניים בורקות ששידרו סיפוק רב Approve
לכוס שלה היו תוכניות לגביי והיא אמרה שעכשיו זה הזמן של הזין שלי לבקר אצלה בכוס בדיוק כמו הויברטור צחוק

אבל עוד קודם לכן מצאתי את עצמי שוב נאבק בטוסיק של אליסה צחוק אחרי שבסה"כ שלחתי את לשוני לטעימה קטנה... טעימה של הפרח המתוק והיפה חיוך גדול

אחרי שהשתחררתי מאחיזת פלחי הישבן האימתנית של אליסה נחתה עליי עוד מכה (במקרה הזה ברכה קריצה) בצורת פייסיטינג קשוח במיוחד מצידה של אליסה שדרשה את הויברטור שלה בחזרה אבל בינתיים הסתפקה גם בזין שלי שאותו היא מצצה בהנאה בזמן שהתענגתי על שני חוריה הטעימים מאחורה Tongue

גלשנו לזיון פרוע כשאליסה מקפצת על הזין שלי כשהיא עם ישבנה אליי חיוך גדול פשששששש ממש הפתיעה אותי האליסה הזאת מוחא כפייה

התחלתי לזיין אותה במרץ מלמטה עד שהיא כמעט נפלה מהמיטה צחוק (אין לי מושג איך מצאנו את עצמינו בפוזה הזאת בקצה המיטה צחוק)

אחרי כמה דקות של זיון נמרץ במיוחד אליסה הסתובבה והתחילה לרכב עליי בלהט... היא נשכבה עליי וחיבקה אותי חזק ואני אותה... מסניף ומנשק את צווארה ומלטף את ישבנה Tongue

ואז לפתע משום מקום כשחשבתי כבר שהולך להיות לנו זיון רומנטי אליסה נשכה אותי בצוואר! Shocked

ונשכה שוב ושוב ושוב... קודם בצידו השמאלי של הצוואר ואז עברה גם לצד הימני ושוב חזרה לשמאל ודפקה לי עשרות נשיכות! צחוק ואז היא עברה גם לאוזניים ונשכה לי את האוזן הימנית ואז את השמאלית ושוב נדבקה לי לצוואר עם שיניה החדות וצחקקה תוך כדי שהשמיעה קולות של נמרה שאוכלת את הטרף שלה Shocked צחוק (שרון ירדה מהפסים צחוק Wacko קריצה)

אהההה כן ותוך כדי כל ההשתוללות הזאת גם הזדיינו כמובן אלא מה? צחוק

בהמשך עברנו לזיון בדוגי בקצה המיטה... אליסה התחילה ממש להשתולל... סטרה לי על הישבן והחזירה לי בקונטרות חזקות... סטרתי על ישבנה של השובבה גם כן וזיינתי אותה במרץ מאחורה בכוס הרטוב שלה Evil Smile

בהמשך הזדיינו בכפיות סוערות ובדוגי מהיר ועצבני שנמשך דקות ארוכות ומענגות במיוחד (לשנינו) Tongue חיוך גדול

אחרי שהתפוצצתי באורגזמה מדהימה החזרתי לאליסה את הויברטור היקר שלה לשמחתה הרבה חיוך גדול

היא חיבקה ונישקה אותי בשמחה ואמרה שללא ספק תקפוץ אליי שוב בקרוב Tongue קריצה

לא לקח לאליסה הרבה זמן כדי לחזור אליי... יום למחרת ליתר דיוק צחוק

היא תפסה אותי בדיוק כשישנתי על מיטתי הנוחה כשהכובע כמובן על ראשי אלא מה?

היא העירה אותי אחרי ששיפשפה את ישבנה החשוף על פניי... אומנם לא יצא ג'יני אבל הלשון שלי עשתה דברים נפלאים לכוס הרעב שלה Evil Smile

בהתחלה אליסה קצת כעסה על כך שלא פתחתי לה את הדלת כשהיא דפקה עליה במשך דקות ארוכות... הסברתי לה שהייתה פה מסיבת סקס מטורפת אז אף אחד לא שמע את דפיקותיה כי כולם היו עסוקים בדפיקות אחרות קריצה

אליסה ממש התלהבה כשסיפרתי לה על זה וצעקה שהיא מתה שאני אדפוק אותה כהוגן Tongue

אמרתי לה שהיא הגיעה בדיוק בזמן... וחזרתי להתענג על שני חוריה הטעימים...

אליסה ליקקה בליקוקים עדינים ומחרפנים את הביצים החלקות שלי והוסיפה מידי פעם נשיכות... הפעם על הביצים לשם שינוי צחוק אחרי הנשיכות היא הברישה את הביצים בפיה במציצה מדהימה ועברה למצוץ את הזין שלי שפשוט בער וגעש מרוב שהייתי חרמן! Evil Smile

לא עבר הרבה זמן עד שאליסה קיפצה על הזין שלי ברכיבה הפוכה ודירבנה אותי להקפיץ אותה יותר ויותר גבוה על הזין שלי... שובבה קטנה וחרמנית שכמותה צחוק קריצה

ומה היא אומרת לי אח"כ? שהיא רוצה למצוץ לי עד הסוף! פשששששששש Tongue

"למדתי דברים חדשים בזמן שטיילתי בארץ הזיונים!" Tongue אמרה בהתלהבות החרמנית הקטנה והתיישבה בדוגי כדי לקבל את הזין שלי בפיה הקטן Evil Smile

אחרי כמה דקות של מציצה מענגת גמרתי בפיה בהנאה רבה! חיוך גדול

אליסה פתחה את הפה בחיוך רחב ואמרה: "אוינק אוינק" בזמן שהזרע ממלא את פיה... צחוק (חחחחחחחחחח שרון הרגת אותי צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק)

חיבוק ונשיקה לפרידה ואליסה הלכה לדרכה כשהיא מרוצה ושבעה... קריצה

סוף

טוב נראה לי שזהו... מספיק לא?

שרונוש גרררררר יפה שלי חולה עלייך! Tongue Tongue Tongue

Heart Hug

Lavelle
Lavelle2012-08-13 18:10:59

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”