אליסה בארץ הזיונים
ביום קיץ חמים ונעים ישבה לה אליסה הקטנה והשובבה על שפת הנחל ואוננה עם הויברטור שלה. לפתע בזמן שדחפה את הויברטור הרוטט עמוק לתוך הכוס שלה היא ראתה ארנב לבן שלובש תחתונים בלבד מטייל לידה... אליסה סגרה את רגליה בביישנות בפני הארנב הסקרן אך לא הספיקה לשלוף את הויברטור החוצה

* אני בתפקיד הארנב
"מה את מחביאה בין הרגליים?" שאלתי את אליסה היפה והנבוכה.
"שום דבר"

אמרה אליסה ושילבה את ידיה כמו ילדה טובה...
"נו קדימה תראי לי מה את מסתירה?"

אמרתי לאליסה ואחרי התלבטות קלה היא פתחה את רגליה ושלפה משם ויברטור מנומר

שאלתי את אליסה: האם אפשר לראות את הויברטור? והיא נתנה לי אותו ללא היסוס... איך שעשתה זאת שלפתי את הזין שלי מהתחתונים ואמרתי לה בהתלהבות: "את לא צריכה ויברטור את צריכה את הדבר האמיתי!"

נראה שאליסה ממש לא התלהבה והושיטה את ידה לעבר הויברטור אבל היה כבר מאוחר מידי כי ברחתי במהירות אל עבר המחילה שלי וזחלתי בתוכה בזמן שאליסה רדפה אחריי וזחלה לתוך המחילה גם כן... בלי לדעת שהיא בעצם זוחלת אל "ארץ הזיונים"

(אני ושרון זחלנו מתחת לשולחן

)
אליסה הגיעה אל היער והתחילה להסתובב בו (שרון הסתובבה בסלון)... היא פגשה ביער כל מיני יצורים מוזרים כאשר המוזר מכל היה הזחל הגדול שישב על פטריה ועישן נרגילה

אליסה שאלה את הזחל האם הוא ראה את הויברטור שלה? אבל הוא רק המשיך לעשן את הנרגילה שלו ובחן את אליסה בעיניים חרמניות...
כולם רצו להזדיין עם אליסה אבל היא לא רצתה להזדיין עם אף אחד מהם כי כולם היו יצורים מוזרים מידי מבחינתה והיא התחילה כבר להתגעגע לויברטור שלה...

לפתע בעודה מטיילת ביער אליסה שמעה קולות של חתול... "מיאאאווו... מיאאאוו... מיאאאווו..." (ישבתי על הספה ויללתי כמו חתול)
היא התקרבה לעץ שממנו נשמעו הקולות וראתה לפניה את החתול צ'שייר
* אני בתפקיד החתול צ'שייר
בירכתי את אליסה לשלום ושאלתי מה היא מחפשת?
"אני רוצה שתזיין אותי כאן ועכשיו!" צעקה אליסה בהתלהבות והתיישבה לי על הברכיים, חשפה את שדיה והכניסה את פטמותיה לפה שלי והן הזדקרו בצורה מדהימה!

"ואוווו באמת? כןןןןןן בואי נזדיין!"

צעקתי בשמחה והמשכתי למצוץ את פטמותיה בשקיקה...
"ראית אולי את הויברטור שלי?" שאלה אליסה והביטה בי בעיניים שובבות במיוחד...
"ת'אמת אני יודע איפה הויברטור שלך... הוא נמצא אצל הכובען, הוא עורך מסיבת סקס מטורפת בביתו ממש ברגעים אלה... כדאי לך לרוץ לשם במהרה אולי עוד תספיקי לתפוס איזה זיון או שתיים ועל הדרך לענג את עצמך עם הויברטור האהוב שלך..."

אמרתי לאליסה ומיזמזתי אותה בהנאה...
"ואווו באמת? תודה! אני חייבת לרוץ עכשיו..." אמרה אליסה ואיך שאמרה זאת ראתה את הבעת הפנים שלי משתנה משמחה לעצב קל...

"פאק הלך הזיון שלי" חשבתי...
"אתה יודע מה? אני אמצוץ לך קצת לפני שאני אלך..."

אמרה אליסה אחרי שהרגישה את הזין הקשיח שלי... היא התכופפה במהרה לעבר זייני והתחילה למצוץ לי במציצה מענגת במיוחד

"מיייאווו... מייייאאוווו... מייאאאווו... אוווו זה מצויין כן תמשיכי!" היו המילים שבקעו מפי... פשוט יללתי וגרגרתי מהנאה

אליסה נפרדה מהחתול צ'שייר והבטיחה לקפוץ אליו בהזדמנות. היא עשתה את דרכה לביתו של הכובען ואיך שמצאה את הבית היא פרצה לתוכו בלי בושה...

היא מצאה את הכובען
יושב על הספה בסלון כשעל ראשו הכובע הגדול שלו ומשחק עם הויברטור שלה

* אני הייתי בתפקיד הכובען (לבשתי על הראש את כובע הקאובואית של שרון

)
אליסה ממש התנפלה עליי וניסתה לחטוף את הויברטור... אבל אני חמקתי מאליסה חובבת הויברטורים ושאלתי מה לעזאזל היא עושה אצלי בבית?
"אני רוצה את הויברטור שלי! הוא שלי!" צעקה אליסה ושוב הושיטה את ידה לעברו...
"את רוצה את הויברטור שלך הא? ומה את הולכת לעשות איתו? לדחוף אותו לפה?" צחקתי והכנסתי את הויברטור הרוטט מתחת לחצאית שלה, נותן לה להרגיש את הרטט הנפלא על הכוס הרעב שלה...

"המממממ כן..."

ענתה אליסה במבוכה...
"חבל שהגעת רק עכשיו, הייתה פה לפני זה מסיבת סקס מטורפת! היית יכולה לכייף פה כהוגן!"

אמרתי לה בקריצה...
"באמת? טוב תשמע אני רק רוצה את הויברטור שלי... אמרה אליסה ושוב הושיטה את ידה...
"זה לא יקרה... במחשבה שניה את יודעת מה? את תקבלי אותו בחזרה אחרי שנזדיין! מה את אומרת על ההצעה שלי?"

שאלתי את אליסה שהביטה בי כלא מאמינה.. "בתור התחלה תקחי אותו בפה!" אמרתי לאליסה וחשפתי בפניה את הזין הקשיח שלי.
אליסה חשבה על זה כמה רגעים וירדה על ברכיה, מוצצת את הזין שלי במציצה עמוקה ומענגת...

בזמן המציצה ידה של אליסה גיששה אחר הויברטור שבינתיים נח לו על הספה לידי...

העיניינים התחממו ואחרי המציצה הנפלאה של אליסה היא נעמדה ומצצתי את פטמותיה בשקיקה

אליסה המשיכה לנעוץ את עיניה בויברטור אבל מיד סובבתי אותה עם ישבנה אליי ונחשפתי לטוסיק עסיסי וחצוף שתחתון חוטיני לבן ודק במיוחד חצה את פלחי ישבנה

נישקתי בחרמנות את ישבנה הסקסי של אליסה והזזתי את החוטיני הצידה רק כדי לחזות במחזה המדהים הזה... שני חורים יפייפיים תגלו לעיני מה שגרם לי מיד להתנפל עליהם וללקק אותם בשקיקה

לפתע ללא אזהרה מוקדמת אליסה סגרה את ישבנה על פניי...

האף שלי נתקע בפנים וממש הייתי צריך להאבק בה כדי לשלוף אותו החוצה

לא נשברתי ואחרי שסטרתי על ישבנה החמדמד של אליסה המשכתי ללקק לה מאחורה בשקיקה

בהמשך קמתי ונצמדתי עם הזין הקשיח שלי אל ישבנה של אליסה... ממזמז אותה ומנשק את צווארה המתוק...

"בוא נתקדם..." דרשה אליסה ומשכה אותי אל המיטה

היא נשכבה על המיטה ופתחה את רגליה לרווחה... בחיוך רחב ובקריצה שובבה היא הזמינה אותי לפנק את הכוס הורדרד שלה... כזה כוס טעים גרררררררר

ליקקתי אותה בשקיקה וברעב גדול! כמובן שהכובע המפורסם היה עדיין על ראשי, אני אף פעם לא מוריד אותו

אליסה גמרה אחרי כמה דקות והביטה בי בעיניים בורקות ששידרו סיפוק רב
לכוס שלה היו תוכניות לגביי והיא אמרה שעכשיו זה הזמן של הזין שלי לבקר אצלה בכוס בדיוק כמו הויברטור

אבל עוד קודם לכן מצאתי את עצמי שוב נאבק בטוסיק של אליסה

אחרי שבסה"כ שלחתי את לשוני לטעימה קטנה... טעימה של הפרח המתוק והיפה

אחרי שהשתחררתי מאחיזת פלחי הישבן האימתנית של אליסה נחתה עליי עוד מכה (במקרה הזה ברכה

) בצורת פייסיטינג קשוח במיוחד מצידה של אליסה שדרשה את הויברטור שלה בחזרה אבל בינתיים הסתפקה גם בזין שלי שאותו היא מצצה בהנאה בזמן שהתענגתי על שני חוריה הטעימים מאחורה

גלשנו לזיון פרוע כשאליסה מקפצת על הזין שלי כשהיא עם ישבנה אליי

פשששששש ממש הפתיעה אותי האליסה הזאת

התחלתי לזיין אותה במרץ מלמטה עד שהיא כמעט נפלה מהמיטה

(אין לי מושג איך מצאנו את עצמינו בפוזה הזאת בקצה המיטה

)
אחרי כמה דקות של זיון נמרץ במיוחד אליסה הסתובבה והתחילה לרכב עליי בלהט... היא נשכבה עליי וחיבקה אותי חזק ואני אותה... מסניף ומנשק את צווארה ומלטף את ישבנה

ואז לפתע משום מקום כשחשבתי כבר שהולך להיות לנו זיון רומנטי אליסה נשכה אותי בצוואר!

ונשכה שוב ושוב ושוב... קודם בצידו השמאלי של הצוואר ואז עברה גם לצד הימני ושוב חזרה לשמאל ודפקה לי עשרות נשיכות!

ואז היא עברה גם לאוזניים ונשכה לי את האוזן הימנית ואז את השמאלית ושוב נדבקה לי לצוואר עם שיניה החדות וצחקקה תוך כדי שהשמיעה קולות של נמרה שאוכלת את הטרף שלה

(שרון ירדה מהפסים

)
אהההה כן ותוך כדי כל ההשתוללות הזאת גם הזדיינו כמובן אלא מה?

בהמשך עברנו לזיון בדוגי בקצה המיטה... אליסה התחילה ממש להשתולל... סטרה לי על הישבן והחזירה לי בקונטרות חזקות... סטרתי על ישבנה של השובבה גם כן וזיינתי אותה במרץ מאחורה בכוס הרטוב שלה

בהמשך הזדיינו בכפיות סוערות ובדוגי מהיר ועצבני שנמשך דקות ארוכות ומענגות במיוחד (לשנינו)

אחרי שהתפוצצתי באורגזמה מדהימה החזרתי לאליסה את הויברטור היקר שלה לשמחתה הרבה

היא חיבקה ונישקה אותי בשמחה ואמרה שללא ספק תקפוץ אליי שוב בקרוב

לא לקח לאליסה הרבה זמן כדי לחזור אליי... יום למחרת ליתר דיוק

היא תפסה אותי בדיוק כשישנתי על מיטתי הנוחה כשהכובע כמובן על ראשי אלא מה?
היא העירה אותי אחרי ששיפשפה את ישבנה החשוף על פניי... אומנם לא יצא ג'יני אבל הלשון שלי עשתה דברים נפלאים לכוס הרעב שלה

בהתחלה אליסה קצת כעסה על כך שלא פתחתי לה את הדלת כשהיא דפקה עליה במשך דקות ארוכות... הסברתי לה שהייתה פה מסיבת סקס מטורפת אז אף אחד לא שמע את דפיקותיה כי כולם היו עסוקים בדפיקות אחרות

אליסה ממש התלהבה כשסיפרתי לה על זה וצעקה שהיא מתה שאני אדפוק אותה כהוגן

אמרתי לה שהיא הגיעה בדיוק בזמן... וחזרתי להתענג על שני חוריה הטעימים...
אליסה ליקקה בליקוקים עדינים ומחרפנים את הביצים החלקות שלי והוסיפה מידי פעם נשיכות... הפעם על הביצים לשם שינוי

אחרי הנשיכות היא הברישה את הביצים בפיה במציצה מדהימה ועברה למצוץ את הזין שלי שפשוט בער וגעש מרוב שהייתי חרמן!

לא עבר הרבה זמן עד שאליסה קיפצה על הזין שלי ברכיבה הפוכה ודירבנה אותי להקפיץ אותה יותר ויותר גבוה על הזין שלי... שובבה קטנה וחרמנית שכמותה

ומה היא אומרת לי אח"כ? שהיא רוצה למצוץ לי עד הסוף! פשששששששש

"למדתי דברים חדשים בזמן שטיילתי בארץ הזיונים!"

אמרה בהתלהבות החרמנית הקטנה והתיישבה בדוגי כדי לקבל את הזין שלי בפיה הקטן

אחרי כמה דקות של מציצה מענגת גמרתי בפיה בהנאה רבה!

חיבוק ונשיקה לפרידה ואליסה הלכה לדרכה כשהיא מרוצה ושבעה...

סוף
טוב נראה לי שזהו... מספיק לא?
Lavelle