סופרמן ושרון בזיון לילי מטורף ופרוע 

הייתה זאת שעת לילה מאוחרת. שרון ישבה על הספה בביתה ואוננה עם הויברטור המנומר שלה בהנאה רבה. היא זיינה את עצמה בכוס עם הויברטור עד שלפתע הויברטור נתקע 

שרון ההמומה ניסתה להוציא את הויברטור מהכוס, אך הוא לא יצא! 

"הצילו! הצילו! הצילו!" צעקה שרון בקולי קולות בעודה נלחמת בויברטור שלא רצה להכנע...
הייתי בביתי וצפיתי בטלויזיה כששמעתי את הצעקות לעזרה... לבשתי את חליפת הסופרמן שלי (תחתונים אדומים שלי שעליהם לבשתי חוטיני לבן של שרון
) במהירות ועפתי אל הבחורה שקראה לעזרה.

נכנסתי לדירתה דרך החלון ונעמדתי מולה שואל אותה מה קרה? ולגמרי נגנב מהמראה שנגלה מול עיניי 

- בחורה עם רגליים פסוקות לרווחה כשויברטור תקוע לה בכוס... גרררר איזה מראה 

"הויברטור! הוא נתקע לי בכוס והוא לא יוצא"
אמרה הבחורה החתיכה שיותר מאוחר הציגה את עצמה בתור שרון.

"אל תדאגי! אני אציל אותך!" אמרתי לה והתחלתי למשוך את הויברטור מהכוס שלה... ומרוב שנלחמתי בו אפילו הרטט הופעל מה ששיחרר משרון צעקה מרוב הפתעה 

אחרי כמה שניות המשימה הוכתרה בהצלחה והויברטור המנומר היה מחוץ לכוס של שרון שחייכה לעברי בשמחה ואחרי כמה שניות כשהודתה לי על העזרה היא נהייתה קצת עצובה כי אמרה שהויברטור שלה התקלקל 

"אתה יודע מה סופרמן... מה דעתך שאני אשתמש בויברטור שלך?" שאלה שרון ושלחה את ידה למפשעתי, בודקת את החבילה שלי, קורצת לעברי ובוחנת אותי במבט מחרמן 

"תשמעי זה לא היה בתוכניות שלי אבל אני בשמחה אשאר אצלך ואחליף את הויברטור שלך כאוות נפשך"
אמרתי לשרון וליטפתי את הכוס המשגע שלה 

שרון קמה בעודה ממשיכה ללטף לי את הזין שלי דרך התחתונים ושאלה האם החוטיני השחור שהיא לובשת מוצא חן בעיניי?
כשעניתי לה בחיוב היא הורידה בסקסיות את החוטיני השחור ולפתע דחפה לי את כולו לפה
מצחקקת להנאתה למראה התחתונים שתקועים בפה שלי 

ואז היא הורידה ממני את החוטיני הלבן שלבשתי על התחתונים האדומים שלי ודחפה לי גם אותו לתוך הפה
(חחח שרון השתגעה לגמרי
)

היא המשיכה לצחקק בשובבות ואז שלפה את החוטיני הלבן מתוך הפה שלי ולבשה אותו 

את החוטיני השחור שהיה עמוק בתוך הפה שלי היא הוציאה גם כן והלבישה לי אותו על הצוואר 

חרמנות אדירה השתלטה עליי ברגע... נצמדתי אל שרון מאחורה, שלפתי את הזין הקשיח שלי והעברתי אותו על פלחי ישבנה הרכים... ממשיך ללטף לה את הכוס עם אצבעותיי ולנשק את צווארה המתוק... ועל הדרך להסניף את שיערה בעל הריח המשגע 

אחרי עוד קצת התגפפויות ומיזמוזים... הורדתי את הגופיה הורודה של שרון והתחלתי למצוץ את פטמותיה הטעימות... שרון שיחקה עם הזין שלי ואז התכופפה והתחילה למצוץ לי בעמידה. ליטפתי את שיערה ביד אחת ועם היד השניה התענגתי על כימוריי גופה בדגש על ישבנה המחרפן! 
וכל זה בזמן שתחתוני החוטיני השחורות שלה תלויות אצלי על הצוואר ואני מריח את ריח כוס שלה

וכל זה בזמן שתחתוני החוטיני השחורות שלה תלויות אצלי על הצוואר ואני מריח את ריח כוס שלה

שרון זחלה על המיטה והתחילה לנענע את ישבנה מצד לצד... מחרפנת אותי עם החוטיני הלבן שחוצה את פלחי ישבנה ומזמינה אותי להכנס פנימה 

נישקתי את ישבנה בשקיקה ואחרי שהזזתי את החוטיני הצידה נכנסתי פנימה והתחלתי לטרוף את ישבנה בחרמנות אדירה!
שרון השובבה לכדה אותי בפנים ולחצה עם שרירי הישבן שלה על פניי וצחקקה בממזריות בזמן שליקקתי לה במרץ את הטוסיק המתוק שלה 

אחרי כמה דקות היא נשכבה על גבה ומשכה אותי גם בשיער וגם בחוטיני השחור (שעדיין על הצוואר שלי
) בין רגליה... מבקשת ממני לספק את הכוס הרעב שלה

אחרי כמה דקות שרון גמרה בהנאה, אמרה לי שהיא עדיין לא מסופקת ורוצה את הזין שלי בתוך הכוס שלה!
(מצביעה על הזין ומלטפת אותו) היא מצצה לי במציצה חמה ורטובה בדוגי והזמינה אותי לשכב על המיטה. התיישבה לי על הזין והתחילה לרכב עליי. הסנפתי את צווארה ונישקתי אותו בזמן שהיא שכבה עליי צמוד וזזה על הזין שלי עם הכוס החם והרטוב שלה. לפתע היא נעצה את שיניה החדות בצווארי... ואחרי הנשיכה הראשונה הגיעו עוד אינספור נשיכות בצוואר שגלשו גם לנשיכות באוזניים שלי... שרון ליוותה את הנשיכות שלה בקולות של נמרה פראית וממש חשפה את שינה מולי לפני כל ביס שנתנה לי בצוואר... ההרגשה הייתה פשוט מדהימה ונכנסתי לטירוף! זיינתי אותה חזק ובמרץ מלמטה... מקפיץ אותה כמה שיותר למעלה באוויר מה שממש לא הפריע לה להמשיך להתענג לי על הצוואר והאוזניים ללא הפסקה
(איזו חיה רעה את שרון
)

אחרי ששרון נרגעה קצת היא הסתובבה והתחילה לרכוב עליי הפוך. במהרה הזיון הפך לזיון טרפולינה קצבי ושרון התעופפה לה בכיף באוויר על הזין שלי 

משם זרמנו לזיון כפיות מהיר ועצבני כאשר תוך כדי כל אחד מאיתנו סוטר אחד לשני על הישבן 

אחרי כמה דקות שרון זחלה לקצה המיטה ובאתי אליה מאחורה בעמידה והתחלתי לזיין אותה בכוס הורדרד והרטוב שלה במרץ ולהפליק על ישבנה... מה שהדליק אותה מאוד

זחלנו על המיטה והמשכנו בזיון דוגי מהנה מאוד בקצבים משתנים להנאתינו הרבה 

בין לבין גם הזדיינו בעמידה כששרון נשענת על השידה ליד המיטה ואני משחיל אותה מאחורה בכוס הלוהט שלה

חזרנו למיטה לזיון חזק בדוגי שנמשך דקות ארוכות ומהנות
גמרתי באורגזמה מדהימה שנמשכה לי איזה דקה בלי הגזמה
(כל הזמן הזה החוטיני של שרון היה תלוי לי על הצוואר וברור לכם שהתענגתי עליו בשקיקה
)

שרון המאושרת הודתה לי על הזיון הנהדר ואמרה לי שהויברטור שלי שם את הויברטור שלה בכיס הקטן 

חזרתי לביתי חופשי ומאושר כשבדרך אני לא מפסיק לחשוב על שרון המדהימה...
כמה ימים אחרי הזיון עם שרון כששכבתי על מיטתי בשעת לילה מאוחרת הרגשתי שמשהו לח ונעים משפשף את שפתיי... פקחתי עיניים וראיתי את הכוס המדהים של שרון גולש על שפתיי ממלא את פי בטעמו המתוק! 

פשוט לא האמנתי ששרון שוב איתי... התחלתי ללטף את גופה החלק והענוג וללקק את הכוס הורוד שלה, נהנה מכל רגע 

אבל מסתבר ששרון קראה לי לעזרה לפני כמה ימים ולא שמעתי 

אמרתי לה שישנתי חזק ולא שמעתי שום דבר... מיד שרון הענישה אותי בפייסיטינג חינוכי ותוך כדי מצצה לי בשקיקה את הזין ואת שתי הביצים החלקות שלי... הברישה לי את הזין מכל כיוון במציצת "פוליש" מדהימה בזמן שליקקתי בהנאה רבה את הכוס והטוסיק שלה 

אחרי כמה דקות החרמנית עלתה על הזין שלי והתחילה לקפץ עליו במרץ ואני מקפיץ אותה מלמטה ומסתכל איך היא מתעופפת באוויר על הזין שלי שממש שחה בכוס הרטוב שלה 

אחרי כמה דקות של זיון שרון בדוגי ואני דוחף את הזין שלי לפיה. מזיין לה את הפה ומתענג על ישבנה המדהים 

המציצה הייתה חמה ומענגת ואחרי כמה דקות התפוצצתי לה בפה בגמירה נהדרת!

שרון פתחה פה גדול וחייכה בשובבות בזמן שהזרע שלי ממלא את פיה המתוק 

נראה לי ששרון אימצה לעצמה ויברטור חדש ולא תפרד ממנו בקרוב 

סוף
נפגש שוב בקרוב שרוניטה חיה רעה שלי 

Lavelle