כ Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב - דף 17 - סקס אדיר

Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב

161
אין גבול לטירוף שלי ושל שרון וגם הפעם התפרענו כהוגן Evil Smile

סופרמן ושרון בזיון לילי מטורף ופרוע Evil Smile

הייתה זאת שעת לילה מאוחרת. שרון ישבה על הספה בביתה ואוננה עם הויברטור המנומר שלה בהנאה רבה. היא זיינה את עצמה בכוס עם הויברטור עד שלפתע הויברטור נתקע Shocked

שרון ההמומה ניסתה להוציא את הויברטור מהכוס, אך הוא לא יצא! צחוק

"הצילו! הצילו! הצילו!" צעקה שרון בקולי קולות בעודה נלחמת בויברטור שלא רצה להכנע...

הייתי בביתי וצפיתי בטלויזיה כששמעתי את הצעקות לעזרה... לבשתי את חליפת הסופרמן שלי (תחתונים אדומים שלי שעליהם לבשתי חוטיני לבן של שרון צחוק) במהירות ועפתי אל הבחורה שקראה לעזרה.

flying fly superhero hero superman

נכנסתי לדירתה דרך החלון ונעמדתי מולה שואל אותה מה קרה? ולגמרי נגנב מהמראה שנגלה מול עיניי TongueTongueצחוק - בחורה עם רגליים פסוקות לרווחה כשויברטור תקוע לה בכוס... גרררר איזה מראה Evil Smile

"הויברטור! הוא נתקע לי בכוס והוא לא יוצא" בכי אמרה הבחורה החתיכה שיותר מאוחר הציגה את עצמה בתור שרון.

"אל תדאגי! אני אציל אותך!" אמרתי לה והתחלתי למשוך את הויברטור מהכוס שלה... ומרוב שנלחמתי בו אפילו הרטט הופעל מה ששיחרר משרון צעקה מרוב הפתעה צחוק

אחרי כמה שניות המשימה הוכתרה בהצלחה והויברטור המנומר היה מחוץ לכוס של שרון שחייכה לעברי בשמחה ואחרי כמה שניות כשהודתה לי על העזרה היא נהייתה קצת עצובה כי אמרה שהויברטור שלה התקלקל מבולבל

"אתה יודע מה סופרמן... מה דעתך שאני אשתמש בויברטור שלך?" שאלה שרון ושלחה את ידה למפשעתי, בודקת את החבילה שלי, קורצת לעברי ובוחנת אותי במבט מחרמן Evil Smile

"תשמעי זה לא היה בתוכניות שלי אבל אני בשמחה אשאר אצלך ואחליף את הויברטור שלך כאוות נפשך" קריצה אמרתי לשרון וליטפתי את הכוס המשגע שלה חיוך גדול

שרון קמה בעודה ממשיכה ללטף לי את הזין שלי דרך התחתונים ושאלה האם החוטיני השחור שהיא לובשת מוצא חן בעיניי?

כשעניתי לה בחיוב היא הורידה בסקסיות את החוטיני השחור ולפתע דחפה לי את כולו לפה צחוק Shocked מצחקקת להנאתה למראה התחתונים שתקועים בפה שלי צחוק

ואז היא הורידה ממני את החוטיני הלבן שלבשתי על התחתונים האדומים שלי ודחפה לי גם אותו לתוך הפה צחוק Shocked (חחח שרון השתגעה לגמרי צחוק)

היא המשיכה לצחקק בשובבות ואז שלפה את החוטיני הלבן מתוך הפה שלי ולבשה אותו Tongue

את החוטיני השחור שהיה עמוק בתוך הפה שלי היא הוציאה גם כן והלבישה לי אותו על הצוואר צחוק

חרמנות אדירה השתלטה עליי ברגע... נצמדתי אל שרון מאחורה, שלפתי את הזין הקשיח שלי והעברתי אותו על פלחי ישבנה הרכים... ממשיך ללטף לה את הכוס עם אצבעותיי ולנשק את צווארה המתוק... ועל הדרך להסניף את שיערה בעל הריח המשגע חיוך גדול

אחרי עוד קצת התגפפויות ומיזמוזים... הורדתי את הגופיה הורודה של שרון והתחלתי למצוץ את פטמותיה הטעימות... שרון שיחקה עם הזין שלי ואז התכופפה והתחילה למצוץ לי בעמידה. ליטפתי את שיערה ביד אחת ועם היד השניה התענגתי על כימוריי גופה בדגש על ישבנה המחרפן! Tongue
וכל זה בזמן שתחתוני החוטיני השחורות שלה תלויות אצלי על הצוואר ואני מריח את ריח כוס שלה Evil Smile Tongue Tongue Tongue Tongue

שרון זחלה על המיטה והתחילה לנענע את ישבנה מצד לצד... מחרפנת אותי עם החוטיני הלבן שחוצה את פלחי ישבנה ומזמינה אותי להכנס פנימה קריצה

נישקתי את ישבנה בשקיקה ואחרי שהזזתי את החוטיני הצידה נכנסתי פנימה והתחלתי לטרוף את ישבנה בחרמנות אדירה! Tongue שרון השובבה לכדה אותי בפנים ולחצה עם שרירי הישבן שלה על פניי וצחקקה בממזריות בזמן שליקקתי לה במרץ את הטוסיק המתוק שלה חיוך גדול

אחרי כמה דקות היא נשכבה על גבה ומשכה אותי גם בשיער וגם בחוטיני השחור (שעדיין על הצוואר שלי קריצה) בין רגליה... מבקשת ממני לספק את הכוס הרעב שלה אצבע למעלה צחוק

אחרי כמה דקות שרון גמרה בהנאה, אמרה לי שהיא עדיין לא מסופקת ורוצה את הזין שלי בתוך הכוס שלה! Evil Smile (מצביעה על הזין ומלטפת אותו) היא מצצה לי במציצה חמה ורטובה בדוגי והזמינה אותי לשכב על המיטה. התיישבה לי על הזין והתחילה לרכב עליי. הסנפתי את צווארה ונישקתי אותו בזמן שהיא שכבה עליי צמוד וזזה על הזין שלי עם הכוס החם והרטוב שלה. לפתע היא נעצה את שיניה החדות בצווארי... ואחרי הנשיכה הראשונה הגיעו עוד אינספור נשיכות בצוואר שגלשו גם לנשיכות באוזניים שלי... שרון ליוותה את הנשיכות שלה בקולות של נמרה פראית וממש חשפה את שינה מולי לפני כל ביס שנתנה לי בצוואר... ההרגשה הייתה פשוט מדהימה ונכנסתי לטירוף! זיינתי אותה חזק ובמרץ מלמטה... מקפיץ אותה כמה שיותר למעלה באוויר מה שממש לא הפריע לה להמשיך להתענג לי על הצוואר והאוזניים ללא הפסקה צחוק קריצה (איזו חיה רעה את שרון Evil Smile קריצה)

אחרי ששרון נרגעה קצת היא הסתובבה והתחילה לרכוב עליי הפוך. במהרה הזיון הפך לזיון טרפולינה קצבי ושרון התעופפה לה בכיף באוויר על הזין שלי חיוך גדול

משם זרמנו לזיון כפיות מהיר ועצבני כאשר תוך כדי כל אחד מאיתנו סוטר אחד לשני על הישבן צחוק

אחרי כמה דקות שרון זחלה לקצה המיטה ובאתי אליה מאחורה בעמידה והתחלתי לזיין אותה בכוס הורדרד והרטוב שלה במרץ ולהפליק על ישבנה... מה שהדליק אותה מאוד Tongue אצבע למעלה

זחלנו על המיטה והמשכנו בזיון דוגי מהנה מאוד בקצבים משתנים להנאתינו הרבה חיוך גדול

בין לבין גם הזדיינו בעמידה כששרון נשענת על השידה ליד המיטה ואני משחיל אותה מאחורה בכוס הלוהט שלה Cool Approve

חזרנו למיטה לזיון חזק בדוגי שנמשך דקות ארוכות ומהנות מוחא כפייה גמרתי באורגזמה מדהימה שנמשכה לי איזה דקה בלי הגזמה Star (כל הזמן הזה החוטיני של שרון היה תלוי לי על הצוואר וברור לכם שהתענגתי עליו בשקיקה Evil Smile)

שרון המאושרת הודתה לי על הזיון הנהדר ואמרה לי שהויברטור שלי שם את הויברטור שלה בכיס הקטן קריצה

חזרתי לביתי חופשי ומאושר כשבדרך אני לא מפסיק לחשוב על שרון המדהימה...

כמה ימים אחרי הזיון עם שרון כששכבתי על מיטתי בשעת לילה מאוחרת הרגשתי שמשהו לח ונעים משפשף את שפתיי... פקחתי עיניים וראיתי את הכוס המדהים של שרון גולש על שפתיי ממלא את פי בטעמו המתוק! אצבע למעלה

פשוט לא האמנתי ששרון שוב איתי... התחלתי ללטף את גופה החלק והענוג וללקק את הכוס הורוד שלה, נהנה מכל רגע חיוך גדול

אבל מסתבר ששרון קראה לי לעזרה לפני כמה ימים ולא שמעתי מבולבל

אמרתי לה שישנתי חזק ולא שמעתי שום דבר... מיד שרון הענישה אותי בפייסיטינג חינוכי ותוך כדי מצצה לי בשקיקה את הזין ואת שתי הביצים החלקות שלי... הברישה לי את הזין מכל כיוון במציצת "פוליש" מדהימה בזמן שליקקתי בהנאה רבה את הכוס והטוסיק שלה Tongue

אחרי כמה דקות החרמנית עלתה על הזין שלי והתחילה לקפץ עליו במרץ ואני מקפיץ אותה מלמטה ומסתכל איך היא מתעופפת באוויר על הזין שלי שממש שחה בכוס הרטוב שלה Tongue

אחרי כמה דקות של זיון שרון בדוגי ואני דוחף את הזין שלי לפיה. מזיין לה את הפה ומתענג על ישבנה המדהים Tongue

המציצה הייתה חמה ומענגת ואחרי כמה דקות התפוצצתי לה בפה בגמירה נהדרת! מוחא כפייה Tongue Star

שרון פתחה פה גדול וחייכה בשובבות בזמן שהזרע שלי ממלא את פיה המתוק Evil Smile

נראה לי ששרון אימצה לעצמה ויברטור חדש ולא תפרד ממנו בקרוב קריצה

סוף

נפגש שוב בקרוב שרוניטה חיה רעה שלי Evil Smile

Heart Heart Heart Hug Heart Heart Heart

Lavelle
מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

168
פגישת זיון נטו, ללא משחקים!!!!!!!!!

זאת הייתה פגישה ספונטנית לגמרי מהיום להיום. הייתי פשוט חייב להתפרק באותו יום ורק שרון יכלה להחזיר אותי לעצמי קריצה

אחרי כמה דקות של מיזמוזים והתלטפויות באמצע הסלון בלי ששמתי לב שרון חטפה את מכנסי הג'ינס שלה שהיו זרוקים על הספה וקשרה לי את הידיים מאחורי הגב עם הג'ינס... פששששש זה חדש! אמרתי לעצמי ולפני שהבנתי מה קורה שרון התכופפה והתחילה למצוץ לי ת'זין אצבע למעלה

הרגשה מדהימה הציפה את גופי... כמה חם היה שם בתוך פיה המתוק Tongue

שרון דפקה לי מבט שובב, מבסוטית עד לעמקי נשמתה על שקשרה את ידיי עם מכנסיה צחוק

הלכתי אחורה ונפלתי על המיטה, מזמין את שרון שתעשה בי את זממה... קריצה

השובבה מיד קפצה על המיטה והתיישבה לי על הפנים עם הכוס שלה! היא עדיין לבשה תחתונים כך שהתענגתי על הריח של הכוס שלה דרך התחתונים חיוך גדול

לבסוף שרון הזיזה את התחתונים הצידה והתיישבה לי על הפה עם הטוסיק שלה... האף שלי צמוד לכוס שלה ואני מריח אותו בהנאה ומלקק לה את הטוסיק בשקיקה... החצאית האדומה שלה עוטפת את ראשי ואני מרגיש בפנים כמו בלונה פארק! ידיי קשורות ואני לגמרי חסר אונים, מפקיד את גופי לחרמנית המלוכסנת קריצה

אחרי ששרון סיימה לרקוד לי על הפנים היא הסתובבה ל-69 והתחילה ללקק ולמצוץ לי ת'זין בחרמנות... מלקקת ת'זין שלי ועושה לי טיזינג מטריף עם ישבנה... מקרבת אותו לפניי ובורחת בשניה האחרונה רגע לפני שאני נוגע עם הלשון בשני איבריה החשופים... לא ידעתי איפה לקבור את עצמי באותם רגעים ולמזלי אחרי כמה דקות של "עינויים" שרון שחררה את ידיי ונתנה לי להתענג על שני חוריה הטעימים Tongue

בין לבין גם ירדתי לשרון בקצב ליקוק סופר מהיר כמו שהיא אוהבת, מה שהביא אותה לאורגזמה ולחיוך מקסים מאוזן לאוזן חיוך גדול

לא יודע איך הכל קרה אבל מצאתי את עצמי שוכב על הבטן ושרון מצליפה בי עם הג'ינס שלה על התחת שלי תוך כדי צעקות: "אתה השפחת מין שלי!!! חה חה חה!!!" Shocked צחוק Wacko

תוך זמן קצר הצלחתי להשתלט על השובבה, הג'ינס נזרק הצידה והורדתי אותה שוב ל-69 מחרפן Tongue

זמן המשחקים נגמר ושרון עלתה עליי לרכיבה הפוכה, ואיך שעלתה התעופפה באוויר עם כל גופה כי החלטתי לעשות לה סיבוב על רכבת ההרים הפרטית שלי קריצה

אחרי כמה דקות שרון הסתובבה, ואחרי שנשכבה עליי ורחרחה מסביב היא נעצה את שיניה החדות בצווארי, מה שהפך במהרה לסקס ערפדי מטורף! צחוק קריצה

ההמשך היה בכפיות, בעמידה, ובדוגי לא נורמלי! להייייייייייט !!! זאת המילה שתתאר הכי טוב את מה שהלך שם! Evil Smile

בסיבוב השני... עוד 69 מחרמן עם זיון טרפולינה ומציצה מטריפה בדוגי! חיוך גדול

בזמן האקשן שרון לבשה את החצאית האדומה האוורירית שלה, מה שעשה את הזיון מבחינתי למתוק במיוחד Evil Smile קריצה

Heart Hug אצבע למעלה

שרוווווווווון קרעת אותי חבל"זזזזזזזזזזזזז!!!!!!!!!!!!
מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

169
[QUOTE=Lavelle]

לא יודע איך הכל קרה אבל מצאתי את עצמי שוכב על הבטן ושרון מצליפה בי עם הג'ינס שלה על התחת שלי תוך כדי צעקות: "אתה השפחת מין שלי!!! חה חה חה!!!" Shocked צחוק Wacko

[/QUOTE]

אני רואה שהמצב הכלכלי או שמע הוראות מהאולימפוס אילצו אותך לקצץ בתמונות ובמלל . איזה פלא, אפשר גם היה לקרא אחד שלך עד סופו. לשם שינוי גם שרון אמרה משהו אמיתי במשפט המודגשקריצה
או שמע אני הוא זה שממש נאיבי.חיוך גדול

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”