כ בבקשה למחוק!!!!!!!!!! - דף 36 - סקס אדיר

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

351

ביקור אצל שרון - תקציר מנהלים ללא תמונות וטבלאות, מוגש מבלי לפגוע בזכויות.

תסריט המפגש :

אני - פרופ' לארכיאולוגיה צבי בן לייש.
שרון : דוקטורנטית לארכיאולוגיה, מתמחה בממלכה המצרית החדשה, גב' אנה אלכסנדרובה (למתענינים - הממלכה החדשה היא בת כ- 3000 שנה בערך).

המפגש : אני מעוניין להעזר באנה לצורך מחקר מעמיק בפפירוס טורינו Turin Erotic Papyrus . המטרה היא לבחון ולחדד את האלמנט הגרוטסקי בפפירוס.
בכיסי אני מחזיק תצלום של הפפירוס.

אנו נפגשים בבביתה של אנה, כששנינו לבושים בלבוש אקדמי מקובל. אני מציג לאנה את תוכנית המחקר. לפי תוכנית זו על שנינו לשחזר את התנוחות בפפירוס,
כאשר אני בתפקיד המבוגר, ואנה תהייה הצעירה הערומה האלגנטית.

כשאנה מבינה במה מדובר היא כועסת מאוד, ומאיימת להסגיר אותי לועדה הארצית למניעת ניצול דוקטורנטיות על ידי פרופסורים. לחלופין היא מוכנה לוותר על הועדה, אם אסכים להענש על ידה במקום.
מפחד ההוקעה הציבורית אני מסכים לעונש, וסובל מפייססיטינג ארוך, עמוק ועצבני, ואחריו מקלחת זהב
.

לאחר ביצוע העונש, אנה מהרהרת שנית בכל העניין, ומבינה שניתן להפיק מהנושא מספר מאמרים פורצי דרך. אני מסכים לתוכניתה להפיק מאמרים בהם היא תהיה המחבר הראשון. כדי לחתום את ההסכמה בינינו אנה מעניקה לי מציצה מושקעת, ארוכה ומענגת, ואפילו מחזירה מע"מ על הסחורה שהתקבלה.

אני מקווה כי בכך התחיל שיתוף פעולה אקדמי פורה, שיוביל להעמקת הידע על הממלכה המצרית החדשה.

הערה : הח"מ מתיר שימוש במוטיבים הר"מ, כמובן תוך מתן קרדיטים מתאימים.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

352

אחות , שפנפנת פלייבוי , שוטרת , חיילת מארינס , משרתת צרפתיה , חשפנית בביריות ונעלי עקב גבוהות , תלמידה, מזכירה ,אשת מסתורין במסכה ונציאנית , קאובואיית , מדריכת כושר.

עוד: ערכת קשירה למתחילים כולל כיסוי עניים , סטרפאון , כיסא סקס טרמפולינה , עם שפתון אדום , פאה בלונדינית , חצאית מעור, מגפיים עקב גבוה דק , תחתון ילדה תמימה , פייסיטינג (יושבת לך על הפנים),
פוטג'וב (עבודה עם כפות רגליי).
[/QUOTE]

מישהוא ניסה סטרפון עם שרון

כלומר ששרון דפקה אותו?

אם כן אשמח לקבל ביקורות ופרטים

גבר שלא קיבל בתחת זה לא גבר אמיתי (מדונה)

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

353
הייתי אצל שרון, בפעם השלישית, לפני מס' שבועות, אני לא מרבה להיכנס לפוסט הזה כי באמת שאין לי סבלנותחשקזמן
להתנצחויות ההדדיות והמיותרות שמאפיינות אותו. בכל מקרה, לטעמי, מדובר בכוסית שיודעת את העבודה..
ירון

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

355
מה נאמר ומה נגיד על הכוסית על הים!

איזה פינוק היה היום אחרי צהריים! נכנסתי קודם כל להתקלח כי הזעתי נורא!
אחר כך מציצה טובה ומעולה! שרון השתפרת מפעם שעברה!
אחר כך זיון כל כך טוב שקט כמו שאני אוהב! במסיונרי (פעם ראשונה גם גמרתי ככה:)) איזה פינוק של בחורה!!!

תודה רבה שרון!!

צמא לעוד!!!

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

356
לפני כמה ימים הייתי אצל שרון לאחר היעדרות ממושכת והתנזרות מאולצת
נפסח על החלקים הסטנדרטיים ונעבור לסוף התרגיל
אני בכוס שלה ומטפל בדגדגן במסירות כשהיא על גבה ואני יושב על המיטה רגליים לצידי גופה החטוב. יד שניה מטפלת בפיטמה שלה. העיניים שלה עצומות - ובצדק כי אני בכלל לא נראה כמו החלום הרטוב שלה
אבל אז...
היא באמת נכנסת לענינים ומתחילה בתנועות קטנות ומהירות של האגן, פניה מקבלים עווית של עינויי האהבה וכשהיא גומרת אני מרגיש את ההתכווצויות הכוסיות על הזין גם אני גומר בתרועה
ואז המתוקה אומרת לי:
אני כל כך רטובה למטה... אתה יכול להישאר פה עד אחת וחצי..
השעה 12 ואני לחוץ בזמן. ואפילו אם היה לי זמן, לא גמרתי פעם שנייה ב30 שנה האחרונות.
אבל בפעם הבאה אם היא תגיד לי כך אשתדל בשבילה לפחות לגמר אותה עוד פעם פעמיים בתוכני כבקשתה.
בקיצור חוייה שמזימה את כל הטענות המטופשות לגביה.
אזכור אותה עד לפעם הבאה בקרוב

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

357
[QUOTE=שרון מתל-אביב]

שלום למשתמש לופין

בעקבות הסירוב שלי לפניה שלך אליי אתמול - לדעת את הגיל האמיתי שלי
ולקבל הנחה ו או תוספת זמן ללא תוספת תשלום - אני רואה שביצעת קצת שינויים לרעה בדיווחים שלך עליי ... קריצה נו נו נו .... צחוק
[/QUOTE]
אם מה שאת כותבת נכון, אז הדבר אינו תקין כלל וכלל, מדובר בניצול ציני לרעה של היכולת לדווח
וכמו כן נסיון לסחיטת הנחות כשהדיווח נהפך מכלי אינפורמטיבי לכלי מאיים.
מעבר לכך, במידה והדברים נכונים היית צריכה ללבן את הדברים עם לופין בה"פ, כמו שהוא עשה,
במקום לפרסם בפומבי מה הוא בקש או לא בקש ממך בה"פ, נו נו נו....

כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

358
ומה היה עדיף - ששרון תשחק אותה תמימה - יענו לא יודעת מדוע לופין שינה רטרואקטיבית את הדיווחים.

לא - אם חבר פורום שינה רטרואקטיבית את הדיווחים (ולא יענו תיקון טעות דפוס או דומה) אני רוצה לדעת למה , מאד רוצה לדעת למה, האם זה בגלל שהבחורה לחצה עליו לשנות או אולי בגלל שהוא ניסה ללחוץ ומשלא קיבל את מבוקשו, נתן לה באבי אביה (זיין אותה פעם שניה או שלישית - דרך הדיווח)

וכל זה בתנאי שלאחר מעשה (לאחר הגרסה הראשונה) היה שינוי משמעותי בדיווח

[QUOTE=קישקשתא]
[QUOTE=שרון מתל-אביב]

שלום למשתמש לופין

בעקבות הסירוב שלי לפניה שלך אליי אתמול - לדעת את הגיל האמיתי שלי
ולקבל הנחה ו או תוספת זמן ללא תוספת תשלום - אני רואה שביצעת קצת שינויים לרעה בדיווחים שלך עליי ... קריצה נו נו נו .... צחוק
[/QUOTE]
אם מה שאת כותבת נכון, אז הדבר אינו תקין כלל וכלל, מדובר בניצול ציני לרעה של היכולת לדווח
וכמו כן נסיון לסחיטת הנחות כשהדיווח נהפך מכלי אינפורמטיבי לכלי מאיים.
מעבר לכך, במידה והדברים נכונים היית צריכה ללבן את הדברים עם לופין בה"פ, כמו שהוא עשה,
במקום לפרסם בפומבי מה הוא בקש או לא בקש ממך בה"פ, נו נו נו....

[/QUOTE]

סמבטיון2011-10-29 01:18:36

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

359
כן אבל שרון לא ציינה שלאחר הדיווח המקורי היא ביקשה שאשנה דברים שיוציאו אותה טוב ועשיתי את זה אז עכשיו שיניתי את זה לאיך שזה באמת היה.
ומה הבעיה ברצון לדעת את גילך? זה פרט חשוב בדיוק כמו גובה צבע שיער וכו. לא שאלתי את שמך האמיתי או כמה אחים יש לך. גם לא ציינת את התשובה התינוקית שלך.
הדיון הזה נגמר שרון, אין לי משהו נגדך אבל אני חושב שאת טועה בדרך ההתנהלות שלך ועובדה שאת רבה עם כולם.

לסיכום כמו שאמרתי לכל מי ששלח לי הודעה פרטית, שרון סבבה סהכ יחסית למחיר. מתאימה לכאלה כמוני שלא מתלהבים מנשיקות.
אבל לא לצפות להרים וגבעות.

נ.ב
שני הדיווחים שציינת בפוסט שלך הם דיווחים שונים. שיניתי מילה פה מילה שם איך שאת מציגה את זה אפשר לחשוב שערכתי לגמרילופין2011-10-28 12:51:33

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”