ביקור אצל שרון - תקציר מנהלים ללא תמונות וטבלאות, מוגש מבלי לפגוע בזכויות.
תסריט המפגש :
אני - פרופ' לארכיאולוגיה צבי בן לייש.
שרון : דוקטורנטית לארכיאולוגיה, מתמחה בממלכה המצרית החדשה, גב' אנה אלכסנדרובה (למתענינים - הממלכה החדשה היא בת כ- 3000 שנה בערך).
המפגש : אני מעוניין להעזר באנה לצורך מחקר מעמיק בפפירוס טורינו Turin Erotic Papyrus . המטרה היא לבחון ולחדד את האלמנט הגרוטסקי בפפירוס.
בכיסי אני מחזיק תצלום של הפפירוס.
אנו נפגשים בבביתה של אנה, כששנינו לבושים בלבוש אקדמי מקובל. אני מציג לאנה את תוכנית המחקר. לפי תוכנית זו על שנינו לשחזר את התנוחות בפפירוס,
כאשר אני בתפקיד המבוגר, ואנה תהייה הצעירה הערומה האלגנטית.
כשאנה מבינה במה מדובר היא כועסת מאוד, ומאיימת להסגיר אותי לועדה הארצית למניעת ניצול דוקטורנטיות על ידי פרופסורים. לחלופין היא מוכנה לוותר על הועדה, אם אסכים להענש על ידה במקום.
מפחד ההוקעה הציבורית אני מסכים לעונש, וסובל מפייססיטינג ארוך, עמוק ועצבני, ואחריו מקלחת זהב.
לאחר ביצוע העונש, אנה מהרהרת שנית בכל העניין, ומבינה שניתן להפיק מהנושא מספר מאמרים פורצי דרך. אני מסכים לתוכניתה להפיק מאמרים בהם היא תהיה המחבר הראשון. כדי לחתום את ההסכמה בינינו אנה מעניקה לי מציצה מושקעת, ארוכה ומענגת, ואפילו מחזירה מע"מ על הסחורה שהתקבלה.
אני מקווה כי בכך התחיל שיתוף פעולה אקדמי פורה, שיוביל להעמקת הידע על הממלכה המצרית החדשה.
הערה : הח"מ מתיר שימוש במוטיבים הר"מ, כמובן תוך מתן קרדיטים מתאימים.