הייתי אצל המון בחורות ואני אוהב לגוון...בסופו של יום אם הייתי רוצה מערכת יחסים מינית קבועה...
תמיד יש לי את אשתי האהובה
...(שלמרות ,לשמחתי ומזלי, שאין לה את הניסיון המיני של שרון/גילי/מירב/הג'ינג'ית/אנג'לינה....ועוד ועוד ועוד ....המון בחורות בתחום

אף אחת מהן לא מתקרבת לרמתה המינית....)
אנחנו משלמים כסף (והרבה) על זיון! לפעמים טוב יותר ולפעמים פחות...אנחנו לא קונים ב- 600 ש"ח את נשמתה של הנערה...היא לא באמת מאוהבת בנו למשך חצי שעה-שעה.
כולם פה יודעים ששרון לא מתנשקת! כולם יודעים ששרון לא מספקת gfe (למי שלא הבין את המושג=ניסיון של חברה,דהיינו נשיקות לשון ,חיבוקים ורומנטיקה). אם מישהו לא ידע/הבין עכשיו הוא יודע!!
יאמר לזכותה-את אותו השירות היא נותנת לכולם! בלי עניינים ומצבי רוח!.
מבחינתי (ואני לא נירשמתי לפורום לפני יום ע"מ לרשום עליה תגובה...אני לא שייך ל"תאגיד" המושהה.ומעולם לא קיבלתי אצלה הנחה של שקל!!! לצערי...
) -היא אחלה זיון!-זהו!

אני לא הולך אליה קבוע ואני נפגש עם אחרות...מפעם לפעם אני אוהב לבקר אותה...
מבחינתי היא זונה כמו שכתוב בספר!!- בלי הנחות! .
אני בא מתקבל בנימוס ונשיקה על הלחי. מוריד בגדים ולעבודה! שלה לא שלי...בניגוד לכל הנערות שמבקשות/דורשות ממך לפנק אותן...כאילו שהן משלמות לך...
נשכב על הגב בכיף,נותן לה למצוץ לי עד הזיקפה -שם קונדום מסובב אותה לתנוחה שבא לי מזיין לה את התחת בלי פינוקים ובלבולי מוח!,איך שבא לי אגרסיבי/עדין/עמוק-בלי תלונות! וגומר.
שיחה קלה של נימוס בלי להיכנס לפרטים אישיים.
שוב נשכב על הגב ומבקש ממנה למצוץ לי בלי קונדום במטרה למלא את פייה בזרע חם (וממש לא מעניין אותי אם בולעת או יורקת...) אם לא מספיק לי העומק אני מכוון אותה בידיים-שוב היא לא מפונקת/מתלוננת ו/או מבלבלת את המוח! עד שאני גומר לה לגרון ושלום על ישראל...

לצורך העניין משתמש בה כמכונה לסיפוק צרכי בתשלום. לא רע בכלל מפעם לפעם.
היא נחמדה מאוד והוגנת בלי קשקושים.
חיצונית= לטעמי,ניראת בסדר גמור! זה עניין של טעם אישי. אני אני מוצא אותה סקסית מזווית אחורית בכניסת הזין לתחת או לפה.
זהווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו . מה שלא מתאים לו יש את מירב/אנג'לינה/קארין ועוד שמות מומצאים..חח