כ בבקשה למחוק!!!!!!!!!! - דף 38 - סקס אדיר

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

371
לא הגזמתם קצת בדיון הפילוסופי על טיב השרות של שרון????מבולבל
הייתי אצל המון בחורות ואני אוהב לגוון...בסופו של יום אם הייתי רוצה מערכת יחסים מינית קבועה...

תמיד יש לי את אשתי האהובהצחוקקריצה...(שלמרות ,לשמחתי ומזלי, שאין לה את הניסיון המיני של שרון/גילי/מירב/הג'ינג'ית/אנג'לינה....ועוד ועוד ועוד ....המון בחורות בתחוםEmbarrassed

אף אחת מהן לא מתקרבת לרמתה המינית....)

אנחנו משלמים כסף (והרבה) על זיון! לפעמים טוב יותר ולפעמים פחות...אנחנו לא קונים ב- 600 ש"ח את נשמתה של הנערה...היא לא באמת מאוהבת בנו למשך חצי שעה-שעה.

כולם פה יודעים ששרון לא מתנשקת! כולם יודעים ששרון לא מספקת gfe (למי שלא הבין את המושג=ניסיון של חברה,דהיינו נשיקות לשון ,חיבוקים ורומנטיקה). אם מישהו לא ידע/הבין עכשיו הוא יודע!!

יאמר לזכותה-את אותו השירות היא נותנת לכולם! בלי עניינים ומצבי רוח!.

מבחינתי (ואני לא נירשמתי לפורום לפני יום ע"מ לרשום עליה תגובה...אני לא שייך ל"תאגיד" המושהה.ומעולם לא קיבלתי אצלה הנחה של שקל!!! לצערי...צחוק) -היא אחלה זיון!-זהו!

אני לא הולך אליה קבוע ואני נפגש עם אחרות...מפעם לפעם אני אוהב לבקר אותה...

מבחינתי היא זונה כמו שכתוב בספר!!- בלי הנחות! .

אני בא מתקבל בנימוס ונשיקה על הלחי. מוריד בגדים ולעבודה! שלה לא שלי...בניגוד לכל הנערות שמבקשות/דורשות ממך לפנק אותן...כאילו שהן משלמות לך...

נשכב על הגב בכיף,נותן לה למצוץ לי עד הזיקפה -שם קונדום מסובב אותה לתנוחה שבא לי מזיין לה את התחת בלי פינוקים ובלבולי מוח!,איך שבא לי אגרסיבי/עדין/עמוק-בלי תלונות! וגומר.

שיחה קלה של נימוס בלי להיכנס לפרטים אישיים.

שוב נשכב על הגב ומבקש ממנה למצוץ לי בלי קונדום במטרה למלא את פייה בזרע חם (וממש לא מעניין אותי אם בולעת או יורקת...) אם לא מספיק לי העומק אני מכוון אותה בידיים-שוב היא לא מפונקת/מתלוננת ו/או מבלבלת את המוח! עד שאני גומר לה לגרון ושלום על ישראל...מוחא כפייה

לצורך העניין משתמש בה כמכונה לסיפוק צרכי בתשלום. לא רע בכלל מפעם לפעם.

היא נחמדה מאוד והוגנת בלי קשקושים.

חיצונית= לטעמי,ניראת בסדר גמור! זה עניין של טעם אישי. אני אני מוצא אותה סקסית מזווית אחורית בכניסת הזין לתחת או לפה.

זהווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו . מה שלא מתאים לו יש את מירב/אנג'לינה/קארין ועוד שמות מומצאים..חחצחוק

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

372
יפה אהבתי גאנר,וואלה יצאת שפיץ עם המשפט הזה מי שדופק כלבות שלא יתפלא שהוא מתגרד מפרעושיםאצבע למעלה
לשרון אני לא מבין מה הקטע שלך להתעקש ולציין במודעת פרסום שאת בת 20 כוסית
אם את רוצה להמנע מעוגמת נפש ללקוחות פוטנציאליים העתידיים לבקרך
תעדכני את פרטיך שזה כמובן כולל את גילך גם אם את לא חשה איזו שהיא כמיהה או שאת לא ששה לגילוי גילך האמיתי
לפחות שיהיה אמת בפרסום תני לפחות השערה בטווח של שנתיים פלוס מינוס..

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

373
עצם זה שהיא יודעת מי זה לופין או אחרים ועוד מבקשת מהם לשדרג אותה פה בפורום ליפות את המציאות של איך שהיא באמת נראת וכאילו בקומפלימנטים וכ"ו,מעיד על זה שהיא עושה שימוש ציני בפורום למטרותיה האישיות ומזהה פה נקודת חולשה אצל חברים פה בפורום מספיק שהיא מקבלת כאן שטח פירסום גדול חינם.גם אני בתור חדש קיבלתי ישר הודעה מכמה בחורות עובדות כאן וגם ממנה
שלטעמי היה אגרסיבי

superman19792011-12-06 19:51:58

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

374
[QUOTE=superman1979]יפה אהבתי גאנר,וואלה יצאת שפיץ עם המשפט הזה מי שדופק כלבות שלא יתפלא שהוא מתגרד מפרעושיםאצבע למעלה
לשרון אני לא מבין מה הקטע שלך להתעקש ולציין במודעת פרסום שאת בת 20 כוסית
אם את רוצה להמנע מעוגמת נפש ללקוחות פוטנציאליים העתידיים לבקרך
תעדכני את פרטיך שזה כמובן כולל את גילך גם אם את לא חשה איזו שהיא כמיהה או שאת לא ששה לגילוי גילך האמיתי
לפחות שיהיה אמת בפרסום תני לפחות השערה בטווח של שנתיים פלוס מינוס..

[/QUOTE]

תאמין לי סופרמן,אתה האיש הכי מוזר שפגשתי בכל החיים שלי,אי אפשר להבין אותך בכלל,ואיך האישיות שלך!.אני לא יודע איך הראש שלך מורכב!.

השאלות הבלתי ניגמרות שלך!,זיוני המוח והשכל שאתה מעלה כל יום כאן!.אני אישית נימאס לי מהשיטה שלך.

אתה רוצה גיל שרון האמיתי! אתה לא מזיין זונות בדרום ת''א במחירים של 120 ש''ח! ואתה עכשיו היום רוצה ללכת לפרטיות ומבקש גילם האמיתי!.

תגיד לי מי אתה בכלל שתיקבע שהחבר המוכר rd06 הוא משוחד!,תגיד לי איזה סמכות יש לך להגיד עליו דבר כזה!.

אתה לא תורם ולא מגיע 5% לרמה שלו אם אתה יודע מי האדם הזה!.

בזמן האחרון רוב חברי הפורום הניכבדים כבר אמרו לך חד משמעית בפנים תפסיק עם הסגנון המוזר שלך ותתחיל לדגום ולדווח בעצמך במקום לשאול אחרים,ולהציף הפורום בכל פינה בשאלות ובירורים שלך.מה גילה? מה הגובה שלה? איך השירות?ושאר זיוני שכל.

הגאווה שלך שאתה סופרמן אמיתי,חופר וחופר,לאן אתה רוצה להגיע אין לי שום מושג!,אולי החלום שלך להיות אדמין administrator.

בזמן האחרון אני שואל את עצמי האם מאחורי הלינק שלך קיים בנאדם אמיתי!.ואני תוהה וחושב מה הגיל שלך באמת,אתה שואל שרון על גילה,ואני עכשיו אישית שואל אותך על גילך,וששאולים גבר על דבר כזה,אני אשמח שתהיה גבר ותיענה לי על זה.

החתיך הרומנטי2011-10-28 19:10:14
תמיד בשטח למען כולם.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

375
לחתיך הרומנטי (אף על פי שאתה רחוק מכך,בהסתמך על קריאת הדיווחים שלך בחודשים האחרונים)
אתה יכול להיות רגוע שכבר לא אשאל שאלות כיון שזה יוצר סוג של אנטגוניזם כלפיי ולא לכך ייחלתי ואם תשים לב אני גם על זה..אבל רק שתדע כאשר אדם לא מקבל פירוט טכני על הבחורה או שחסרים פרטים בסיסים או לחילופין נתונים יבשים אז באופן טבעי הוא עתיד לשאול שאלות אשר יתנו לו מענה כדי שיוכל להגיע אל נותנת השירות ,כי זה ולא לכך ייחלתי
רק אמרתי שזה שהיא רושמת שהיא בת 20 ואז בסוף מתברר שהיא בת משהו כמו 35 יכולה לגרום ללא מעט אי נעימויות וכו" וכגודל הצפיה גודל האכזבה במיוחד ללקוחות חדשים או לצעירים
אז מה קרה אתה פותח עלי ב 600 תוריד רגל..תאט
יאללה סולחהHandshake

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

380
הוא חייב להופיע ולענות בכל שירשור בכל דיווח.
איזה סיפור לבחור הזה יש! לא יודע מאיפה בא ומה הוא מחפש כאן בפורום של זונות וסקס,הרי הוא לא דוגם ולא מדווח בכלל!.

יש לו תירוץ אחד מפורסם תמיד הוא מוציא אותו כקלף ניצחון שהוא דיווח על 3 בחורות קודם והיסתפק בכך.

אתה אומר הוא בן 32 לפי השם שלו 1979,אבל בפועל אתה לא ראיתה אותו בכלל.

אני מרגיש שבאמת מדובר בילד מתחת גיל ה 18- כמו שאמרתה קודם.,רואים את זה מדרך הכתיבה שלו.החפירות שלו היא אך ורק לילדים.

ואנחנו בסוף מתווכחים וניכנסים לדיונים עם ילד .Tongue
החתיך הרומנטי2011-10-28 21:12:42
תמיד בשטח למען כולם.

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”