שרון היפייפיה הנרדמת

כבר חודש שלם אף אחד לא שמע משרון. ברחבי המדינה רצו שמועות ששרון כבר חודש רצוף ישנה. היו כמה שהסתננו לדירתה וניסו להעיר אותה אבל היא בעטה בהם מתוך שינה והם לא חזרו יותר...
"הגיע הזמן לנסות את מזלי להעיר את שרון"... אמרתי לעצמי ובאחד הימים בשעת לילה נכנסתי לדירתה של שרון היפייפיה. דרך אגב אני הוא הנסיך לאוול 

בדירתה של שרון שרר שקט ורק נחירות חזקות נשמעו ברקע... כשהגעתי לסלון מצאתי את שרון שוכבת על המיטה על הגב עם עיניים עצומות ונוחרת כמו נהג משאית 

... להפתעתי היא הייתה בבגדים. מתחת לחצאית מיני שחורה ביצבצו להם תחתוני חוטיני אדומים מדליקים והמראה הזה מיד גרם לי לחייך 

עליתי על המיטה והתקרבתי לפניה היפות... ליטפתי את שיערה הגולש ונישקתי אותה על הלחי... חיוך קטן הופיע על פניה אך היא המשיכה בשנתה, נדמה היה שהייתה מאושרת מתמיד אבל אני לא הייתי מוכן להשאיר אותה ככה... 

המשכתי ללטף ולנשק את גופה... ידי גלשה על רגלה ונכנסה מתחת לחצאית שלה... בפנים היה חמים ונעים אך גם שיפשוף אצבעותיי על הכוס החם שלה לא הביא לתוצאות המיוחלות, היא המשיכה לישון ולנחור... אל תדאגי שרון הפנתר לאוול בא להעיר אותך 

הרמתי את החצאית שלה ונחשפתי לתחתונים האדומים שאותם הורדתי לאט לאט מגופה... הכוס היפייפה שלה הביט בי בפליאה ואני הבטתי בו ברעב! 

פיסקתי אל רגליה של שרון לצדדים וצללתי פנימה... מנשק את הכוס שלה בעדינות ואז מתחיל ללקק אותו לכל אורכו ורוחבו... אוייי וכמה שהכוס שלה היה טעיייייייייייים !!! 

לפתע משום מקום רגליה של שרון נכרכו סביב צווארי ועם תנועת האבקות שלא הייתה מביישת את אריק זאבי היא הפילה אותי על המיטה כשהפנים שלי תקועות אצלה בכוס
היא דרשה לדעת מה בדיוק אני עושה אצלה בין הרגליים ואיפה היא נמצאת?

סיפרתי לשרון שכבר חודש רצוף היא ישנה ולא מתעוררת והנה סוף סוף זה קרה והיא התעוררה אחרי שהאיזור הרגיש שלה פגש את לשוני 

שרון אמרה בבלבול שהיא לא זוכרת איך בכלל הגיעה למיטה ונרדמה, והייתה מופתעת שהלכה לישון עם הבגדים
היא רק זכרה שהיא השתתפה באורגיה וכנראה הגזימה עם כמות המשתתפים והייתה חייבת לנוח ולדפוק שינה טובה אחרי החגיגה... "אני חייבת למתן את עצמי כי בזמן שישנתי לא הזדיינתי חודש"
מלמלה שרון בזמן שהיא מתמתחת...

"אוהוווווווו את ממש שובבה הא? טוב אם חודש שלם היית בלי זין אז את בטח מתגעגעת ל..."
אמרתי לשרון והוצאתי את הזין הקשיח שלי מתחתוניי וקירבתי אותו לפניה היפות של שרון 

שרון צחקקה בשובבות ועיניה נפתחו לרווחה... אבל מה שהיה יותר חשוב זה שפיה נפתח גם הוא והיא עטפה את הזין שלי עם שפתיה החמות
היא מצצה לי את הזין בשקיקה כשהיא שוכבת על הצד ואני מחזיק בראשה ומלטף את הכוס הרטוב שלה 

בהמשך שרון השתוקקה לליקוק מאחורה... היא נשכבה על הבטן ואני התיישבתי בין רגליה, מנשק אותה מצווארה ועד ישבנה העגלגל והתפוחי
פיסקתי את פלחיו הרכים ונכנסתי פנימה, מלקק בשקיקה את הטוסיק המתוק שלה כאשר לפתע הישבן הסורר נסגר על פניי והדבר הבא ששמעתי היה את צחוקה הממזרי של שרון שצחקקה וצחקקה ללא הפסקה והמשיכה לאחוז את בפניי שהיו לכודות בפנים
ולמרות ששרון הפעילה נמרצות את שרירי ישבנה הצלחתי ללקק אותו כהוגן להנאתי ולהנאתה של שרון 

אחרי כמה דקות של "מאבקים" ביני לבין ישבנה של שרון היא נשכבה בחזרה על גבה והזמינה אותי להכנס פנימה... לסיים עם מה שהתחלתי לפני שהיא התעוררה 

ליקקתי בשקיקה ת'כוס הורדרד של שרון ואחרי זמן קצר היא התחילה להתפתל מהנאה... גופה עלה וירד וקול נשימותיה הציפו את החדר... היא גמרה בהנאה והמשיכה לשכב על גבה מבסוטית עד עמקי נשמתה 

נשכבתי לידה וקרצתי לה
היא הבינה את הרמז והתיישבה עליי ב-69... המשכנו לענג אחד את השניה בליקוקים ומציצות 

לא עבר הרבה זמן ושרון כבר רכבה עליי במרץ ברכיבה הפוכה... אני מקפיץ אותה בכיף למעלה ומתענג על מראה ישבנה המטריף !!!

לפתע השובבה התהפכה ונשכבה עליי... חיבקתי אותה ביד אחת וביד השניה תפסתי בישבנה והתחלתי לזיין אותה בטירוף בכוס החם שלה!
צווארה המתוק היה צמוד לשפתיי והריח שלה פשוט שיגע אותי! 

שרון נצמדה עם פניה לצווארי ואז משום מקום הרגשתי את שיניה החדות ננעצות בצוואר שלי
אני מזיין אותה במרץ והיא נושכת אותי ללא הפסקה בכתפיים, בצוואר ובאוזניים
האוזניים שלי עברו לא פחות מאונס!
היא גם אכלה אותן כהוגן וגם צעקה וצחקה תוך כדי בטירוף!
ומרוב שטרפה אותי מצאתי את עצמי מתחת לכרית... כנראה שבלי לשים לב ניסיתי לברוח מהזללנית השובבה 

רק מה? הזין שלי היה אצלה בכוס אז לכל מקום שזחלתי לקחתי את שרון איתי
(שרון נכנסה לטירוף! חחח אני חולה על זה שהיא אונסת אותי
)

אחרי ששרון נרגעה טיפה היא התרוממה מעליי וזחלה לקצה המיטה. היא הרימה את ישבנה למעלה והזמינה אותי לבוא לדפוק אותה בדוגי
זיינתי אותה במרץ בכוס הרטוב שלה כשרגל אחת שלי על הרצפה והרגל השניה על המיטה... ההרגשה והמראה מדהימים! 

אחרי כמה דקות נשכבנו בכפיות על המיטה והזדיינו בכיף בזיון לוהט ומהנה 

אבל שיא השיאים הגיע בדוגי המטורף !!! ואחרי דקות ארוכות של זיון לא נורמלי כשהמיטה דופקת בקיר התפוצצתי בכוס החם של שרון
שנינו היינו רטובים לגמרי

שרון המאושרת הודתה לי על הזיון הנפלא, צעקה שהיא צריכה לרוץ לחפש עוד זין וברחה

חחחחחחח ממש חולת זין זאתי

שרון לא באמת הלכה אלא אחרי מסג' הדדי היא התיישבה לי על הפנים והתחילה לרקוד לי על הפנים כאילו הייתה במסיבה
חחחח שרון ירדה מהפסים! היא זזה עם הגוף שלה מצד לצד, הרימה את ידיה באוויר ורקדה להנאתה כשהפנים שלי לכודות בין פלחי ישבנה
היא אנסה לי ת'פנים ללא רחמים! כל הזדמנות שהייתה לי לקחתי נשימה עמוקה לפני שהישבן המקפץ של שרון שוב סוגר עליי 

זה חירמן אותי בטירוף!
ושרון שנגנבה מהזין הקשיח שלי מיד התיישבה עליו והתחילה לקפץ עליו במרץ... קופצת על הזין שלי וצוחקת כמו מטורפת ממה שעוללה לי לפני כמה רגעים 

אחרי כמה דקות היא התיישבה בדוגי וקיבלה ת'זין שלי לפיה המתוק 

אחרי זיון פה מהנה מילאתי את פיה בנוזל הלבן ושרון פתחה פה גדול והראתה לי את הזרע בפיה כשהיא עושה תוך כדי קולות של נחירה
חחחחחחח פשוט התפוצצתי מצחוק וגם שרון כמובן

שרוווווווון הרגת אותי לגמרי
חזרתי הבייתה בזחילה 

חולה עלייך

Lavelle