כ Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב - דף 18 - סקס אדיר

Lavelle מדווח על הפגישות שלו עם שרון מתל-אביב

171

שרון היפייפיה הנרדמת

כבר חודש שלם אף אחד לא שמע משרון. ברחבי המדינה רצו שמועות ששרון כבר חודש רצוף ישנה. היו כמה שהסתננו לדירתה וניסו להעיר אותה אבל היא בעטה בהם מתוך שינה והם לא חזרו יותר...

"הגיע הזמן לנסות את מזלי להעיר את שרון"... אמרתי לעצמי ובאחד הימים בשעת לילה נכנסתי לדירתה של שרון היפייפיה. דרך אגב אני הוא הנסיך לאוול קריצה

בדירתה של שרון שרר שקט ורק נחירות חזקות נשמעו ברקע... כשהגעתי לסלון מצאתי את שרון שוכבת על המיטה על הגב עם עיניים עצומות ונוחרת כמו נהג משאית צחוקצחוקצחוק... להפתעתי היא הייתה בבגדים. מתחת לחצאית מיני שחורה ביצבצו להם תחתוני חוטיני אדומים מדליקים והמראה הזה מיד גרם לי לחייך חיוך גדול

עליתי על המיטה והתקרבתי לפניה היפות... ליטפתי את שיערה הגולש ונישקתי אותה על הלחי... חיוך קטן הופיע על פניה אך היא המשיכה בשנתה, נדמה היה שהייתה מאושרת מתמיד אבל אני לא הייתי מוכן להשאיר אותה ככה... קריצה

המשכתי ללטף ולנשק את גופה... ידי גלשה על רגלה ונכנסה מתחת לחצאית שלה... בפנים היה חמים ונעים אך גם שיפשוף אצבעותיי על הכוס החם שלה לא הביא לתוצאות המיוחלות, היא המשיכה לישון ולנחור... אל תדאגי שרון הפנתר לאוול בא להעיר אותך Evil Smile

הרמתי את החצאית שלה ונחשפתי לתחתונים האדומים שאותם הורדתי לאט לאט מגופה... הכוס היפייפה שלה הביט בי בפליאה ואני הבטתי בו ברעב! Tongue

פיסקתי אל רגליה של שרון לצדדים וצללתי פנימה... מנשק את הכוס שלה בעדינות ואז מתחיל ללקק אותו לכל אורכו ורוחבו... אוייי וכמה שהכוס שלה היה טעיייייייייייים !!! Tongue

לפתע משום מקום רגליה של שרון נכרכו סביב צווארי ועם תנועת האבקות שלא הייתה מביישת את אריק זאבי היא הפילה אותי על המיטה כשהפנים שלי תקועות אצלה בכוס צחוק היא דרשה לדעת מה בדיוק אני עושה אצלה בין הרגליים ואיפה היא נמצאת? צחוק קריצה

סיפרתי לשרון שכבר חודש רצוף היא ישנה ולא מתעוררת והנה סוף סוף זה קרה והיא התעוררה אחרי שהאיזור הרגיש שלה פגש את לשוני קריצה

שרון אמרה בבלבול שהיא לא זוכרת איך בכלל הגיעה למיטה ונרדמה, והייתה מופתעת שהלכה לישון עם הבגדים מבולבל היא רק זכרה שהיא השתתפה באורגיה וכנראה הגזימה עם כמות המשתתפים והייתה חייבת לנוח ולדפוק שינה טובה אחרי החגיגה... "אני חייבת למתן את עצמי כי בזמן שישנתי לא הזדיינתי חודש" צחוק מלמלה שרון בזמן שהיא מתמתחת...

"אוהוווווווו את ממש שובבה הא? טוב אם חודש שלם היית בלי זין אז את בטח מתגעגעת ל..." צחוק קריצה אמרתי לשרון והוצאתי את הזין הקשיח שלי מתחתוניי וקירבתי אותו לפניה היפות של שרון חיוך גדול

שרון צחקקה בשובבות ועיניה נפתחו לרווחה... אבל מה שהיה יותר חשוב זה שפיה נפתח גם הוא והיא עטפה את הזין שלי עם שפתיה החמות Tongue היא מצצה לי את הזין בשקיקה כשהיא שוכבת על הצד ואני מחזיק בראשה ומלטף את הכוס הרטוב שלה חיוך גדול

בהמשך שרון השתוקקה לליקוק מאחורה... היא נשכבה על הבטן ואני התיישבתי בין רגליה, מנשק אותה מצווארה ועד ישבנה העגלגל והתפוחי חיוך גדול פיסקתי את פלחיו הרכים ונכנסתי פנימה, מלקק בשקיקה את הטוסיק המתוק שלה כאשר לפתע הישבן הסורר נסגר על פניי והדבר הבא ששמעתי היה את צחוקה הממזרי של שרון שצחקקה וצחקקה ללא הפסקה והמשיכה לאחוז את בפניי שהיו לכודות בפנים צחוק ולמרות ששרון הפעילה נמרצות את שרירי ישבנה הצלחתי ללקק אותו כהוגן להנאתי ולהנאתה של שרון קריצה

אחרי כמה דקות של "מאבקים" ביני לבין ישבנה של שרון היא נשכבה בחזרה על גבה והזמינה אותי להכנס פנימה... לסיים עם מה שהתחלתי לפני שהיא התעוררה קריצה

ליקקתי בשקיקה ת'כוס הורדרד של שרון ואחרי זמן קצר היא התחילה להתפתל מהנאה... גופה עלה וירד וקול נשימותיה הציפו את החדר... היא גמרה בהנאה והמשיכה לשכב על גבה מבסוטית עד עמקי נשמתה חיוך גדול

נשכבתי לידה וקרצתי לה קריצה היא הבינה את הרמז והתיישבה עליי ב-69... המשכנו לענג אחד את השניה בליקוקים ומציצות Tongue

לא עבר הרבה זמן ושרון כבר רכבה עליי במרץ ברכיבה הפוכה... אני מקפיץ אותה בכיף למעלה ומתענג על מראה ישבנה המטריף !!! Evil Smile Tongue

לפתע השובבה התהפכה ונשכבה עליי... חיבקתי אותה ביד אחת וביד השניה תפסתי בישבנה והתחלתי לזיין אותה בטירוף בכוס החם שלה! חיוך גדול צווארה המתוק היה צמוד לשפתיי והריח שלה פשוט שיגע אותי! Tongue

שרון נצמדה עם פניה לצווארי ואז משום מקום הרגשתי את שיניה החדות ננעצות בצוואר שלי צחוק אני מזיין אותה במרץ והיא נושכת אותי ללא הפסקה בכתפיים, בצוואר ובאוזניים צחוק האוזניים שלי עברו לא פחות מאונס! צחוק היא גם אכלה אותן כהוגן וגם צעקה וצחקה תוך כדי בטירוף! צחוק ומרוב שטרפה אותי מצאתי את עצמי מתחת לכרית... כנראה שבלי לשים לב ניסיתי לברוח מהזללנית השובבה צחוק

רק מה? הזין שלי היה אצלה בכוס אז לכל מקום שזחלתי לקחתי את שרון איתי צחוק (שרון נכנסה לטירוף! חחח אני חולה על זה שהיא אונסת אותי צחוק קריצה)

אחרי ששרון נרגעה טיפה היא התרוממה מעליי וזחלה לקצה המיטה. היא הרימה את ישבנה למעלה והזמינה אותי לבוא לדפוק אותה בדוגי Evil Smile Tongue זיינתי אותה במרץ בכוס הרטוב שלה כשרגל אחת שלי על הרצפה והרגל השניה על המיטה... ההרגשה והמראה מדהימים! אצבע למעלה

אחרי כמה דקות נשכבנו בכפיות על המיטה והזדיינו בכיף בזיון לוהט ומהנה חיוך גדול

אבל שיא השיאים הגיע בדוגי המטורף !!! ואחרי דקות ארוכות של זיון לא נורמלי כשהמיטה דופקת בקיר התפוצצתי בכוס החם של שרון Tongue Tongue Tongue שנינו היינו רטובים לגמרי Evil Smile קריצה

שרון המאושרת הודתה לי על הזיון הנפלא, צעקה שהיא צריכה לרוץ לחפש עוד זין וברחה צחוק Wacko

חחחחחחח ממש חולת זין זאתי צחוק קריצה

שרון לא באמת הלכה אלא אחרי מסג' הדדי היא התיישבה לי על הפנים והתחילה לרקוד לי על הפנים כאילו הייתה במסיבה צחוק חחחח שרון ירדה מהפסים! היא זזה עם הגוף שלה מצד לצד, הרימה את ידיה באוויר ורקדה להנאתה כשהפנים שלי לכודות בין פלחי ישבנה צחוק היא אנסה לי ת'פנים ללא רחמים! כל הזדמנות שהייתה לי לקחתי נשימה עמוקה לפני שהישבן המקפץ של שרון שוב סוגר עליי צחוק

זה חירמן אותי בטירוף! Tongue ושרון שנגנבה מהזין הקשיח שלי מיד התיישבה עליו והתחילה לקפץ עליו במרץ... קופצת על הזין שלי וצוחקת כמו מטורפת ממה שעוללה לי לפני כמה רגעים צחוק

אחרי כמה דקות היא התיישבה בדוגי וקיבלה ת'זין שלי לפיה המתוק חיוך גדול

אחרי זיון פה מהנה מילאתי את פיה בנוזל הלבן ושרון פתחה פה גדול והראתה לי את הזרע בפיה כשהיא עושה תוך כדי קולות של נחירה צחוק חחחחחחח פשוט התפוצצתי מצחוק וגם שרון כמובן צחוק צחוק צחוק

שרוווווווון הרגת אותי לגמרי צחוק חזרתי הבייתה בזחילה צחוקצחוקצחוקצחוק

חולה עלייך Heart Hug

Lavelle
Lavelle2012-08-13 18:16:33
מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

173

רון ג'רמי הכלבלב של שרון Evil Smile

שלום חברים וחברות... שמי הוא רון ג'רמי שחקן הפורנו האגדי! Tongue

בנוסף להיותי שחקן פורנו מאוד מצליח אני גם ג'יגולו בזמני הפנוי שמגשים פנטזיות לנשים קריצה

הפנטזיה הכי פרועה שהגשמתי למישהי אי פעם שייכת לשרון קריצה

שרון הבהירה לי מראש איך היא רוצה לראות אותי כשאגיע לדירתה... וכמובן שלא איכזבתי אותה קריצה

בשעת לילה מוקדמת דפקתי על דלת דירתה של שרון ושמעתי את קולה של שרון שקורה לי להכנס... נכנסתי בהתלהבות גדולה לסלון של שרון כשאני בעירום מלא ורק קולר ורצועה על צווארי צחוק (זאת הייתה ערכת הקשירה של שרון שעשתה ממנה קולר ורצועה צחוק)

שרון קפצה בהתלהבות מהספה ומשכה ברצועה... מצחקקת ומתלהבת מהמראה שלי Embarrassed

"קדימה רון ג'רמי תרד על הברכיים ותזחל!!!" Tongue Tongue Tongue צעקה שרון השובבה וכך עשיתי לשמחתה הרבה קריצה

לבקשתה של שרון התחלתי לזחול על הברכיים בסלון ולנבוח כמו כלב כאשר היא מצליפה לי על התחת עם הרצועה כאילו זה היה שוט ומושכת מידי פעם בקולר שלי. זה לא הספיק לה והיא התיישבה לי על הגב ורכבה עליי בסלון להנאתה הרבה, צועקת בקולי קולות ומזכירה לי כל הזמן שאני הכלבלב שבא לספק אותה צחוק על היותי כלבלב טוב וממושמע שרון האכילה אותי בקוביית שוקולד ממש טעימה! Tongue כמעט נתתי לה ביס באצבע כשקירבה את קוביית השוקולד לפה שלי צחוק קריצה

לאחר כמה דקות של רכיבה על הגב שלי שרון התיישבה על הספה, הרידה את תחתוניה ופיסקה את רגליה לצדדים... היא פקדה עליי לצלול פנימה ולרדת לה עד שתגיע לסיפוקה.

הייתי כלבלב סורר ולפני שהגעתי לכוס המתוק שלה התענגתי קצת על פטמותיה היפות שהזדקרו במהרה מלשוני חיוך גדול שרון התחילה להצליף לי על התחת עם הרצועה אבל אני המשכתי בשלי ורק שיחררתי מידי פעם צעקות כאב ותדהמה צחוק קריצה

כדי לא להרגיז עוד יותר את שרון ירדתי למטה בנשיקות על בטנה והגעתי לכוס היפייפה שלה שאותו טרפתי ברעב גדול! Tongue תוך זמן קצר שרון התחילה להתפתל ולהתנשף ואז הגיעה האורגזמה המדהימה שלה והיא חייכה חיוך רחב של אושר וסיפוק חיוך גדול
את סיפוקה מהירידה שרון הביעה בכך שנתנה לי קוביית שוקולד שהכינה מראש על השולחן... אכלתי את קובייית השוקולד בתאבון רב ועשיתי "האו האו" להביע את שביעות רצוני צחוק

לפתע שרון נהייתה ממש טובה אליי ואפילו איפשרה לי לקום על רגליי. עמדנו בסלון והתמזמזנו כאשר הזין שלי שכבר עמד כמו טיל התחכך בישבנה הרך והתפוחי חיוך גדול

שרון הורידה את הקולר מצווארי והובילה אותי למיטה. היא התיישבה על ברכיה על המיטה, לגמה מכוס מים שהייתה על השידה ועטפה את הזין שלי בשפתיה... גל חום הציף את גופי ובמיוחד את זייני שממש בער בפיה של שרון שמצצה אותו בשקיקה. תפסתי בראשה והתחלתי לזיין את פיה החם, גונח מהמציצה התאילנדית המשובחת שהיא העניקה לי אצבע למעלה Tongue מוחא כפייה

אחרי כמה דקות של עונג שרון זחלה לאמצע המיטה וסובבה את ישבנה אליי... מזמינה אותי להכנס ולטעום מישבנה הסקסי והשובב חיוך גדול

נכנסתי לשם במהירות מסחררת ומסתבר שזאת הייתה מלכודת כי שרון השובבה סגרה את פניי בפנים וצחקקה בממזריות Evil Smile צחוק לא ויתרתי לה כמובן ונאבקתי בה בעקשנות כדי להרגיע את ישבנה הסורר צחוק ביצעתי לה גם רימינג עם המים החמים מה שהקפיץ אותה עד לתקרה צחוק קריצה

בהמשך שרון רצתה רק דבר אחד... היא השכיבה אותי על הגב ועלתה עליי לרכיבה נועזת Tongue

היא נצמדה אליי והתחלתי לזיין אותה בהנאה רבה, מנשק ומריח את צווארה המתוק חיוך גדול

שרון גם הייתה צמודה לצווארי והיא התחילה לנשוך אותי בצוואר ללא הפסקה עם שיניה החדות וצחקה ללא הפסקה בזמן שאכלה לי את הצוואר ואת האוזניים שלי Tongue צחוק

בהמשך זרמנו לזיון פרוע בעמידה כששרון נשענת על השידה ליד המיטה, גררררר פשוט תענוג! Tongue

אחרי כמה דקות שרון התיישבה על ארבע בקצה המיטה והמשכתי לדפוק אותה בעמידה מתענג ממראה הזין ששוחה בכוס הרטוב שלה אצבע למעלה ומידי פעם סוטר על ישבנה החצוף Evil Smile

בהמשך נשכבנו על המיטה לזיון כפיות סוער שבו שרון סטרה ללא הפסקה על ישבני בזמן שהשחלתי אותה בכוס הרעב שלה קריצה

עברנו לדוגי מהיר ועצבני שבמהלכו הקנטתי קצת את שרון עד שנמאס לה והיא העיפה אותי על הגב ועשתה לי פייסיטינג חינוכי... שבמהלכו היא דרשה ממני להודות שאני הזונה שלה צחוק

אבל אני הייתי זונה לא ממושמעת ושרון נאלצה לתת לי כמה ביסים בצידי הגוף (מותניים ובטן) מה שמאוד הקפיץ אותי צחוק ובנוסף לביסים שרון גם ישבה לי מאוד חזק על הפנים עם ישבנה המפתה עד שהיא הביאה אותי למשמעת ונהייתי זונה כנועה צחוק Embarrassed קריצה

מהפייסיטינג זרמנו לזיון ברכיבה הפוכה מה שהפך במהרה לזיון טרמפולינה חזק! Tongue

המשכנו בזיון דוגי פרוע שנמשך דקות ארוכות ומענגות עד שהתפוצצתי בכוס הרעב של שרון חיוך גדול

שרון הייתה באקסטזה על שהגשמתי את הפנטזיה שלה וביקשה ממני להשאר אצלה כדי להמשיך להשתולל Evil Smile אחרי מנוחה קטנה קריצה

בהמשך הלילה אחרי שעשיתי מקלחת החלטתי לברוח מדירתה של שרון קריצה

באמת שהספיקה לי ההרפתקה שעברתי איתה ולא היה לי יותר כוח אליה צחוק

לא חשבתי ששרון תרדוף אחריי לביתי אבל זה בדיוק מה שהיא עשתה... Shocked

בזמן שישנתי שרון התיישבה עם ישבנה החשוף על פניי והעירה אותי משנתי בריקוד תחת שובב על חשבון הפרצוף שלי Ouch צחוק

פאק זה היה טוב ומחניק בו זמנית צחוק

שרון קצת כעסה שברחתי לה לפני הזמן ועוד אחרי ששילמה לי כסף לבילוי לילי ארוך קריצה

וכדי להעניש אותי כהוגן היא כמובן עשתה לי פייסיטינג חינוכי ונשכה אותי בגוף ובביצים צחוק

"תגיד: "אני זונה!" Evil Smile צעקה שרון ללא הפסקה והמשיכה להתעלל בי ללא רחמים רק כדי לשמוע את מילת הקסם צחוק קריצה

אחרי דקות ארוכות צעקתי לשרון "אני זונה" ובתמורה קיבלתי מציצת פוליש מענגת Tongue חחחחח איזה זונה אני הא? קריצה

שרון שמאוד שמחה לשמוע את צמד המילים הנחשקות יוצאות מפי בשמחה העניקה לי מציצת פוליש משובחת בזמן שליקקתי לה בהנאה את שני החורים שלה, ואחרי כמה דקות היא עלתה עליי לרכיבה הפוכה, משלימה את מה שלא הספיקה לעשות איתי קודם צחוק קריצה

אחרי הזיון החזק שרון התיישבה בדוגי והזמינה אותי לדחוף ת'זין שלי לפיה המתוק Tongue

אחרי זיון פה מדהים ומציצה משובחת גמרתי בפיה באורגזמת כוכבים וזיקוקים! Tongue צחוק

שרון פתחה פה גדול וזימזמה משהו להנאתה בזמן שהראתה לי בחיוך גדול את הזרע שלי שוחה בפיה חיוך גדול

חיבוק ונשיקה ו... שוב הייתי חופשי ומאושר! Tongue צחוק

פאק השרון הזאתי חיה רעה! אני צריך עכשיו שבוע חופש Wacko צחוק

שרונוש הרגת אותי! הזחילה הבייתה הפעם הייתה קשה מאי פעם צחוק צחוק צחוק צחוק צחוק

חולה עלייך Heart Hug

Lavelle
Lavelle2011-11-04 21:32:30
מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

177
חח,מצחיק אתה קישצחוקוללבל שאפו על העקביות בדיווחים המושקעים שלך אצל המלוכסנת תמיד נהנה לקרוא אותםאצבע למעלה
לא הבנתי אם שכחת את המשקפיים וכבר לקחת אותן איך לא נזכרת גם במעיל הקקטוסGeek
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

179
[QUOTE=רימינג מעשי]כלב, זונה, של שרון.
כנראה שהייתי ממש עדין כשהמצאתי לך את הכינוי לבלרקריצה
[/QUOTE]
רימינג ידידי,
בפעם הקודמת שיבחת דיווח של Lavelle.
למרות שלא כתבתי, גם אני חשבתי שדיווח מצוין.
אבל גם הפעם דיווח מצויין, Lavelle מתאר חוויה מינית מאוד חזקה, ממש גורמת קנאה (חיובית)
למרות שלי אישית משחקי השפלה זרים, אבל זה תחום מכובד מאוד ביחסי מין ובמקרה המדוח הלחק הזיוני ומיני היה גם הרבה יותר בולט מחלק של עבד מין.
לא מגיעה לLavelle שום לעג (אלה אם כן כתבת בחיבה והומור) להפך, רק שבחים על דיווח מעולה
בכול מקרה גם אם כתבת בהומור וחיבה - רובם לא יבינו אותך ככה ויחשבו שזה לעג.
אני מברך את Lavelle על שינוי סגנון כתיבה. קראתי עד הסוף, ולא רק נהניתי, יותר מזה, קנאתי.

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”