כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 18 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

172
[QUOTE=meninblack] שחר אני מתנגד לדבר כזה לא רק בתאילנד אלא גם בישראל או בכל מקום בעולם שזה קורה. אבל מה לעשות, העולם שלנו לא מושלם.[/QUOTE]

אתה לא מתנגד לגבר בן 60 ששוכב עם ילדה תאילנדית בת 18 בתשלום, אבל אתה כן מתנגד לחתונה של השניים.

צביעות.

מי בעל הסמכות לקבוע באיזה הפרש גילאים מותר להתחתן ???

המגביה עוף - ירחיק ראות

173
איצטגנין - מה דעתך שאתה טועה?
אולי לפי סולם ערכים של מישהו ששונה ממך, אז נישואין זה לא רק לזיין, אלא מערכת יחסים שלמה?
(ואני לא אומר שבעיניך נישואין זה רק לזיין את בת הזוג שלך), קרי, שאפשרי בעיני מישהו שבן 80 (למה רק 60?), יזיין בת 18, אך לא ממש מתאים לסולם שלו שבן 50, נניח, ינהל מערכת יחסים זוגית מלאה עם בת 18. זאת מהטעם הפשוט שזו אינה מערכת שוויונית של קח - תן מלא, אלא מערכת של ניצול הדדי האחד את השני, שלפחות בעיני המתבונן הנורמטיבי מהצד, היא איננה בריאה.
נכון שישנם חריגים ויוצאים מן הכלל, אך אלו הם שבונים ומחזקים את הכלל.
לפיכך, אני חושב שמיהרת לחרוץ לשון על MENINBLACK ולהגדירו צבוע.
I fart in your general direction

175
[QUOTE=איצטגנין][QUOTE=meninblack] שחר אני מתנגד לדבר כזה לא רק בתאילנד אלא גם בישראל או בכל מקום בעולם שזה קורה. אבל מה לעשות, העולם שלנו לא מושלם.[/QUOTE]

אתה לא מתנגד לגבר בן 60 ששוכב עם ילדה תאילנדית בת 18 בתשלום, אבל אתה כן מתנגד לחתונה של השניים.

צביעות.

מי בעל הסמכות לקבוע באיזה הפרש גילאים מותר להתחתן ???

[/QUOTE]
מאיפה הגעת למסקנה שאני צבוע?
איפה בדיוק כתבתי שאני לא מתנגד לגבר בן 60 ששוכב עם ילדה תאילנדית או אתיופית או ישראלית בת 18? אני חושב שזה מגעיל ודוחה ולא חסרים בחורות בנות 30-40-50 שאפשר לזיין. להתחתן? תגיד לי אתה באמת באמת חושב שבת 18 רוצה איזה גבר בן 60 שיהיה לה לבעל? נו באמת??!! אתה צבוע, לא אני! אני אגיד לך יותר מזה, כידוע רוב החיים שלי הם בתאילנד ויצא להיות בחדר עשרות פעמים עם ידידות צעירות בגילאים בין 18-23, אני נשבע לך שלא יכולתי לזיין אותן, פשוט לא יכולתי. ואני גבר בן 32. אני ממש לא הגבר הכי מוסרי שיש, אבל ההרגשה, לזיין מישהי כ"כ צעיר, לי באופן אישי ממש לא עשה את זה.
אני כל יום רואה גברים (לא רק פרנגים בתאילנד, אלא גם תאילנדים) מסתובבים עם בחורות צעירות כאילו בחורות זה איזה תכשיט שהולכים איתו כדי להרשים אחרים ואני נגעל עד עמקי נשמתי. אני לא יכול להגיד שלגבר בין 60 יש מערכת יחסים עם בת 18, זה לא מערכת יחסים. זה מערכת ניצול וזה דבר ידוע מראש לגבר. גבר בן 60 יודע מראש שאין סיכוי שבעולם שבת 18 תבוא אליו בצורה רגילה, אלא אם כן הוא יקנה את נשמתה בכסף.

177
[QUOTE=אוהב סבתות]אצלי זה מובנה כנראה,מום מולד.
אני לא יכול לקנות צעירות בכסף זה לא מסתדר לי בראש.
היא חייבת להיות הרבה יותר מבוגרת מהבת הגדולה שלי.

[/QUOTE]
מה זה אומר עלי, שגם אני "אוהב סבתות"? מבולבל
כי בראש אני די דומה לך...Ouchצחוק
I fart in your general direction

178
[QUOTE=gunner][QUOTE=אוהב סבתות]אצלי זה מובנה כנראה,מום מולד.
אני לא יכול לקנות צעירות בכסף זה לא מסתדר לי בראש.
היא חייבת להיות הרבה יותר מבוגרת מהבת הגדולה שלי.

[/QUOTE]
מה זה אומר עלי, שגם אני "אוהב סבתות"? מבולבל
כי בראש אני די דומה לך...Ouchצחוק
[/QUOTE]

זה אומר-גאנר הטוב-שמאחורי הקשיחות שלך יש בן אדם עם Heart

179
היי חברים כרגע אני בפאטיה. הלילה התחיל בחוף שם מצאתי בת20 שהייתה איתי לפני. הלכנו לחדר סיכמנו רק על מציצה המחיר 30שח. ללקוח חוזר:(
כמובן שגמרתי לה בפה והיא שאבה הכל.
הלילה המשיך לחינמית שלי זרמנו לדיסקוטק ריקודים מיזמוזים תוך כדי אני קולט כוסית עולם.אנחנו חוזים לחדר החינמית מתהפחת עלי. בקיצור העפתי אותה, חזרתי למועדון ניסיתי להביא תכוסית אבל לא הייתה הצלחה אמרה שעייפה... בעודי. מסתובב אני קולט פצצה אמיתית בת 20רזה וגבוה הבנתי שלאותו ערב אם אני רוצה חזיין כוסית אז צריך לשלם הוחלט על מאה שח לכל הלילה. הגענו לדירה מקלחת משותפת ה

180
רצתה לשכב בלי קונדום. לא הסכמתי לנרות הפיתוי שכבנט גמרתי פעם שניה לאותו ערב. בבוקר היא העירה אותי לעוד מספר,לאחר מאמצים בשל האלכוהול מאותו הלילה לקח לי שעתיים. אז פשוט גמרתי לה בפה למרות שהיא בקשה לגמור בחוץ... והיא שאבה הכל.... יש בזה משהו מיוחד בגמירה בפה סוג של הרגשה של כיבוש....

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”