[QUOTE=איצטגנין][QUOTE=meninblack] שחר אני מתנגד לדבר כזה לא רק בתאילנד אלא גם בישראל או בכל מקום בעולם שזה קורה. אבל מה לעשות, העולם שלנו לא מושלם.[/QUOTE]
אתה לא מתנגד לגבר בן 60 ששוכב עם ילדה תאילנדית בת 18 בתשלום, אבל אתה כן מתנגד לחתונה של השניים.
צביעות.
מי בעל הסמכות לקבוע באיזה הפרש גילאים מותר להתחתן ???
[/QUOTE]
מאיפה הגעת למסקנה שאני צבוע?
איפה בדיוק כתבתי שאני לא מתנגד לגבר בן 60 ששוכב עם ילדה תאילנדית או אתיופית או ישראלית בת 18? אני חושב שזה מגעיל ודוחה ולא חסרים בחורות בנות 30-40-50 שאפשר לזיין. להתחתן? תגיד לי אתה באמת באמת חושב שבת 18 רוצה איזה גבר בן 60 שיהיה לה לבעל? נו באמת??!! אתה צבוע, לא אני! אני אגיד לך יותר מזה, כידוע רוב החיים שלי הם בתאילנד ויצא להיות בחדר עשרות פעמים עם ידידות צעירות בגילאים בין 18-23, אני נשבע לך שלא יכולתי לזיין אותן, פשוט לא יכולתי. ואני גבר בן 32. אני ממש לא הגבר הכי מוסרי שיש, אבל ההרגשה, לזיין מישהי כ"כ צעיר, לי באופן אישי ממש לא עשה את זה.
אני כל יום רואה גברים (לא רק פרנגים בתאילנד, אלא גם תאילנדים) מסתובבים עם בחורות צעירות כאילו בחורות זה איזה תכשיט שהולכים איתו כדי להרשים אחרים ואני נגעל עד עמקי נשמתי. אני לא יכול להגיד שלגבר בין 60 יש מערכת יחסים עם בת 18, זה לא מערכת יחסים. זה מערכת ניצול וזה דבר ידוע מראש לגבר. גבר בן 60 יודע מראש שאין סיכוי שבעולם שבת 18 תבוא אליו בצורה רגילה, אלא אם כן הוא יקנה את נשמתה בכסף.