כ שחר- אירוח/ליווי ומשחקי שליטה - דף 4 - סקס אדיר

שחר- אירוח/ליווי ומשחקי שליטה

32
אכן, מינייס מעורר בדיווחיו תנודות נעימות באיזור החלציים ואני כמו אבוד, ממש, אבל ממש לא בעניני שליטה.
עם זאת, הוא מאפשר הצצה לאיזור הדמדומים והבנה שגם אם לא נמצה את כל הספקטרום החווייתי - אנושי (בעיקר בגלל המגבלות הפיזיות והרגשיות של מי מאיתנו), אזי הספקטרום הזה גדול ורחב.
בקיצור, חוויה שמועברת בכתיבה שכזו הופכת אותנו לשותפים סמויים ולנושאי נטל הסוד.

תודה מינייס.
I fart in your general direction

33

gunner אל תהיה אבוד אם אתה רוצה לדעת את הסוד כולו אתה יכול להגיע ואלחש לך אותו

כמו שכבר ציינתי - אני לא רק בענייני שליטה אני גם מאוד אוהבת סקס נעים רך ומלטף ובכלל סקס על כל סוגיו

האפשרויות הפתוחות לא שוללות את טיבן אלא להיפך

בכל מקרה בינתיים שיהיה יום נפלא לכולם

ומינייס במיוחד לך חייבת לציין שאני לגמרי מסופקת וזה עושה אותי קצת יותר חרמנית מהסטנדרט

בא לי עוד...

שחר - אירוח ליווי ומשחקי שליטה

36
מה זה השטויות האלה "שליטה מנטלית"?

לא ידעתי מה הולך להיות, בפטפוטים שלי עם שחר היא אמרה שהיא רוצה להשפריץ וחשבתי שזו תיהיה פגישה נחמדה ורומנטית שתסתיים בהשפרצה.

שחר פתחה לי את הדלת בשימלה קצרה ומנומרת ועליה גלימה שחורה. כשחזרתי
מהמקלחת היא החלה לשאול אותי אם עדיף עם או בלי הגלימה, אני אף פעם לא
מצליח לענות תשובה נכונה על השאלות האלה ואמרתי לה שעליה כל דבר נראה מדהים
אבל היא נראית הכי מדהים בלי שום דבר. יצאתי בעור שיני.

בזמן ששחר דיגמנה לי, היא סיפרה לי שהתחיל איתה בחור הורס שנראה סאדיסט אמיתי.

את המבט שהיה לשחר כשצמד המילים "סאדיסט אמיתי" יצא מפיה, אי אפשר היה
לפרש ביותר מפרוש אחד. אחזתי בראשה הורדתי אותה בכוח לאזור חלצי ונעצתי
את הזיין שלי עמוק בגרונה. ידעתי בדיוק מה שחר רוצה.
שחר ניסתה לכרוע ברך אבל חבטה חזקה בעכוזה הבהירה לה שזה לא רעיון טוב. הרבה יותר נוח להתכופף, גם הרבה יותר נוח לקשור ככה את השדיים

כעבור כמה דקות שחר "שכבה" על המיטה. ידיה שהיו קשורות לפינות המיטה
החזיקות את רגליה מפושקות לחלוטין. שדיה היו קשורים בחוזקה וכמובן שהזיין
שלי שכן עמוק בגרונה
הכוס היפה והתחת המפתה של שחר היו פרושים לפני,
התחלתי לזיין אותה באצבעותי בשני החורים כשאני משתיק מידי פעם את גניחות
התאווה שלה בסטירות חזקות על ישבנה או על הכוס המגורה שלה.

הבאתי ממגירת ההפתעות של שחר דילדו שחור וגדול. מאחר והיא נראתה לי קצת מודאגת, והחלטתי לזיין לה את הישבן כדי שתירגע.
בגלל ששחר הייתה קשורה ובקושי יכלה לזוז אחזתי בחוזקה החבל שקשר את שדיה ועזרתי לה לתת קונטרות
שחר
התחילה להנות מהסיטואציה עד שסטירה החזירה אותה קרקע המציאות. כששחר
הרגישה שהסטירה השניה קרבה היא עצמה את עיניה והסיטה את ראשה
באינסטקטיביות.

נישקתי אותה בעדינות והסברתי לה שזה לא מנומס לעצום עינים בחברה. היינו
צריכים קצת לתרגל את הנושא אבל חיש קל שחר למדה לקבל את הסטירות בלי למצמץ
כלל וכפרס הדילדו השחור החליף את הזיין שלי בעכוזה והזיין שלי חזר לגרונה.
הבאתי את מצבטי הפטמות ושאלתי את שחר אם היא אוהבת אותם. "לא, הם פצעו אותי בפעם הקודמת" היא ענתה

שאלתי אותה אם היא רוצה שאני שענוד לה אותם ושחר ענתה כמובן בחיוב וזכתה
לקבל את הזיין שלי שוב עמוק בגרון, כדי להסיח מעט את הדעת מהכאב בפטמות.

נתתי
לשחר להחזיק על הדגדגן שלה מכשיר עיסוי מקצועי. היא התחילה לרעוד קלות,
הבאתי שוט והצלפתי בשדיה, שוב שחר חזרה לסורה וניסתה לגונן על שדיה בעזרת
ידיה ושוב הסברתי לה שזה לא מנומס ושעדיף לה להשתמש בידים כדי לאונן ולא
כדי לגונן.

בדקות הבאות ניסיתי לגרום לשחר להשפריץ בכל טכניקה שאני מכיר. שחר
הייתה מאוד רטובה וגמרה בצורה חזקה ביותר אבל לא השפריצה. שחר, כמו לקסר
אחי, רק נעשית יותר חרמנית אחרי שהיא גומרת. למזלי היא היתה עדיין קשורה
אחרת מי יודע מה היה עולה בגורלי.

אחרי שנגמר הסשן, ישבתי על הכורסה בחדר השנה של שחר, היא ישבה בחייקי
דיברנו, התנשקנו והתגפפנו ארוכות. עד שנפרדנו בנשיקה ארוכה וקצת עצובה.

כשסיפרתי לידידה שלי מהתחום על השסן היא אמרה ששחר ביקשה את מצבטי הפטמות כי הגעתי איתה למצב של "שליטה מנטלית".

זה כמובן קישקוש, היא ביקשה כי היא ידעה שזה מה שאני רוצה שהיא תעשה. זו לא היתה "שליטה מנטאלית" זו היתה "נתינה טוטאלית".
אם
יש "שליטה מנטלית" זו היכולת המופלאה של שחר לנווט אותי על על סף המדרון
המשותף של שנינו בעודה קשורה וללא מילים (בכל זאת, גם לשחר קשה לדבר עם
זיין בגרון)

שחר, אני יודע שאת רוצה שאני אכתוב שאת עושה גם סקס "רגיל" אבל קשה לי לקשר
את המילים שחר ורגיל. אולי יש איתך סקס בלי כל הפירוטכניקה של השליטה, אבל
גם בלי כל השטויות האלה את לא רגילה, את מדהימה ומיוחדת, מקסימה ונערצת.

נשיקות מ.

menice2011-11-10 19:24:49
משה מינייס

מי שחי על הקצה תופס פחות מקום

39
שלום לכולם !!

ביקרתי את שחר השבוע, סימסתי לשחר בשעות הבוקר אם ניתן להיפגש, קיבלתי מיד תגובה שכן וקבענו שעה ....
מאוד רציתי לבקר את שחר וזאת נוכח התמונות שלה שהזכירו לי מאוד את טלי מחיפה שאותה מאוד אהבתי ...באתי במיוחד מחוץ לעיר כדי להיפגש עם שחר,שהיתה למעלה מחודש כבר בבנק המטרות שלי ...

סגרנו על סקס רגיל, שחר כבר שלחה לי בהודעת SMS לאיזה צומת להגיע (מרכז ת"א), כשהגעתי, התקשרתי, וישר אמרה לי לאיזה בניין להגיע וכמו כן את המס'באינטרקום עוד כשהייתי בצומת, היה לי מאוד נוח וקל למצוא את המקום, מקום שקט , נחמד ודיסקרטי מאוד !

האמת..נפגשתי עם עשרות נערות עובדות ולא זכור לי שכיוונו אותי בצורה כזאת מדוייקת ונוחה, בד"כ הן מבקשות להתקשר כשאני בכניסה לבניין ורק אז פותחות את דלת הכניסה באמצעות האינטרקום ..

נכנסתי לביתה של שחר והתגלתה לעיני בחורה נחמדה מאוד, שקטה, מיוחדת ונראית סבבה לגמרי , עם תחת מדהים !!! חבר'ה, לדעתי, תחת יותר מדהים משל טלי מחיפה ...שחר הציעה לי לשתות, הסכמתי בנימוס ונכנסתי להתקלח.

כיצאתי מהמקלחת שחר חיכתה לי בעודה עומדת מחוץ למיטה , התחבקנו והתנשקנו, נשכבתי על המיטה, שחר מתחילה ללקק את כל גופי עד לירידה המיוחלת..שחר עם ליקוקי ביצים בתוספת מציצת גרון עמוק ...עלתה עם הלשון לכיוון הגוף שלי, החזה ..והמשכנו להתנשק ...השכבתי אותה על הגב, ליקקתי את פיטמוטיה בעודה גונחת בהנאה ..המשכתי לרדת למראה הגוף המפליא והחלק שלה !
שחר עוד אמרה לי תוך כדי שאני יורד לה, שאין לה בעיה עם הירידה ..גם אם זה יימשך שעות ....והחמיאה לי על הירידה ....לטענתה אני יורד מדהים ....Embarrassed

עברנו לתנוחה ששחר דוהרת מעליי, הלשבת גומי והופ לדהירה בעודנו מתנשקים ... .לאחר מכן עברנו לדוגי ...מרוב חרמנות שאלתי את שחר באמצע האקט, לגבי אנאלי ונעניתי בחיוב, מעולם לא עשיתי אנאלי ושחר זו הבחורה הראשונה שאיתה אני מבצע אקט אנאלי ....שאלה אם אני רוצה עכשיו או במספר השני ...Tongue, העדפתי במספר השני ... (מעולם לא הייתי עם בחורה עם תחת כזה מדהים !!!!) .המשכנו בדוגי עד לגמירה ...

עשינו הפסקה, דיברנו, אשת שיחה מאוד נחמדה...לאחר כעשר דקות המשכנו לאקט מס' 2, שחר החלה לרדת לי במרץ ואז ביקשתי לעשות את האנאלי, הלבשנו קונדום , עברנו לדוגי והופ אנאלי ...לאחר מכן עשינו אנאלי בתנוחה שהיא עלייי ..האמת שהיה לי קצת קשה האנאלי כי זו פעם ראשונה שלי וכנראה גם האחרונה חיוך..לאחר מכן, ביקשתי להפסיק עם האנאלי ולעבור לתנוחה ששחר ממשיכה לדהור מעליי ולהתנשק איתי ....ואז שחר ירדה במרץ עד לגמירה המיוחלת ...

הלכתי להתקלח, נפרדנו בנשיקה לשלום ..שחר היה לי מאוד כיף איתך !!! מאוד נהניתי ואני לבטח אחזוררררר !!!

LifeStyle2011-11-11 11:17:25
התחלתי את דרכי כגוזל, השמוליק החל לגדול, כעת אני טוחן וטוחן.. וכשאגדל אלמד להיות טבח...

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”