כ
gunner אל תהיה אבוד אם אתה רוצה לדעת את הסוד כולו אתה יכול להגיע ואלחש לך אותו
סגרנו על סקס רגיל, שחר כבר שלחה לי בהודעת SMS לאיזה צומת להגיע (מרכז ת"א), כשהגעתי, התקשרתי, וישר אמרה לי לאיזה בניין להגיע וכמו כן את המס'באינטרקום עוד כשהייתי בצומת, היה לי מאוד נוח וקל למצוא את המקום, מקום שקט , נחמד ודיסקרטי מאוד !
האמת..נפגשתי עם עשרות נערות עובדות ולא זכור לי שכיוונו אותי בצורה כזאת מדוייקת ונוחה, בד"כ הן מבקשות להתקשר כשאני בכניסה לבניין ורק אז פותחות את דלת הכניסה באמצעות האינטרקום ..
נכנסתי לביתה של שחר והתגלתה לעיני בחורה נחמדה מאוד, שקטה, מיוחדת ונראית סבבה לגמרי , עם תחת מדהים !!! חבר'ה, לדעתי, תחת יותר מדהים משל טלי מחיפה ...שחר הציעה לי לשתות, הסכמתי בנימוס ונכנסתי להתקלח.
עשינו הפסקה, דיברנו, אשת שיחה מאוד נחמדה...לאחר כעשר דקות המשכנו לאקט מס' 2, שחר החלה לרדת לי במרץ ואז ביקשתי לעשות את האנאלי, הלבשנו קונדום , עברנו לדוגי והופ אנאלי ...לאחר מכן עשינו אנאלי בתנוחה שהיא עלייי ..האמת שהיה לי קצת קשה האנאלי כי זו פעם ראשונה שלי וכנראה גם האחרונה ..לאחר מכן, ביקשתי להפסיק עם האנאלי ולעבור לתנוחה ששחר ממשיכה לדהור מעליי ולהתנשק איתי ....ואז שחר ירדה במרץ עד לגמירה המיוחלת ...
חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”