המשך דיווח הבחורה מאתמול קפצה אלי עכשיו אני אחרי מספר עם הבת 18 אני אני חצי גמור היא מגיעה אלי כולה חרמנית עולים לחדר ישר אני שולח ידים והיא מורידה בגדים אנכנו שוכבים היא רוצה בלי קונדום אני בטוח שאני לא גומר חחחח אבל בסוף גמרתי במיסיונרית חחחח
אחרי זה היא סימנה אותי באיקי על הצוור בלי שסמתי לב ... וזה לא טוב. אחכ היא אמרה שהיא הולכת לחברה לקחה תוק תוק והלכה.
סטואי לשאלתך קודם את שתי הבחורות האחרונות לא זיינתי בכסף אבל קניתי להם עגילים ב10 שח ככה שלא יודע עד כמה זה נחשב לכסף.....
צאנג מאי שונה לחלוטין מבנקוק ומפאטיה יש פה אווירה טובה ויתרון עצום אין פה תאיסאניות כמו בפאטיה שהכסף הוא קודם לכל... פה לפחות יש הרגשה של תמימות שירות ואווירה חיובית...
לגבי מה הם מחפשות תלוי מאיפה אתה מכיר אותם... פאטיה מחפשות כסף . בנקוק אם זה בדיסקוטקים מקומיים אז מחפשות סתם סטוץ אם זה בגוגו. אז כמובן ש כסף.... אחרי תקופה ארוכה בתאינד חוש הטעם משתנה. בהתחלה גם אני אהבתי איסאניוצ ונמשכתי אליהן מאוד. אבל מהר הבנתי שטוב לא יצא מהן והצרבות שלהם מהבית פשוט הזויה ומושתת על לשתות חפלאנג את כל הכסף בכל צורה שהיא... זה החינוך שהם קיבלו ולשם כך הם בפאטיה ואם יש להם הזדמנות להביא פלאנג הבייתה לאיסאן אז הוא ישלם הרבה מאוד כסף.... ככה שמניסיוני הרב עם איסניות או שאתה משלם קצת בהתחלה או שאתה משלם הרבה בסוף....
לגבי הצאנג מאיות חחח הבחורות פשוט נחמדות מדהים עד כמה אפילו הזונות רחוב יובוצ חך עם גיטרה ואני מוצא את עצמי שר עם בחורה אינטיליגנטית. ברחוב ואז מגלה שהיא זונה חחח
לגבי איך להשיג בחורה .... כל אחד ושיטותיו.....
לגבי אם עדיף אנגלית הגעתי למסקנה שככל שאני מדבר אנגלית אני מצליח יותר ככל שאני מדבר תאילנדית זה הולך יותר קשה... הן מעדיפות את החוויה של הפלאנג החדש שהגיע לתאילנד....
אז עכשיו אני משחק אותה לא מדבר תאילנדית חחחח
המשך דיווח... הלכתי לסוי קרו זה איפה שכל הבארים עכשיו האיקי שהאחרונה עשתה לי די שרף אותי ככה שלא הצליח לי המשחק של הבחור הטוב....
תמונה של של האחרונה
ועוד מחכה לי בחורה בבנקוק לא יודע איך אני נפתר מהסימנים תוך יומיים.
נב אני מדווח לכם מהסלולארי ככה שיש הרבה "שגיעות" כתיב.
אני בדרך לספייס האמת שאין לי כח, אבל חיים פעם אחת...
שחר סגל2011-12-01 20:34:37