כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 23 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

224
נפילה קשה על כוחותינו אתמול בלילה קפצתי לפוקסי ליידי גוגו באר הוצאתי טלפון מרקדנית כוסית עולם היא קבעה איתי לשעה שתיים בלילה. כולה שיכורה הבטחתי לה שלא נשכב....
בעודי הולך לספייס אני עוצר בחורה עם אופנוע ומזמין אותה לשתות אצלי בחדר היא מסכימה אני נוסע לחדר איתה יש לי זיון בטוח. ואז החשפנית הכוסיצ אומרת לי שהיא בדרך.... והבחורה מהצהריים גם בדרך עם שני חברות שלה... בקיצור אני תופס תרוש ועושה החלטה שגויה שולח הבייתה תזיון הבטוח. מנתק תטלפון שתי הבנות מהצהרים מגיעות והפקידה אומרת להם שאני בחוץ מחפש אותם.... ועולה עם החשפנית. ההיא נכנסת למיטה עם בגדים בלי להתקלח הבחורה נראת מושלמת מרוב שהיא יפה לא הפסקצי לחבק אותה כל הלילה ישנו מחובקים כאילו אנחנו זוג משמיים היא אמרה לי ששלטש שעות לפני היה לה לקוח ושהבטחתי לה שאני לא אשכב איתה אמרתי לה שאני אכבד את זה.... קמתי בבוקר עם כאב ביצים חחחח. היא קמה ואמרה שהיא חייבת לעוף בקיצור עדיין כואב לי מסקנה אם יש לכם זיון בטוח אז שכולן ילכו להזדיין. עדיף אחת ביד מאשר 10 על העץ ... מקווה ליום טוב ... היום אני לא מוותר על הספייסי

226
אז הלכתי לרובע היהלטמים שם לקנות מנות לכל החברות שלי קניתי שלוש עגילים לשלום בנות....
קבעתי ען בת שמונה עשרה שהכרתי בקריוקי אתמול בלילה. נפגשנו היא באה איתי לדירה אני עם הכאב ביצים מאתמול נתתי לה לשחק בטלפון בangri birds כולה עפה על המשחק ובזמן הזה אני עושה חה ביד דרל המכנס. הורדתי לה תמכנס כי זה לא מנומס לשכב במיטה עם מכנס והיא נמשיכה לשחק עד שהיא מקבלת טלפון מאמא ש היא צריכה לחזור הבייתה... ואז אני אומר לעצמי בראש שאין מצב שאני נשאר ככה אז עברתי לתוכנית חירום... הכנסתי לה אצבע פנימה ואז היא כבר לא רצתה לחזור הבייתה חחחח שכבנו עם צרפתיות כל הזמן ואז לפני שהיא הלכה הבאתי זוג עגלים שקניתי היום חחח טוב עכשיו צריכה להגיע אלי ההיא מאתמול שהברזתי לה

230
המשך דיווח הבחורה מאתמול קפצה אלי עכשיו אני אחרי מספר עם הבת 18 אני אני חצי גמור היא מגיעה אלי כולה חרמנית עולים לחדר ישר אני שולח ידים והיא מורידה בגדים אנכנו שוכבים היא רוצה בלי קונדום אני בטוח שאני לא גומר חחחח אבל בסוף גמרתי במיסיונרית חחחח
אחרי זה היא סימנה אותי באיקי על הצוור בלי שסמתי לב ... וזה לא טוב. אחכ היא אמרה שהיא הולכת לחברה לקחה תוק תוק והלכה.
סטואי לשאלתך קודם את שתי הבחורות האחרונות לא זיינתי בכסף אבל קניתי להם עגילים ב10 שח ככה שלא יודע עד כמה זה נחשב לכסף.....
צאנג מאי שונה לחלוטין מבנקוק ומפאטיה יש פה אווירה טובה ויתרון עצום אין פה תאיסאניות כמו בפאטיה שהכסף הוא קודם לכל... פה לפחות יש הרגשה של תמימות שירות ואווירה חיובית...
לגבי מה הם מחפשות תלוי מאיפה אתה מכיר אותם... פאטיה מחפשות כסף . בנקוק אם זה בדיסקוטקים מקומיים אז מחפשות סתם סטוץ אם זה בגוגו. אז כמובן ש כסף.... אחרי תקופה ארוכה בתאינד חוש הטעם משתנה. בהתחלה גם אני אהבתי איסאניוצ ונמשכתי אליהן מאוד. אבל מהר הבנתי שטוב לא יצא מהן והצרבות שלהם מהבית פשוט הזויה ומושתת על לשתות חפלאנג את כל הכסף בכל צורה שהיא... זה החינוך שהם קיבלו ולשם כך הם בפאטיה ואם יש להם הזדמנות להביא פלאנג הבייתה לאיסאן אז הוא ישלם הרבה מאוד כסף.... ככה שמניסיוני הרב עם איסניות או שאתה משלם קצת בהתחלה או שאתה משלם הרבה בסוף....
לגבי הצאנג מאיות חחח הבחורות פשוט נחמדות מדהים עד כמה אפילו הזונות רחוב יובוצ חך עם גיטרה ואני מוצא את עצמי שר עם בחורה אינטיליגנטית. ברחוב ואז מגלה שהיא זונה חחח
לגבי איך להשיג בחורה .... כל אחד ושיטותיו.....
לגבי אם עדיף אנגלית הגעתי למסקנה שככל שאני מדבר אנגלית אני מצליח יותר ככל שאני מדבר תאילנדית זה הולך יותר קשה... הן מעדיפות את החוויה של הפלאנג החדש שהגיע לתאילנד....
אז עכשיו אני משחק אותה לא מדבר תאילנדית חחחח
המשך דיווח... הלכתי לסוי קרו זה איפה שכל הבארים עכשיו האיקי שהאחרונה עשתה לי די שרף אותי ככה שלא הצליח לי המשחק של הבחור הטוב....
תמונה של של האחרונה

ועוד מחכה לי בחורה בבנקוק לא יודע איך אני נפתר מהסימנים תוך יומיים.
נב אני מדווח לכם מהסלולארי ככה שיש הרבה "שגיעות" כתיב.
אני בדרך לספייס האמת שאין לי כח, אבל חיים פעם אחת...
שחר סגל2011-12-01 20:34:37

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”