[QUOTE=אמריקאי]
בקרתי את שרון לפני מספר ימים
מכיוון שהדיווח האחרון שלי היה מזמן, וביקרתי את הגברת כבר מס' פעמים, ואני באמת קיים ולא פקטיבי, החלטתי שהגיע הזמן לדווח בשנית. שרון לא ביקשה, לא איימה וגם לא התחננה. אפילו לא הבטיחה טובות הנאה אם אדווח בפורום בין כל הביקורות של "האופוזציה הלוחמנית".
הגעתי לשרון אחה"צ, וכמובן ששרון פתחה את הדלת לבושה כפי שביקשתי ממנה.הבאתי גלידה לשנינו וישבנו לאכול, יותר נכון שרון ישבה עלי ערומה עם גרביונים שחורים (רגע-טכנית לא היתה ערומה, מה שמוכיח שהדיווח שלי לא אמין). קצת חירמן אותי-לא שרון אלא הגלידה. השקעתי קצת.
עלינו למיטה. עשיתי לשרון מסאז' עדין כמו שהיא ביקשה בכתפיים, בגב וירדתי לאט ובעדינות לתחת.
שרון התחילה במציצה שהייתה מדהימה, ארוכה וסבלנית, עם הברשות של הלשון, למי שמבין...
לא שאני כזה מומחה. אוי, הלשון של שרון פשוט מדהימה, טכנית, אבל מדהימה.
עברתי למצב של עמידה ושרון ישבה על המיטה. בזמן שהיא מוצצת ומברישה (משקיעה באופן "טכני")
הבטתי מלמעלה בגב שלה, במותניים הצרות ובתחת, וברגליים עם הגרביונים השחורים - מראה מדהים
וסקסי שרק העמיד לי את הזין עוד יותר, אבל מבחינת "טכנית" בלבד
אני יותר בקטע של מציצות כרגע אז לא רצית להמשיך לאקטים. היא כל כך חירמנה אותי שאחרי שגמרתי פעם ראשונה, ונשאר 15 דק', היה לי כח לעוד סיבוב. שרון לא אמרה נואש ולא עשתה פרצופים, עשינו סיבוב נוסף.
היה לנו עוד זמן לסיים את הגלידה ברוגע
היה נפלא, בלי לחץ, עם כימיה, איך אמרו החברה בפורום - "טכני"
[/QUOTE]
ינקי דודל, בקרת את שרון ונהנת ,מדוע להקניט את עמיתיך ? טכנית, במעשה זה גרמת במו ידיך לכך שהדיווח שלך אינו עומד בזכות עצמו. בינתיים ספרת לנו כי הכרת את שרון ונפלת בתיקתוקיה. אתה עדיין בחתוליך בצבירת פז"מ פרטיות, אפרוח קטן המנסה לקרקר כתרנגול שאינו מודע כי הוא מועד לכפרות.
רימינג מעשי2011-12-07 20:25:11