אני בכניסה לוולקין סטריט, אני קולט בחורה עם אופנוע, שמלה שחורה, מתחיל לדבר איתה, אומרת שהיא רוצה לאכול, תוך כדי ברחוב אני מממשמש לה תישבן, הבחורה עם חוטיני, וסיליקון בחזה, עובדת בגוג, בדיוק סיימה לעבוד, ומתה לאכול, אני מציע לה לאכול, נוסעים יחד למצפה, במצפה שוב מושיב אותה על היד שלי ומחדיר אצבעות, משם מנסה לקחת אותה ליער אבל לא מצליח, הבחורה מפוחדת חחח לא מבינה תקטע של היער, אני מחליט להרגיע אותה, קונה לה לאכול, נוסעים אלי לחדר, אני מבטיח לה שלא שוכבים, היא אוכלת מרק נודלס, בזמן שאנחנו אוכלים יד אחד מחזיקה תכף, וביד השניה אני עושה לה ביד, בזמן שהיא אוכלת, היא שואלת מה אני עושה, אני אומר לה שהבטחתי שלא שוכבים, פתאום זה נראה נורמלי לאכול, ולעשות ביד לבחורה שאיתך חחחח ואז היא סיימה לאכול, והגיע תורי :) הרפיה מפנקת..... אני נהנה מכל רגע, בזמן שהיא מרפה לי אותו אני ממשמש לה תפיטמות בחזה הסיליקון שלה :) הבחורה פשוט הייתה ממותתת אחרי יום עבודה, ובטח לא היה לה כח לשכב, ככה שלפעמים צריך להסתפק במועט:) ( שאלה יהיו הצרות שלי כל הזמן).
משם אני נסע חזרה לגוגו, מה אני אגיד לכם, התמכרתי כל הפוטים לפנים שלי, מופעים, היא שמה קונדום על בקבוק, והחדירה אותו פנימה, אין מילים פשוט כיף, הבעיה שהגוגו מוציא אנרגיות, ואחכ אין כח לצוד בחורות.....( שאלה יהיו הבעיות שלי כל הזמן:)