כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 35 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

341
חברים חבל שאי אפשר לתאר במילים את ההרגשה של המראה שבו שתי ילדות יורדות אחת לשניה עם קובית קרח בפה, ואחכ משתפשפות ישבן על הפות של השניה, אני החלטתי ללכת לגוגו הזה כל יום וכל יום זה כיף מחדש, כמות הפוטים שאני רואה ביום חחחח פשוט מרגיש כאילו אני בגן עדן, שלא נדבר על הישבנים העומדים אני רק כותב את זה, וכבר מחכה למחר.......

342
שחר, אני מבין שעסקי הנפט לא משהו.
כל פעם מגיע מישהו חרמן מהפורום או חבר שלו לביקור בפאטאיה.
אתה יכול להיות מדריך תיירים לחרמן המתחיל.
ככה תארגן סיורים ותשלים קצת הכנסה.
אני מבטיח להשתתף בסיור כשאני מגיע (עוד שבוע).
עם ניסיון כזה , עוד יבואו אליך תאילנדים ללמוד!

345
אני בכניסה לוולקין סטריט, אני קולט בחורה עם אופנוע, שמלה שחורה, מתחיל לדבר איתה, אומרת שהיא רוצה לאכול, תוך כדי ברחוב אני מממשמש לה תישבן, הבחורה עם חוטיני, וסיליקון בחזה, עובדת בגוג, בדיוק סיימה לעבוד, ומתה לאכול, אני מציע לה לאכול, נוסעים יחד למצפה, במצפה שוב מושיב אותה על היד שלי ומחדיר אצבעות, משם מנסה לקחת אותה ליער אבל לא מצליח, הבחורה מפוחדת חחח לא מבינה תקטע של היער, אני מחליט להרגיע אותה, קונה לה לאכול, נוסעים אלי לחדר, אני מבטיח לה שלא שוכבים, היא אוכלת מרק נודלס, בזמן שאנחנו אוכלים יד אחד מחזיקה תכף, וביד השניה אני עושה לה ביד, בזמן שהיא אוכלת, היא שואלת מה אני עושה, אני אומר לה שהבטחתי שלא שוכבים, פתאום זה נראה נורמלי לאכול, ולעשות ביד לבחורה שאיתך חחחח ואז היא סיימה לאכול, והגיע תורי :) הרפיה מפנקת..... אני נהנה מכל רגע, בזמן שהיא מרפה לי אותו אני ממשמש לה תפיטמות בחזה הסיליקון שלה :) הבחורה פשוט הייתה ממותתת אחרי יום עבודה, ובטח לא היה לה כח לשכב, ככה שלפעמים צריך להסתפק במועט:) ( שאלה יהיו הצרות שלי כל הזמן).
משם אני נסע חזרה לגוגו, מה אני אגיד לכם, התמכרתי כל הפוטים לפנים שלי, מופעים, היא שמה קונדום על בקבוק, והחדירה אותו פנימה, אין מילים פשוט כיף, הבעיה שהגוגו מוציא אנרגיות, ואחכ אין כח לצוד בחורות.....( שאלה יהיו הבעיות שלי כל הזמן:)

347
הי שחר,

מסתבר שלא ממש צריך טלפון מקומי בפטאיה.

אלוהים, זה פשוט סדום ועמורה (לטובה).

נחתתי אתמול בבנקוק ובדרך החוצה מהטרמינל אני שואל איזו צעירונת בעמדת האינפורמציה איפה אפשר למצא מוניות לפטאיה והיא עונה לי "מיסטללל מייבי יו טייק מיי סיסטללל פטאיה?"
הבחורה נראתה סבבה אז אמרתי מה יכול להיות, אחותה בטח לא תראה מפלצת.
תוך שניה היא מצלצלת לאחותה ורבע שעה אחר כך היא לידנו.
מה אגיד לכם, אחת הבחורות הכי כוסיות שפגשתי!
עלינו על מונית 1000 באט עד פטאיה.
בהתחלה היא מספרת לי באנגלית שבורה שהיא סטודנטית (עאלק) ונוסעת לפטאיה לעבוד בציינג פלייס.
כשנכנסנו לפטאיה פתאום היא משנה גרסה ואומרת....
"יו גו הוטל נילל ווקינג סטלליט?"
בקיצור, לקחתי אותה איתי למלון סיכמתי איתה 1000 באט עד להיום בבוקר (הרי כבר סידרתי לה טרמפ לפטאיה).
נכנסה להתקלח ואני ירדתי לקנות קונדומים.
כשחזרתי היא כבר ערומה שוכבת במיטה ומכוסה בשמיכה.
שאלתי אותה בשביל מה את צריכה שמיכה, יאללה תורידי שנראה את הגוף היפה שלך.
מה אגיד לכם סדום ועמורה, חווא ושווא ומעשים טובים למשך שעתיים ואז התקלחנו ויצאנו לאכול ולשתות באיזה בר אנגלי.
חזרנו למלון ועוד במעלית התחילה להעמיד לי אותו תוך כדי שהיא בכוח מוצצת לי את הלשון וכמעט תלשה לי אותה מהמקום!
מה יש להן התאילנדיות שהן לא יודעות להתנשק?
נכנסנו לחדר, זרקתי אותה על המיטה וקדחתי בה בדוגי.

אלוהים איזה כוס צר יש להן. בקושי נכנס ואחרי שנכנס עם כל תנועה היא צורחת :-)
התקלחנו שוב ואז נתנה לי מסאג סביר.

בבוקר הערתי אותה עם אצבע בכוס ואחרי כמה שניות היא כולה רטובה.
הזדיינו שוב ושלחתי אותה "לחופשי".
רצתה להשאר ב 1000 באט לעוד יום אבל זין באתי רק לכמה ימים ולא בא לי להתקע עם בחורה אחת.

בקיצור, לא קניתי עדיין סים מקומי ונראה לי שאוותר אבל אבוא בערב לסילבר סטאר גוגו (ראיתי אותו אתמול בכניסה לווקינג סטריט) ואנסה לאתר אותך.

350
קליבר אני מאמץ תשם :)
אני חוזר מהוולקין סטריט בידיים ריקות, מגיע לצומת ואז שתי בחורות יושבות בעמדה של השוטר חחח
אני קולט אחת מהן חמודה בת 24, נותן לה לשחק בטלפון היא עפה על ה NINJA פרוט.... החברה שלה בת 46, למזלי הגיע גרמני אחד שנדלק עליה, אני מצליח לביא אותה אלי לדירה, ואז בחניה היא מחליטה ללכת חחחח שינתה את דעתה, ואז מה אני עושה? מרים אותה בתיי הידיים וסוחב אותה ללובי, השומר בכניסה בשוק( האמת גם היא) זורק אותה למיטה, יד למטה הבחורה רטובה, שולח אותה למקלחת, ישר למיטה ומיסיונרית, נפרדתי מ200 באט כ22 שח, היה שווה, היה לה פוט צר, ככה שזה תמיד חוויה....
הבחורה הייתה חמודה, עם אנרגיות מטורפות, התחילה לרקוד במקלחתצחוק

שחר סגל2012-01-21 01:23:16

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”