ניקים פיקטיביים בפוסט הישן של שרון מתא
132

[QUOTE=רימינג מעשי]לבלר נחמד,
133מי ראשון?
134

135

פרופיל: רוברטו | סטטיסטיקות פעילות | ||||||||||||||||||||
|
|

איך שהתחברתי לפורום אתמול (זה היה יום חמישי) קופצת לי הודעה שיש לי 1 הודעה פרטית מחכה בתיבה.
נכנסתי לתיבה והופלה יש הודעה מהאחיות !!! לא כתבתי, לא באשכול הזה ואף לא פניתי אליהן בפרטי !!!
ביקשו טלפון לדבר ואולי לקבוע פגישה,לקחתי צ'אנס ... אז הישארתי מספר כמובן.
יותר מאוחר הפלאפון צילצל, מספר חסוי ואחת מהן על הקו מציגה עצמה, דיברתי עם שתיהן, נשמעו טוב. דבר ראשון ששאלו זה אם אני ידע לשמור על דיסקרטיות ואח"כ שאלו כל מיני שאלות איך אני נראה ופטפטנו קצת, בסוף קבעו איתי שעה ונתנו כתובת של דאנס בר קבענו להיפגש על יד המקום (לפי סימן) ושאלו אם אני מגיע עם מספיק כסף לאלכוהול ואולי לעוד בילוי... הצטיידתי במזומנים והפלסטיק שצמוד תמיד.
מודה שקצת התרגשתי ולא ידעתי מה מחכה לי וכל המצב היה הזוי /-:
כשראתי את שתיהן + * + * לא האמנתי למזל שנפל עליי האחיות באמת כוסיות על.
כשנכנסנו, ישר התחלנו לצרוך אלכוהול ואחרי ארבעה שוטים הציעו לי להזמין בירה מחוזקת ולעצמן וודקה נקייה כפול 2
אוההה אלוהים איך שהאחית מתנועעות קיבלתי בום למח לא מהאלכוהול כמו מהריקוד החתולי של האחיות.
כשהצטרפתי לרקוד שוב, מה שאני זוכר שהן נישקו אותי התחרמנו עליי וזה היה מחרמן לאל אללה.
אני עם הבירה המחוזקת ביד והאחיות עם הוודקות הנקיות רוקדים מתחרמנים ומתנשקים...
פתאום הן משכו אותי ונכנסנו לשירותים הסתגרנו שלושתנו (מזל שהתא היה גדול מספיק ?) אחת מנשקת אותי והשנייה מדרבנת ... תשתה.. תשתה ... ואז השנייה מראה לי את הציצים המדהימים אני שם יד ומקבל צרפתית ארוכה ואז השנייה מדרבנת ... אנחנו כבר סיימנו לשתות ואתה עוד לא ?!
טוב אני אומר אני שותה ... בואו אבל נבדוק כמה ציצים אני רואה ! שתיהן הרימו את החולצות ושאלו כמה ציצים ? המשכתי לשתות והאלכוהול דפק אותי גם. ספרתי 4 וכבר הייתי מעבר לראש טוב ובכל זאת זוכר את החוויה, עוד נשארה חצי כוס אצלי והן עם כוסות מרוקנים שהונחו על הרצפה.
בחזה חשוף הן אמרו : חכה רגע - תביא את התחתונים ... מה ????? כן, יש לנו אהבה לתחתוני גברים ואחת לקחה לי מהיד את המשקה, השנייה הורידה לי את הנעליים. איזה פאדיחות כולי מסטול ומתחיל להתפשט לקחו את התחתון (אחד החביבים עליי) ונתנו לי ללבוש מחדש את הג'ינס ולנעול את הנעליים. אני עם הזין בחוץ עומד ומחכה ואז היא מגישה לי את הכוס בירה ואומרת: חוץ מהמחוזקת שלך הוספנו לחצי את הוודקות שלנו, עכשיו אתה צריך לשתות הכל במכה ואז נמשיך (או משהו כזה ...) אני חושב שחייכתי ולגמתי הכל במכה. זה לא היה טוב או חכם מצידי, אחת מהן התחילה לגעת בי למטה עם הציפורניים ושתיהן התחילו לנשק אותי, אז נפלתי והתיישבתי על האסלה. אני לא בטוח אבל נראה לי שהן חייכו בניבזיות אחת לשנייה.
... סגרו לי את המכנס והוציאו אותי לכיור לשטוף פנים, אחת הלכה וחזרה עם מים ונתנה לי לשתות / איזה זין, אבל מזל שלא התחלתי להקיא שם.
תוך כמה דקות מצאתי את עצמי במונית שהן שילמו אחרי שאמרתי את היעד (היום חזרתי לקחת את האוטו מהחניון) אל תשכח לדווח הן אמרו ... כשאני בג'ינס ובלי תחתון ומשם והלאה אני זוכר עוד במעורפל איך הזדחלתי למיטה לבד.
ברור שלא רציתי ולא תכננתי לכתוב כלום והערב טלפון שוב מצלצל מסר קצר וניתוק "בוא נראה כמה אותנטי ודיסקרטי אתה בדיווח שעוד לא קראנו ...
על הזין - אז הינה הדיווח שלכן אחיות, אבל יש לי 2 דברים שהייתי רוצה
- להחזיר לכן את הכסף של המונית
- את התחתון שלי בחזרה
וכמובן שעל הדרך לפגוש בכן שוב ולהוריד את הכובע בפניכן
סיכום ותחושה שלי לגבי הבילוי: היה שווה את הכמה וכמה מאות שהשקעתי באלכוהול, רק חבל שזה נגמר ככה.
מסר לא סמוי לאדון הטוחן (מטעמי אחוות גברים):
במקור פורסם על ידי הטוחן דיווח מתומצת של המפגש שלי עם האחיות: מצאתי זמן לקבוע עם הבנות בבית קפה תל אביבי לאחר שקיבלתי את הטלפון שלהן. בקשר למראה החיצוני של שתיהן, בהחלט עבר את הציפיות שלי לא רק שהן ממש יפיפיות ומחוטבות להפליא הן גם ניחנו בשנינות וחוש הומור לא מבוטלים. בהחלט זן נדיר ! זהו זה לעת עתה, הטוחן. |
אחד מהשניים: או שהיית מספיק חכם להבין שהן טיזריות מיקצועיות, אגב דיברנו כללית גם עליך (לא נידבו פרטים !)
או שנראה לי מתוך תחושה פנימית חזקה (לאחיות: ביקשתן אותנטיות מלאה) שהן משתמשות בדיווח שלי כדי להגיע אליך !
עכשיו אני צריך דחוף להזמין מישהי או ללכת לזיין .[/QUOTE]
עכשיו השאלה שלי היא כזאת:
היום כשאנחנו פחות תמימים ויתר מפוכחים, איך בדיוק פגש רוברטו את שתי האחיות שמעולם לא היו קיימות?
דרך אגב, רוברטו מיודענו התאושש מטראומת האחיות שלמעשה כלל וכלל לא היו קיימות:
[QUOTE=רוברטו] אם מותר להביע דעה .... כשאחים שלו אמור לענות "רצוי להביע דעה"
לא צריך לשכוח שבחורות כמו שרון צריכות להתמודד עם הרבה מאד סוגי טיפוסים כי פשוט מנגנון הסינון שלה כמעט ולא קיים
לכן יש לקחת בחשבון שיכולים להגיע אליה גם אנשים שהם פשוט ילדותיים, קטנוניים, או רחמנא ליצלן אפילו "חולי רוח" לא צריך לקחת ללב יותר מדי לא הלקוח ולא שרון, אם לא הסתדר לכם תתקדמו הלאה לא חייבים להיתקע ולא חייבים להתאים אחד לשני.
הייתי אצל שרון מספר פעמים בעבר ומאד נהנתי מחברתה ומהשירותים שהעניקה לי מכל הלב. ומנסיון אישי שלי כמו של עוד הרבה מאד דיווחים שרון לא תקתקה אותי מעולם מה שאחים שלו גברים העיד למיטב זכרוני "הייתי מת שתתקתק אותי וחבל שהיא לא".
אם לא הייתי מכיר את התגובות של "אחים שלו גברים" הייתי צריך להגיד עליו ועל MOTI מצא מין את מינו אבל תגובותיהם של האחים מעידות על רמת אינטלגנציה גבוהה יותר ולכן לא מצא מין את מינו
ולכן אני גם נמנע מהצעת ייעול של :
אולי תפסיקו להגיד לנו שלא תנענעו את שרון ותתחילו לנענע אחד את השני, שרון בטח תהיה מוכנה לשלם בשביל לראות את זה קורה. כמו שאמרתי זה לא מתאים אז אני נמנע
חייב להגיד שהדיווח המצויין של ארויו0 הזכיר לי נשכחות מה שמחייב אותי לקבוע תור גם אצלה.
אגב אני לא אחד המלקקים של שרון אלא אחד המלוקקים אצלה [/QUOTE]
[QUOTE=רוברטו] לשמשון מהשולחן הטורכי--- Lavelle לדעתי יכול לביים סרטים ומה שבטוח הוא מגשים פנטזיות
לעיניין הפורום להלן מבזק דיווחון
לאור עידכוני המנות בתפריט של שרון מצאתי את עצמי מחורמן טיכו באמצא יום עבודה עמוס (באשמתה של הפקידה החדשה אצלנו בעבודה)
מאחר ולא היה לי זמן מיותר והייתי חייב לחזור מהר (כולל נסיעות חצי שעה ע"ח ארוחת הצהריים) ומאחר ואני חסיד של מסלול 500 הזוזים, התאימה לי האופציה החדשה כמו קנדום לזין.
300 ש"ח החליפו ידיים ונשרו לי מייד המכנסיים, שטיפת בזק והזין מייד עמד.
מציצה שלמרות שהשתדלתי להחזיק מעמד, הגמירה הכתה בי כברק.
תוך 12 דק' הספקתי לברוח כאחוז אמוק אחרי ששרון מצצה גרון עמוק (גמרתי לה בפה ללא גומי)
כולם יצאו שבעים.
נ.ב
הספקתי בחזור גם להזמין טייק אווי למשרד כדי לא להישאר באמת רעב
[QUOTE=רוברטו]Lavelle ידידי, אני קורא את הדיווחים שלך בשקיקה ומקנא בתדירות המפגשים שלך עם שרון.
נראה שהפעם התעלית על עצמך אני צריך להשתמש בבסיס של התסריט האחרון הזה לביקור הבא שלי אצל שרון
[QUOTE=רוברטו]יוניקורן שמח שהיה לך ביקור מהנה. כלקוח ותיק של שרון אני מסכים בהחלט לאמירה שהיא רק משתפרת עם הזמן, אמירה שאגב העלה לא מזמן כאן בשירשור הבולבוקולוג.
לגבי ההפתעה הרביעית נקודת הג'י של שרון זה בהחלט מפתיע !!!
אני ויתרתי על הכפפה שכפי שהבנתי היא חובה כדי לשמור על היגיינה אינטימית וטוב הדבר שהיא מקפידה על כך.
נשיקות חובה ??? טוב שהיא שומרת על עצמה ובשבילנו !!! אל תשכחו שהיא מרשה גמירה בפה ואף על פי שהיא מקפידה לשטוף היטב ...
אני בהחלט מקבל את זה שהיא רוצה לשמור לעצמה דברים אינטימיים לחייה האישיים. ומי שחושב שזה אחד הדברים שהופכים אותה למכאנית, אני אומר... שיבושם לו !
מקווה שלא נתחיל לשמוע בקרוב אמירות כמו "מי יודע לאן שרון נעלמה ..." מחפש נואשות אחר שרון" וכו' ...
שרונוש, אין עלייך !
איך את עושה את זה ?
את מפתיעה אותי ללא הרף ועושה חשק לביקור נוסף.
אני אישית מאד שמח שרוברטו מצא מקום "חם" כדי להתאושש בו מטראומת האחיות ואתם?
סיפא, סיפא, סיפא, סיפא...
136
ראוי להערכה!
137פרופיל: רוברטו | סטטיסטיקות פעילות | ||||||||||||||||||||
|
|
138ניקים פיקטיביים בפוסט הישן של שרון מתא
139