לאחר קריאת ההמלצות כאן, החלטתי לדגום - ואתמול בצהריים נדגמה...
משפט סיכום - התמורה הטובה ביותר ל 50 ש"ח באמצע היום, משאירה "אבק" לשאר הבנות בתל ברוך, יכולה בשקט לעבוד במכון / פרטי ולדרוש הרבה יותר.... תשמרו עליה שלא תיהרס !!!
ולדיווח:
לאחר הגעה למקום וחנייה מול הכניסה לסבך {מעל גדר/מעקה ירוק נמוך ומול פתח בקני הסוף} בדיוק שחניתי נכנס גבר לפניי,
לא נורא - נמתין.
לאחר כדקה - נכנס גבר נוסף.... {כאחרי מס' שניות יצא לעשן -(כנראה ראה את ההתרחשות בפנים....)}
המתנתי באוטו במזגן עד ששניהם ייסימו - ונכנסתי.
ראיתי אותה עומדת מצד ימין, במין גומחא בסבך, ניגשתי, בחורה ממוצא אוקראיני, עם לוק אוקראיני טיפוסי, רזה במידה הנכונה, בחורה שללא ספק עם לבוש מתאים - כולם מסובבים אחריה ראש ברחוב !!! , שאלתי את שמה, ענתה
מרינה -שאלתי שוב, כי ציפיתי לשמוע "מריה", ענתה שוב
מרינה, והאם אני מכיר אותה, אמרתי שנשלחתי ע"י חבר מרוצה..

שאלה אם אני רוצה בעמידה {בתוך הגומחא} או מעדיף במזרון - הלכתי על המזרון...
היא הובילה למזרן שממוקם בפינה נידחת בתוך הסבך, - מקום יפה...
לבשה מיני קצרצר ללא תחתונים - היה כיף ומחרמן ללכת אחריה....
הגענו למזרן 50 ש"ח עברו ידיים - אמרה לי ללשכב - צייתתי בהנאה

.
העבירה מגבון לח על חבריקו - והחלה במציצה רטובה חשופה, {אציין כי התלבטתי המון אם לבקש מוגן - אבל אחרי שהתחילה - נגמרו ההתלבטויות.... מציצה רטובה, עמוקה איטית ומושקעת, היא שמה נייר לניגוב יידים מעל הביצים כדי שלא ארטב מהרוק...
תוך כדי היא פותחת רגליים כשה... שלה פרוס מולך, מגולח למשעי עם פס אנכי , שפתיים גדולות ובולטות - ממש מבקש לשלוח ידיים... שלחתי יד - היה חם ורטוב {אולי מזיון קודם ???}
לאחר מס' דקות השפרצתי לה בפה מטען מכובד, היא המשיכה במציצה, לאחר מס' שניות הוציא אותו, שאלה אם נהנתי ואח"כ ירקה... {יכולת דיבור מופלאה עם זרע בפה, הייתי בטוח שבלעה...}
בקיצור, גבוהה {1.70} רזה במידה הנכונה, - גוף של דוגמנית !!! חזה בינוני ורך, פטמות בולטות, כוס מהסרטים!!!מציצה איטית רטובה ומושקעת!!
לא שאלתי לגבי אנאלי,
ללא ספק עוד אחזור, וליותר ממציצה.
נמצאת כל יום מ 11 - 17:00 .
שוב, תשמרו עליה ותהיו עדינים איתה !!!!
תהנו.