כ מישהי בשיחים של מכון מופת? - דף 2 - סקס אדיר

מישהי בשיחים של מכון מופת?

15
לאחר קריאת ההמלצות כאן, החלטתי לדגום - ואתמול בצהריים נדגמה...
משפט סיכום - התמורה הטובה ביותר ל 50 ש"ח באמצע היום, משאירה "אבק" לשאר הבנות בתל ברוך, יכולה בשקט לעבוד במכון / פרטי ולדרוש הרבה יותר.... תשמרו עליה שלא תיהרס !!!
ולדיווח:
לאחר הגעה למקום וחנייה מול הכניסה לסבך {מעל גדר/מעקה ירוק נמוך ומול פתח בקני הסוף} בדיוק שחניתי נכנס גבר לפניי,
לא נורא - נמתין.
לאחר כדקה - נכנס גבר נוסף.... {כאחרי מס' שניות יצא לעשן -(כנראה ראה את ההתרחשות בפנים....)}
המתנתי באוטו במזגן עד ששניהם ייסימו - ונכנסתי.
ראיתי אותה עומדת מצד ימין, במין גומחא בסבך, ניגשתי, בחורה ממוצא אוקראיני, עם לוק אוקראיני טיפוסי, רזה במידה הנכונה, בחורה שללא ספק עם לבוש מתאים - כולם מסובבים אחריה ראש ברחוב !!! , שאלתי את שמה, ענתה מרינה -שאלתי שוב, כי ציפיתי לשמוע "מריה", ענתה שוב מרינה, והאם אני מכיר אותה, אמרתי שנשלחתי ע"י חבר מרוצה..קריצה
שאלה אם אני רוצה בעמידה {בתוך הגומחא} או מעדיף במזרון - הלכתי על המזרון...
היא הובילה למזרן שממוקם בפינה נידחת בתוך הסבך, - מקום יפה...
לבשה מיני קצרצר ללא תחתונים - היה כיף ומחרמן ללכת אחריה....
הגענו למזרן 50 ש"ח עברו ידיים - אמרה לי ללשכב - צייתתי בהנאהצחוק.
העבירה מגבון לח על חבריקו - והחלה במציצה רטובה חשופה, {אציין כי התלבטתי המון אם לבקש מוגן - אבל אחרי שהתחילה - נגמרו ההתלבטויות.... מציצה רטובה, עמוקה איטית ומושקעת, היא שמה נייר לניגוב יידים מעל הביצים כדי שלא ארטב מהרוק...
תוך כדי היא פותחת רגליים כשה... שלה פרוס מולך, מגולח למשעי עם פס אנכי , שפתיים גדולות ובולטות - ממש מבקש לשלוח ידיים... שלחתי יד - היה חם ורטוב {אולי מזיון קודם ???}
לאחר מס' דקות השפרצתי לה בפה מטען מכובד, היא המשיכה במציצה, לאחר מס' שניות הוציא אותו, שאלה אם נהנתי ואח"כ ירקה... {יכולת דיבור מופלאה עם זרע בפה, הייתי בטוח שבלעה...}
בקיצור, גבוהה {1.70} רזה במידה הנכונה, - גוף של דוגמנית !!! חזה בינוני ורך, פטמות בולטות, כוס מהסרטים!!!מציצה איטית רטובה ומושקעת!!
לא שאלתי לגבי אנאלי,
ללא ספק עוד אחזור, וליותר ממציצה.
נמצאת כל יום מ 11 - 17:00 .
שוב, תשמרו עליה ותהיו עדינים איתה !!!!
תהנו.

"אין לנו מספיק דם בגוף כדי להפעיל את המוח ואת הז.."

16
איתרתי את המקום, אכן באמצע מגרש החנייה. אכן כניסה לא כ"כ דיסקרטית. (מצד שני, לא דיסקרטית כלפי מי- אין שם אנשים שמסתובבים והמכוניות לא יקחו קשה את הנוכחות שלנו )

מריה אכן מילפית שנראית בסדר גמור (הרבה, אבל ממש הרבה, יותר טוב משולמית)

הזולה שלה גם נחמדה ומוצלת

אני התעניינתי רק במציצה וכן מציצה מעולה, עמוקה ורטובה

בקיצור למי שמחפש באמצע היום משהו זריז ונמצא באיזור- נחמד ביותר

19
פטיש, לא יכולת לעדכן מההתחלה בכיבכיבכיבכי שהבחורה נשאית???
עכשיו אני לחוץ ומחכה 3 חודשים עד לבדיקה כדי להירגע באמת....
ולשאלה החשובה באמת, מהיכן המידע הזה? האם הוא נכון / אומת ??!?!?!?
לא נראה לי שמישהו מהפורום היה איתה בבדיקה.... והיא בטח לא התקשרה להתנחם אצל אחד מאיתנו......
אז האם המידע שהיא נשאית אכן נכון ??? מישהו יכול "לחתום על כך" ??? או אפילו להעיד על מקור מידע מוסמך ???
ואם כן, לדעתי, ההודעות לגביה חייבות להיצבע באדום בוהק ולהזהיר את כל חברי הפורום מפנייה , אנחנו כאן כדי להינות ולא כדי למות....
למרות שברורים לי הסיכויים להידבק ממציצה חד פעמית.... {חשופה} . {למרות שאני בדר"כ נזהר מחשוף, בוודאי עם זונות רחוב, פשוט הייתי בטוח שהיא חדשה בתחום יחסית -- ונקייה {יחסית...}, נו טוב, תמימות של זקפה....מבולבלמבולבלמבולבל
למרות שאחרי המציצה ניקיתי אותו עם "אלכוג'ל" של ד"ר פישר {לחיטוי ידיים}מוחא כפייה.... מקווה שזה הורג גם דברים נוספים.....ShockedShocked
נגמר הסיפור של מציצות חשופות עבורי !!! - לא שווה הלחץ, לא של מה קורה לי בגוף, ולא מה יקרה לחוקית.....קריצה
אז באמת "שומר נפשו יירחק" או ישים קונדום.....
"אין לנו מספיק דם בגוף כדי להפעיל את המוח ואת הז.."

20
היום עברתי במקום והזדעזתי
בסך הכל בסביבות השעה שלוש וחצי אחה"צ.. לא שעה של לחץ, לא שעה שאנשים נוסעים הביתה...

המרינה הזאת בשיחים האלה.. זה כמו תחנת רכבת...

אחד נכנס לשיחים

אחד יוצא מהשיחים

ההוא יוצא

אחר נכנס..

הייתי שם בסך הכל חמש דקות עד שהבנתי שאני לא רוצה להיות שם

בזמן שהמתנתי ראיתי שבע מכוניות שונות עם גברים שמסתובבים וממתינים שיתפנה!

הסתכלתי בחניה וראיתי עוד כמה גברים יושבים בתוך מכוניות וממתינים למשהו

פשוט לא יאמן

והכי חשוב -

תפסתי ודיברתי עם אחד הלקוחות שיצא משם...

שאלתי אותו בקריצה גברית כזאת מה קורה שם..

והוא אמר לי שהבחורה גם מזדיינת בלי גומי...

אז אני מתחיל להאמין לאלה שטוענים שהיא חולת HIV

ואני מתחיל ממש לפחד

כי אם באמת חולת HIV

והיא בקלות היא מזדיינת בלי קונדום

וכראה שישנם הרבה גברים שמתפתים להרחיב בחורה

בטוח שישנם כאן חברים שגם נדבקו...

והחברים האלה לא הולכים רק למרינה הזאת..

אלה מבקרים אצל הרבה בחורות עובדות אחרות...

סדום ועמורה כבר אמרתי?
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”