שלום חברים,
לאחר שחיפשתי מעט בפורום וראיתי שאין מידע לגבי הנ"ל ולאחר ש MaxLoad אישר שהתמונות אמיתיות החלטתי לשכב על הגדר ולתהות על קנקנה.
דיברתי עם הגברת וביררתי בכמה אקטים מדובר בתוך שעת ה"קסם" אמרה ששניים, ולמר גומר מהר שאני

זה התאים ולא היתה לי סיבה לחשוד שלא כך הדבר (מה אני חשדניסט ?

) אז קבענו לשעת ערב מוקדמת.
הגעתי לצומת הרחובות בן יהודה-ארלוזורוב והתקשרתי, הפנתה אותי לכתובתה המדוייקת, עליתי, הדירה חשוכה ברמה שלקח לי כ 3 דקות להתחיל לראות מה קורה שם, היא יכלה להיות בת 80 ולא הייתי יכול לראות....
אחרי התכווצות האישונים התחלתי להבחין במתרחש סביבי וסוף סוף ראיתי את הגברת, התמונות אמיתיות, בטלפון אמרה שהיא בת 29 , אני הייתי הולך על 35, גבוהה ורזה. לא סתם הצטלמה עם חזיה, השדיים לא גדולים אבל הוגדלו בצורה הלא טבעית הידועה (כנראה היתה ממש פלטה לפני כן) ושתי הפטמות שלה מסתכלות כל אחת לצד אחר של הגוף. די חלקה, אין תחת לטעמי רזה מידי.
לא מתנשקת, לא עמוק ולא בכלל, ניסתה להסתער עלי באיזו וריאציה של בודי כשתוך כדי ניסתה לעשות לי ביד, ניסיתי לקחת שליטה והצאתי את היד שלה משם, חשבתי לתומי שאם אעורר קצת את האוירה אולי היא תתחיל להכנס לזה, ניסיתי לרדת לה, אמרה ש"זה לא!".
אמרה שאני יכול לעשות הכל חוץ מזה (ולהתנשק ואנאלי ו....) , אז אמרתי לה שהיא יכולה לעשות הכל כולל זה ! לקחה קונדום הלבישה וירדה לי (כן כן רק עם קונדום, פרט שהיא השמיטה ששאלתי פרטים בפון) מציצה די טובה ועמוקה, למרות החליפה....
אמרתי כבר שאני גומר מהר בפעם הראשונה ? רגיש. אז גמרתי, אמרה לי "מה כבר ? רציתי לעלות עליך", אמרתי לה שעוד מספר דקות תהיה לה הזדמנות, ואז נפלה הפצצה, אמרה לי לא , גמרת !! שאלתי לפשר התשובה שלה בפון, אמרה שכנראה לא הבנתי.
אני מניח שכבר לפני כמה שורות הבנתם שנפלתי (אינטיליגנטים !!) אז כן נפלתי ובגדול.
רק אוסיף שאין מקלחת אצלה בבית, ואם יש אני לא ראיתי אותה....
בקיצור - שומר נפשו ירחק.
אני נעקצתי ב 500 ש"ח ולא ממש מתרגש מזה, אבל אני מקווה שאף אחד מכם לא ינסה לבדוק אם אני דייקן כי אני "משתמש חדש" יחסית, תסמכו עלי הייתי עדין !!
המון סקס טוב ובזול לכולנו .