כ שיר - אקדמאית סקסית חדשה - סקס אדיר

שיר - אקדמאית סקסית חדשה

1
054-6431082
אז ככה - זה לא ממש דיווח מלא כי לא ממש נכנסתי איתה תיכף הסבר
אז היא באמת פרטית ומתאמים איתה ישירות את הביקור - ביקשה 500 שקל,
היא מקבלת במיקום די דיסקרטי בקרבת בן יהודה פינת ארלוזרוב (יש שם גם חניון וזה נוח - תיכף תבינו למה)
כשהגעתי אמרה לי להמתין קצת ברחוב בערך 10 דקות, נכנסתי לדירה, התמונות אכן אמיתיות והיא גבוהה כמובטח
הדירה חשוכה מאוד וכמעט אי אפשר לראות כלום כשמגיעים מבחוץ, כנראה צריך זמן להתרגל.
כשנכנסתי לחדר הכנסתי יד לכיס וגיליתי שהארנק נשכח באוטו, התנצלתי פעמיים ורצתי לאוטו להביא את הארנק.
מכיוון שלא חניתי בחניון כמו כל בר דעת שנכנס לתל אביב אלא באחד הרחובות הסמוכים לא ממש מצאתי את האוטו...
גרירה ודו"ח עלו לי כמו הביקור המיועד וכך נגמר הביקור שלי אצל שיר
אשמח לשמוע חוויות

administrator2013-08-14 11:15:06

שיר - אקדמאית סקסית חדשה

4
שלום חברים,
לאחר שחיפשתי מעט בפורום וראיתי שאין מידע לגבי הנ"ל ולאחר ש MaxLoad אישר שהתמונות אמיתיות החלטתי לשכב על הגדר ולתהות על קנקנה.
דיברתי עם הגברת וביררתי בכמה אקטים מדובר בתוך שעת ה"קסם" אמרה ששניים, ולמר גומר מהר שאני Embarrassed זה התאים ולא היתה לי סיבה לחשוד שלא כך הדבר (מה אני חשדניסט ? Tongue) אז קבענו לשעת ערב מוקדמת.
הגעתי לצומת הרחובות בן יהודה-ארלוזורוב והתקשרתי, הפנתה אותי לכתובתה המדוייקת, עליתי, הדירה חשוכה ברמה שלקח לי כ 3 דקות להתחיל לראות מה קורה שם, היא יכלה להיות בת 80 ולא הייתי יכול לראות....
אחרי התכווצות האישונים התחלתי להבחין במתרחש סביבי וסוף סוף ראיתי את הגברת, התמונות אמיתיות, בטלפון אמרה שהיא בת 29 , אני הייתי הולך על 35, גבוהה ורזה. לא סתם הצטלמה עם חזיה, השדיים לא גדולים אבל הוגדלו בצורה הלא טבעית הידועה (כנראה היתה ממש פלטה לפני כן) ושתי הפטמות שלה מסתכלות כל אחת לצד אחר של הגוף. די חלקה, אין תחת לטעמי רזה מידי.
לא מתנשקת, לא עמוק ולא בכלל, ניסתה להסתער עלי באיזו וריאציה של בודי כשתוך כדי ניסתה לעשות לי ביד, ניסיתי לקחת שליטה והצאתי את היד שלה משם, חשבתי לתומי שאם אעורר קצת את האוירה אולי היא תתחיל להכנס לזה, ניסיתי לרדת לה, אמרה ש"זה לא!".
אמרה שאני יכול לעשות הכל חוץ מזה (ולהתנשק ואנאלי ו....) , אז אמרתי לה שהיא יכולה לעשות הכל כולל זה ! לקחה קונדום הלבישה וירדה לי (כן כן רק עם קונדום, פרט שהיא השמיטה ששאלתי פרטים בפון) מציצה די טובה ועמוקה, למרות החליפה....
אמרתי כבר שאני גומר מהר בפעם הראשונה ? רגיש. אז גמרתי, אמרה לי "מה כבר ? רציתי לעלות עליך", אמרתי לה שעוד מספר דקות תהיה לה הזדמנות, ואז נפלה הפצצה, אמרה לי לא , גמרת !! שאלתי לפשר התשובה שלה בפון, אמרה שכנראה לא הבנתי.
אני מניח שכבר לפני כמה שורות הבנתם שנפלתי (אינטיליגנטים !!) אז כן נפלתי ובגדול.
רק אוסיף שאין מקלחת אצלה בבית, ואם יש אני לא ראיתי אותה....
בקיצור - שומר נפשו ירחק.
אני נעקצתי ב 500 ש"ח ולא ממש מתרגש מזה, אבל אני מקווה שאף אחד מכם לא ינסה לבדוק אם אני דייקן כי אני "משתמש חדש" יחסית, תסמכו עלי הייתי עדין !!
המון סקס טוב ובזול לכולנו .

שיר - אקדמאית סקסית חדשה

5
נו ואיך היה השירות של הזונה הגדולה מכולן בעיר: מחלקת הפיקוח על החניה של עירית תל אביב ?
כמה זמן היית במשרדי מח' החניה ? ניסו לחפף אותך מהר או שהיית שם שעה שלמה ? איך השירות? הפשיטו אותך מהכסף עד הסוף ?

דפקו אותך מכל הכיוונים או שהשירות היה פושר ? איזה ציון אתה נותן לפקידה שטיפלה בך ? ליקקת לה את התחת ?

שיר - אקדמאית סקסית חדשה

6
לא הייתי, אבל שוחחתי עמה בטלפון לפני כחודש.
לפי מה שהבנתי ממנה באותה שיחה טלפונית, גם המציצה עם גומי.
(נשמעה מאד נחמדה בטלפון).
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

שיר - אקדמאית סקסית חדשה

8
[QUOTE=טוחן הכל][QUOTE=בנצי8]נו ואיך היה השירות של הזונה הגדולה מכולן בעיר: מחלקת הפיקוח על החניה של עירית תל אביב ?
כמה זמן היית במשרדי מח' החניה ? ניסו לחפף אותך מהר או שהיית שם שעה שלמה ? איך השירות? הפשיטו אותך מהכסף עד הסוף ?

דפקו אותך מכל הכיוונים או שהשירות היה פושר ? איזה ציון אתה נותן לפקידה שטיפלה בך ? ליקקת לה את התחת ?

[/QUOTE]
בנצי נשמה הבן אדם ניסה לבטא את עצמו, אמר שלפחות התמונות

אמיתיות, והיא אכן גבוהה, וניסה להביא דיווח ענייני, ואתה במקום לשבח

אותו על זה, מביא שאלות שבפסח לא היו שואלים, ככה לא מקבלים חבר

חדש לפורום ?

MaxLoad ברוך הבא לפורום, ויישר כוח על הנכונות ועל המאמץ.
[/QUOTE]

[QUOTE=מוסלי]

זה מה שעוד חסר לפורום, שערס קטן שעיר ושקרן יכתיב פה את סדר היום מתוך מונית...[/QUOTE]

[QUOTE=אחים שלו גברים]
חברה שוגל בתולות איבד את חוש ההומור, עזרו לו נא למצוא אותו חזרהקריצה

[/QUOTE]
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”