כ יוליה, אחות של קטי - דף 4 - סקס אדיר

יוליה, אחות של קטי

32
היי חברים...
קבעתי עם יוליה פעם שנייה אחרי שהפעם הראשונה השאירה לי טעם של עוד...
אומנם היא ייבשה אותי רבע שעה בחוץ עד שהגיעה ההודעה שאפשר לעלות אבל בשניה שנכנסתי שכחתי שכעסתי...
קיבלה כותי עם בייבי דול וחוטיני שחור... העברתי לה את הכסף (400ש"ח) והתחלנו לקשקש בזמן שאני מתחיל להתפשט ומשם התחלנו להתגפף ולהתנשק... ממש GFE טהור...
הושבתי אותה על המיטה (כי אני מתחשב בה שיהיה לה נוח) ונתתי לה לרדת לי... ותאמינו לי שהיא עושה עבודת קודש גם לביצים ואפילו מסביב לתחת... כשהבנתי שאני עוד שנייה גומר , השכבתי אותה על הגב והתחלתי לנשק לה את החזה המדליק (לטעמי) וירדתי לכיוון הכוס המגולח והטעים.... תוכך כדי ירידה החדרתי לה 2 אצבעות לכוס ואחת לתחת כשבין לבין היא תופסת לי את היד ומכוונת יחד איתי... אחרי שגמרה (או לפחות כך נשמעה ונראתה) הלבישה את המעיל והחלה בדהירה אל האופק.... אחרי כמה דקות גמרתי והנמפומנית עוד רוכבת באקסטזה , אני מסמן לה לעצור אבל כלום... בסוף הרמתי אותה ואמרתי לה שעוד שניה הזין מתנתק לי מהגוף אז היא צחקה ואמרה שחבל כי היא ממש נהנתה... ניגבה אותי... דיברנו קצת (היא ממש חמודה ולבבית...) ואז התחלתי ללטף לה את השדיים ומשם הדרך ל 69 הייתה קצרה.... החליפה יצאה מהאריזה לקראת הסערה הקרבה... והתחלנו כשהיא על הגב עם הרגליים מונחות על הכתפיים שלי... תוף כדי הזיון תפסתי לה את הרגליים והרמתי אותם כלפי הראש שלה .... וזה היה מדליק.... לאחר מכן סובבתי אותה לדוגי (ואויש כמה התחת הזה מגניב) עד לגמירה המיוחלת....
לסיכום... גזור ושמור!!!!
תזיין ותרוץ לספר.... לפורום!!!

יוליה, אחות של קטי

33
שלום לכולם....

אז אחרי שקראתי את כל הדיווחים והייתי עם אחותה, החלטתי גם אני לנסות את יוליה וסוף סוף הצלחתי להשיג פגישה איתה... ומה אני אגיד לכם קשה לתת ביקורות רעות עליה אבל בכל זאת נתחיל בדברים הלא טובים (שהם מעט).... חיכיתי לה חצי שעה בחוץ (שמהלכה הייתי בסופר הקרוב לשם וקניתי לעצמי משהו לשתות) וכשהגיע סוף סוף הרגע לעלות, היא כיוונה אותי למיקום מסוים ואז שינתה את המיקום (אמרה שהיא אומרת את זה לכולם כי היא נמצאת בבית צדדי לבית שאמרה כשקבעתי איתה...

אבל... וזה האבל הגדול ההמתנה כל כך השתלמה כי היא כל כך חמודה הבחורה הזאת... למרות שכשהיא התקשרה כדי לומר לי לעלות למעלה ואני התבלבלתי היא כיוונה אותי לכניסה הנכונה (וכתוצאה מכך איחרתי לה בכמה דקות) ברגע שהיא פתחה את הדלת היא התגלתה אליי ומה אני אומר... היא פשוט חוויה... הפנים אולי לא הכי יפות אבל היא יותר יפה מקטי.... אחרי שישבנו לדבר והיא נתנה לי קצת לשתות מים., נתתי לה את שכרה כולל טיפ. בהתחלה לא היה לה נעים מזה אבל אמרתי שיהיה לה ומיד הדביקה לי נשיקה לשפתיים... היא הלכה להפקיד את הכסף ואני התחלתי להתפשט. כשחזרה הורידה את החלוק והתגלה לי הגוף המושלם והחזה המסולקן שלה....התחלנו להתמזמז לנו וביקשתי ממנה שאני יוריד לה את החוטיני... כשהורדתי ממנה את החוטיני התגלה בפני כזה שבלול יפה שאיך שראיתי אותי צללתי לתוכו. לאחר כמה זמן שאני מענג אותה ביקשתי ממנה גם לענג אותי ומה אני אגיד לכם... לא קיבלתי אוראלי כזה הרבה זמן.... לאחר מכן נשכבתי על הגב וביקשתי ממנה להעביר את הכלי שלי בין שדיה.... חוויה מעניינת ללא ספק. לאחר כדקה אני מבקש ממנה חליפה והיא התחילה לרכוב ואוי כמה שהיא רוכבת טוב... אני אחד כזה שלוקח לו זמן לגמור באקט הראשון ובאיזשהו שלב היא התעייפה... נתתי לה דקה לנוח והיא חזרה לרכוב ולאחר מכן ביקשתי ממנה לרדת לי עד הגמירה המיוחלת על החזה שלה...

לאחר האקט המתיש מבחינת שנינו היא הכינה לי קפה ודיברנו מעט... היא כל כך נחמדה שכל הביישנות שלי חלפה ברגע וכשסיימתי את הקפה הלכתי להתקלח. לאחר המקלחת היא עשתה לי מסז' מפנק וכשנמאס וראיתי שהמערכת שלי מתעוררת היא נעמדה וביקשתי ממנה להסתובב וצללתי לתוך ישבנה המדליק (משהו שהיא מאוד אהבה)... היא הסתובבה אלי והמשכתי לענג אותה קצת ודחפתי לה אצבע שהוציאה ממנה מעט נוזל מתוק... לאחר מכן ביקשתי ממנה לעשות לי ביד והיא עשתה לי עד שהשפרצתי שוב על החזה שלה...

מה אני אגיד לכם עם כל מה שהיה בהתחלה יצאתי עם חיוך על הפנים והיא הזמינה אותי לעוד מפגשים ואני כמובן הסכמתי ואמרתי לה שאני עוד אחזור... וכשאני אחזור אתן דיווח.

להתראות עד הדיווח הבא....

יוליה, אחות של קטי

34
אחרי שמירת אמונים בלתי מסוייגת לקטי החלטתי שהגיע הזמן לפגוש את יוליה.
יש כאן סתירות בין הדיווחים השונים, ולכן יש לי הרגשה שמדי פעם מדובר במישהי אחרת, למרות שלדעתי אני פגשתי את יוליה האמיתית - זו עם הפנים הנאות, החזה המסולקן, הגוף החטוב והטוסיק הקטן והשובב. לצערי שכחתי לתאם מראש לשעה, אבל גם מחצית השעה שביליתי בחברתה היתה אחת הטובות שהיו לי בזמן האחרון. הבחורה פשוט מקסימה - שרות מפנק וסבלני, מציצות מושקעות, זיונים כיד המלך. גם אני פינקתי אותה בירידה מושקעת שהסתיימה במולטי-אורגזמה רוטטת ("עשית לי סחרחורת...").

ברור שאחזור. פרח נדיר במדבר הצפוני.
Sex is like a bank account: after you withdraw you lose the interest!

יוליה, אחות של קטי

35
אכן אין מה להשוות בין המציצות של האחיות !!!
לאחר השוואה מעמיקה בין שתי המוצצות יוליה מנצחת בגדול.
זה נכון שאני מחפש יחס חם ואוהב אבל גם רוצה להרגיש שהכלי שלי מקבל את הטוב ביותר, וכאשר מדובר במציצה אני מחפש :גרון עמוק, עבודת לשון, פינוק לבייצים וכמובן גמירה איפה שרק ארצה.
במידה ועל הדרך יש גם בליעה בשבילי זה מושלם.
את כל זה קיבלתי בפגישה הראשונה שלי עם יוליה לאחר שנים עם קטי.
מקווה שאוכל לדלג בין השתיים.....חיוך

יוליה, אחות של קטי

36
כרגיל, אני עם נס הבשורה! אז לא שמעתי (קראתי) תגובות על זנה. היא מחליפה את יוליה בדרך כלל בימי שני וחמישי משעה חמש עד תשע וחצי בערך. אפשר לתאם איתה גם דרך יוליה, וגם לסמס לפון של יוליה עם הפניה לזנה. שמועה חדשה: עוד "חברה" מתחילה לעבוד שם. על פי מחקרי: לא צעירה (כנראה בשנות הארבעים), לא יודע איך נראית - פרט לעובדה אחת: יש לה חזה ענק!!! כנראה תתחיל למלא את משמרת הערב, אך חשוב מאד: סופי שבוע!. ימי שישי ושבת משעות הצהריים. אני כבר מצפה. דיווח בימים הקרובים. :-)
חייך לעולם, והעולם יחייך אליך

ואם לא, שילכו להזדיין! :-)

יוליה, אחות של קטי

37

אחרי שהייתי פעם אחת אצל יוליה רציתי לחזור שוב

התקשרתי היום למספר הטלפון שלה, אחרי שלא קיבלתי תשובות לאס.אמ.אסים, ענתה לי מישהי אחרת ואמרה שהיא נמצאת שם עכשיו ושיוליה עזבה
מישהו יודע אם זה נכון?

יוליה, אחות של קטי

38
והפעם: סטלה.

ראשית דבר: העבודות בכביש ובגינה, הולכות ומסתיימות.... :-)
כאמור, בעקבות המידע המוקדם, הצלחתי לתאם עם סטלה, בדירה של יוליה, ביום שישי בערב!!
אס אמ אס - תשובה: "תתקשר". לגברת קשה עם אסאמאסים, אז אם מקבלים תשובה "תתקשר" - תתקשרו.

פותחים לי את הדלת זוג שדיים ענקיים, מאחריהם גברת לא צעירה, ארבעים פלוס צפונה, אם לא יותר מכך.
שדיים ענקיים, בלונד קצר, עיניים כחולות, כמטר שבעים, פלוס אפילו, די מלאה, אך לא שמנה, רואים שבצעירותה נראתה טוב מאד.

מעכשיו: תקציר.
מציצונת, מרטיבה את היד, מרטיבה את הכלי, מוצצת, לא ממש עמוק, מאד עדין. בזריזות השדיים האלה מגיעים אלי ועליי.
ציפיתי למשקל אדיר, אך הפתיעו ברכותם ובהרגשת הקלילות שלהם. מאד מנוסה בשימוש בהם.
פנטזיה....
מין בודי מסג' עם שדיים כאלה.... גם "כלי מסג'"... WOW!!!
אי אפשר להזיז את המבט והמחשבה מהשדיים.
לקראת התפרקות, נשכבת על הצד, עם הגב אלי, כמו כפיות. "כנס אליי". אין לה תחת. פשוט אין.
אני נכנס, מופתע מנרתיק נעים ודי צר, שאחרי מספר "פמפומים" מתכווץ קצת ונותן הרגשה מאד נעימה.
היא מנסה לאסוף את שדיה המתפזרים על המיטה... Tongue
גונחת קלות, עוצמת עיניים ומלקקת את שפתיה, הרגשה שבאמת נהנית ולא משחק של סרטי פורנו בהגזמה.
תוך כדי פמפומים, אני גם מלטף את שדה (לא, לא טעות - שד אחד, לשני פשוט לא מגיע).
גומר די מהר.
מנגבת, מניחה מגבת על שדיה, והיא, המגבת, פשוט נשארת שם (זוכרים כשהיינו שמים מגבת על הכלי הזקור? חה חה חה!! )

שיחה קלילה.
לא יודעת מה עם יוליה, אומרת ש"בחופש הגדול"...
היא מתכוונת לעבוד בדירה מספר פעמים בשבוע, לא יודעת כרגע אם בבוקר או בערב, ייתכן גם שישי וייתכן גם שבתות משעה חמש ככה...

סיכום וניקוד:
לא יודע מה לכתוב.
השדיים הענקיים האלה - פשוט צריך ללמוד לטפל בהם ולהפיק את המיטב.
כל השאר - בסדר. שוב: לחובבי המבוגרות.
אקסטרות: יש מצב - אנאלי, גמירה בפה ועוד - ע"פ דבריה בטלפון (אחר כך אפילו לא עבר לי בראש...), פתוח למו"מ במקום. עכשיו שאני חושב על זה, אנאלי יכול להיות מאד מעניין איתה קריצה

אנסה שוב השבוע, לפגישה ארוכה יותר (הייתי רק רבע שעה, לא ידעתי למה לצפות), ואז גם אנסה לפתח קצת יותר כימיה.

לדעתי, מומלץ, ולו רק בגלל החויה של השדיים הענקיים האלה!!

שבת שלום!

< ="application/x-dap-" id="DAPPlugin" style="visibility: collapse">
חייך לעולם, והעולם יחייך אליך

ואם לא, שילכו להזדיין! :-)

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”