.
ראשית דבר: העבודות בכביש ובגינה, הולכות ומסתיימות.... :-)
כאמור, בעקבות המידע המוקדם, הצלחתי לתאם עם סטלה, בדירה של יוליה, ביום שישי בערב!!
אס אמ אס - תשובה: "תתקשר". לגברת קשה עם אסאמאסים, אז אם מקבלים תשובה "תתקשר" - תתקשרו.
פותחים לי את הדלת זוג שדיים ענקיים, מאחריהם גברת לא צעירה, ארבעים פלוס צפונה, אם לא יותר מכך.
שדיים ענקיים, בלונד קצר, עיניים כחולות, כמטר שבעים, פלוס אפילו, די מלאה, אך לא שמנה, רואים שבצעירותה נראתה טוב מאד.
מעכשיו: תקציר.
מציצונת, מרטיבה את היד, מרטיבה את הכלי, מוצצת, לא ממש עמוק, מאד עדין. בזריזות השדיים האלה מגיעים אלי ועליי.
ציפיתי למשקל אדיר, אך הפתיעו ברכותם ובהרגשת הקלילות שלהם. מאד מנוסה בשימוש בהם.
פנטזיה....
מין בודי מסג' עם שדיים כאלה.... גם "כלי מסג'"... WOW!!!
אי אפשר להזיז את המבט והמחשבה מהשדיים.
לקראת התפרקות, נשכבת על הצד, עם הגב אלי, כמו כפיות. "כנס אליי". אין לה תחת. פשוט אין.
אני נכנס, מופתע מנרתיק נעים ודי צר, שאחרי מספר "פמפומים" מתכווץ קצת ונותן הרגשה מאד נעימה.
היא מנסה לאסוף את שדיה המתפזרים על המיטה...
גונחת קלות, עוצמת עיניים ומלקקת את שפתיה, הרגשה שבאמת נהנית ולא משחק של סרטי פורנו בהגזמה.
תוך כדי פמפומים, אני גם מלטף את שדה (לא, לא טעות - שד אחד, לשני פשוט לא מגיע).
גומר די מהר.
מנגבת, מניחה מגבת על שדיה, והיא, המגבת, פשוט נשארת שם (זוכרים כשהיינו שמים מגבת על הכלי הזקור? חה חה חה!! )
שיחה קלילה.
לא יודעת מה עם יוליה, אומרת ש"בחופש הגדול"...
היא מתכוונת לעבוד בדירה מספר פעמים בשבוע, לא יודעת כרגע אם בבוקר או בערב, ייתכן גם שישי וייתכן גם שבתות משעה חמש ככה...
סיכום וניקוד:
לא יודע מה לכתוב.
השדיים הענקיים האלה - פשוט צריך ללמוד לטפל בהם ולהפיק את המיטב.
כל השאר - בסדר. שוב: לחובבי המבוגרות.
אקסטרות: יש מצב - אנאלי, גמירה בפה ועוד - ע"פ דבריה בטלפון (אחר כך אפילו לא עבר לי בראש...), פתוח למו"מ במקום. עכשיו שאני חושב על זה, אנאלי יכול להיות מאד מעניין איתה

אנסה שוב השבוע, לפגישה ארוכה יותר (הייתי רק רבע שעה, לא ידעתי למה לצפות), ואז גם אנסה לפתח קצת יותר כימיה.
לדעתי, מומלץ, ולו רק בגלל החויה של השדיים הענקיים האלה!!
שבת שלום!
< ="application/x-dap-" id="DAPPlugin" style="visibility: collapse">