כ שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד - דף 69 - סקס אדיר

שחר סגל מדווח בלייב מהפיליפינים לאוס ותאילנד

682
[QUOTE=סופר לה טיב]
אני מבין שנוספתי לרשימת היעדים ועוד מעט גם אקבל מכם כינוי מתוחכם שיעיד על שנינותכם הרבה.
אם בזכות זה תרדו משאר היעדים הקבועים שלכם ותניחו להם בשקט - דיינו.
[/QUOTE]

כמה אצילי וראוי להערכה מצדך! מוחא כפייה

קישקשתא2012-06-08 03:16:43
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

684

שחר

אם אתה רוצה פוסט משלך ולסלק את כל החברים הותיקים ממנו ולבקש רק שחברים שלך יראו, זו בקשה מוגזמת וחוצפנית......

אתה תמיד אומר שאתה אוהב לשתף וכו', לפי הבקשה הזאת שלך לא נראה לי שכך הדבר ....אם אתה רוצה תעשה את זה באתר אחר או שתשתף את החברים שלך בחויות במיילים !!
התחלתי את דרכי כגוזל, השמוליק החל לגדול, כעת אני טוחן וטוחן.. וכשאגדל אלמד להיות טבח...

685
גיליתי מקום נחמד אני מניח שזה סוג של מועדון hip וחשפנות יוקרתי עם בנקוקיות לבנות איכותיות, ופחות איסאניות ( ככה זה לפחות נחשב בתאילנד) קוראים למקום ה PIMP מעולם לא הייתי שם, אבל בעוד כחודשיים אני כנראה חוזר לביקור בבנקוק, ואני בוודאות הולך לבקר שם, מצאתי אותו עם אחת החברות שלי בפייסבוק...
בכל אופן אני אשמח אם משהו היה שם כבר ויכול לתת מידע על המקום, או אם מישהו בר מזל וכבר נמצא בבנקוק,
שם המועדון: THE PIMP
כתובת

Soi Rojjanamin, Bangkok, Thailand 10310
קישור לפייס ThePimpBangkok
תמונה מהמקום

686
וואי איזה כוסית אלוהים
קיימים כאלה דברים בתאילנד באמת ?.... תאמת מנסיון הן לא היו כולן יפות היה צריך לברור אותן טוב
איך אני מתגעגע לזיון הראשון שלי בפאטיה היא היתה קומפקטית נפלה לי מהשמיים בפוקס בכלל לא באה לעבוד .. חפשה חברה שעובדת במלון

עד מתאילנדד
לכמה זמן הביקור שלך בבנגוקק ?
מחכים להרבה דיווחים משם .. בהצלחה

687
[QUOTE=gunner][QUOTE=אפרודיזאק]
שורה תחתונה צריך לזכור שאנחנו בפורום סקס (נושא מלוכלך לכשעצמו) ואפילו לא סקס רגיל כי אם סקס בתשלום/זנות, כך שכל מי שכן (כולל עבדכם הנאמן) הוא רחוק מלהיות דוגמה למוסר.

[/QUOTE]

בקיצור, אם להתייחס לשורות שסימנתי בורוד, אפשר להתרשם שאתה פוריטני חסר תקנה, שחושב שסקס זה דבר מלוכלך ואדם שצורך מין בתשלום אינו יכול להוות דוגמה למוסר?
[/QUOTE]

וואהו, באמת ? אתה הולך לנתח אותי על בסיס שני חצאי משפטים ?

בוא, אעזור לך, אני רק חושב שצדקנות והתחסדות לא עולה בקנה אחד עם היותנו מעורבים בעולם הסקס בתשלום.
ולכן להגיד "לא=לא" (בנוגע לבחורה בטיסה) ואז לצרוך שירותי מין בתשלום לא יכול ללכת ביחד,
היית יכול לקבל את ההתרסה נגד שחר בנושא זה אם לא היה מדובר במי, שכמוני, צורך מין בתשלום. אחרת זו התחסדות.
(בפעם העשירית ורק בכדי להימנע מעוד עשרה פוסטים מיותרים, בחורה שבאמת אומרת לא נדרש יותר מלכבד אותה ואת רצונה, כל כפיה מכל סוג שהוא היא פסולה כלל ועיקר, אבל כולנו היינו עם בנות שהחלו בלומר "לא" בלחישה וסיימו בלצרוח "לא, לא, לא....." תוך התנשפות חסרת מעצורים) ולכן אם כבר להיתפס במשהו כוונו יותר לכיוון צילום בחורות ללא הסכמתן, זה לפחות נושא לדיון, בניגוד להיתפסות על עניין הטיסה.

ואגב הדמגוגיה שלך חייבת להיות קצת יותר מדוייקת, באמת הבנת שדיברתי על סקס ולא על סקס בתשלום ? לא נראה לי....
הכל מכל כל....

688
מסכים לגבי צילום התמונות,אך לא הבנתי את המשפט כולנו היינו עם בנות שהחלו בלומר "לא"(עד לכאן מסכים)
וסיימו בלצרוח לא,לא,לא..(אתה רומז למשהו)
צריך לתקן את המשפט ל כן כן כן..במיוחד שהבחורה בשיא האורגזמה
ולא בשיא הפחד!

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

690
[QUOTE=מומין סבא] בכלל לא באה לעבוד .. חפשה חברה שעובדת במלוןקריצה
עד מתאילנדד
לכמה זמן הביקור שלך בבנגוקק ?
מחכים להרבה דיווחים משם .. בהצלחה
[/QUOTE]
היא בפאטיה, משמע היא עובדת :-)
מנסה להתארגן על כסף לטיסה, מקווה בעוד חודשיים לחצי שנה
בינתיים מצאתי מקום מדליק נוסף באפריקה
לפני חן דיווחתי על מועדון הסמט בדרום אפריקה יוהנסבורג
עכשיו מצאתי מקום שקוראים לו ROYAL PARK עם כ200 בחורות מכל הסוגים לבנות שחורות תאילנדיות ויפניות... מחר אני הולך לבדוק אותו..
לחובבי התאילנדיות בדרום אפריקה, 90% מהתאילנדיות פה הן ליידי בויי, האפריקאים הלבנים והשחורים לא יודעים להבדיל, וכשאני נכנס למועדון חשפנות אז כל הליידי בוי מתחבאות ממני שאני לא יספר לאף אחד ואז שלא תהרס להם הפרנסה(יש שם תאילנדית אחת שדיברתי איתה בתאילנדית)

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”