[QUOTE=gunner][QUOTE=אפרודיזאק]
שורה תחתונה צריך לזכור שאנחנו בפורום סקס (נושא מלוכלך לכשעצמו) ואפילו לא סקס רגיל כי אם סקס בתשלום/זנות, כך שכל מי שכן (כולל עבדכם הנאמן) הוא רחוק מלהיות דוגמה למוסר.
[/QUOTE]
בקיצור, אם להתייחס לשורות שסימנתי בורוד, אפשר להתרשם שאתה פוריטני חסר תקנה, שחושב שסקס זה דבר מלוכלך ואדם שצורך מין בתשלום אינו יכול להוות דוגמה למוסר?
[/QUOTE]
וואהו, באמת ? אתה הולך לנתח אותי על בסיס שני חצאי משפטים ?
בוא, אעזור לך, אני רק חושב שצדקנות והתחסדות לא עולה בקנה אחד עם היותנו מעורבים בעולם הסקס בתשלום.
ולכן להגיד "לא=לא" (בנוגע לבחורה בטיסה) ואז לצרוך שירותי מין בתשלום לא יכול ללכת ביחד,
היית יכול לקבל את ההתרסה נגד שחר בנושא זה אם לא היה מדובר במי, שכמוני, צורך מין בתשלום. אחרת זו התחסדות.
(בפעם העשירית ורק בכדי להימנע מעוד עשרה פוסטים מיותרים, בחורה שבאמת אומרת לא נדרש יותר מלכבד אותה ואת רצונה, כל כפיה מכל סוג שהוא היא פסולה כלל ועיקר, אבל כולנו היינו עם בנות שהחלו בלומר "לא" בלחישה וסיימו בלצרוח "לא, לא, לא....." תוך התנשפות חסרת מעצורים) ולכן אם כבר להיתפס במשהו כוונו יותר לכיוון צילום בחורות ללא הסכמתן, זה לפחות נושא לדיון, בניגוד להיתפסות על עניין הטיסה.
ואגב הדמגוגיה שלך חייבת להיות קצת יותר מדוייקת, באמת הבנת שדיברתי על סקס ולא על סקס בתשלום ? לא נראה לי....
הכל מכל כל....